שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אין דבר כזה אשה שולטת

Tobias​(אחר)
לפני 16 שנים • 28 ביולי 2008
Tobias​(אחר) • 28 ביולי 2008
דווקא הכרתי כמה שולטות.
ועכשיו אתה אומר לי שהכל היה שקרים....
אי אפשר לבטוח כבר באף אחד.
ראובן
לפני 16 שנים • 30 ביולי 2008

שליטה נשית - היה או לא היה

ראובן • 30 ביולי 2008
ראשית, דיון זה אין מקומו כאן ב'מעוז השליטה הגברית' (מעוז עאלק). שנית, הרשו לי למחות על רמת הדיון הנמוכה והתפלפלויות הסרק סביב הנושא, משחקי המלים המיותרים (סאטו, סה טו וכיוצא בזה) - דבר המוכיח בורות וצרות אופקים במקרה הטוב, ורגשות אשמה במקרה הרע.

לענייננו: שליטה נשית אכן קיימת, ובמיטבה היא מציעה אלטרנטיבה לסדר העולם הפטריארכלי. הביטו בהיסטוריה וראו כיצד נשים חזקות הגדירו ועיצבו תקופות ועמים. מצד שני - אין זה דיון פוליטי אלא חברתי-אירוטי. לפיכך, אם להידרש לקהילת השליטה הישראלית, מהיכרותי עם מספר נפשות, אני יכול לומר ששליטה נשית אמיתית קיימת, אולם אכן הינה נדירה. מכל ה'מלכות' וה'גבירות' שבכאן, זיהיתי את מאפייני השליטה האמיתיים (קרי, סגנון אישי מובהק, תפישת עולם מגובשת, אהבה לתחום ובעיקר חוסר שנאה לנשלטים/טות, לכל הפחות) אך ורק בשתי נשים הרשומות כאן באתר.

שליטה נשית הינה חשובה מאד כאלטרנטיבה וכ'יוצא מן הכלל המוכיח את הכלל'. כולי תקווה שיקומו עוד נשים בעלות חיוך משלהן אשר יעשו שפטים באלו הנהנים ונהנות מכך, ויעשו זאת היטב - בתקיפות רכה, בעונג ובקריצה.

ראובן
Jake​(שולט)

ראובן ידידי;

Jake​(שולט) • 30 ביולי 2008
זה הזמן למלא טופס לוטו
Morticia

Re: שליטה נשית - היה או לא היה

Morticia • 30 ביולי 2008
ראובן כתב/ה:
ראשית, דיון זה אין מקומו כאן ב'מעוז השליטה הגברית' (מעוז עאלק).

התכוונת לומר
...
"שליטה גברית עאלק"?
icon_wink.gif

ראובן כתב/ה:
שנית, הרשו לי למחות על רמת הדיון הנמוכה והתפלפלויות הסרק סביב הנושא, משחקי המלים המיותרים (סאטו, סה טו וכיוצא בזה) - דבר המוכיח בורות וצרות אופקים במקרה הטוב, ורגשות אשמה במקרה הרע.

אני אישית לא מרשה - בעיני זה היה משעשע - בעיקר הספרפטו!
{את עצמי אני נורא מצחיקה - מה רע לך?}

ראובן כתב/ה:
אם להידרש לקהילת השליטה הישראלית, מהיכרותי עם מספר נפשות, אני יכול לומר ששליטה נשית אמיתית קיימת, אולם אכן הינה נדירה. מכל ה'מלכות' וה'גבירות' שבכאן, זיהיתי את מאפייני השליטה האמיתיים (קרי, סגנון אישי מובהק, תפישת עולם מגובשת, אהבה לתחום ובעיקר חוסר שנאה לנשלטים/טות, לכל הפחות) אך ורק בשתי נשים הרשומות כאן באתר.

שתיים שלמות???
icon_eek.gif
פשששש... סחתיין עליך!
אבל לא את כולן אתה מכיר, בוודאי לא לצורך כזו קביעה וזו רק דעתך
...
icon_redface.gif

ראובן כתב/ה:
שליטה נשית הינה חשובה מאד כאלטרנטיבה וכ'יוצא מן הכלל המוכיח את הכלל'. כולי תקווה שיקומו עוד נשים בעלות חיוך משלהן אשר יעשו שפטים באלו הנהנים ונהנות מכך, ויעשו זאת היטב - בתקיפות רכה, בעונג ובקריצה.

כן המפקד!
icon_lol.gif
Tobias​(אחר)

Re: שליטה נשית - היה או לא היה

Tobias​(אחר) • 30 ביולי 2008
ראובן כתב/ה:
ראשית, דיון זה אין מקומו כאן ב'מעוז השליטה הגברית' (מעוז עאלק). שנית, הרשו לי למחות על רמת הדיון הנמוכה והתפלפלויות הסרק סביב הנושא, משחקי המלים המיותרים (סאטו, סה טו וכיוצא בזה) - דבר המוכיח בורות וצרות אופקים במקרה הטוב, ורגשות אשמה במקרה הרע.

לענייננו: שליטה נשית אכן קיימת, ובמיטבה היא מציעה אלטרנטיבה לסדר העולם הפטריארכלי. הביטו בהיסטוריה וראו כיצד נשים חזקות הגדירו ועיצבו תקופות ועמים. מצד שני - אין זה דיון פוליטי אלא חברתי-אירוטי. לפיכך, אם להידרש לקהילת השליטה הישראלית, מהיכרותי עם מספר נפשות, אני יכול לומר ששליטה נשית אמיתית קיימת, אולם אכן הינה נדירה. מכל ה'מלכות' וה'גבירות' שבכאן, זיהיתי את מאפייני השליטה האמיתיים (קרי, סגנון אישי מובהק, תפישת עולם מגובשת, אהבה לתחום ובעיקר חוסר שנאה לנשלטים/טות, לכל הפחות) אך ורק בשתי נשים הרשומות כאן באתר.

ראובן

אבל שוב בתוך ההודעה הזו אתה נכנס לבעיה המיתולוגית של עולמו הקטן, "מהי שליטה אמיתית"?

וזה דבר מבוסס קריטריונים.
אתה ביססת כאן את הקריטריונים שלך למה היא שולטת אמיתית, אבל זו עדיין הגדרה סובייקטיבית שלך מאחר שאדם אחר יכול לראות בקריטריונים אחרים את ההגדרה לשולטת אמיתית ואז איך קובעים מי צודק?

אני לא רואה באף אחד או אחת שולט או שולטת אמיתיים.
מה שכן, אני מסתכל על שולטים ושולטות ואומר לעצמי, אני מעריך את התכונות האלו באדם הזה או את הדרך שהוא עושה דברים.
ואני יודע תמיד שזה מגיע ונוגע מתוך ולגבי עולמי האישי שלי ולא ככלל ברזל לגבי כולם(למרות הדחפים האתנוצנטריים שעולים בצורה טבעית)
Uranus
Uranus • 30 ביולי 2008
אחחח טאבי בייב

אולמרט פורש, התפקיד פנוי...
מה דעתך ?
venus in our blood​(שולטת)
לפני 16 שנים • 31 ביולי 2008
venus in our blood​(שולטת) • 31 ביולי 2008
tebayes כתב/ה:
דווקא הכרתי כמה שולטות.
ועכשיו אתה אומר לי שהכל היה שקרים....
אי אפשר לבטוח כבר באף אחד.

וואלה..הוצאת לי את המילים מהפה..

איזה עולם.. wall.gif
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 31 ביולי 2008
Uranus כתב/ה:
אחחח טאבי בייב

אולמרט פורש, התפקיד פנוי...
מה דעתך ?

תשאל אותי את השאלה הזו כשראש הממשלה\נשיא\מלך של בלגיה יפרוש.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 31 ביולי 2008
לפני שאני מגיבה חשוב לי לציין שקראתי כמעט את כל התגובות עד שגיעה התגובה של ראובן
כי אז,ראיתי את האורך שלה,אמרתי די,זה כבר לא מעניין אותי.

בכל אופן,לעניינו...

את צודקת

אין נשים שולטות בדיוק כמו שאין בחורה שיכולה להיות טייסת טובה למה להלחם במה שברא הטבע?!
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 31 ביולי 2008
Toothfairy כתב/ה:
לפני שאני מגיבה חשוב לי לציין שקראתי כמעט את כל התגובות עד שגיעה התגובה של ראובן
כי אז,ראיתי את האורך שלה,אמרתי די,זה כבר לא מעניין אותי.

בכל אופן,לעניינו...

את צודקת

אין נשים שולטות בדיוק כמו שאין בחורה שיכולה להיות טייסת טובה למה להלחם במה שברא הטבע?!

כי אנחנו בני אדם, להלחם בטבע זה מה שאנחנו עושים הכי טוב, זה ממש טבעי לנו אז למה להלחם בזה icon_smile.gif