THE NO LIMIT |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
No LiMiT - LOVE ON YOUR SIDE - יום שישי 15/08/2008
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
THE NO LIMIT • 10 באוג׳ 2008
רציתם עוד?
אז... הנה זה בא הנה סיבה כל כך טובה לאהבה LOVE ON YOUR SIDE
בחצות בדיוק, יום שישי 15/08/2008 ט"ו באב, חג האהבה
נחגוג במסיבת דיסקו מטורפת משנות ה – 70, 80, 90 כדורי הדיסקו יוצאים מהארון לכבוד האהבה המיתולוגית זה המקום והזמן לבקשות שלכם מה- Dj
ללהיטים מהתקופה של הסבנטיז, אייטיז והניינטיז רציתם, ביקשתם, דרשתם, התחננתם ואפילו איימתם
אז קבלו בעמדת ה - Dj: Tish Adams שחוזרת בסגנון הפרוע והטישאי, הכינו את הרגליים והפעם, אל תגידו שלא אמרנו! הופעות BDSM על הבמה המרכזית שישתלבו בריקודים
חוגגים יום הולדת למלכה FM המקסימה ובאווירה החמה והלוהטת נדאג לצנן אתכם בקרטיבים בצבעים ובטעמים שונים המון שוקולדים להמתיק את יום האהבה ועוד הפתעות הדרס קוד לערב: המלצה ממני ותשאלו את מי שלא הקשיב לי
קליל ונוח כי הולך להיות עוד יותר לוהט ברחבה FETISH, שחור ואדום, תחרה, מחוכים, קינקי, פנטזיה, עור, לטקס, ויניל מינימום דרס קוד: שחור מכובד * * * אין כניסה בג'ינס * * * פתיחת דלתות: 23:30 טלפון לפרטים והזמנות: 052-5506880 חג אהבה שמח לכולם אורלי |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
יש אהבה באוויר.............
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 10 באוג׳ 2008
חיכיתי
חיכיתי ציפיתי וציפיתי וסוף סוף סוף זה כ-א-ן אתם מוכנים להתקפה??? אוחחחחחח התגעגעתי............... שולחת לכם נשיקות של אהבה טישווווווווווווווווווווו תכיני דף ועט...................... |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
דיסקו דיסקו היי הייייייייייייי
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
סדום והמורה(מתחלפת) • 10 באוג׳ 2008
יאללה אני בעד לבוש מינימלי וסקסי וכולם לרחבה!!
אני בטוח שם וגם המיצי שלי! אני מבטיחה מי שבא לבוש מידי אני מפשיטה אותו בכניסה! ראו הוזהרתם נתראה ביום שישי !!!!! |
|
diablo666(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
Re: דיסקו דיסקו היי הייייייייייייי
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
diablo666(שולט) • 10 באוג׳ 2008
ה ת נ ש מ ת כתב/ה: יאללה אני בעד לבוש מינימלי וסקסי וכולם לרחבה!!
אני בטוח שם וגם המיצי שלי! אני מבטיחה מי שבא לבוש מידי אני מפשיטה אותו בכניסה! ראו הוזהרתם נתראה ביום שישי !!!!! אני בטוח שה"מיצי" שלך ממש פיצי ? מיצי חולה עליך אח יקר שלי אני בא ביום שיש ואחר כך אצלי בבית |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
Lady Mod(שולטת) • 10 באוג׳ 2008
diabllo כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: יאללה אני בעד לבוש מינימלי וסקסי וכולם לרחבה!!
אני בטוח שם וגם המיצי שלי! אני מבטיחה מי שבא לבוש מידי אני מפשיטה אותו בכניסה! ראו הוזהרתם נתראה ביום שישי !!!!! אני בטוח שה"מיצי" שלך ממש פיצי ? מיצי חולה עליך אח יקר שלי אני בא ביום שיש ואחר כך אצלי בבית סליחה רגע, אוף טופיק, מיצי! יש לך אח ולא סיפרת לי?!? בפעם הזו תחטוף את הנעליים האדומות בראש! |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
Tish Adams • 11 באוג׳ 2008
הנה שיר שעושה לי טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=d-xVb1qsPCw פרדי מרקיורי, האיש היחיד שיצא מהארון בכדי להכנס לאחד אחר. לכו תבינו אנשים. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
יום הולדתתתתת
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 11 באוג׳ 2008
[align=center]כמה כייף לחגוג בתאריך, יום ההולדת העברי שלי, בט"ו באב, יום האהבה!!!
[/align]
טישוווווווווו אני סומכת עלייך בעמדת ה-DJ אלופה שכמותך! אורלי והצוות תודה על הכללללללללל מחכה מאבדת סבלנות מתפוצצת לא יודעת לדחות סיפוקים נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!! טוב נו רק עוד קצתתתת... }{ |
|
perversion |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
perversion • 11 באוג׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: הנה שיר שעושה לי טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=d-xVb1qsPCw פרדי מרקיורי, האיש היחיד שיצא מהארון בכדי להכנס לאחד אחר. לכו תבינו אנשים. הבנתי שבפעם הקודמת שטיש תיקלטה הפסדתי את המסיבה של הקיץ אז הפעם... גברת די ג'יי, אני באה אם יש לך באוסף את השיר הבא: Irene Cara - Flashdance ...What a Feeling או בניסוח יותר מנומס בבקשה בבקשה תנגני את השיר הנ"ל? |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
סדום והמורה(מתחלפת) • 11 באוג׳ 2008
diabllo כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: יאללה אני בעד לבוש מינימלי וסקסי וכולם לרחבה!!
אני בטוח שם וגם המיצי שלי! אני מבטיחה מי שבא לבוש מידי אני מפשיטה אותו בכניסה! ראו הוזהרתם נתראה ביום שישי !!!!! אני בטוח שה"מיצי" שלך ממש פיצי ? מיצי חולה עליך אח יקר שלי אני בא ביום שיש ואחר כך אצלי בבית חולה עליו???? רק עליו???? ומה עם הצוקו שלך???? על הצוקו ( אני ) אתה לא חולה??? זהו נעלבתי!!!!!! |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
Reaper • 11 באוג׳ 2008
ה ת נ ש מ ת כתב/ה: diabllo כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: יאללה אני בעד לבוש מינימלי וסקסי וכולם לרחבה!!
אני בטוח שם וגם המיצי שלי! אני מבטיחה מי שבא לבוש מידי אני מפשיטה אותו בכניסה! ראו הוזהרתם נתראה ביום שישי !!!!! אני בטוח שה"מיצי" שלך ממש פיצי ? מיצי חולה עליך אח יקר שלי אני בא ביום שיש ואחר כך אצלי בבית חולה עליו???? רק עליו???? ומה עם הצוקו שלך???? על הצוקו ( אני ) אתה לא חולה??? זהו נעלבתי!!!!!! האמת גם אני חולה עליו |
|