מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בספט׳ 2008
יום אפור:
לפני 16 שנים •
8 בספט׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 בספט׳ 2008
תחושה אפלולית נכרכת בחיקי
ביום סגריר ארוך ומתיש גופי שמסתגף במזג אויר לא נעים וריקנות פוכרת מסביבי בדידות שמיום ליום מעלה עוד ריקבון מגבירה את השיממון ומפילה לעוד תהום תהומות שהולכות ומתעמקות הולכות ומתהדקות בעולם עכור ואפור התפוררות הגוף והנפש נשלחים כמו רפש והבדידות צוחקת ללא הרף לא מותירה מימני זכר הטבע האכזרי מאיים על בטחוני רוצה כבר שאקח את חרותי שאתקע אולי סכין בגרוני ואשים קץ לגופי פולחת מימני התקווה חובקת אותי השנאה לוקחת מימי כל שלל ומחכה כבר שלא יהיה לי המחר |
|
מאסטר נחום{כוסית מחמד} |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
תתאבד כבר.
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
מאסטר נחום{כוסית מחמד} • 9 בספט׳ 2008
יא מפגר.
(או שלפחות תלמד כבר עברית בסיסית יא "אמן") |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
Re: תתאבד כבר.
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 9 בספט׳ 2008
אדון בחוטיני וורוד כתב/ה: יא מפגר.
(או שלפחות תלמד כבר עברית בסיסית יא "אמן") יש לי שאלה לעלוב בעל דימוי עצמי נמוך כמוך כמה פעמים זיינו את אמא שלך שיצא לה ילד קוקסי בוורוד וכמה הם היו? חוץ מיזה נולדת בלידה רגילה או בפלוץ? |
|
משועשעת |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
באמת אמוץ
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
משועשעת • 9 בספט׳ 2008
אני מבינה שבזמן אחרון אתה לא במצב רוח טוב
וזה נותן דרור למוזות אפלות אבל גם במוזות אלו יש להשקיע ולדאוג שהתוכן הנכתב יהיה איכותי גם ברמת החריזה וגם בבהירות הנכתב כי לפעמים מה שאתה כותב נראה סתם כגיבוב של מילים ואני משוכנעת שזה לא בגלל קשיי הבנת הנקרא של קהל הכלוב במילים אחרות תשקיע קצת יותר לפני שאתה מרשה לעצמך לפרסם בכל מקרה אני מקווה שהבעיות שלך יפתרו ויומך יהיה פחות אפור |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
אז משועושעת אני אלמד אותך קצת ספרות כי כנראה את לא יודעת.
יש שלוש סוגי כתיבה עיברית.שירת ימי הביניים,שירה חדשה ,שירה מודרנית. שירת ימי הביניים היתה שירה מאוד מסודרת בחריזה .אורך הבתים היה זהה וכו' היה המון תוכן תנ''כי. השירה החדשה באו סופרים כביאליק,רחל,נתן אלתרמן וכו'.גם שירה זו היתה מסודרת בבתים וחרוזים אך פחות בקפידה.התוכן היה פחות תנ''כי.לעיתים גם בכלל לא. השירה המודרנית.זה מה שכתבתי פה אני לא מחוייב לחריזה היום הכתיבה היא חופשית. מאפיני שירה זו שאין בתים בהכרח באותו גודל לעיתים אפילו אין בתים בכלל. יש עוד המון מאפינים אך אני לא מורה לספרות תשאלי פה את מומחי הספרות. זו זכותי לכתוב איזה תוכן שמיתחשק לי.זה שזה לא ברור לאחרים זה לא מעניין אותי. לגבי המצוורוח שלי הוא מרומם וסבבה.השירים האלו לא נכתבו היום. שוב שאני כותב אני מכניס את עצמי לעצבות במיתכוון כי שירים אופטימים זה משעמם למרות שכתבתי כמה כאלו. דבר שני אני לא משורר אני כותב לכיף.אני רק צריך להכניס ריפים של מטאל וזה יקבל מה שזה צריך לקבל. |
|
משועשעת |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
אני הייתי משוררת דגולה בימי הביניים
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
משועשעת • 9 בספט׳ 2008
אמוץ, אתה בחור כביר
אולי אכתוב לך גם שיר ? אני אכתוב לך בנתיים שיר בסיגנון ימי ביניים: תכתוב הרבה, תכתוב גרוע אבל תמיד תהיה רגוע סגור מבקריך בארגז רסס שוטרים צבאיים בגז בלה בכלא ובנתיים תמשיך לכתוב שטויות כפליים באמת אין צורך כאן לחרוז וגם אם תוכן קצת נגוז אין זה חשוב, למי איכפת רוץ, בלי חשבון לאף אחת |
|
Mistress Night(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
Mistress Night(שולטת) • 9 בספט׳ 2008
לא משנה מה הוא כותב בכלל זה דרך טובה להתפרק ולפרק לכולם תחשק
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
miss night כתב/ה: לא משנה מה הוא כותב בכלל זה דרך טובה להתפרק ולפרק לכולם תחשק
הסתכלתי בפרופיל שלך יש כבוד למראה ! קחי קטע שמתאים לאנשים שאוהבים להתפרק.לחצי על פלי בצד ימין וקבלי את זה לפנים! http://www.box.net/shared/vw70lew0gw |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
Re: אני הייתי משוררת דגולה בימי הביניים
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 9 בספט׳ 2008
משועשעת כתב/ה: אמוץ, אתה בחור כביר
אולי אכתוב לך גם שיר ? אני אכתוב לך בנתיים שיר בסיגנון ימי ביניים: תכתוב הרבה, תכתוב גרוע אבל תמיד תהיה רגוע סגור מבקריך בארגז רסס שוטרים צבאיים בגז בלה בכלא ובנתיים תמשיך לכתוב שטויות כפליים באמת אין צורך כאן לחרוז וגם אם תוכן קצת נגוז אין זה חשוב, למי איכפת רוץ, בלי חשבון לאף אחת חה, באמת שעשעת. פשוט ענק! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
Re: אני הייתי משוררת דגולה בימי הביניים
לפני 16 שנים •
9 בספט׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: משועשעת כתב/ה: אמוץ, אתה בחור כביר
אולי אכתוב לך גם שיר ? אני אכתוב לך בנתיים שיר בסיגנון ימי ביניים: תכתוב הרבה, תכתוב גרוע אבל תמיד תהיה רגוע סגור מבקריך בארגז רסס שוטרים צבאיים בגז בלה בכלא ובנתיים תמשיך לכתוב שטויות כפליים באמת אין צורך כאן לחרוז וגם אם תוכן קצת נגוז אין זה חשוב, למי איכפת רוץ, בלי חשבון לאף אחת חה, באמת שעשעת. פשוט ענק! קטה צחק בכיף רק שבסוף אתה הבדיחה.חח אני זוכר אותך תמיד בדנג'ן עלוב ובודד אין לך אף אחת כזה קטן. שראית אותי עם הכוסית שהבאתי עינך יצאו מהמקום ראיתי את המבט של הקינאה של הילד השנוא בכיתה העלוב והפקינג מכוער. אחר כך מכבה סגריות על ההאנשים להוצאת תיסכולים.איזה אפס כמה נמוך תרד. חחח כמה אדם יכול להיות מושפל שאין אף אחת ששמה עליו בעולם ועדיין הוא לא השכיל להבין שהוא באמת הבדיחה של הכלוב אם היית שומע מה חושבים עלייך היית מת ..חחח |
|