ginger |
לפני 16 שנים •
2 באוג׳ 2008
אומנות השליטה בעוצמה.
לפני 16 שנים •
2 באוג׳ 2008
ginger • 2 באוג׳ 2008
זה הולך להיות משהו... הממממ - אחר.
* * * התרצה כי אשלוט בך ? תחשוב טוב אם זה מה שאתה רוצה - ואם כן, תתכונן לכך שיהיה לך קשה. תהיה מוכן לבקר אצל עצמך, עמוק פנימה, תרצה, תתחנן, תבקש את הנגיעה הזו, נגיעה של קונפסור.. עבר זמן מאז הרעיונות האלו נזרקו אל האוויר. היו הרבה דברים לא קלים לעיכול בשביל שנינו. עכשיו, אנחנו עומדים כאן אחד מול השנייה, ומחכים, עד שעוצמה אחת תתגבר על רעותה. יש עוצמה אחת של אהבה ואור, והשנייה של החשיכה והאפילה: אחת נשית ואחת גברית. כפות ידיך אחזו בנשיות שלי, קימטו אותה והעצימו אותה. הושטת יד אל נישמתי אך טרם נגעת בה, לעומת אצבעותיי אשר נחות על צווארך ומלטפות, ואתה מתקפל, ראשך מתמסר. מבקש בתחנון שתוק להניח לאחריות.. להניח את השליטה הרחק ממך. אני מביטה בך ישר ועמוק וזה חדש לך כי עד היום הן כולן היו משפילות את עיניהן לפניך. כשהייתי שם בעצמי, הבטתי בך ישירות והושטתי את היד לגעת, אבל לא עשיתי את הצעד, עד לרגע הזה. הרגע בו אני מרגישה שאני יכולה, יכולה באמת - כי אתה מוכן גם כן. בנתיים - למדתי אותך, וסיפרתי לך על כך, אבל אתה לא שמת לב. הייתי עדינה, ובישלתי לאט, עד שאי אפשר היה יותר... והדקתי את הלפיתה באחת. אני מכירה אותך היטב. נכנסתי אל מתחת לעור שלך כי משם - אני יכולה לפעול: רק מהמקום הזה בו אתה כבר חלק ממני, ואני ממך. זה מה שרציתי שתעשה, אבל לא השכלת ללמוד אותי מספיק. חשבת שכן, וטעית. נקודת האחיזה שלך לא היתה מספיק חזקה. עכשיו, משאתה חש באחיזה שלי בך, אולי תדע יותר להבא. אתה צריך לדעת, שמספיק מעט מאוד כדי להניח אותי מרצוני למרגלותיך. אך כל עוד אתה הוא המזין את העוצמה, זה - הקולר השחור שתענוד לצווארך. אני רק מבקשת כי תזכור שהוא בסך הכל סימן. את המשמעות המתלווה אליו, אני אקבע בשבילך וכעת הוא נועד פשוט לשים אותך במקום שלך. על הרצפה. גינוני נימוסין וכל מיני כינויים מיותרים בשבילי. יש לי שם, ואתה תשתמש בו כפי שהשתמשת בו עד עתה, אל תשכח שאני עדיין אני שאתה מכיר, וכי דבר לא השתנה. תיקון : דבר אחד כן השתנה - נקודת המבט שלך. מחייכת. עכשיו אתה יודע שאני לא פחות טובה במשחק שלך עצמך. תחווה, תרגיש ותלמד. לא יהיו מקומות לברוח אליהם, אם תרגיש צורך לברוח לאיזו פינה, אתה תמצא את עצמך פונה בבקשה לברוח לשם ועליך להיות מוכן לכך שאמנע זאת ממך. אתה תמצא את עצמך מבקש לדבר איתי, ולספר לי דברים מתוכך, את אלו שאתה שומר בסוד, מפניי, מפני העולם.. כי הם רגישים וחלשים בך. ואני אקשיב ולפעמים - אמנע זאת ממך. לא אדחק בך לעשות דבר, זו עבודה שלך. אני יודעת שאתה אוהב כאב, אני יודעת שאתה מתחייה ממנו. הוא משחרר אותך מעצמך ולפעמים אתה תבקש ממני אותו. לפעמים כל כך תרצה בו, שתמצא את עצמך מתחנן... כל כך תרצה ממנו, שרק הרצון לבדו יהפוך בך ויכאיב לך וישים אותך על הרצפה למרגלותיי, ואת מכשירי העינויים בפיך, לפניי. תרצה להראות לי היכן כואב ורגיש ותבקש כי אכאיב לך, כי אדמם אותך, בדיוק שם. ולפעמים - אמנע זאת ממך. יהיה לך מוזר בהתחלה לפגוש את הרצפה, אבל אתה תלמד עד כמה היא יכולה להיות נעימה ובטוחה בשבילך. אני אביט בך ישר אל תוך הנשמה, אביט אל תוך הקושי שלך, אל תוך הבושה שלך, ואתענג אבל לא אופתע. אתה תהיה שם לבד, בתוך המבט, ותבקש בבקשה "עוד". אני רוצה את הדמעות שלך מתוך קושי אמיתי, ורצון לרַצות. אני רוצה לראות אותך מתפתל וכואב מקופל. אני רוצה שהלב שלך יתעורר לרגשות. אני רוצה לשלוט בכאב שלך. אני רוצה לשלוט - בך. בעוצמה שלך. ולהביט אליך, ולחייך. ואז - לסטור לך סטירה הגונה, קשה ומשפילה, ולחייך שוב. מפאת הנגיעה. ג'ינג'ר. נ.ב. הקטע נועד להצביע על מקומות מהם נולדת שליטה בעוצמה, ועד כמה היא סוג של אומנות, כפי שלחימה היא אומנות. את הגופים ניתן להחליף לפי הנוחות. מקומו בשליטה גברית מכיוון שבמקום הזה השליטה נולדה כפי שמחשלים חרבות וסכינים: בפוטנציאל שלהם הרבה מאוד עוצמה, וצריך אמן כדי לעצב אותן, וללמוד להשתמש בהן בהתאם לפוטנציאל שלהם. היפוך התפקידים מאפשר לי מרחב של מחשבה, ומקווה שגם לכם. |
|
Bent |
לפני 16 שנים •
2 באוג׳ 2008
איזה כייף שאת כותבת
לפני 16 שנים •
2 באוג׳ 2008
Bent • 2 באוג׳ 2008
עוד בבקשה.
|
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
יפה ג'ינג'ר
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
DOM Perignon(שולט) • 3 באוג׳ 2008
זה שהכתיבה שלך יפה, זה לא חדש.
זה שהאבחנה שלך חדה... טוב את זה אפשר היה לנחש ((-: אני מאד נהנה לקרוא דברים שנכתבים מתוך הבנה עמוקה (במיוחד כשהם כתובים טוב). נהניתי לקרוא. |
|
Bestowed(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
GREAT
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
Bestowed(נשלטת) • 3 באוג׳ 2008
WELL WRITTEN AND A GREAT PRESPECTIVE OVER POWER EXCHANGE
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
Re: אומנות השליטה בעוצמה.
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
Morticia • 3 באוג׳ 2008
ginger כתב/ה: נ.ב. הקטע נועד להצביע על מקומות מהם נולדת שליטה בעוצמה, ועד כמה היא סוג של אומנות, כפי שלחימה היא אומנות. את הגופים ניתן להחליף לפי הנוחות. מקומו בשליטה גברית מכיוון שבמקום הזה השליטה נולדה כפי שמחשלים חרבות וסכינים: בפוטנציאל שלהם הרבה מאוד עוצמה, וצריך אמן כדי לעצב אותן, וללמוד להשתמש בהן בהתאם לפוטנציאל שלהם. היפוך התפקידים מאפשר לי מרחב של מחשבה, ומקווה שגם לכם. |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
אכן אמנות נלמדת ויותר מכך, מתחשלת כפלדה
לפני 16 שנים •
3 באוג׳ 2008
ערגה • 3 באוג׳ 2008
ג'ינג'ר היקרה,
ולו רק כדי לקרוא אותך בלבד היה לי שווה לצוף חזרה. הקטע הזה מיוחד מאוד בכנות שלו בתעוזה להציף למעלה דברים ש"הס מלהזכירם" בשל היותם על גבול ה"אי פוליטיקלי קורקט", אני ראיתי בו, מעבר לתהליך בו נלמדת השליטה, מעבר למובן מאליו, והיה לי נוח שכך השארת את המינים. ראיתי בו את הזוגיות, את ההדדיות, את הכוח גם של זו מלמטה ואת הבחירה שלה בכל פעם מחדש להיות שם, אחרי שלמדה לשלוט בשליטה, אחרי שכבר שולטת בכל הסובבים אותה למעט בו, כי כך היא בוחרת. היא כבר יכולה אחרת כי למדה והתמחתה ומזהה גם את נקודות החולשה שלו (ואבוי למי שלא, אנושיים אנחנו) ויכולה, ובוחרת להיות שוב עם הקולר למרגלותיו ולאפשר לו גם את העוצמה וגם את השליטה. הכנות של הדברים ............ ערגה. |
|