ברק |
לפני 20 שנים •
17 בפבר׳ 2004
משהו על תאונות הדרכים
לפני 20 שנים •
17 בפבר׳ 2004
ברק • 17 בפבר׳ 2004
לא
אני לא הולך להטיף לכם כאן על תאונות רק ללת לכם נק' מבט שונה דבר שכולם אני מניח שיודעים שהמהירות היא הקובעת את הסיכון ובמקרה תאונה היא קובעת את חומרתה ,עד כאן הכול טוב ויפה אבל מה שאנשים לא יודעים זה שככול שהמהירות גוברת הסיכוי לא גבר בטור חשבוני אלא בטור הנדסי כלומר כאשר אנחנו מגבירים את המהירות מ 80 ל100 הסיכון לא גדל בהתאם אלא מכפיל עצמו כול מדרגה מ60 קמ"ש מעלה, מכפיל את רמת הסיכון הסיכון לתאונה ב100 קמ"ש כפול מהסיכוי לתאונה ב80 קמ"ש וכך זה גודל אבל זה לא הכול באותה מידה ורמה בדיוק יש את גורם הפגיעה כול מדרגה של 20 קמ"ש מכפיל את הסיכוי לפגיעות חמורות ואף למוות זה המקום להזכיר שפצוע קל בתאונה הוא יכול להיות אדם שהחליק מתחת לחגורת הבטיחות ושני רגלייו נשברו ויבלה את החצי שנה הקרובה בשיקום ואל תגידו ,יש לי חגורות מתכוננות ,הרנו שלי קיבלה 5 כוכבי בטיחות ויש לי כריות אויר, אז עם כול זה חבר שלי עשה תאונה ב 80 קמ"ש בקושי ועם החגורות הכוכבים והכריות הוא שבר את הלסת שלו ,אז נכון שזו פציעה קלה אבל הפנים שלו נדפקו לגמריי והוא לא יוכל לדבר קרוב לחודשיים אז חבר'ה תחשבו על זה כך נגיד שיום חמישי עכשיו ואתם נוסעים לדאנג'ן ,אם זה מחיפה או באר שבע ההבדל בין נסיעה ב90 קמ"ש לבין נסיעה ב130 קמ"ש הוא 9דקות בלבד והסיכון גבוה פי ארבע להוסיף לכך עייפות ואולי רק כוס בירה אחת ויש לכם כותרת לעיתון של יום שישי יופי ועכשיו כולם מהנהנים בראש ואומרים נכון,נכון הוא צודק צריך להיזהר ובלה בלה בלה אבל ברגע שאם תעלו על ההגה תשכוחו הכול אבל נחסוך פציעה אחת הכי קטנה |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 בפבר׳ 2004
לפני 20 שנים •
17 בפבר׳ 2004
Rocco(שולט) • 17 בפבר׳ 2004
כוס בירה אחת !!!!!!
?????? |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •