פסיכיאטר מופרע |
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
Re: מזל טובבבבבבבבבבבבב
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע • 19 באוג׳ 2008
ה ת נ ש מ ת כתב/ה: פסיכי שלי }}}}{{{{
מכירה אותך עוד לפני הכלוב ויודעת מי אתה בבפנוכו שלך. ימים ושעות של שיחות נפש . שתזכה לחיים מאושרים ושתמצה כל רגע מהם. המון בריאות אושר וכל מה שליבך רק חפץ בו. אוהבת מירה }}}{{{{ ונילי .... האוטיזם היחיד כאן הוא שלך שבחרת בפוסט יום הולדת להתבטא ככה. אני מאחלת לך שתתבגרי קצת או תמצאי תעסוקה כי השיעמום שלך ממש מעורר רחמים. חן חן חן |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
לפסיכי המיוחד
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 19 באוג׳ 2008
למרות השריון העוטה זילזול
יש בך המון יופי ורגש נעול עם קצת מאמץ ומילים טובות ניתן לקלף מימך את כל השכבות ולגלות שם בפנים אדם מלא רגש ותבונה שמשעשע אותנו בכתיבתו המדהימה בשבילך צרור ברכות וגם אלף איחולים שתישאר תמיד המסקרן שבגברים שיהיה יום הולדת מלא תענוגות ותספק את ייצרך עם מיטב המסיבות. בידידות ולא מפסיקה לנגן בשבילך מנגינה |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
Re: לפסיכיאטר של כלבות הכלוב
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
נילי ונילי • 20 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: נכון שלחלק מהן יש פיצול אישיות מיוחד, כזה ששמו של כל פיצול זהה לפיצול הנוסף, (כל הזכויות שמורות לממציא ההברקה הנ"ל, שלא יאשימו אותי בגניבת זכויות יוצרים)
אני בחנתי אותה , ואכן כפילות של שמות זה נושא כאוב כאן בכלוב אני בימים אלו בודק את ההרכב הכימי של הסיטואציה הזאת על מנת לאזן את הדיסכלביזציה . תודה ותודה . [ נדבקתי ? ] הו! רק עכשיו קלטתי שמדברים עליי בעצם, אני כזו אהבלה איטית לפעמים. ~צחקוק~ בהזדמנות, נדבר על ו' החיבור ועל איך מזהים אותה במקרים של כתיב לא מנוקד [זה באמת קצת קשה!], אבל בינתיים אפשר לינק לממציא ההברקה הנ"ל? נראה לי שפספסתי והייתי רוצה להביע את הערכתי. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
nerissa(אחרת) • 20 באוג׳ 2008
לאחד היצורים הכי משעשעים שיש בכלוב הזה - מזל טוב!
(שמחתי לקרוא את השרשור הזה משום שהוא "מרמז" שאתה Actually קיים במציאות !! נפלא!) מזל טוב, פסיכי. המון אושר וסיפוק |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
אחת כזו • 20 באוג׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה: פסיכיאטר מופרע כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: נכון שלחלק מהן יש פיצול אישיות מיוחד, כזה ששמו של כל פיצול זהה לפיצול הנוסף, (כל הזכויות שמורות לממציא ההברקה הנ"ל, שלא יאשימו אותי בגניבת זכויות יוצרים)
אני בחנתי אותה , ואכן כפילות של שמות זה נושא כאוב כאן בכלוב אני בימים אלו בודק את ההרכב הכימי של הסיטואציה הזאת על מנת לאזן את הדיסכלביזציה . תודה ותודה . [ נדבקתי ? ] הו! רק עכשיו קלטתי שמדברים עליי בעצם, אני כזו אהבלה איטית לפעמים. ~צחקוק~ בהזדמנות, נדבר על ו' החיבור ועל איך מזהים אותה במקרים של כתיב לא מנוקד [זה באמת קצת קשה!], אבל בינתיים אפשר לינק לממציא ההברקה הנ"ל? נראה לי שפספסתי והייתי רוצה להביע את הערכתי. אני יכולה לנסות למסור לו שאת מעריכה אותו, אני ממש השומרוני הטוב. |
|
פסיכיאטר מופרע |
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע • 20 באוג׳ 2008
תודה ותודה . [ נדבקתי ? ][/quote]
הו! רק עכשיו קלטתי שמדברים עליי בעצם, אני כזו אהבלה איטית לפעמים. ~צחקוק~ [/quote] לפעמים ? נו באמת נילי . בנינו את יודעת שזה לא רק לפעמים , אבל הואיל ויש לי יום הולדת אני מסכים לאשר לך את ההצהרה שרשמת לעיל , כי אחרי הכל אני בחור נחמד ולבלבי . |
|