עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
גלידה והמון כיף אמש בלימיט
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 28 ביוני 2008
היה ערב מענג,וכל מילה מיותרת,המון חברים שלא ראיתי מזמן,מזל שהמועדון חוגג יום הולדת,אחרת עוד הייתי צריכה לחכות ליום הולדת של כל אחד מהם,סאשנים בכל פינה,רחבה מפוצצת,מוזיקה טובה,עוגות וגלידות,אבטיח,והמון מצב רוח מרומם.
כמו שאמרתי,באתי וקרעתי את הרחבה,טוב גם כמה עבדים"נקרעו" בדרך,נראה לי ישרדו את ההלם. תודה לחברות שלי,למלכה לאלה לחיה ללא הפסקה ולמלכה ונסה,שכל ערב איתם הוא חוויה. היה לי העונג לחגוג איתכם שנה נוספת,תודה לכל צוות הנאו לימיט,אתם פשוט מדהימים,ולחברים שלי מעולם הסוטים,המון נשיקות וחיבוקים עד העונג הבא,הא הא הא....... |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
שיר סיפור או אגדה???
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 28 ביוני 2008
ועל ה-LIMIT אפשר להגיד שהוא קצת מכל דבר!!!
הייתה אתמול מסיבה מהממת...מושקעת, מלאה באנשים יפים ויפות,סאשנים,מוזיקה טובה,ריקודים,זיקוקים,שמפניה שהתעופפה לכל עבר. היה שמח.................................... מסיבת יום הולדת מיוחדת במינה - בדיוק כמו שמגיע למקום המדהים הזה!!!! תודה לכל מי שעושה כל מסיבה לבלתי נשכחת.... לצוות המדהים... תודה לכם על ההשקעה - אם לא הייתם קיימים...הייתי ממציאה אחד ואחת ממכם!!!! זו השנה השניה שאני חוגגת איתכם - והעונג כולו שלי...להיות חלק ממכם!!! שלא יגמר לעולם..... ולעוד שנים יפות ומוצלחות אוהבת......... |
|
מתחלפתלסביתגנרית |
לפני 16 שנים •
7 ביולי 2008
תלונות על פרסום מוטעה
לפני 16 שנים •
7 ביולי 2008
מתחלפתלסביתגנרית • 7 ביולי 2008
בפעם קודמת שהייתי היה קצת אוכל.
חשבתי שיהיה דוכן כזה, של גלידה שווה אכול ככל יכולתך, ומזרקת שוקולד עם בננות ומרשמלו, וכל מיני, ופופקורן. לא אכלתי כלום מאז הצהריים. בסוף התמסטלתי מעייפות רעב ובריזרים על קיבה ריקה. ולא נהניתי. שני הסאבונים שנזכרו להטריד אותי התעוררו רק ב4 בבוקר. אני נרדמתי כבר ב12. ואני מזכירה להם לבהיא חגורות שוות מעור פעם באה. כאלה קשות שנוח להחזיק.קלות. ולאנשים עם הווקס של הפרקט, אל תגזימו,זהו. תכינו את הטלפיים לערב שלם, אני לא מתכוונת להחליק שוב. נורא חשוך. אה, אם מתחיל סשן, תעירו אותי. |
|