venus in our blood(שולטת) |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
מזל טוב לחניבעל-לאיש שרוכב על הקשת בענן...
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
venus in our blood(שולטת) • 20 ביולי 2008
יום הולדת שמח ,איש יקר מה מאחלים לאיש שבנפשו שבביתו ובחיקו כל גווני הקשת בענן..? לקשת בענן יש כל כך הרבה גוונים אתה הלא מכיר ויודע את כולם מה מאחלים לאיש שניחן במתנות היקום הנפלאות? מאחלת לך שתמשיך ליצור ולהגשים שלעולם לא תפסיק לחלום שתאהב, שתצחק,שתחלום כמו שילדים עושים אתה הרי יודע.. שלעולם לא תאבד את הקסם שהיצירה ההדדית המופלאה הניגון המשותף עם קורינה הקסומה יימשך לעד שהחיים יחייכו אליכם ותדעו להושיט יד ולקחת פשוט כי אתם יכולים ! מי ייתן וכל משאלות לבך תתגשמנה לטובה מיום זה לעד יום הולדת שמח איש יקר והמונהמון מזל טוב |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
מזל טוף!
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
בלוסום(לא בעסק) • 20 ביולי 2008
אז לא אני פתחתי את השרשור...כנראה שלא שילמת מספיק כסף בעבור שלא יפתחו...חחח..
שיהיה לך המון המון מזל טוב מאחלת לך להמשיך להיות כזה כשרוני ושתמשיך לרתק את כולנו שיהיה לך רק טוב אושר והכאהבה לעוד הרבה שנים ומחכה לקרוא את הסיפור הבא שלך... (: |
|
NUMB |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
NUMB • 20 ביולי 2008
למילים המרהיבות שמעלי פה
קשה להוסיף הרבה. אבל לאחל לך עדיין רוצה את כל הדימיון שבעולם הזה קיים. את כל צבעי הקשת של הרגשות שישנם. את כל האהבה והתשוקה שבוערת בך ולא מתכלה. בקיצור לאחל לך שנה מופלאה! |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
מזל טוב...
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
Brida(נשלטת){DDDOM} • 20 ביולי 2008
איש יקר,
לא נשאר הרבה מה להוסיף אחרי המילים הברוכות של נוגה, אבל אנסה בכל זאת... מאחלת לך ישיבות ארוכות עם חברים, רגעים שבהם המוזיקה מזדחלת לאוזניים, קולות של דממה רכה, שהופכים את הכל להרמוניה מתוקה. מאחלת לך שהדברים הגדולים בחייך ישמחו אותך, אבל גם הדברים הקטנים, כמו פרח, שיר ופרפר על הכף יד. מאחלת לך שהשנה החדשה הזו תביא לך רוב שפע ויופי, רוב אושר ואהבה, רוב בריאות והצלחה. יום הולדת שמח עד מאוד... |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
לך...לך... לך
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 20 ביולי 2008
גדול היוצרים
סופר הסופרים האיש----- והיצירה מאחלת לך עוד הרבה שנים של הצלחות שתזכה להגשים את מיטב החלומות שתמשיך לחדור לנו עמוק למקום הכי קעור ושנזכה לקרא אותך להנות ולהשאר בפה פעור שכישרונך המאיר רק יעלה וייזהיר מיוחד שכמוך, למרות שאותך לא זכיתי להכיר מזל טוב לעוד שנים של אהבה ותמשיך לנגן באותה המנגינה. |
|
קורינה |
לפני 16 שנים •
21 ביולי 2008
אדון שלי
לפני 16 שנים •
21 ביולי 2008
קורינה • 21 ביולי 2008
איש יקר, האוחז בשטר הבעלות עלי.
כבר ימים ארוכים אני מתנסחת בזהירות אין קץ. מילים ארוכות, חודרות, מחפשות משמעות, מחפשת את הדרך לתת לך במילה אחת או אפילו משפט את כל מה שיש בי לתת. לתת לך את הכוח והעוצמה, הנגיעה הרכה, את הרצון למשוך אל תוכך, אל תוכי, את כל מה שנשבעתי לפני שנתיים לתת, בערב ההוא שסומן על ידי 2 לבבות שוטטי דם על נייר כרומו מסוגנן. את הסימנים והחיבוקים, את הקשיים וההקלות, את הרוך והעומק את התמיכה והשותפות. במילה אחת אהבה. והיום, במילים, ולא בידיעה... הייתי רוצה שתדע, כל כולך מילה אחת קטנה גדולה, אהבה. |
|