קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
מעניין.
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
קטסטרופה{Adonai} • 23 ביולי 2008
מעניין,
אתמול נקלעתי בטעות לכיכר רבין וראיתי שם עצרת או סוג של הפגנה בעד שחרורו של גלעד שליט . הייתי קצת להזדהות, חתמתי ואז הלכתי לחפש. הלכתי לחפש את אותם תנינים שבוכים כשהמדינה קובעת שצריך לבכות. חיפשתי במיוחד את ההוא שטען שאני טיפש רק כי אני לא חושב כמוהו ושטען שהבכי שלו הוא בכי שבא ממקום כנה ואמיתי. חיפשתי גם את ההם שהתנגחו בי וטענו שאני לי לב ואין לי רגשות רק כי אמרתי שלא אשתתף במצעד האיוולת של בכי מזוייף. חיפשתי את שומר הראש ההוא כדי לוודא שהוא אכן כואב ועושה נפשות לאנשים כשהם צריכים את זה ולא כשהם בארון המתים. מיותר לציין שלא מצאתי איש מהם. כנראה שצריך לחזור בארון מתים בטקס מתוקשר כדי שהאנשים האלה "יזדהו ויכאבו" את כאבן של המשפחות. על הזין שהוא נרקב עכשיו בשביו וזובי הם יעשו איזשהו צעד שאולי אולי יזרז את חזרתו מהשבי בריא ושלם. להיות בצ'ט זה יותר חשוב. הם בוכים רק על מתים ורק כשזה פופולארי מסתבר. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
aka BODYGUARD • 23 ביולי 2008
בדיוק כמו הכתיבה שלך כנראה, רק להיות פופלארי.
ויודע מה קטה? יש כאן אנשים שהפסיקו להתרגש מכל מיני סיבות. יש כאן אנשים שהפסיקו להתרגש מהכתיבה שלך וחיים עם זה לא רע. תמשיך עם שלך, מאחל לך שלעולם לא תדע משהו בסיגנון מקרוב. דמעות תנינים או דמעות אמיתיות...ביום שעל פי דבריך יקבעו תחושות העולם אזי נהיה במקום מאד לא טוב. כעת תגייס את ה"חיילים" וקדימה ... תהנה. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
למה?
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
BODYGUARD כתב/ה: בדיוק כמו הכתיבה שלך כנראה, רק להיות פופלארי.
ויודע מה קטה? יש כאן אנשים שהפסיקו להתרגש מכל מיני סיבות. יש כאן אנשים שהפסיקו להתרגש מהכתיבה שלך וחיים עם זה לא רע. תמשיך עם שלך, מאחל לך שלעולם לא תדע משהו בסיגנון מקרוב. דמעות תנינים או דמעות אמיתיות...ביום שעל פי דבריך יקבעו תחושות העולם אזי נהיה במקום מאד לא טוב. כעת תגייס את ה"חיילים" וקדימה ... תהנה. למה אתה לא עונה לענין? למה לא היית שם? למה אתה לא מזיז אצבע כדי לעזור? למה אתה צריך ארון מתים וטלוויזיה כדי "לבכות"? למה? תהיה גבר ותענה, אולי תציל את הכבוד המועט שעוד נשאר לחלק מאוד מסויים כאן כלפיך. תענה לענין לשם שינוי. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
aka BODYGUARD • 23 ביולי 2008
אני אתקן אותך.
לאף אחד כאן אין את אותן שאריות כבוד אלי כפי שציינת, ציפיתי שתהיה מעודכן, לא נורא... העיקר שאתה נהנה, כאמור מהתגובה הראשונה. תצטרך ללמוד קצת מה משמעות המילה כבוד לפני שתשתמש בה כי למען האמת- ממקלדתך זה נשמע עלוב למדי. גלעד שליט הוא בן משפחה, לא גוש צף במי הים התיכון. לו אני חייב תשובות אולי, לך? ממש לא. היה שלום ותמשיך לעשות נפשות יקירי. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
שומר-ראש,
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
Homelander(שולט) • 23 ביולי 2008
מה אני אגיד אני איתך בהחלט!
זה ברור שאדון סטרופה פה הוא גימיק מהלך שכותב בפורומים אך ורק למטרת הפופולאריות שלו... מאז שחזרתי לאתר, הספיק לי לשמוע ממנו תגובה אחת טפשית, כדי להבין את זה ישר. אתה יודע מה הקטע העצוב? שזה עדיין פועל כאן, על כמה וכמה אנשים. ככה זה תמיד- יש את אלה שמנסים לקחת דברים ברצינות שרוצים שיעריכו אותם בשל מה שיש להם להגיד באמת, מתוך הבטן. ויש כאלה שרואים את ההוא שעושה רוח וצלצולים, ישר רצים אחריו כדי לקבל גם קצת מהתשמת-לב הריקה שהוא מקבל. אבל בתכלס, אתה הראשון שהחליט להגיד לו את זה ככה בפרצוף ואני אומר לך למה? כי זה לא באמת הולך לעזור... עכשיו הוא יגיב לשנינו וינסה כתמיד לשים אותנו ללעג כדי להתגבר על עוגמת-הנפש שנשעתה לו שם בפנים. אבל מה אכפת לי? אני שמח לדעת שכמה שהוא לא יקשקש עכשיו וינסה להשמיץ ולהכפיש, הוא כבר קלט שהקטע שלו לא פועל על כולם. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
ובכל זאת
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
BODYGUARD כתב/ה: אני אתקן אותך.
לאף אחד כאן אין את אותן שאריות כבוד אלי כפי שציינת, ציפיתי שתהיה מעודכן, לא נורא... העיקר שאתה נהנה, כאמור מהתגובה הראשונה. תצטרך ללמוד קצת מה משמעות המילה כבוד לפני שתשתמש בה כי למען האמת- ממקלדתך זה נשמע עלוב למדי. גלעד שליט הוא בן משפחה, לא גוש צף במי הים התיכון. לו אני חייב תשובות אולי, לך? ממש לא. היה שלום ותמשיך לעשות נפשות יקירי. ובכל זאת, למה אתה לא עונה לעניין? מה נהיה ממך? מה קשה לענות לענין ולא ללכת מסביב? אל תפחד, לא יצחקו עליך אם תענה לעניין. נורא מוזר. יכתוב הכל רק לא תשובה עניינית. למישהו יש מושג מה מונע את זה ממנו? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
Re: שומר-ראש,
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
princeOFdream כתב/ה: מה אני אגיד אני איתך בהחלט!
זה ברור שאדון סטרופה פה הוא גימיק מהלך שכותב בפורומים אך ורק למטרת הפופולאריות שלו... מאז שחזרתי לאתר, הספיק לי לשמוע ממנו תגובה אחת טפשית, כדי להבין את זה ישר. אתה יודע מה הקטע העצוב? שזה עדיין פועל כאן, על כמה וכמה אנשים. ככה זה תמיד- יש את אלה שמנסים לקחת דברים ברצינות שרוצים שיעריכו אותם בשל מה שיש להם להגיד באמת, מתוך הבטן. ויש כאלה שרואים את ההוא שעושה רוח וצלצולים, ישר רצים אחריו כדי לקבל גם קצת מהתשמת-לב הריקה שהוא מקבל. אבל בתכלס, אתה הראשון שהחליט להגיד לו את זה ככה בפרצוף ואני אומר לך למה? כי זה לא באמת הולך לעזור... עכשיו הוא יגיב לשנינו וינסה כתמיד לשים אותנו ללעג כדי להתגבר על עוגמת-הנפש שנשעתה לו שם בפנים. אבל מה אכפת לי? אני שמח לדעת שכמה שהוא לא יקשקש עכשיו וינסה להשמיץ ולהכפיש, הוא כבר קלט שהקטע שלו לא פועל על כולם. אחוות שולטי הצעצוע. כמה מלבב. אגב, אני תוהה, עם שולטים כמוכם, מי צריך עבדים בכלל? |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
לא יאומן,
לפני 16 שנים •
23 ביולי 2008
Homelander(שולט) • 23 ביולי 2008
הקדשת לכל אחד מאיתנו הודעה נפרדת?
ממש, ממש מחמיא לי. סטרופה גם אתה יכול להיות יותר מלבב- אם תתחיל להיות מקורי. אבל זה בסדר, בוא אלינו נעזור לך לתרגל... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
24 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
24 ביולי 2008
מקבי(מתחלף) • 24 ביולי 2008
ברור לכל בר-דעת שהסימפוזיון התקשורתי והאוננות הרגשית סביב סוגיית החטופים רק הגדילה את המחיר שנאלצה מדינת ישראל לשלם בעבור שרידי גופותיהם של שניים מחייליה.
כמובן שכרגיל, הדבר משרת שני דברים מרכזיים - את האלמנטים בתקשורת הרודפים אחר הרייטינג ואת כל יפי-הנפש שמוכרחים 'להרגיש' ו'להיות חלק', גם אם לא חלק פעיל או אפילו יעיל - ומה מוכר יותר וקונה יותר רייטינג מסיפור קורע-לב של שתי משפחות, שהופך איכשהו ובאורח פלא לעניינה של מדינה שלמה? וכל זאת בהתאם לתרבות הריאליטי-פאק שהורגלנו בה. הסגידה לאלילי-קש, נינטים וגאידמקים למינהם, עברה הסבה מרתיחה וזוועתונית לתחום המלחמה. קשה לי לומר, אישית, שהדבר קוסם לי... אבל ברור לי שהוא מתאים לחלק נכבד וקולני בעם החולה הזה, היושב בציון. נתראה בחטיפה הבאה, גבירותיי ורבותיי. |
|