אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך "בקבוק קליין" יכול להיות סקסי?

שוטרת*
לפני 16 שנים • 2 בספט׳ 2008

איך "בקבוק קליין" יכול להיות סקסי?

שוטרת* • 2 בספט׳ 2008
לא שלי. כאילו, שלי, אבל לא אני כתבתי.

"ייחודו של בקבוק קליין (שצווארו מתפתל הצידה, חודר לתוך עצמו ולבסוף מתמזג עם התחתית) הוא שמבחינה מתמטית אין לו צדדים. אין לו בפנים, אין בחוץ, אין התחלה ואין סוף. רק משטח אחד שמתמזג עם עצמו, ומותיר את מי שמנסה לעקוב אחריו מבולבל וחסר פתרון." (אסף שניידר, ביקורת על התוכנית "המקום" בערוץ 10).

החושך ואי הודאות התחלפו בחדר מהודר, עם כורסאות כבדות ונוחות, בר-משקאות ורצפת עץ כהה, עתיקה. מרתף? איפה אני? החושך ואי- הודאות התחלפו בה. יופייה עוצר נשימה. עיניה חזקות, מהפנטות, מבלבלות, נעוצות בי. החדר עוטף אותה כמעיל פרווה רך, הרצפה נכנעה לנקישות צעדיה כמובנת מאליה. נגשה אליי, ואני כפות, ומבולבל, וכאוב, משפיל את עיניי רק כדי לזכות למעט אורך נשימה, ויכולת ריכוז. מבטי המושפל נתקל במגפיה המבריקות, המפתות, המחניקות כל מחשבה אפשרית מלבדיהם. הזעתי. רפלקסיבית, אך באופן מודע, הסטתי את מבטי מהמגפיים. ממנה. "אתה תחזור אליהם עוד" אמרה. נגשה אליי ואחזה בחוזקה בסנטרי, מסיטה אותי לכיוונה. עצמתי את עיניי. לחשוב. לגרד שליטה כלשהי. איך קשרה אותי...? לצאת מפה! ניערתי את ידה, ולהפתעתי היא אכן עזבה את סנטרי. התחלתי להלחם על זכותי לעמוד. לא יכול יותר. סגור פה! להשתחרר! הזעם על הקלות בה נפלתי הוסיפה כוח לגופי. נענעתי את כל הקרוס העבה, היקר למגע, שעליו הייתי קשור לראווה.הרעדתי את כל הבניין, את כל היקום. ואז מזווית העין ראיתי אותה מחייכת. נועצת בי את המבט שלה שכולו טרפים. מתענגת על כל תנועה. "כן.. תילחם.." לחשה. תחושה הולכת וגוברת של השפלה וכעס..ממיתה כל ניסיון להמשיך באותה העוצמה. כשתנועותיי הואטו מאט, לפתע הרגשתי את ההצלפה על גופי החשוף. ציחקקה ואמרה "עוד קצת.. להלחם עד הסוף" צרחתי בזעם וייאוש. בכל כוחי נלחמתי להשתחרר מהכבלים, מרעיש עולמות. ואז האטתי שוב, ושוב הצלפה, החותכת בבשר ובנפש.. "עוד טיפ טיפה, מתוק". זעם מטורף מדריך אותי להגביר, אבל לא ידעתי יותר אם אני נלחם להשתחרר, או בובה המונעת על ידי השוט. בושה הציפה אותי. לבסוף ,כשהועמו מעט צחקוקיה, תפסה בסנטרי שוב. עיניה ננעצו בי, מסוקרנות. לא התנגדתי, אך עיניי הביעו שנאה. ליטפה את לחיי, ריח הבושם משכר את אפי, מרגש אותי. ואז כאב חד פילח את חזי. לא ראיתי מה עשתה לי. רק הרגשתי. "לכאוב בשבילי" אמרה, ואמרו עיניה. עצמתי את עיניי, והכאב העצים לא רציתי לכאוב בשבילה. פתחתי את עיניי לתוך עיניה. ליטפה שוב את לחיי. שוב הריח המשכר, עיניי בוודאי מזוגגות עכשיו מתשוקה. ומייד שוב הכאב. ושוב עצימת העיניים. ושוב העיניים נפתחות. לעיניה המסוקרנות. עיניי חתול המשחק עם הטרף שלו בכפותיו. זעם על עצמי. זעם על היותי בובה על חוט. כועס, והיא מלטפת את לחיי, המבט שלי הפך לתחינה, ולכן מייד שוב הכאב החד, הפולח. ושוב עצימת העיניים, ושוב פתיחתם, לראות אותה מלקלקת את שפתיה המושלמת, המגרות... ואז אני מגלה שהמעגל נהיה יותר מהיר. אני מגורה מהר יותר, עוצם מהר יותר, פותח את עיניי מהר יותר. לפי המקצב שלה. מטורף מאימה ומתשוקה. היא מפסיקה ללטף, ועכשיו יש רק את הכאב החד, רציף ואת עיניה. הכאב מתגבר מצמית, "עוד" מצווה. ואני מציית בזעם ובושה בלתי נסבלים, מסתכל לתוך עיניה בתחינה להפסיק. "עוד קצת". הכאב בלתי נסבל, אני צורח וצורח וצורח לתוך עיניה. "עוד" היא לוחשת. "כן!" אני צועק אל מבטה. כן!!. "עוד" מצווה. אני שותק ומביט לעיניה בתחינה, מתוך כאב תופת וייאוש. היא משחררת את ידיה באוושה אחת, ואיני שואל איך. "חזור אליהם" לוחשת, ואני כבובה מתוכנתת היטב, זוחל ומנשק את מגפיה המושלמת, בהשלמה ובהכרת תודה.
tch​(נשלט)
לפני 16 שנים • 3 בספט׳ 2008

Re: איך "בקבוק קליין" יכול להיות סקסי?

tch​(נשלט) • 3 בספט׳ 2008
שוטרת* כתב/ה:

"חזור אליהם" לוחשת, ואני כבובה מתוכנתת היטב, זוחל ומנשק את מגפיה המושלמת, בהשלמה ובהכרת תודה.

נפלא.