בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
Re: המלט. רוצה באמת לדעת לאיזה קבוצה אני שייך?
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 8 באוג׳ 2008
אמיר ללא צנזורה כתב/ה: יום שישי תבוא ללימיט. תכיר לי את עצמך ואז תראה לאיזה קבוצה אני שייך
יאאאלללההה מכווותתתת!!! מה אנחנו ילדים קטנים בגן? אמיר - למה אתה מצפה? אתה מזכיר לי את אלה שאומרים "תחזיקו אותי, שלא ארביץ לו" - הם לא ירביצו, אבל חשוב להם שכולם ידעו שהם רוצים. אם אתה רוצה לעשות משהו - תעשה אותו - אל תודיע לכל העולם על זה. גם כי זה לא לעשות אלא לדבר על לעשות, וגם כי לאנשים יש זכרון ארוך בדברים האלה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
aka BODYGUARD • 8 באוג׳ 2008
שיהיה בהצלחה איש,
תעבוד, תתפרסם, עשה חיל בכל דרך שתפנה. BODY ולולי |
|
silence(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
גם אני לא יכולה להתאפק
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
silence(נשלטת) • 8 באוג׳ 2008
משו משו
פרישה? מקבלים פיצויים על ותק? ואם כבר מעלים את זה..איך פורשים מלהיות נמוכה או מלשנוא פיצוחים? |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
natti(נשלטת) • 8 באוג׳ 2008
לא לכולם זה מתאים.... לפעמים כן לפעמים לא... מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפנה שתצליח במעשה ידייך הייה שלום |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
אמיר
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 8 באוג׳ 2008
BODYGUARD כתב/ה: שיהיה בהצלחה איש,
תעבוד, תתפרסם, עשה חיל בכל דרך שתפנה. BODY ולולי הנה לך דוגמא לעוד אחד ש"פרש" מפה כבר 30 פעם ובכל זאת הוא כאן. אתה לא רוצה שנחשוב שאתה כמוהו, נכון?.. |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
בהצלחה לך בהמשך הדרך
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 8 באוג׳ 2008
רק אוכל לומר שבמקום הזה לא ניפגעים,אלא מרגישים פגועים.
שמחתי להכיר אותך,היה לי העונג. בהצלחה בכל אשר תבחר,ופרישה נעימה,אישית לא מבינה על מה הפרישה,שהרי אף אחד למעשה לא מכיר אותך,כולנו פה "ניק אחרי מסך." בקשר לרגשותייך,שב עם עצמך,תחשוב טוב טוב,זה יקח כמובן זמן,יש הרבה מזה ביקום,שתבין שכל אחד יכול לטעות,אבל צריך להודות,סימן שחזרת לעצמך. עד אד,ממני בכל אופן,המון אושר,המון הצלחה,ורק אהבה. מאחלת לך עדן |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 8 באוג׳ 2008
בחיים, צריך גם לדעת איך לסגור פרק בחיים.
"לטעות זה חולשה ולבקש סליחה זה מעלה אלוהית..." (ותחשוב על זה...) איפה שלא תהיה ולאן שלא תלך... נ.ב. אני בטוחה שכתבת את הפוסט בסערת רגשות. |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
Re: אמיר
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 8 באוג׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שיהיה בהצלחה איש,
תעבוד, תתפרסם, עשה חיל בכל דרך שתפנה. BODY ולולי הנה לך דוגמא לעוד אחד ש"פרש" מפה כבר 30 פעם ובכל זאת הוא כאן. אתה לא רוצה שנחשוב שאתה כמוהו, נכון?.. קטה היה כל כך צפוי שזה יהיה אתה זה שתנסה להסיט את הנושא פאק! לא נמאס לך???!! ולך אמיר זה בכלל לא עינין של לא מתאים או כן מתאים, יש כאן הרבה כאלו שחושבות/יפ שהם בדסמים, והם רק חרמנים שלא מוצאים אפ'חד במקום אחר אבל לדעתי מה שחשוב יותר זה ללכת לאן שעושה לך טוב ושיהיה לך אחלה בהצלחה |
|
דביל מושלם |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
דביל מושלם • 8 באוג׳ 2008
חזרת פתאום,
הנה אתה בבית. תן לי רק דקה לנשום באת לי כל כך, כל כך פתאום. היה לי קשה, אני לא מתלוננת כי אני יודעת ש... גם לך היה ודאי לא קל. אם, אם רק, ורק אם תרצה, נהיה פה גם מחר אל תתנצל תראה כעת זה לא חשוב תן לי דקה להתרגל אליך שוב... חזרתי פתאום, הנה, אני בבית. תני לי רק דקה לנשום, באתי לך כל כך, כל כך פתאום! היה לך קשה, ואת לא מתלוננת, את הרי יודעת ש... שגם לי היה ודאי לא קל. אם, אם רק, ורק אם נרצה, נהיה פה גם מחר לא נתנצל - כעת זה לא נראה חשוב תני לי דקה להתרגל אלייך שוב... שוב... |
|
The Shine(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
פשששששששששששששששש
לפני 16 שנים •
8 באוג׳ 2008
The Shine(שולט) • 8 באוג׳ 2008
יש לנו פה זמרים.
טוב חלאס להגיב אני נשאר פה חזרנו הכל הובהר והכל בסדר עדן ואמיר הזוג המנצח |
|