dogly(נשלט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
בבקשה זועקק לעזרתכםםם
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
dogly(נשלט) • 25 ביוני 2008
שלום, אנ חייל בן 20 ואני ממש במצוקה נפשית יומיומית כבר מספר שנים, יש לי איזו בעיה שדי קשורה לכל התחום הזה של ה"שליטה נשית" ואני לא מצליח למצוא לה פתרון,
הייתי כבר אצל מספר סקסולוגים ופסיכולוכים (למרות שאני חייל וזה כסף שכימעט בלתי אפשרי להשיג בשבילם כרגע הלכתי) ואף אחד לא עזר לי אני ממש כבר לא יודע מה לעשות אני ממש סובל כבר 4.5 שנים שאני הפכתי להיות מבן-אדם שמח לבן אדם עצוב, זה כבר פוגע לי במשפחה שהם רואים אותי ככה זה גורם ליותר בעיות אני ממש כבר לא יודע מה לעשות 4.5 שנים ואני מרגיש שאני במצוקה מאוד גדולה, עם ההורים והחברים אני לא יכול להתייעץ ולהעזר בהם כי אני מתבייש לחשוף להם את המשיכה הזאת שיש לי, אז חשבתי אולי אם שום דבר לא עזר לי אז לפני שאני ירים ידיים ופשוט יקרוס אולי אם פה יש אנשים שיש להם פחות או יותר את אותה המשיכה כמו שלי אז גם אולי הם יצליחו להבין ולעזור לי יותר טוב מהאחרים שלא הצליחו. אז אני יתחיל לספר תבעייה ואני אשמח מאודד אם מישהו סבלני וטוב לב יעזור לי ויציל אותי מהמצב הזה, אני פשוט יודה לו כל חיי כי אני ממש מרגיש קבור וניגמרו לי הרעיונות במי להעזר כבר ואני לא מסוגל להמשיך ככה עם המועקה הזאת בלב. אז אני יתחיל לספר... מאז ומעלם מאז שיש לי יצרים מיניים (גיל 16 בערך) אני אף פעם לא נימשכתי לסקס וגם עכשיו לו, כל הכיף הזה והשיגעון הזה שיש לבנים לחדור לאיבר מין של האישה ממש לא עושה לי את זה, אני לא יכול לספק מינית בחורה,כל ההנאה שבחורה רוצה אני לא יכול לעשות איתה את זה, אני פשוט לא נימשך לסקס ניסתי ליראות למשך הרבה זמן סקס באינטרנט ולא רק שאני לא נימשכתי לזה וזה לא עשה לי את זה זה גם מאוד הפריע לי לעין וזה קצת הגעיל אותי, היו לי 2 אהבות גדולות בחיים, הראשונה נאלצנו להיפרד בגלל הבעיה הזאת שלא יכלתי לקייים איתה יחסי מין אז היא עזבה אותי וזה כאבב ליי מאוד הפרידה וגםם לה והשנייה ממש לפני יומיים שהיא כבר התייאשה מלנסות לעשות איתי סקס והיא לא מוכנה לקבל את זה שאנחנו נהייה בזוגיות בלי הסקס למרות הייתה ויש בנינו עדיין אהבה מאוד גדולה וזה מאוד מאוד קשה לה להיפרד וגם אני ממש מדוכא מזה שהיא לא רוצה אותי, אני לא רוצה יותר להכיר בחורות כי אני פוחד שלא ניתאהב ואז שנינו ניפגע כי נאלת להיפרד בגלל הסקס, זה תוקע אותי זה חונק אותי אני לא מסוגל להמשיך ככה כבר אני כל הזמ נימשכתי ונימשך רק להיות הכלב של הבחורה בגיל 16-17 ההנאות הכי גדולות שלי היום ליראות סרט במחשב שגבר מלקק לבחורה יפה תכפות רגליים,שהיא יושבת עליו,יורקת עליו,הוא עושה מה שהיא אומרת,ושהיא משתינה עליו זהוו מעבר לזה כלום לא מכות,לא סקס לא כלום. אחרי כמה זמן כבר בגיל 18 "פיתחתי קצת יותר ביטחון" וניסתי להגישם תפנטזיה הזאת לא רק במחשב אז הלכתי פעמיים - 3 למלכה בתשלום עד שניגמר לי הכסף, ועדיין אצל המלכה פעם ראשונה היה ממש כיף אחרי זה פחות והפעם השלישית הכי פחות היה כיף אז שניגמר לי הכסף התחלתי להציע בצ'טים לבחורות שאני יהיה להן לעבד רק בכד להעויל להן בשביל שהן יסכימו, אז הצעתי להן ניקיונות,הסעות,שליחויות וקצת קניות היו כמה שהסכימו אז הלכתי לבתים שלהן וניקתי והם התלהבו אבל כבר בפעם השנייה שניתקתי זה לא הספיק ורציתי יותר (ללקלל רגליים ועוד..) אבל אף אחת לא הסכימה אז המשתכתי רק לנקות להן תבתים ולהסיע אותן ממקום למקום וזה לא ממש מגרה אותי זה ממש קצת קצת מגרה וזה לא שווה כי אני מבזבז עליהן מלא כסף ואני לא נהנה בקושי ממש ממש קצת, אני עד עכשיו המשכתי בכל זה שלנקות להן,ולהסיע,והכל אבל גם עכשיו שוב אין לי כסף לדלק בשבילהן ולקנות להן(כי אני חייל) דברים אז גם זה אני לא עושה רק לפעמים לפעמיםם שאני מגרד כסף מההורים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות כי אני לא יכול להכיר מישהי ולהיות חבר של מישהי כל עוד אני לא נימשך לסקס ואני לא יכול לקיים איתה יחסי מין, אני נימשך רק ללקל רגליים,שישבו על הפנים שלי,ליריקות,והשתנות וכן ניסתי לעשות סקס כמה וכמה פעמים זה לא מלחת או משהו אני פשוט מאוד לא נימשל לזהה אז בבקשה אני מתחנן שמישהו יעזור לי כי מאוד קשה לי להמשיך ככה כבר אני תקוע ככה כבר 4 וחצי שנים אני מתוסכל אני לא יודע מה לעשות אשמח מאוד אם יהיה פה למישהו תשובה בשבילי שיוכל לעזור לי תודה רבה. |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
תקרא קצת
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 25 ביוני 2008
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2997678,00.html
http://www.starmed.co.il/Forum/?MsgID=586087 http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1493-84344948.htm בהצלחה |
|
dogly(נשלט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
dogly(נשלט) • 25 ביוני 2008
אבל הם לא נימשכתים בגלל לגבר או לאישה
הם לא נימשכים לשום מין שאני רואה בחורה יפה בחצאתי עם הרגליים חשופות אני נהייה אשש ואני הכי מתגרה בעולם ובנות זה הדבר השכי עושה לי את זה בעולם זה הכי מגרה שיש אבל הבעיה היא שלסקס אני לא נימשך זה לא שאני לא נימשך לנשים או גברים אני מאודד נימשך לנשים רק לא יודע מה לעשות איתן כי אני לא נימשך לסקסס וזה בעייתי נורא |
|
huan |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
huan • 25 ביוני 2008
אני לא רואה מה כל כך "מיוחד" בבעיה שלך.
היא לא נראת שונה בהרבה מהבעיות שבפניהם ניצבים אנשים מסויימים אשר במשך 4 שנים, אל אף רצונם, לא מצליחים למצוא חברה/זיון - מחק את המיותר.ונמצאים עקב כך במצוקה גדולה (אני אישית לא ממש מבין את הבסיס לאותה מצוקה אך אנחנו מדברים אליך). מה היית מציע לאותם אנשים לעשות? מה בתור חבר היית מעיץ להם?האם בסיטואציה שתארתי היית נמצא במצוקה וסובל ועם כן אז כיצד היית מתמודד עם זה? כיצד היית מציע לאותם אנשים להתמודד עם מצוקתם? אתה יכול לענות על השאלות הללו ואולי למצוא תשובה שתתאים גם לך. אנא על תסחף לבאנליות. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 25 ביוני 2008
מה שאתה מתאר פה זה סטייה מינית ולא הייתי קורא לזה בעיה .
תשמע חפש לך בת זוג קבועה מפה שמחפשת לה עבד ליקוקים טוב. חוץ מיזה שאלה לי אליך אם המלכה תגיד לך לרדת לה זה יעשה לך רע? כי אם אתה מסכים גם לרדת אז לא חסר מלכות שמחפשות להן עבד כזה. עזוב אותך מפסיכולוגים או כל מיני יועצים למיניהם למי יש עצבים אליהם. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי יונ' 26, 2008 1:26 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 25 ביוני 2008
יצא כפול לכן נמחקה הודעה זו.
|
|
שלווה |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
דעתי בנושא
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
שלווה • 25 ביוני 2008
ראשית כל איני בא להחליף אף איש מקצוע בתחום הנפש או הייעוץ ומשקף את דעתי האישית בלבד.
אחד הדברים הגרועים לדעתי שניתן לעשות כנער מתבגר הוא ללמוד על המיניות דרך אתרי סקס ,סרטים פורנוגרפים באינטרנט . הסיבה היא פשוטה : הדימוי המוצג ברשת הינו דימוי מעוות מבחינת היחסים בין המינים בכל הנוגע למשיכה ,חיזור מיניות ואהבה . האישה מוצגת כחפץ המגיע משום מקום , וכל תפקידה לענג את הגבר המבצע בה אקטים אקרובטים ומהירים , ממש רגע אחרי שפגשה בו לראשונה , והכל בשלל תנוחות שספק רב אם הן ברות יישום לאנשים צעירים הנפגשים לראשונה עם נושא המיניות . בחיים האמיתיים , אנשים לומדים להכיר זה את זה , לחזר ולפתח מערכת יחסים הכוללת מין בחיים האמיתיים צריך להשקיע , בסבלנות וללמוד כיצד הגוף שלנו עובד וכיצד זה של בת הזוג נראה ומגיב והיכן טמון היופי שבו . עד כאן ההקדמה . עצם העובדה שיש לך יצר מיני ואתה נמשך לנשים מעידה על כך שאינך א מיני ,ושקיימת בך תשוקה למין הנשי ,שזאת כבר התחלה טובה . לטעמי אצל מספר גברים וגם נשים המתמכרים לאוננות ישנה תופעה של קיצוניות ההולכת וגדלה כדי להרגיש כל פעם עוצמה מינית חזקה , קיצוניות הן מבחינת הפנטזיות והן מבחינת משכה ותדירותה , בנוסף האקט עצמו משמש ככלי להתמודדות עם מצוקות החיים . לפעמים כאשר האקט הופך לדבר המתמכרים אליו ,הגוף מתרגל לתנועות היד למקצב לחיכוך העצמי וחדירה אל אישה מרגישה פחות טוב שונה , ואחרת מאשר הגירוי העצמי . בנוסף , איבר המין ובגוף נעשה חסר מנוחה , פחות רגיש לגירוי מיני ,ישנם קשיים בקבלת זיקפה וכמובן שצריך ללכת "רחוק" יותר בפנטזיות כי "החומר הרגיל" כבר לא עושה את העבודה . ובפנטזיות אלה אתה מושפל , ומשתמשים בך , דברים שמצליחים לעורר בך את היצר המיני מחדש אלא שבסופו של דבר זה לא עובד (כפי שכתבת על המלכות בתשךום שאליהן הלכת ). אתה צריך לשאול את עצמך מספר שאלות , בתקווה שתוכל להגיע לתשובות , כל זה תלוי במידת היכרותך עם עצמך , ובמודעות שלך לרגשותיך . למשל : האם אתה שולט בעצמך ביום יום ? מהי רמת המתח בחייך ? האם אתה נמשך להשפלה , האם הושפלת בעבר כילד ? ועל ידי מי ? מה דעתך על גוף האישה , האם הוא כלי לצרכיך בלבד , כיצד אתה רואה את המיניות הנשית ? האם לדעתך חדירה לאישה היא דבר מגעיל ? האם אתה מסוגל לעשות זאת פיזית ,האם אתה מקבל זיקפה שאתה בתוך אישה ? האם צורת הפורקן המיני שלך היא באמצעות צפיה בסרטים ותמונות של נשים שולטות ואוננות בו זממנית , כמה שעות אתה משקיע בצפיה בסרטים אתרים אלו , והאם זה גוזל זמן רב מיומך ,או מפריע\גורם לך לבטל תוכניות שתיכננת מבעוד מועד? דרך אגב האם מגע או אוננות המתבצעת על ידי בת זוג נעימה לך ? בכל מקרה ההתקבעות הזאת על אקטים ספציפים כפי שתיארת מבלי להתייחס לאישה כאחת שיש לה צורך במגע עדין , בליטוף וכדומה ובחום אנושי מזיקה לך ורק תחריף את המצב . תעשה הפסקה מכל הסקס שאתה רואה במחשב ובסרטים , מן הפנטזיות של ההשפלה , תפתח ספרים ותקרא מעט על מבנה הגוף ,שלך ושל האישה על התחושות השונות , הרגשות על חיזור ,מגע ,וקשר נורמלי המתקיים בין גבר לאישה . יחד עם זאת , תדע שיש נשים רבות הנהנות ממין אוראלי, ממשחק ידני באמצעות האצבעות באיבר מינן , וממגע בדרכים נוספות כולל אביזרי מין ומפיקות תחשות מיניות נפלאות עקב כך . ישנם מספר דרכים לעשות סקס ואהבה תתחיל בכך שתכיר את עצמך . |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
אנימה • 26 ביוני 2008
הוא לא הולך רחוק יותר. אלו הפנטזיות שלו.
אם הוא לא היה שואל את עצמו שאלות, הוא לא היה כותב כאן. פטיש לרגליים הוא לא משהו שאפשר להזיז מכאן לשם. וגם אם יהיו לו תשובות, אני מבטיחה לך שלפטיש שלו זה לא ממש יזיז : ) |
|
dogly(נשלט) |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
dogly(נשלט) • 26 ביוני 2008
"הוא לא הולך רחוק יותר. אלו הפנטזיות שלו.
אם הוא לא היה שואל את עצמו שאלות, הוא לא היה כותב כאן."*** תודה רבה לך באתי לבקש עזרה לא שיתקפו אותי |
|
huan |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
huan • 26 ביוני 2008
לא חושב שמישהו תקף אותך, מספר אנשים השיבו לך ונתנו לך נקודות למחשבה שקולעות, מי יותר ומי פחות, למקרה הספציפי שלך.
אתה יכול להתיחס לזה ברצינות או שאתה יכול לשלול את זה כ"תקיפה" - אם התגובה של אנימה, שבעצם הציעה עידוד גרידא, היא זאת שתפסה את תשומת ליבך אתה יכול לנסח מחדש את מה שברצונך להקבל משירשור זה. מה שבטוח - עם אתה מחפש עצות, עזרה מאחרים ובאופן כללי "פיתרון פשוט" הרי שצר לי לאכזב אותך. ספק עם מישהו חוץ מימך יוכל למצוא אחד ללא הכירות מעמיקה יותר עם המקרה שלך. מכאן שרוב העצות מנוסחות פה בעזרת שאלות ונקדות למחשבה ולא בדברים קונקרטים אותם עליך לעשות. אתה מוזמן לחשוב על הנקודה הזאת. |
|