לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

המלכה שמעולם לא היתה שלי (או יותר נכון שאני לא הייתי שלה)

double_you_w​(נשלט)
לפני 16 שנים • 7 בספט׳ 2008

המלכה שמעולם לא היתה שלי (או יותר נכון שאני לא הייתי שלה)

double_you_w​(נשלט) • 7 בספט׳ 2008
היה זה בוקר יום שישי, אני והמלכה שלי קארין התעוררנו. ליקקתי את רגליה כמו שהיא אוהבת שהכלבלב שלה עושה לה והיא ציחקקה לה. ליקקתי את כל כף רגלה. כל קמט קטנטן וכל קימור. בין לבין נישקתי אותן. היא אהבה להרגיש את השפתיים שלי נוגעות בכפות רגליה. לאחר כמה דקות היא פקדה עליי ללקק בין האצבעות. היא גם מאד מאד אוהבת להרגיש את הלשון שלי בין האצבעות הקטנות שלה. ליקקתי בנאמנות רבה. התחלתי באגודל. מצצתי אותו. לאט לאט הלשון שלי עברה בין האצבעות. נעצרתי על כל אצבע ואצבע ומצצתי... עד אשר הגעתי לזרת. היא ליטפה אותי עם רגליה, טפחה לי על הלחי איתן. "עבודה טובה". ועברתי לרגל השניה. עברה שעה אולי שעתיים. נראה לי שהיא נרדמה אך המשכתי ללקק, שכן היא לא פקדה עליי להפסיק... פתאום שמעתי פקודה בטון בלתי מתפשר, "פודל, לקק לי את הכוס בזה הרגע!" מייד עליתי מעלה לפקודת גבירתי והתחלתי במלאכת הקודש. היא תפסה אותי בשיערי והחלה להזיז אותי מעלה ומטה כמו איזה ויברטור. בין לבין משכה את ראשי לאחור ופקדה עליי לנבוח, ואני כמו כלב טוב נבחתי ויללתי. ליקקתי את שפתי הכוס שלה. הלשון שלי לשה ולשה וזזה ונעה מחפשת את דרכה לאיבר הנכסף - הדגדגן! לבסוף הגעתי לדגדגן של מלכתי והתחלתי למצוץ אותו בוואקום לא קטן... גבירתי נאנחה. ליקקתי סביבו ונשקתי לו. והמשכתי למצוץ אותו. כאשר מלכתי דחפה את ראשי עמוק עמוק, הבנתי שכעת עליי להוציא לשון חזק, שכן היא רוצה לזיין אותה. לעשות ממנה זיין קטן ורך. לאחר כשעה גבירתי החלה לגנוח יותר ויותר חזק. היא השכיבה אותי על גבי וקשרה אותי כך שלא יכלתי לזוז כלל. "תעמיד את הזין שלך!" צעקה. והעמדתי אותו. "לא!" "לא את המלפפון חמוץ הזה!" את הזין הזה שתקוע לך בפה. הבנתי שעלי להוציא לשון חזק חזק. יותר ממקודם אפילו... היא מדדה 7 ס"מ וצחקה. התמקמה מעליי, פתחה את רגלייה והחלה לדהור על לשוני. המיצים שלה החלו לנזול ולחדור לפי, לאפי, לעיניי. מלכתי החלה גונחת וגונחת וגונחת עד אשר גמרה בצעקה גדולה. "כן פודללללללל!, כן כן כן!!!" כל פרצופי נרטב. היא הביטה בי וצחקה לה: "אווו, פודל שמודל שלי עשה מקלחת? פודל שלי חפף?" אני הנהנתי והיא המשיכה לצחקק קלות. היא חיברה אותי לרצועת העור ולקחה אותי למטבח... חיכתה לי שם קערת בונזו. היא ישבה על הכיסא והורתה לי לאכול. לקראת הסוף היא קמה ונעמדה מולי, והחלה לגעת בזין שלי עם רגליה. תוך כדי האוכל היא נגעה לי בזין ושיחקה בו עם רגליה עד שנעמד בדיוק שסיימתי לאכול. היא משכה אותו לאחור ועשתה ממנו כמעין זנב. היא הצליפה בו קלות ואני יבבתי כמו כלב חסר אונים. אט אט הוא החל להאדים. היא גם שיחקה לי בביצים. תפסה אותן עם אצבעות רגליה ויבבתי עוד יותר. לאחר כמה דקות היא התיישבה על גבי, אני על 4... והחלה לאונן לי עם רגליה. שראתה שאני הולך לגמור ציוותה עליי לחכות, לקחה את קערת האוכל שלי, שמה מתחת לזין שלי והמשיכה לאונן לי ברגליה. "גמור כלב!" היא פקדה. ואני מייד גמרתי לפי פקודתה. הזין שלי החל לפלוט זרע חם ללא הפסקה. בלי שיכלתי לעצור. לאחר מספר שניות שסיימתי לגמור היא לקחה את הקערה ושמה לפני. "תשתה משהו כלבלב..." ואני כמו כלב... בתנועות לשון פנימה והחוצה לגמתי icon_redface.gif
123457​(נשלט){תפוס}
לפני 16 שנים • 7 בספט׳ 2008
123457​(נשלט){תפוס} • 7 בספט׳ 2008
נחמד
חבל שכתוב כל כך צפוף .... תעשה רווח כפול בWORD
חסר משהוא אנאלי .... עמוק ומהיר
Morticia
לפני 16 שנים • 8 באוק׳ 2008
Morticia • 8 באוק׳ 2008
אחחחחחחח

האחים נביל ברות'רס מעולם לא נהנו ללבוש חולצת T שירט
לכבוד סיפור המסתיים בלעשות ביד עם כפות הרגליים