arrow(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
אתגר שליטה
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
arrow(נשלטת) • 13 ביולי 2008
שלום.
אני arrow יש לי רעיון ואשמח לתגובות. האם אפשר לנהל מערכת יחסי-שליטה רק דרך הכלוב? בלי להפגש, בלי סקס, בלי לראות אחד את השני. אפשר להשתמש בכל מה שהכלוב נותן- בלוג, צ'אט, אלבומים, פורומים מה דעתכם? |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
Re: אתגר שליטה
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 13 ביולי 2008
arrow כתב/ה: שלום.
אני arrow יש לי רעיון ואשמח לתגובות. האם אפשר לנהל מערכת יחסי-שליטה רק דרך הכלוב? בלי להפגש, בלי סקס, בלי לראות אחד את השני. אפשר להשתמש בכל מה שהכלוב נותן- בלוג, צ'אט, אלבומים, פורומים מה דעתכם? אפשר. אבל לשם מה, לכל הרוחות, לוותר על הסקס? זה לא אנושי! |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
אז מה תעשו ככה וככה ?
לפני 16 שנים •
13 ביולי 2008
Anan-Sagol(שולט) • 13 ביולי 2008
לא רואה את הפרקטיקה בזה.
ענן |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 ביולי 2008
ובכן גב' חץ...
לפני 16 שנים •
14 ביולי 2008
Homelander(שולט) • 14 ביולי 2008
כמו תמיד, זה תלוי מאד לאן את לוקחת את הדברים...
במידה והאדון ישתמש אך ורק באמצעים עליהם דיברת, כדי לשלוט בך גם במציאות- אז זה אפשרי וזו יכולה בשקט להיות סוג של שליטה מנטאלית בלבד. והרי דוג' הבהרה- אם ימסרו לך באופן קבוע הוראות לחיי היומיום שלך לדוג' (הסכמה בשעה כזו וכזו, ארוחות ותפריט כדלהלן וכד') ואת תצייתי לכל אותן ההוראות, שהרי אז השולט שולט בך בהחלט. כך גם בזמן-אמת, אם הוא יצוה עליך באינטרנט כיצד לענג את עצמך וידריך אותך עד שתגיעי לסיפוק-מיני- הרי לך שוב דוגמת שליטה וירטואלית. וכן הלאה וכן הלאה... כך שבסופו של דבר, זה אכן אפשרי. ואדון יצירתי יכול לעשות הרבה דברים מעניינים אך ורק בעזרת האמצעים הניתנים לו באתר, אבל... בכל מע'-יחסים זוגית או לאו, בסופו של דבר מגיע הרצן למגע פיזי, או פגישה פנים אל פנים והתנהלות שיחה בארבע עיניים. ככל שהטכ' מתקדמת, היא לא מקרבת בין אנשים אלא רק מרחיקה אותם וכשאר אין את האינטמיות, הקשר מאבד את טעמו בסופו של דבר. |
|
Mephisto(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
14 ביולי 2008
Mephisto(שולט) • 14 ביולי 2008
אפשרי אבל לא מעניין.
הנה עוד כמה אתגרים שהם גם אפשריים, גם לא מעניינים וגם לא יקדמו אותך לשום מקום: מהיום והלאה להקליד רק בעזרת המרפקים. מהיום ועד להודעה חדשה לישון על כסא המחשב ולא על המיטה. להפסיק להמתיק משקאות חמים או לחילופין להמתיקם יתר על המידה. מהיום והלאה כל הפוסטים שלך חייבים לכלול בדיוק 512 תווים שבדיוק רבע מתוכם יהיו האות בי"ת, מיותר לציין שעל כל המילים להיות בעלות משמעות. הרצל אמר לפזר חול על המיטה לפני שאת נכנסת לישון בתוכה. וכו' |
|