רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
איך שגלגל מסתובב לו
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 6 באוג׳ 2008
כאשר שמעתי את הפעמון המצלצל אני באופן אינסטינקטיבי הסתכלתי בשעון שלי, זה היה בדיוק 7 בערב.
קיוויתי שאתה תאחר בכמה דקות ואז אולי היה סיכוי שאוכל לאסוף את המחשבות שלי ולהתכונן. לא ראיתי אותך הרבה זמן, לא חשבתי שאף פעם אפגוש אותך יותר, מוזר... אתמול סיפרתי לחברה טובה, שאני מיציתי, אני כנראה לא שפחה יותר – לא כנועה. לא, שלא תבין לא נכון, נפגשתי עם כמה אדונים, גברים איכותיים, שולטים מנוסים, בחיי שניסיתי, איבדתי את הכניעה שבי,את הנתינה שבי, לא הרגשתי שאני שם אמיתי. הלב שלי קפץ כשהלכתי לפתוח את הדלת, זכרתי את השיחה שלנו בטלפון ואיך הרגשתי, איך עוררת אותי על ידי הקול שלך. היה משהו בהתנהגות שלך ובביטחון העצמי שלך שזרק אותי לקצה ושם אותי במתח וריגש אותי. יישרתי את החצאית השחורה שלי וחולצת הגופייה הכתומה ובדקתי את השיער שלי בראי לפני שפתחתי את הדלת. רציתי להראות מושלמת בשבילך, משהו שאני הרבה זמן כבר לא עשיתי, באף אחת מהפגישות האחרונות שהיו לי עם אדונים,. פתחתי את הדלת, ושם אתה עמדת כל כך גבוה וחזק העיניים החומות שלך נפגשו עם העיניים שלי מיד, כאילו שהסתכלתי בך דרך עינית הדלת. היית מאוד יפה והיה תחושה של רגיעה ושלווה שבאה ממך ואיתך. לפני שבאת, אמרתי והזכרתי לעצמי שוב ושוב, שאהיה היום חזקה ויכולה לעמוד מולך. הזמנתי אותך לשבת. אתה באדיבות התיישבת והתחלנו לדבר על דברים. שאלתי אותך שאלות על העבודה שלך החיים שלך לאחרונה, הרבה זמן לא התראינו, ואתה השבת להם ותמיד המשכת עם שאלה משלך עלי. הבנתי שאתה עכשיו מנהל את הראיון הזה ולא היה לי רצון לדבר ולחשוב על מה לשאול, התמסרתי להובלה שלך זרמתי והרגשתי רגועה ובטוחה בנוכחות שלך ובמידה רבה את אחריותך. כשדיברנו, הרגשתי את הגוף שלי מגיב אליך בדרכים מוזרות. חום התחיל להתפשט לעבר בין הרגליים שלי, ומתח אנרגטי נבנה בשרירים שלי. מצאתי את עצמי משלבת את רגליי ומחליפה רגל בכל פעם זזה בכסא שלי. ניסיתי לשלוט בתנועות שלי לא רציתי להראות מתפתלת, אבל היה משהו בך שהשפיע על הגוף שלי. העיניים שלך מעולם לא גמגמו, והיו לי קשה להכיל את המבט שלך., ניסיתי לאסוף את עצמי כשמאבק בתוכי התחיל להגיע. אני לא הבנתי את זה, אני לאחרונה כל כך שולטת בעצמי ואחראית ולא יכולתי להבין מה זה בך שגורם לי להיכנע. מצאתי את עצמי מתקשה לחשוב. שאלתי אותך אם יש לך שאלות אלי. אתה לא הססת כאילו ציפית בדיוק לרגע הזה. "מה אם אומר לך מה באמת אני חושב ושאני יודע מה את חשבת ורוצה מההתפתלויות שלך? מה את תעשי?" נעצרתי נושמת לרגע ויכולתי בקושי לגרום לפה שלי לזוז. האם הייתי כל כך שקופה? מה היה המסר מה שידרתי אליך על ידי התנועות שלי? האם המוח שלי בגד בי? לפני שאני יכולתי לחשוב על איך לענות, עניתי "הייתי קרוב לוודאי קמה מהכיסא שלי ומוצאת סיבה ללכת ולהסתובב קצת, לשחרר קצת מהמתח המיני בגוף שלי." לא יכולתי להאמין למילים שאמרתי. זה בדיוק מה שהרגשתי, מה שנבנה כל כך באופן אינטנסיבי בגוף שלי. המתח מיני. ולפני שיכולתי אפילו להודות בזה לעצמי, התוודיתי על זה אליך. "לדעת שאני אסתכל בכל תנועה? כל צעד, כל עווית קטנה." הו איך לטישת העיניים שלך משכרת, ואני הבנתי שאני הרגשתי חיה כאשר אתה הסתכלת בי, אהבתי את הדרך שבחנתאותי בכל תנועה. הרגשתי את עצמי לא סגורה עם עצמי. עם המחשבות שלי והרגשות שלי יוצאות להן אחת אחת מהמחבוא בשבילך בלי עכבות. "הייתי מתחילה להרגיש חם והגוף שלי היה משתוקק להפתח, כמו פרח" זהו,לא הייתי יותר עצמי. "ואת תמשיכי לשחק עם העט שלך בפה שלך?" "אני חושבת שהעט יהיה כבר מזמן על הריצפה..... אני לא חושבת שאוכל להחזיק משהו בנקודה הזאת..." "האם תפני את הגב שלך אלי מקווה שאני אתקרב אליך מאחור?" "הייתי לרגע או שניים, מפנה את הגב שלי אליך לסדר את הנשימה שלי או להכנס לאיזה מין שקט ו....כן.. הייתי מקווה שארגיש אותך בא אלי מאחור" "ואם הייתי נשאר, לשבת, אבל הוריתי לך לפזר את השיער שלך היית עושה את זה?" "כן.. הייתי..." "ואם הייתי מורה לך להסתובב אלי ולהוריד את החולצה שלך?" "כן.... הייתי." אני נדהמתי מהשאלות שלך ויותר נדהמתי מהתשובות שלי נעמדתי והסתובבתי בחדר. הרגשתי את העיניים שלך מסתכלות עלי על כל תנועה. השתוקקתי להרגיש את הידיים שלך על הצוואר שלי, והירכיים על כל הגוף לוקח שליטה, לגמרי מכניע אותי. אתה נשארת, לשבת. "פזרי את השיער שלך בשבילי, עכשיו." הרגשתי את עצמי קופאת לרגע, והידיים שלי כאילו לגמרי חסרות שליטה פנו לראש שלי והורידו את הגומי מהשיער שלי. התלתלים החומים שלי נפלו על כתפיי . "תסתובבי ופני אלי" פניתי. " תורידי את החולצה שלך." הרגשתי את המאבק בתוכי מתחיל, ידעתי שעברתי קו, אבל צייתי. לא הייתי יותר האישה החזקה שהייתי שעה לפני. נעשיתי שלך.... האישה שלך..הצעצוע שלך... השפחה שלך... קמת מהכיסא שלך והתקרבת אלי, ואני התקשיתי בנשימתי. ראיתי אותך מכניס יד לתוך כיס החולצה שלך והוצאת זוג מספריים. קפאתי עם פחד, לא בטוח בקשר למה שאתה מתכוון לעשות איתם ובתנועה מהירה שאני יכולתי בקושי להבין, אתה חותך את החזייה שלי, והשדיים שלי מיד התגלו. נאנחתי וזרקתי את הראש שלי אחורה מקמרת את הגב שלי משתחררת קצת מהמתח שנבנה בשדיים שלי וכמהה למגע ולהרגיש אותך. לקחת את הגופייה שלי והלבשת אותה עלי שוב כשהבד צמוד ומתחכך בפטמות הקשות שלי. נאנחתי עם תשוקה מופקרת מקווה שאתה היית נוגע בהם ומגרה אותם, מקווה להרגיש את הכאב המתוק העשיר הזה. אבל אתה לא אוהב למהר, ורצית שארגיש את התמהמהות, היו לך דברים אחרים במחשבה. אמרת לי לשבת בקצה השולחן שלי, פונה אליך, ואני, התקשיתי לפשק את הרגליים שלי בגלל החצאית שלי. רציתי כל כך לפתוח אותם. אתה ראית את הרגליים שלי מתאמצות ונלחמות עם החצאית לקחת את המספריים מהכיס שלך וחתכת חריץ קטן כדי לתת לי יותר מקום, עדיין לא יותר מדי, כדי שהחצאית תמשיך להקשות.. אני מנסה עדיין להכריח את הרגליים שלי להפתח ושמענו את רעש של הקריעה של הבד. אני כל רציתי לפשוט את הברכיים שלי בשבילך.. עלית למעלה לירך שלי ומשכת את הגרביונים שלי למטה לקרסול שלי. הציפורניים הגזורות שלך שרטו את הירך הפנימית שלי משאירות שפשוף חלש ואני יבבתי קצת עדיין לא מעזה לזוז. וכשאתה כבר קרעת את החצאית שלי עד לקו המותניים שלי, משחרר את רגליי הדחוקות, שוחררתי. הייתי גם קצת נבוכה על זה שראית כמה מופקרת ורטובה הייתי. אתה העמדת את שני הכיסאות קרוב לשולחן ובקשת שאפשק את רגליי ואניח רגל אחת בכל אחד מהם. העקבים שלי חפרו לתוך הריפוד ואני לגמרי נגליתי נחשפתי אליך. נלחמתי ביצר לסגור את הרגליים שלי, עדיין רוצה יותר ויותר. אני קיוויתי שאתה נהנה, והבנתי שהדברים כבר מזמן לא תחת השליטה שלי, שהגוף שלי והמוח בגדו בי, הכנעת אותי שוב. אתה, חשת את ההסכמה השלמה הזאת, לקחת את הידיים שלך והנחת אותם על הצוואר שלי מושך אותי לכיוון השפתיים שלך, מנשק אותי לאט. הסתכלתי לתוך העיניים שלך כשהשפתיים שלנו נגעו ו נמסתי לתוכך. אמרת לי לפתוח את החולצה שלך, ואני צייתי. רציתי את זה כבר זמן מה, וחיכיתי להזדמנות. אני העברתי את הידיים שלי מעל החזה שלך ולמטה לבטן שלך, מרגישה את החום שלך בידיים שלי ורציתי כל כך להיצמד לגוף שלך עם הגוף הערום שלי. "פישקי את הרגליים שלך יותר רחב, זונה. " אני ישבתי וצייתתי, ואתה דחפת את האצבעות שלך לתוך הדליפה של הכוס הרטוב, ואני הודיתי בליבי שעשית כך. משכת את האצבעות שלך והבאת אותם לשפתיים שלך אז תפשת אותי מאחורי הראש שלי ונישקת נשיקה עמוקה וחזקה בפה שלי לכן יכולתי לטעום את עצמי גם כן. אז אתה קרעת את החולצה שלי בפראות ואני שמעתי את רעש הקריעה, מממ.. התחרמנתי כל כך. אני מרגישה עצמי משוכה לאחור הנשיכה שלך מזכירה לי שאני לא אחראית כאן על כלום, התשוקה שלי גוברת. אתה משחרר את הלשון שלי אני לוחשת, " בבקשה...בבקשה..." אף על פי שאני לא בטוחה מה שאני מבקשת. "מה את רוצה, זונה?" המוח שלי בוגד והמילים באות . "ל.. טעום... אותך, אדון.. לטעום את הזין שלך..." אני שומעת את המילים כאילו הם באו מהשפתיים של מישהי אחרת, ואני מבינה שכל סימן של הילדה שאני הייתי לפני הסשן הזה הלך מזמן. אתה מחייך נוכח ההרגשה הזו כשאתה רואה את זה מתפשט מעל הפנים שלי, ומחליט להרשות לבקשה שלי,. היד שלך עדיין תופסת את השיער שלי. בעורף מהצוואר שלי ואתה לא משחרר אותי, אתה מתיישב על הכיסא והידיים שלך חופרות לתוכי. הגוף שלי מגיב אליך ואני על הברכיים שלי בין הרגליים שלך, מרגישה את התפיסה שלך ומריחה אותך. אני רוצה עוד. אתה פותח את המכנסים שלך לאט לאט מסתכל בי נושכת ומלקקת את השפתיים שלי בצפייה. אתה מחזיק הזין שלך בשבילי ומדריך אותי ללקק את הקצה, שאני עושה עם אהבה כשאני טועמת את הטיפות הראשונות של שפיך ומסתכלת למעלה לתוך העיניים שלך. התשוקה שלך מתגברת ואתה לוקח את הראש שלי ומכוון אותו מעל הזין שלך שצולל עמוק לתוך הפה החם הרטוב שלי ולתוך הגרון שלי. אתה מכוון אותי למעלה ולמטה, מראה לי את הקצב שאתה אוהב שמענג אותך וכאשר אתה בטוח שאני מבינה, אתה משחרר את הצוואר שלי והשיער ונשען לאחור כשאני מוצצת ומלטפת את הזין שלך. אני אוהבת את זה חם וקשוח ואני מרגישה את המיצים שלי מתחילים לזרום למטה בירכיים שלי. אני פושטת את הרגליים שלי יותר רחב ככל שאני מוצצת יותר עמוק ויותר עמוק. אתה נותן לי להתענג לזמן מה ואז אתה עוצר אותי על ידי תפישת העורף מהצוואר שלי ודוחף עצמך עמוק לתוך הגרון שלי כמעט מקיאה ואתה מחייך בכמה שאני זונה כמה למדתי מאז .אתה מושך אותי ממך ועומד למעלה, מכריח אותי לעמוד עמך ואתה מסובב אותי ומכופף אותי מעל השולחן. אתה מרים למעלה את החצאית שלי ורואה את התחתונים שלי רטובים. אתה לוקח את המספריים וחותך אותם כדי יכול לראות את הישבן שלי ואת הכוס המנצנץ שלי והמיצים הזורמים. אתה דופק על פנים הרגל שלי עם הרגל שלך אתה רוצה שאני אפשק יותר רחב, " יותר רחב", ואני מצייתת. היד שלך עדיין מחזיקה את השיער שלי מכריחה אותי לקמור את הגב שלי ולחשוף את השדיים שלי. הידיים שלי שטוחות על השולחן הדוחפות את עצמי ומקלות עליך את התפיסה שלך. אני מרגישה את האצבעות שלך מלטפות את הכוס שלי ואני נאנחת . איך באופן דחוף אני צריכה להרגיש אותן צוללות עמוק בתוכי, מלטפות ומכאיבות כשהרטיבות מתרבה. "האם זה מה אתה רוצה זונה?" "הו.. כן.. כן.. אדון...." אתה יודע שהייתי לגמרי שלך ברגע הזה. אני זאת הזונה שלך. אתה משחרר את השיער שלי ותופס את הירכיים שלי ומשפד אותי על הזין שלך. אני מתנשפת וכמעט גומרת עם הדחיקה הראשונה שלך. אתה רוכב עלי חזק ושם את הידיים שלך על הישבן שלי, מפעם לפעם סוטר בחוזקה ומתענג על האדמומיות שממהרת להופיע. אתה ממשיך לזיין ולסטור, ומושך לי את הגב על ידי השיער שלי, ואומר לי באוזן שלי איך ידעת שאני כל-כך זונה, ורציתי את הזין שלך עמוק בתוך הכוס שלי כל הזמן... אומר לי איך אין מחשבה במוח שלי שאתה לא רואה, שאין מחשבה בראש שלי שהיא לא בבעלותך . אתה אומר לי שאתה רוצה להרגיש אותי גומרת על הזין שלך ודורש אני אעשה כך. "עכשיו ילדה!" ואני גומרת חזק ואתה שולט בגוף שלי כשהוא מתעוות בעונג, דופק אותי חזק יותר וחזק וקשה יותר עם דחיפה של הזין שלך, אתה מרגיש את האורגזמה שלך עולה, ומושך את הזין מהכוס שלי בפתאומיות, מסובב אותי ומוריד אותי על הברכיים שלי. אני יודעת מה שאתה רוצה ופותחת את הפה המופקר שלי ואתה צולל עמוק לתוך הגרון שלי שוב. . אני יכולה לטעום את עצמי בזין שלך ואני מרגישה אותו מתנפח ויודעת שאתה הולך לגמור, ואתה גומר. נוזל חם פורץ לתוך הפה שלי ועל הפנים שלי. אני מחייכת כשאני מתענגת מהשפיך שלך... אתה מרים אותי מהברכיים שלי, ומחבק אותי לזמן מה, לא אומר כלום. פשוט נהנה מהרגיעה אחרי כזו סערה מינית באופן אינטנסיבי. ואז אתה מתיישב, ואני לרגליך ... |
|
לי-אורה |
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
גרררר.... לא יפה: ))
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
לי-אורה • 6 באוג׳ 2008
איזה כיף זה בטח היה...
וגם כתוב יאמי... נשיקות |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
תודה בובה
אכן כן }}}{{{ |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
ללא ספק...
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2008
נשמע שהיה לכם שם כיף...
אני גם אוהבת את הטרנספורמציה הזו...של לפני ותוך כדי הסשן...זה כיף להיות זונה... |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 באוג׳ 2008
טוב נו... את יודעת, אני רק עכשיו לומדת להיות זונה
אני הרבה יותר טובה ככלבה תודה על התגובה }}{{ |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
להיות
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 7 באוג׳ 2008
זונה - זה הכי כיף...להיות כלבה בכלל לא משתווה....אולי חתולה כן....
|
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
וואוו
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
the_drow(שולט) • 7 באוג׳ 2008
עשית לי צמרמורת רק מלקרוא את הסיפור... גררר.
סחתיין |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 באוג׳ 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 7 באוג׳ 2008
חחחח...
תודה על התגובה |
|