סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סאבית מסוכנת

מאלפת בשוט ומבט​(שולטת)
לפני 16 שנים • 1 ביולי 2008

סאבית מסוכנת

[אני פותחת דיון

(פתחתי גם בהבנים על הבנות אבל ביעם המקום הטבעי של השאלה הוא גם כאן)

מי היא סאבית מסוכנת בעיניכן?
כזאת שלא תנהלו איתה שיחה / מפגשים או יחסי אדונית ושיפחה
כזאת שתברחנה ממנה כמו מאש
?

Q
השולט אור​(שולט)
לפני 16 שנים • 7 ביולי 2008

שאלה ראויה

השולט אור​(שולט) • 7 ביולי 2008
סאבית שהייתי בורחת ממנה היא:
סאבית אובססיבית - כזו שלא יודעת להרפות מהקשר כשהוא נגמר, ותמיד טוב לברר עם דומים אחרים שהיו איתה בעבר כשעולה חשד.

סאבית קורבנית - שחיה בעולם ה"עשו לי לקחו לי". סאבית שכזו לעולם לא תשמח באמת במקומה כסאבית מולך ולא משנה כמה תשקיעי בה ובקשר איתה.

סאבית טייקרית - אבל זה נכון מול כל אדם ולא רק סאבית. מי שרק יודעת לקחת ולא יודעת גם לתת.
חתולההה

מיאווווווווווו

חתולההה • 7 ביולי 2008
ומה לגביי שולט שמשחק מנטאלית במוחות של סאביות כאן -ואחר כך שהן רוצות להתקרב יותר מידיי הוא בועט בהן ומאשים אותן שהן מטרידות ומציקות לו.איך את חושבת גבירתי השליטה שסאבית צריכה להתנהג לשולט כזה?לסלוח לו?לקבל אותו בחביבות?להבליג?אז סאבית שלא מוכנה לשתוק לשולט כזה ופותחת עליו את הפה כי זה מה שמגיע לו.נחשבת למה?לסאבית מסוכנת?סאבית שמזהירה סאביות אחרות משולט כזה מה זה אומר?שהיא רכלנית ושקרנית?שהיא קנאית?מנסה להרוס לו עם נשים אחרות-שלא נדבר על זה שאותו שולט בזוגיות בכלל-וזה עוד יותר גרוע שהוא מרשה לעצמו לשחק עם אחרות.אין סוף לכל הדברים האלה-באיזשהוא שלב צריך לדעת את הגבולות -וזה כולל כל אחד ואחת מאיתנו-אבל אני בשום אופן לא אסכים ששולט ישתעשע במוח שלי לאחד כזה אני לא אשתוק-ואם מה שנישאר לי זה לפתוח עליו את הפה ולהעליב אותו אז זה מה אעשה-אבל לפגוע אישית ופיזית זה משהו שאני בחיים לא אעשה.רק עם אותו אחד ניסה לפגוע בי אישית אז לא אשתוק.
חתולההה

מיאווווווווווווו

חתולההה • 7 ביולי 2008
זה בסדר השליטה לא ביקשתי שתיכנסי לרכילויות וזו לא הייתה המטרה שלי-אני מכבדת את התשובה שלך-רק רציתי לציין פה סיטואציה.תודה.
Josephin​(לא בעסק)

סתם הערה

Josephin​(לא בעסק) • 7 ביולי 2008
חתולההה כתב/ה:
זה בסדר השליטה לא ביקשתי שתיכנסי לרכילויות וזו לא הייתה המטרה שלי-אני מכבדת את התשובה שלך-רק רציתי לציין פה סיטואציה.תודה.

צריך 2 כדי לרקוד טנגו (אני לא מצדדת בו)
לא תסכימי לשחק, לא ישחקו בך, זה פשוט מאוד .
גם נשים יודעות ויכולות לבעוט כשצריך.
חתולההה
לפני 16 שנים • 8 ביולי 2008

Re: סתם הערה

חתולההה • 8 ביולי 2008
חלמית קטנה כתב/ה:
חתולההה כתב/ה:

צריך 2 כדי לרקוד טנגו (אני לא מצדדת בו)
לא תסכימי לשחק, לא ישחקו בך, זה פשוט מאוד .
גם נשים יודעות ויכולות לבעוט כשצריך.

חלמית רגש זה משהו מוזר שמתפתח ולא תמיד ניתן לשלוט בזה-ושתינו יודעות בדיוק על מה אני מדברת-הזהרת אותי ואני לא הקשבתי.אבל זה בסדר כל אחד מקבל את מה שמגיע לו-פתחתי עליו את הפה מספיק !!!הוא יודע בדיוק מה אני חושבת עליו -הוא קיבל ממני דיי והותר-וזה לא פשוט כמו שאת חושבת גם את עברת את זה.ואני בהחלט יודעת לבעוט כשצריך אבל כשאני בועטת אני משאירה טעם רע מאוד.
ששכ​(שולטת)
לפני 16 שנים • 8 ביולי 2008
ששכ​(שולטת) • 8 ביולי 2008
שאלו כאן על סאבית מסוכנת.לא שולט. הבנת הנקרא...
אדון_המשאלות​(מתחלף)
לפני 16 שנים • 9 ביולי 2008

סאבית מסוכנת

סאבית מסוכנת היא סאבית עם רגשי נחיתות
יש טיפה סתירה בזה כי היא סאבית - אבל היא צריכה להיות מוכנה להישלט בלי היסטוריות כואבות ואופי לא מגובש
ביג-אן
לפני 16 שנים • 19 ביולי 2008

בפורום הזה אולי יותר נכון לשאול על סאבים מסוכנים?

ביג-אן • 19 ביולי 2008
זה קצת שונה מסאביות.
בכלל- שליטה נשית ושליטה גברית היא לא דומה בעיני בכלל.
אבל אם היית שואלת על סאבים "מסוכנים" שלעולם לא הייתי שמה תחתיי, הייתי עונה ככה:
סאב חסר חיים וחסר ביטחון עצמי,
סאב שרוצה לשתות את כל העולם ואת מיצי כל המלכות בעולם
סאב, שלא בוחל בשום דבר- והעיקר להיות לרגלי המלכה- מכל צבע -גיל- צורה- בלי קשר למשיכה מינית- אלא רק מתוך הצורך הפסיכולוגי שלו להיות בהתעללות.
סאב שלא בחר בי.כמו שאני בו.
סאב ללא הומור/שכל
סאב נשוי
סאב שמפנטז על רצח (יש כאלו!!!) מתגרה מסרטים של נשים רוצחות למשל.
ועוד מיני סאבים למינהם שלא בבית ספרי.

סדר המשפטים ללא קשר לחשיבותם