אלעד(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
Re: אחח
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
אלעד(שולט) • 3 בספט׳ 2008
fuxia כתב/ה: איך מבדילים בין אלימות לבדסמ? אני חושב שמי שלא יודע להבדיל אסור לו לעסוק בבד"סמ לפני שידע... ולא משנה אם הוא שולט או נשלט וזה לטובת כל הנוגעים בדבר |
|
דום-34(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
דום-34(שולט) • 3 בספט׳ 2008
פוקסי ביום שישי יש שיעור
תזהרי לא להגיע ושוטרת תעשה לך מבחן בסוף השיעור בהצלחה מוגבלת קטנה נ.ב ממתי את יודעת להכניס |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
fuxia • 3 בספט׳ 2008
כשנתקלים בכמה שלא יודעים להכניס- אתה חייב ללמוד את זה בעצמך..
|
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
כמעט מגרה
לפני 16 שנים •
3 בספט׳ 2008
gilsherr • 3 בספט׳ 2008
אם החץ היה ננעץ לך בתחת- זה היה מגרה.
|
|
Lordpain(שולט) |
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בספט׳ 2008
Lordpain(שולט) • 4 בספט׳ 2008
רגע, מה הכוונה שהוא לא באמת נותן הוראות ?
זה בגלל שהוא לא מסוגל לקבל לידו את הכוח לשלוט בך או שבגלל שמלכתחילה הכוח הזה לא ניתן לו ולכן הוא לא באמת נותן הוראות ?? |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
fuxia • 6 בספט׳ 2008
מה הכוונה ש"הכוח הזה לא ניתן לו"?
מי צריך לתת לו את הכוח הזה? |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
Lordpain(שולט) • 6 בספט׳ 2008
הכוח או השליטה הם בהתחלה אצלך, ואז בשלב שבו את מחליטה להתמסר את מעבירה לידו את הכוח/השליטה עליך, אז השאלה האם הוא לא מסוגל לקבל לידו את הכוח הזה או שהאם את לא מסוגלת להעניק לו אותו ?
|
|
teacher(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
הסוד הוא בניחוח...
לפני 16 שנים •
6 בספט׳ 2008
teacher(שולט) • 6 בספט׳ 2008
פוקסי בייב,
אני חושב שהשליטה היא בקצוות דווקא. קרוב לגבולות. ברור שהכל בהסכמה ושזה מוציא קצת את העוקץ, כמו שהיטבת לומר בעצמך. אלא מה, שכאשר מדברים על ההסכמה ועל הגבולות, לא אומרים זה קו אדום וזהו, מעבר לזה זה אסור, ובזה מעקרים את עניין השליטה כמעט לגמרי (השולט הופך ל''מאפשר'' בלבד ובעצם יוצא שהוא משרת את הנשלט) הסוד הוא בקביעת הקוים. צריך להתאמץ ולשים את הקוים במקומות רחוקים, כאלה שגם הדרך אליהם היא כבר קשה. ואז השליטה נמצאת באמת בידי השולט, כי את לא יכולה לצפות לאיזה כיוון הוא יחליט ללכת ולקחת אותך איתו. את תמיד תרגישי על הסף, וההתרגשות - אני חושב שזה גם ירגש אותו. תמיד יהיו הציניקנים שיגידו שזה תמיד משחק, שהאורגזמות תמיד מזוייפות ושכל מה שלא צפוי זה אלימות או אונס. אני הייתי מציע לאלה להסתכל עמוק לתוך עצמם ולנסות להבין מה בתוכם מגביל אותם לחשוב ככה. ואת פוקסיה, אני מציע לך לשבת ולהגדיר איתו יחד (שוב) את הגבולות, והפעם - לא לחפף ולא לוותר לעצמך אלא ללכת מספיק רחוק כדי לתת יותר בשר לעניין. (טיפ קטן - ככל שיש יותר אמון ופחות פחד, כך אפשר ללכת יותר רחוק, והרי אתם כבר מכירים קצת יותר) אני בטוח שתתחרטי על זה אחר כך.. teacher |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
7 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בספט׳ 2008
fuxia • 7 בספט׳ 2008
Lordpain כתב/ה: או שהאם את לא מסוגלת להעניק לו אותו ?
נראה שאני לא מסוגלת להעניק לאף אחד את הכוח לשלוט בי.. על זה בדיוק אני צריכה לחשוב. תשובה מעולה.. teacher miamor!! long time no seen... שיטה מתוחכמת לקבוע גבולות רחוקים מאוד ואז בעצם כל הזמן נפרצים גבולות שונים בדרך (: ועוד משהו- אמון מצריך זמן. את זה אני יודעת. אבל נראה לי שהוא קצת פחות.. מבטיחה לא לחפוף יותר לעולם! אההה.... לא לחפף.. שבוע טוב!! |
|
donkishot(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
donkishot(שולט) • 9 בספט׳ 2008
מעניין.
אשמח גם לשמוע מה אנשים אומרים... |
|