משועשעת |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
איך עושים את המעבר ?
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
משועשעת • 4 בספט׳ 2008
הנשלט שלי נשרף ואני מרגישה קצת חוסר בטחון לשלוט בסאב נוסף.
מה גם שהם כולם רוצים רק מלכות בתשלום. לכן אני שוקלת להפוך לנשלטת בעצמי. איך עושים את המעבר ? האם עלי לקחת הורמונים כל שהם ? האם עלי לעשות ניתוח אופי ? |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
לאט.
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Adonasuy(שולט) • 4 בספט׳ 2008
קודם כל תחליטי שזה מה שאת באמת רוצה. שלהשלט מדליק ומחרמן אותך ברבדים עמוקים.
אחר כך תתייעצי עם כאלו שעברו תהליך דומה, תאתרי דום ותיק ומנוסה שמוכן לאתגר- וקדימה, בזהירות ובאיטיות. היות ושלטת, את יודעת פחות או יותר מה רוצה האוחז בשוט... אולי זה יהיה לך יותר קל משאת משערת. |
|
האיש ההוא |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
עניין של אינטראקציה
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
האיש ההוא • 4 בספט׳ 2008
חושב שבכל אחד מאיתנו קיימים שני הצדדים (במידה כזאת או אחרת)
את תובילי כל סיטואציה עד אשר תיתקלי בזה שלא יהיה לך ברירה אלא לתת לו להוביל. כשזה יקרה תדעי |
|
נסיך אהוב |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Re: איך עושים את המעבר ?
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
נסיך אהוב • 4 בספט׳ 2008
משועשעת כתב/ה: הנשלט שלי נשרף ואני מרגישה קצת חוסר בטחון לשלוט בסאב נוסף.
מה גם שהם כולם רוצים רק מלכות בתשלום. לכן אני שוקלת להפוך לנשלטת בעצמי. איך עושים את המעבר ? האם עלי לקחת הורמונים כל שהם ? האם עלי לעשות ניתוח אופי ? יש בקרוב קורס חדש שנפתח פה באתר. זיוני שכל,ברגע שעוברים אותו אפשר להרגיש בוגרים לשחק בבדסם. את בטוחה שאת משועשעת ולא ממנגינה? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Lakshmi(נשלטת) • 4 בספט׳ 2008
כן,הורמונים לאינטליגנציה
|
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
משעשעת, את
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
gilsherr • 4 בספט׳ 2008
צר לי שהאחרים לא הבינו את האירוניה שלך. בכלל, כולם נורא רציניים כאן
בכלוב ודיי מטומטמים, חזקי ואמצי, אני איתך! |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Re: משעשעת, את
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Morticia • 4 בספט׳ 2008
gilsherr כתב/ה: צר לי שהאחרים לא הבינו את האירוניה שלך. בכלל, כולם נורא רציניים כאן
בכלוב ודיי מטומטמים, חזקי ואמצי, אני איתך! אל תאבדו תקווה בכל המין האנושי.... גם אני!!! לגמרי..... |
|
לא קשורה |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
לא קשורה • 4 בספט׳ 2008
מה גם שהם כולם רוצים רק מלכות בתשלום. לכן אני שוקלת להפוך לנשלטת בעצמי. איך עושים את המעבר ? האם עלי לקחת הורמונים כל שהם ? האם עלי לעשות ניתוח אופי ? אין דבר כזה אישה שולטת. מקסימום אשה יכולה להיות אסטרטיבית אבל לא שולטת. סאטו כל אחת ושעת השינשין שלה |
|
Satira{שלו ורק של} |
לפני 16 שנים •
5 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בספט׳ 2008
Satira{שלו ורק של} • 5 בספט׳ 2008
מה גם שהם כולם רוצים רק מלכות בתשלום. לכן אני שוקלת להפוך לנשלטת בעצמי. איך עושים את המעבר ? אין קל מזה. הנה כמה שלבים חשובים בתור התחלה: 1. דעי את מקומך: את אישה וזה אוטומטית הופך אותך לזונה. אין צורך בהורמונים או ניתוחי אופי. 2. תפסיקי להיות כל כך משועשעת. זה לא יאה לנשלטת. 3. שימי תמונה של פיה בפרופיל. 4. מצאי שולט, עדיף אחד עם ניק מורכב ועדיין כזה שמרמז על אינטיליגנציה בלתי נדלית. משהו כמו "פסיכולוג חולני" או "סוציולוג מטורלל". 5. כשאת רואה את השולט שלך מתקרב עם פח נפט, ודאי שהוא יודע שכדאי לפתוח חלון ולאוורר את החדר. אחרת, צעקי מילת בטחון והרימי את השלט (שהכנת מבעוד מועד) הזועק "SSC". 6. רדי על ארבע, כלבה. בהצלחה בדרכך החדשה! |
|
לי-אורה |
לפני 16 שנים •
5 בספט׳ 2008
הרבה יותר משעשע...
לפני 16 שנים •
5 בספט׳ 2008
לי-אורה • 5 בספט׳ 2008
לא עדיף לך
ללמוד לקחת כסף? : )) |
|