בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תשנו את שם המשפחה או שתפוטרו מהעבודה

*מנגינה*{התווים שלו}
לפני 16 שנים • 26 באוג׳ 2008

תשנו את שם המשפחה או שתפוטרו מהעבודה

*מנגינה*{התווים שלו} • 26 באוג׳ 2008
לפני שבוע וחצי התפרסמה ידיעה , שהמיסטיקן אורן זריף דרש מעובדיו לשנות את השם מישפחה שלהם ל... זריף .
לפי אותה ידיעה עובד שלא יסכים לשנות את שם מישפחתו לא יוכל להמשיך בעבודתו .
אורן זריף בעצמו טוען ששם המישפחה " זריף " חשוב למיקצוע .
האם אתם מאמינים לדבריו של אותו מיסטיקן ? ( שמשקיע המון בפירסום )
הייתם משנים את שם המשפחה שלכם מהפחד של פיטורים?
בכלל מה אתם חושבים על מיסטיקה יש בזה משהו?
Madame T​(שולטת)

Re: תשנו את שם המשפחה או שתפוטרו מהעבודה

Madame T​(שולטת) • 26 באוג׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה:
לפני שבוע וחצי התפרסמה ידיעה , שהמיסטיקן אורן זריף דרש מעובדיו לשנות את השם מישפחה שלהם ל... זריף .
לפי אותה ידיעה עובד שלא יסכים לשנות את שם מישפחתו לא יוכל להמשיך בעבודתו .
אורן זריף בעצמו טוען ששם המישפחה " זריף " חשוב למיקצוע .
האם אתם מאמינים לדבריו של אותו מיסטיקן ? ( שמשקיע המון בפירסום )
הייתם משנים את שם המשפחה שלכם מהפחד של פיטורים?
בכלל מה אתם חושבים על מיסטיקה יש בזה משהו?

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif בקשה הזויה ולא הוגנת לחלוטין בעיני לחייב מישהו לשנות שם משפחה שלו כתנאי לעבודה אצלו ולפטר את מי שלא יסכים לכך. לא יודעת אם הייתי משנה את שם המשפחה שלי לאור בקשה כזאת, תלוי כמה היתה חשובה לי העבודה הזאת, אבל נשמע לי כמו בקשה מוגזמת לחלוטין ולא משנה כמה הוא מאמין במיסטיקה וכו'.
*מנגינה*{התווים שלו}

היי מאדאם

*מנגינה*{התווים שלו} • 26 באוג׳ 2008
אני חושבת כמוך
ומעבר לזה אני מרגישה שאותו מסטיקן מנצל את הכוחות שלו לרעה
אחד כזה לא הייתי בוטחת בו לרגע
ובחל שבדרישה הזו הור קילקל את שמו הטוב ( לדעתי)
huan
huan • 26 באוג׳ 2008
לדעתי זו בקשה הגיונית ביותר, במיוחד שמשווים אותה לשאר הדברים שעושה האדם המדובר.
אנשים מתקבלים ומפוטרים מהעבודה על סמך כישוריהם המנטליים, איכות עבודתם ועוד ובמקרה שלו "אנרגיות חיוביות" הם "תנאי הכרחי" ל"עבודה".
ועד שלא יוציאו מחוץ לחוק את השרלטנים הללו אינני רואה פגם בבקשתו, שכן הפגם איננו בבקשה שלו אילו בעצם קיומה של הפרקטיקה הזאת.
הדבר דומה ללבוא בטענות לסרסור על כך שלא שילם על הזונה הרוסיה שהוא מעסיק בכפיה ביטוח בריאות. כאשר הבעיה היא לא ביטוח הבריאות אלה ההיותה של האישה שפחה וקורבן סחר בבני אדם, שאי תשלום זכויות סוצאליות הוא רק פועל יוצא מכך.

מי שעובד אצלו הועיל נה לענות על דרישות המקצוע. עם נאה לרמות או להיות שותף לכך, נאה גם לשנות את השם. אני לא הייתי עובד אצלו מלחתחילה. אך במידה והייתי מפגר ובור מספיק בכדי להאמין במיסטיקה הרי שברור והייתי משנה את שמי שכן כל בר דעת יודע ששמו של אדם משפיע על הקארמה שלו ומי אני שלא ארצה חיים טובים יותר (שלא לדבר על חיים יותר טובים למטופלי).
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 26 באוג׳ 2008
לפני כעשור הצטלם אותו אורן זריף לפרסומות במקומונים כשבידו נורה "נדלקת מעצמה" או כוס "שנשברה לבד", טריקים שניתן לרכוש בכל חנות קסמים רגילה.
חברי הקוסמים ואני כינינו אותו "אורן זרזיף" בזלזול ובשאט נפש כשהעז לטעון לכוחות ריפוי בעוד הוא השתמש בטריקים של קוסמים.
עברו השנים ואותו בחור ממשיך להונות אנשים תמורת כסף רב (כדי שיוכל להמשיך ולפרסם בסכומי עתק ולגרוף עוד ועוד מאמינים תמימים שיכניסו עוד ועוד כספים לכיסיו) אך כנראה שאין זה מספיק עבורו ולכן יצא עם גימיק נבזי חדש כדי לפרסם את עצמו.
זוהי דוגמא נהדרת לעד כמה אפשר לנצל את התקשורת צמאת הסקופים לקבלת פרסום חינם גם אם אתה יצור שפל!
כלובי
כלובי • 26 באוג׳ 2008
זריף הוא בסך הכל יזם ומידת השקרים שלו אינה גבוהה מהשקרים של תאגידי ענק עתירי תקציב המבטיחים לנו חיידקים ידידותיים, פתרון לעור פגום, תחליב רחצה מצעיר בשנים, חטיף "בוקר" עתיר כימיכלים שמאריך ומשפר את החיים, עוד פרסומת אחת וחזרנו, הגמר הגדול בתולדות הטלויזיה, פלאפון דור שלישי חינם (בהתחייבות לשלוש שנים ובתשלום חודשי קבוע), נמרוד הראל "אמן החושים" של ערוץ 10 ועוד ועוד ועוד.

זריף הוא עוד רמאי בעולם של רמאים רק שהרמאים הגדולים מלמדים אותנו לשנוא וללעוג רק לרמאים הקטנים ולא להם, הגדולים המהפנטים, המסממים והמסוכנים הרבה יותר.

הם עושים זאת לעיתים בדמותו של ירון לונדון שפרנסתו באה לו מפרסומות של הרמאים הגדולים שהם שטיפת המח המשולבת בתוכניתו בערוץ 10. והוא בצביעות של אדם שמתפרנס מרמאים - מצביע על זריף וצועק "נוכל" וכל זה בשביל מה - בשביל רייטינג לרמאים באי ביתו.

אז הזרזיף העלוב הזה הוא נוכל מגעיל אבל הוא בסך הכל יזם פרטי שבונה את עסק הרמאות שלו בשתי ידיו במציאות שכולה רמאות ושקר. על היזמות הפרטית שלו לפחות מגיעה לו איזו שהיא הערכה.
huan
לפני 16 שנים • 27 באוג׳ 2008
huan • 27 באוג׳ 2008
כלובי, נגד ענקי הרמאות (דגני הבוקר הבריאים ושאר החברה הטובים) נוהלו תביעות רבות מספור כנגד השקרים שהם מוכרים לציבור - הציבור לצערי היה ונשאר בור ואין כל צביעות בניסיון לנסות ו"להאירו" לאמת בדברים קטנים כגדולים, אל אף שלרוב שבשני המקרים הוא לא ממש ירצה להקשיב.

ואחר כך עוד מדברים בגנותו של הפטארנליזם.