יובל חיים |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
הרחבת הרקטום .. גורמת נזק ?
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
יובל חיים • 28 ביוני 2008
בזמן האחרון אני מנסה להרחיב לעצמי את הרטום .
עכשיו אני משתמש בפלאג ... ויש לי שאלה אם עושים את זה באופן קבוע והרקטום מתרחב ? ניגרם נזק ? יש סיכון ? האם הוא יחזור לרוחב הרגיל שלו ? |
|
kinkycat |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
תשובה...
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
kinkycat • 29 ביוני 2008
התשובה שלהלן איננה מבוססת על ידע או הכשרה רפואיים פורמאליים, אלא על נסיון בלבד
הרקטום - חלחולת בעברית מורכב מורכב ממספר שרירים טבעתיים שהחיצוני שבהם מכונה פי הטבעת כמו כל שריר בגוף ניתן לאמן את השריר הזה, למתוח אותו או לכווץ אותו. כל פעולה כזו עשויה לקחת זמן למעט במקרים ונגרם קרע בשריר כתוצאה ממתיחה חזקהבעת שהשרירהיה מכווץ. לא צפוי נזק מהרחבה שנעשית לאט ובהדרגה. היות ופיהטבעת הוא שריר חצי רצוני - כלומר, הגוף מתאים את מידת הכיווץ שלו גם באופן בלתי מודע אזי אם אתה מתכנן לשאת פלאג לתקופה ממושכת ברצף, השריר יתאים עצמו לכך לאחר תקופה מסויימת ואז עלול להווצר מצב שפיהטבעת שהתרגל להסגר על הפלאג לא יהיהסגור לגמרי ללא הפלאג. דבר שעלוללהביא ל"תאונות" לא סימפטיות. יש כאלה שמכנים מצב כזה בטעות - "הרחב קבועה" במצב כזה תוכל לבחור להחזיר את הפלאג למקומו ולהוציאו רק בשעת הצורך או לאמן מחדש את השריר להסגר כבעבר תירגול יאיץ את חזרת השריר למצבו הקודם תוך תקופה מסויימת. - בהתאם לכמה שהרחבת את השריר בקיצור, מילת המפתח היא סבלנות, בין בהרחבה, ובין בתרגול של כיווץ. לגבי הרחבה הנעשית בסשן, אם מבצעים מתיחה רצינית של השריר, כמו לדוגמא בפיסטינג, הכיווץ מחדש של השריר, עשוי לארוך כמה שעות ובמהלכו אתה עשוי להרגיש שהעסק "לא סגור כמו שצריך" תרגול של כיווץ ושחרור, או לחילופין שימוש בפלאג כדי שההרפיה לא תהייה מיידית, ימנע את התחושה הזו ויקצר במעט את הזמן שדרוש לשריר "לחזור לעצמו" מקווה שעזרתי במעט. בהצלחה. submissive |
|
פסיכיאטר מופרע |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
ממש סיפור מהתחת זה
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
פסיכיאטר מופרע • 29 ביוני 2008
|
|
ציפי לוחשת |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
Re: ממש סיפור מהתחת זה
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
ציפי לוחשת • 29 ביוני 2008
פסיכיאטר מופרע כתב/ה:
או במילים אחרות: "כן, חור התחת שלי מורחב באופן קבוע עקב ביקורים תכופים מאוד של בני מיעוטים... הדבר גורם לי לאי-נוחות ולמבוכה רבה כאשר באופן לא רצוני נופלות להן חתיכות "פופקאלאך"... אל תנסו בבית"... |
|