|
|
לפני 17 שנים •
16 באוג׳ 2008
להתרסק בשלווה
לפני 17 שנים •
16 באוג׳ 2008
Lordpain(שולט) • 16 באוג׳ 2008
אני ממתיק את הכאב שבתוכי
למרות שיודע שהיא עדיין לא מבינה את כולי לא מסוגלת להכיל את לבי ואת העוצמה הקיימת בו מרגיש שלוחץ עליה שדוחף אותה למקום שמעציב אותה מצלק אותה יותר ויותר עלי להפסיק עלי לוותר לא משנה כמה אני רוצה אינני יכול למלא את מה שאינו רוצה להתמלאות וזה למרות שמרגיש שיש כל כך הרבה אור בתוכי שאייתו אני רוצה לחלוק, אך היא לא רוצה בו או שאינה מסוגלת להכיל אותו כך או כך זה לא משנה כי התוצאה היא סירוב אני נדחה , מורחק.... ועכשיו אני במידה מסוימת יחד אייתה , שם באותו מקום עצוב מביט מבעד לזכוכית שקופה ומייחל להחזיק בידה גם אם זה רק לשניה אחת .... כל הרגשות האלו כמהים לפורקן, נואשות מבקשים את האור שבלבה אך במקום מקבלים הם את הכפור, והוא קורע אותי לגזרים אני כל כך רוצה לנשום את אהבתה, היא משחררת אותי ואני מרגיש שהאור שלה חודר לנשמתי ומחמם אותה עד שהיא זוהרת למרות שיודע מה יקרה אני לא מרפה שם את עצמי במקום הכי פגיע , למרות שזה אבוד ..... אני יודע איך זה להתנפץ לאלפי רסיסים, כבר למדתי לחבר חזרה את כל החלקים, לכן מה שעומד לקרות לא מפחיד אותי אני מפחד מלא לאהוב מלחיות את חיי ללא כל הרגשות האלו שגועשים בי עכשיו אני אסיר תודה עליהם וזה למרות כל הכאב שמלווה אותי בשבועות האחרונים לכן אני שם, באותו מקום שאין לי כוח או שליטה מחכה לגזר הדין שיפרק אותי לגורמים אני מתרסק בשלווה.... אבל באותו זמן אני אוהב אוהב כל כל חזק ומרגיש את היופי של האהבה והיא ממלאת את כולי . זה כל מה שהיה לי לתת לך זה כל מה שיש לי זה כל מה שאני מוכן להעניק לך, לנצח את אהבתי, ואת כל האור שיש בה . היא אמיתית וכנה קוראת בשמך , בך היא בחרה ! אם אינך מוצאת אותה ראויה העניקי לה את הכבוד ותתני לה להתרסק בשלווה ......................... |
|
|