FairyInChains(מתחלפת){SimbaInCha} |
לפני 16 שנים •
27 ביוני 2008
Re: טוב.טוב מאד.פאנטום אוף דה אופרה...
לפני 16 שנים •
27 ביוני 2008
FairyInChains(מתחלפת){SimbaInCha} • 27 ביוני 2008
בשלב מסויים של הערב, חציתי את הרחבה בין הזוגות הנהנים בין אם זה מסשן ובין אם זה מלהיות ביחד והרגשתי כמו בימיו הטובים של הדאנג'ן.
טוב נו, אני לא יכולה להתלונן, בלונדינית במסכה היתה צמודה אלי... |
|
מיינד |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
מסכות כל כך מתאים
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
מיינד • 28 ביוני 2008
היה מעבר למעולה
מוסיקה טובה , מקום לרקוד סשן יפיפה של אמילי סשן אחר ...... ולקראת הסוף ריקודים עד אין סוף |
|
כמיהה |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
כמיהה • 28 ביוני 2008
לא לא לאאאאאאאאאאא אין דברים כאלה, לא ראיתי עדיין בכלל רק עכשיו התעוררתי מסופ"ש מטורף שהתחיל בחמישי בלילה במסיבה מוטרפת ומטריפה בהחלט אנשים מיוחדים אחד אחד עשה לי חשק להכיר את כולם באופן אישי לוחץ תפאורה מהממת מוסיקה חושנית ומקפיצה סשנים.... אוווו מאמא ומי זאת האמילינינה האלה יש דברים כאלה??? מתיי עוד פעם? אני כולי נפעמת ומחכה לאירוע הבא תודה למארגנים ויישר כח |
|
lucifer-666 |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
lucifer-666 • 28 ביוני 2008
כמיהה כתב/ה: לא לא לאאאאאאאאאאא אין דברים כאלה, לא ראיתי עדיין בכלל רק עכשיו התעוררתי מסופ"ש מטורף שהתחיל בחמישי בלילה במסיבה מוטרפת ומטריפה בהחלט אנשים מיוחדים אחד אחד עשה לי חשק להכיר את כולם באופן אישי לוחץ תפאורה מהממת מוסיקה חושנית ומקפיצה סשנים.... אוווו מאמא ומי זאת האמילינינה האלה יש דברים כאלה??? מתיי עוד פעם? אני כולי נפעמת ומחכה לאירוע הבא תודה למארגנים ויישר כח כל מילה חקוקה בסלע אבל, כמיהה מה עם המילה שלך לבוא ולאמר שלום הא? אותה כתבת על הקרח???? חכי חכי |
|
Citizen(שולט) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
שבוע טוב
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Citizen(שולט) • 28 ביוני 2008
טוב כבר נאמרו כאן כל כך הרבה מילות טובות
על המסיבה ולי נותר רק לשמוח על שהגעתי לאחר היעדרות די ארוכה ממסיבות בדסמ נהניתי, אמנם את רוב הפנים לא הכרתי אבל סמוך ובטוח שבמסיבה הבאה כבר כבר ארגיש יותר נוח איתכם |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
29 ביוני 2008
המפקדת(לא בעסק) • 29 ביוני 2008
טוב, זה היה פשוט מצוין !
המקום נראה מעולה האנשים נראו מעולה (למרות שלא את כולם זיהיתי עם המסיכות..) אני יכולה להגיד בברור שראיתי ריר מטפטף ואני גם יכולה להגיד שלא הפליא אותי בכלל... היתה אוירה מגרה לחלוטין ! ורק שתדעו.... ככה אמור להראות סשן על במה AIR כפיים לך על ערב מדהים |
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
1 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
1 ביולי 2008
AIR(נשלט) • 1 ביולי 2008
לקח לי זמן אני יודע (בהעברת דירה )
הייתם קהל מדהים ויפה כל כך , המוסיקה זרמה , השתלבתם בתפאורה כאילו היא הייתה חלק ממכם, הייתה נוכחות גדולה של דינוזאורים שלא ראיתי שנים , אז כפי שנהנתם הדרך היא רק למעלה לרמות חדשות ואיכותיות יותר (השינויים נעשים ומרגישים בכך) ואם אתם חושבים ששחכתי את אמילי אתם טועים , השסן היה מדהים ומחרמן בטירוף ופשוט עד עכשיו נוזל לי ריר מהפה , כשהחלב נשפך בין שניהן ראיתי את זה בהילוך איטי תודה לכולכם שהגעתם וצפו לעוד ממש בקרוב [img][/img] |
|
קים(שולטת) |
לפני 16 שנים •
1 ביולי 2008
מצפה בכליון עיניים למסיבה הבאה
לפני 16 שנים •
1 ביולי 2008
קים(שולטת) • 1 ביולי 2008
air כתב/ה: לקח לי זמן אני יודע (בהעברת דירה )
הייתם קהל מדהים ויפה כל כך , המוסיקה זרמה , השתלבתם בתפאורה כאילו היא הייתה חלק ממכם, הייתה נוכחות גדולה של דינוזאורים שלא ראיתי שנים , אז כפי שנהנתם הדרך היא רק למעלה לרמות חדשות ואיכותיות יותר (השינויים נעשים ומרגישים בכך) ואם אתם חושבים ששחכתי את אמילי אתם טועים , השסן היה מדהים ומחרמן בטירוף ופשוט עד עכשיו נוזל לי ריר מהפה , כשהחלב נשפך בין שניהן ראיתי את זה בהילוך איטי תודה לכולכם שהגעתם וצפו לעוד ממש בקרוב [img][/img] נשיקות, |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 16 שנים •
4 ביולי 2008
אכן היה טוב
לפני 16 שנים •
4 ביולי 2008
המלכה ננה NNA • 4 ביולי 2008
אכן הייתה אחלה מסיבה
אני עדיין מתאוששת - סתאאם אבל באמת היה אחלה |
|