*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
פתאום לא בא לי
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 26 ביולי 2008
יש ימים כאלו שנמצאים במתח נפשי בגלל משהו שקרה
בימים האלו אין ראש לשום דבר ובטח לא לריגושים של סאבית. בימים האלו שקועים בתוך מה שקורה רוצים שזה יחלוף כבר והמחשבות מלאות דאגות. אתם מכירים ימים כאלו שפתאום כל ההתרגשות הבדסמית הולכת לאיבוד? זה קורה רק אצלי? מה אומרים לאדון? הוא אמור להבין ולקבל? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 26 ביולי 2008
בוודאי שזה קורה. בראש ובראשונה רובנו בני אדם מלאים, ולא רק שולטים או נשלטות.
תקשרי איתו את תחושותייך. אני בטוחה שאם הוא הנכון עבורך, תגיעו להבנה משותפת. דבר אינו חקוק בסלע, בעיקר לא יחסים בין בני אדם. |
|
לא קשורה |
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
Re: פתאום לא בא לי
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
לא קשורה • 26 ביולי 2008
*מנגינה* כתב/ה: יש ימים כאלו שנמצאים במתח נפשי בגלל משהו שקרה
בימים האלו אין ראש לשום דבר ובטח לא לריגושים של סאבית. בימים האלו שקועים בתוך מה שקורה רוצים שזה יחלוף כבר והמחשבות מלאות דאגות. אתם מכירים ימים כאלו שפתאום כל ההתרגשות הבדסמית הולכת לאיבוד? זה קורה רק אצלי? מה אומרים לאדון? הוא אמור להבין ולקבל? אני באמת מתקשה להבין מדוע מערכת יחסים בדסמית שונה באופן כל כך מהותי ממערכת יחסים אחרת. (זו לא שאלה פתוחה, זו תהייה שאני מביעה פעם, אחרי פעם, אחרי פעם, זה הכל.) וגם אם מדובר בקשיי ההבנה הפרטיים שלי, אני עדיין מרשה לעצמי להניח שתקשורת אמורה להתקיים גם במערכת יחסים בדסמית. רוצה לומר; מדברים על זה. (אלא אם הפנטזיה היא שהוא יגרום לזה שיבוא לך). ואני מסתכנת בקבלת התואר מגיבת פורומים מתנשאת והורסת שמחות אבל, אני חייבת להתוודות ולומר שאני כל כך שונאת שאלות מנחות נוסח פורומי היחסים של YNET ותפוז. לא חייבים להאכיל את הפורום בכוח, לא כל דבר חייבים לחבר לנושא בדסמי ולהפוך לדיון. hit me |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
Lakshmi(נשלטת) • 27 ביולי 2008
כן,נו את בן אדם
לגטימי לחלוטין שיהיו לך דאגות אחרות על הראש אם הוא מבין שאת בן אדם,הוא גם יבין את זה. |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
ברור
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
fuxia • 27 ביולי 2008
לכולנו צריך להיות ברור:
כולנו בני אדם. יש בחיים שלבים, מצבים, התפתחויות, רגשות ומתנהגים בהתאם. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
nerissa(אחרת) • 27 ביולי 2008
*מנגינה* כתב/ה: יש ימים כאלו שנמצאים במתח נפשי בגלל משהו שקרה
בימים האלו אין ראש לשום דבר ובטח לא לריגושים של סאבית. בימים האלו שקועים בתוך מה שקורה רוצים שזה יחלוף כבר והמחשבות מלאות דאגות. אתם מכירים ימים כאלו שפתאום כל ההתרגשות הבדסמית הולכת לאיבוד? זה קורה רק אצלי? מה אומרים לאדון? הוא אמור להבין ולקבל? מנגינה, אני מצטערת לבשר לך - את לא סאבית אמיתית! נו טוב. אולי כן נורמלי, טבעי, אפילו רצוי.. כמו שאמרו לפניי.. בדיוק כמו שלגברברים השולטים גם לא "מתחשק" לפעמים והם זקוקים למשהו אחר. אומרים לאדון את האמת, את כל האמת, תמיד את האמת. וכן - הוא אמור להבין. אלה שלא - את כבר יודעת מה התשובה לזה.. נריסה זו שלא בא לה כבר הרבה יותר מ"כמה ימים" |
|
Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
Tobias(אחר) • 27 ביולי 2008
לא קשורה כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: יש ימים כאלו שנמצאים במתח נפשי בגלל משהו שקרה
בימים האלו אין ראש לשום דבר ובטח לא לריגושים של סאבית. בימים האלו שקועים בתוך מה שקורה רוצים שזה יחלוף כבר והמחשבות מלאות דאגות. אתם מכירים ימים כאלו שפתאום כל ההתרגשות הבדסמית הולכת לאיבוד? זה קורה רק אצלי? מה אומרים לאדון? הוא אמור להבין ולקבל? אני באמת מתקשה להבין מדוע מערכת יחסים בדסמית שונה באופן כל כך מהותי ממערכת יחסים אחרת. (זו לא שאלה פתוחה, זו תהייה שאני מביעה פעם, אחרי פעם, אחרי פעם, זה הכל.) וגם אם מדובר בקשיי ההבנה הפרטיים שלי, אני עדיין מרשה לעצמי להניח שתקשורת אמורה להתקיים גם במערכת יחסים בדסמית. רוצה לומר; מדברים על זה. (אלא אם הפנטזיה היא שהוא יגרום לזה שיבוא לך). ואני מסתכנת בקבלת התואר מגיבת פורומים מתנשאת והורסת שמחות אבל, אני חייבת להתוודות ולומר שאני כל כך שונאת שאלות מנחות נוסח פורומי היחסים של YNET ותפוז. לא חייבים להאכיל את הפורום בכוח, לא כל דבר חייבים לחבר לנושא בדסמי ולהפוך לדיון. hit me מתחיל ממש להמאס לי מהנימה התנשאת שלך יא רוצחת ברווזים! ואם אני ארצה לפתוח פוסט על זה שבסדמ הוא כמו לחם, קשה מבחוץ ורך מבפנים ואפילו אתן במה לעולזים בלחם אגוזים ולקלגסים הכפריים עם זרעי חמניה לשטוח משנתם על חוכמת הבייגלה ותובנת הכעכים THAN I DAMM WELL WILL ואף סנובית שמשתמשת בצורה נלוזה במילים ותחביר הגיוניים לא תגיד לי אחרת. Hit Me With Your Rhythm Stick |
|
Homelander(שולט) |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
חחח,
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
Homelander(שולט) • 27 ביולי 2008
טיבאייס, אתה אכן בחור משעשע...
ועכשיו ברצינות, מנגינה- משהו אחד נאמר פה (אבל הוא לא היה שאלה פתוחה, אז אסור לי להשתמש בו; טוב נו בכל-זאת..) שנותן לך תשובה מאד מדוייקת. מע'-יחסים של שליטה, לא צריכה להיות במקומות האלה, שונה ממע'-יחסים ונילית. אין סיבה שזה שלא בא לך עכשיו BDSM, לא יקבל התייחסות בדיוק כמו זה שמע'-יחסים ונילית, לא בא לך סקס (ואני מדבר עליך לא עלי ). ז"א, מדוע שתעשי משהו בלי רצון? מע'-יחסים זה דבר-מה הדדי; אז לפעמים עושים ויתורים, אבל הויתורים צריכים לבוא משני הצדדים ולא רק מאחד. באשר לכנות כפי שנריסה אמרה כאן, אני חושב שאמון הוא אחד מהדברים החששובים ביותר המע'-היחסים ואף במע' של BDSM עוד יותר (כן במקרה הזה יש שוני מהוניל, כי דרישות ההתמסרות, רבות יותר). ואני מאמין שגם אם זה לא בהכרח ימצא-חן בעיניו, את חייבת להגיד לאדונך מה עובר עליך; דברים כאלה נדרשים לפיתרון משותף ולא בלעדי. ואת צריכה לדעת בליבך שאם אדון באמת אוהב\מכבד וכו', אז הוא יתחשב ברגשותייך, אולי יהיה וויכוח, אבל ככה נפתרים דברים... |
|
לא קשורה |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לא קשורה • 27 ביולי 2008
tebayes כתב/ה: לא קשורה כתב/ה: אני באמת מתקשה להבין מדוע מערכת יחסים בדסמית שונה באופן כל כך מהותי ממערכת יחסים אחרת. (זו לא שאלה פתוחה, זו תהייה שאני מביעה פעם, אחרי פעם, אחרי פעם, זה הכל.) וגם אם מדובר בקשיי ההבנה הפרטיים שלי, אני עדיין מרשה לעצמי להניח שתקשורת אמורה להתקיים גם במערכת יחסים בדסמית. רוצה לומר; מדברים על זה. (אלא אם הפנטזיה היא שהוא יגרום לזה שיבוא לך). ואני מסתכנת בקבלת התואר מגיבת פורומים מתנשאת והורסת שמחות אבל, אני חייבת להתוודות ולומר שאני כל כך שונאת שאלות מנחות נוסח פורומי היחסים של YNET ותפוז. לא חייבים להאכיל את הפורום בכוח, לא כל דבר חייבים לחבר לנושא בדסמי ולהפוך לדיון. hit me מתחיל ממש להמאס לי מהנימה המתנשאת שלך יא רוצחת ברווזים! ואם אני ארצה לפתוח פוסט על זה שבסדמ הוא כמו לחם, קשה מבחוץ ורך מבפנים ואפילו אתן במה לעולזים בלחם אגוזים ולקלגסים הכפריים עם זרעי חמניה לשטוח משנתם על חוכמת הבייגלה ותובנת הכעכים THAN I DAMM WELL WILL ואף סנובית שמשתמשת בצורה נלוזה במילים ותחביר הגיוניים לא תגיד לי אחרת. Hit Me With Your Rhythm Stick הו טוביאס רועדות לי הרגליים והסומק הזה בלחיים. כמו בת איכרים צנועה שמעולם לא ראתה גבר. חם לי. האופן שאתה מעמיד אותי במקומי. רכה כמו בגט שטרם הוכנס לתנור ורופסת כמוהו. עוד. עוד. תן לי את זה. תהיה קשוח איתי. תלמד אותי מה בא לי. עוד. רוטטת. כולי דביקה כמחמצת שאור שטרם נאפתה תרשה לי לשחק באגוזים? |
|
Lanya Colson |
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
27 ביולי 2008
Lanya Colson • 27 ביולי 2008
לא קשורה כתב/ה: tebayes כתב/ה: לא קשורה כתב/ה: אני באמת מתקשה להבין מדוע מערכת יחסים בדסמית שונה באופן כל כך מהותי ממערכת יחסים אחרת. (זו לא שאלה פתוחה, זו תהייה שאני מביעה פעם, אחרי פעם, אחרי פעם, זה הכל.) וגם אם מדובר בקשיי ההבנה הפרטיים שלי, אני עדיין מרשה לעצמי להניח שתקשורת אמורה להתקיים גם במערכת יחסים בדסמית. רוצה לומר; מדברים על זה. (אלא אם הפנטזיה היא שהוא יגרום לזה שיבוא לך). ואני מסתכנת בקבלת התואר מגיבת פורומים מתנשאת והורסת שמחות אבל, אני חייבת להתוודות ולומר שאני כל כך שונאת שאלות מנחות נוסח פורומי היחסים של YNET ותפוז. לא חייבים להאכיל את הפורום בכוח, לא כל דבר חייבים לחבר לנושא בדסמי ולהפוך לדיון. hit me מתחיל ממש להמאס לי מהנימה המתנשאת שלך יא רוצחת ברווזים! ואם אני ארצה לפתוח פוסט על זה שבסדמ הוא כמו לחם, קשה מבחוץ ורך מבפנים ואפילו אתן במה לעולזים בלחם אגוזים ולקלגסים הכפריים עם זרעי חמניה לשטוח משנתם על חוכמת הבייגלה ותובנת הכעכים THAN I DAMM WELL WILL ואף סנובית שמשתמשת בצורה נלוזה במילים ותחביר הגיוניים לא תגיד לי אחרת. Hit Me With Your Rhythm Stick הו טוביאס רועדות לי הרגליים והסומק הזה בלחיים. כמו בת איכרים צנועה שמעולם לא ראתה גבר. חם לי. האופן שאתה מעמיד אותי במקומי. רכה כמו בגט שטרם הוכנס לתנור ורופסת כמוהו. עוד. עוד. תן לי את זה. תהיה קשוח איתי. תלמד אותי מה בא לי. עוד. רוטטת. כולי דביקה כמחמצת שאור שטרם נאפתה תרשה לי לשחק באגוזים? תאכילי את הברווזים באגוזים, הם יחנקו למוות. |
|