GREEK(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Re: המשך....
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
GREEK(נשלט) • 28 ביוני 2008
כנוע ומאולף כתב/ה: אחרי חצי שעה בערך היא נכנסה, התיישה על הספה, והורתה לי לחלוץ לה את הנעליים ולעסות את כפות הרגליים שלה . הייתי מת לדעת איך עבר היום, היא הייתה נראת תשושה, עיסתי במרץ את כפות הרגליים, עד שדחפה לי אותם לפה ואמרה "אצבע אצבע - ותמצוץ חזק" אחרי רבע שעה בערך היא הוציאה את הרגל מהפה ואמרה "אני רוצה ארוחת ערב, תכין סלט חביתה ותביא בקבוק יין מהמקרר עם 2 כוסות" . כל המ שהדהד לי בראש זה 2 כוסות????. הכנתי במהירות שיא את אורחת הערב הקלילה, הגשתי לה בתוספת בקבוק יין ו 2 כוסות. .... מורטישיה הפחידה אותך אהה |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 29 ביוני 2008
GREEK כתב/ה: כנוע ומאולף כתב/ה: אחרי חצי שעה בערך היא נכנסה, התיישה על הספה, והורתה לי לחלוץ לה את הנעליים ולעסות את כפות הרגליים שלה . הייתי מת לדעת איך עבר היום, היא הייתה נראת תשושה, עיסתי במרץ את כפות הרגליים, עד שדחפה לי אותם לפה ואמרה "אצבע אצבע - ותמצוץ חזק" אחרי רבע שעה בערך היא הוציאה את הרגל מהפה ואמרה "אני רוצה ארוחת ערב, תכין סלט חביתה ותביא בקבוק יין מהמקרר עם 2 כוסות" . כל המ שהדהד לי בראש זה 2 כוסות????. הכנתי במהירות שיא את אורחת הערב הקלילה, הגשתי לה בתוספת בקבוק יין ו 2 כוסות. .... מורטישיה הפחידה אותך אהה סלט וחביתה זה שאיפות נמוכות. אני רוצה סושי וחביטה! |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
Queencie(שולטת) • 29 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: סלט וחביתה זה שאיפות נמוכות. אני רוצה סושי וחביטה! אשמח לעזור (גם בקשר לסושי ) - עם מחבט או מחבת? |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
30 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
30 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 30 ביוני 2008
Queencie כתב/ה: בוגדנית קטנטנה כתב/ה: סלט וחביתה זה שאיפות נמוכות. אני רוצה סושי וחביטה! אשמח לעזור (גם בקשר לסושי ) - עם מחבט או מחבת? עם מערך, ואני רוצה את הסאב שלי חם, בבקשה. |
|
סטיית תקן |
לפני 16 שנים •
9 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
9 ביולי 2008
סטיית תקן • 9 ביולי 2008
אולי תעשו תפריט של סאבים ?
|
|