משועשעת |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
משועשעת • 10 בספט׳ 2008
אמוץ מותק תרגע, קצת דחקות עוד לא הרגו אף אחד ואין צורך לרדת נמוך מדי.
תבוא לבקר אותי בטכניון, אעזור לך עם פיסיקה 3. ותתנצל בפני קטה, יא מגעיל. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
עזבי פיזיקה.
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 10 בספט׳ 2008
משועשעת כתב/ה: אמוץ מותק תרגע, קצת דחקות עוד לא הרגו אף אחד ואין צורך לרדת נמוך מדי.
תבוא לבקר אותי בטכניון, אעזור לך עם פיסיקה 3. ותתנצל בפני קטה, יא מגעיל. לא כדאי ללמד אותו עברית בסיסית קודם? |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
Re: עזבי פיזיקה.
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
נילי ונילי • 10 בספט׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: משועשעת כתב/ה: אמוץ מותק תרגע, קצת דחקות עוד לא הרגו אף אחד ואין צורך לרדת נמוך מדי.
תבוא לבקר אותי בטכניון, אעזור לך עם פיסיקה 3. ותתנצל בפני קטה, יא מגעיל. לא כדאי ללמד אותו עברית בסיסית קודם? די, רדו ממנו. מה נטפלתם אליו? |
|
Satira{שלו ורק של} |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
חחח
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
Satira{שלו ורק של} • 10 בספט׳ 2008
אמוץ עזוב אותך מכל אלו אתה ענק!!!!!!!!!111
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
Re: חחח
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
נילי ונילי • 10 בספט׳ 2008
Satira כתב/ה: אמוץ עזוב אותך מכל אלו אתה ענק!!!!!!!!!111
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! דוחה. בריונות אינטרנט מהסוג הכי גרוע שלה. מה החוכמה הגדולה בלהטפל לחלשים? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 בספט׳ 2008
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! תודה! אני לא בודד יש לי משפחה וחברים כולה אין לי חברה עכשיו. השירים הללו לא מהיום ואני גם אוהב שירים כאלו מטאליסט בנשמה אני. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 בספט׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה: Satira כתב/ה: אמוץ עזוב אותך מכל אלו אתה ענק!!!!!!!!!111
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! דוחה. בריונות אינטרנט מהסוג הכי גרוע שלה. מה החוכמה הגדולה בלהטפל לחלשים? סליחה נילי ונילי? האיש שאת מגנה עליו מתנהג בביריוניות הוא מקלל את כולם מזלזל מתנהג בצורה גועלית.איש מגעיל שנהנה להעליב.נהנה לסכסך. פרובוקטור קטן שרק מחפש ריב ומדון.זה שאין לו אישה הוא מחפש על מי להוציא את זה. הוא המון פעמים הוא שלח הערות פרובוקטביות לפני שנה וחצי ואני זוכר הכל. אבל שראיתי והבנתי שהאדם הזה הרוס והוא רוצה לפגוע באחרים אז אני אחזיר לו והוא לא מבין שאנשים לא מחזיקים מימנו הוא לא מבין שהוא חי בסרט וכולם יודעים שקומתו נמוכה. הוא לא רוצה לפרגן אין בעיה שישתוק. מי שאין לו מה להראות יש לו אפשרות להיות ידידותי. גם הוא נפל ובנוסף הוא מותח ביקורת למה מיהו? אני לא רואה אותו בכול וממש כך בכול הוא כל כך קטן לידי מוטב שישתוק. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי ספט' 10, 2008 6:18 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
נסיך אהוב |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
נסיך אהוב • 10 בספט׳ 2008
אמוץ
לפי מה שהבנתי נילי יצא להגנתך |
|
משועשעת |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
משועשעת • 10 בספט׳ 2008
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! Satira יקירי, אתה תמיד יודע להעביר את המסר בצורה מתאימה לסוג הקהל. אני אוהבת אותך !!!!!!!!!111 אבל באמת, כמו שנילי אמרה, די, מצינו את הנושא. |
|
Satira{שלו ורק של} |
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בספט׳ 2008
Satira{שלו ורק של} • 10 בספט׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה: Satira כתב/ה: אמוץ עזוב אותך מכל אלו אתה ענק!!!!!!!!!111
אנשים פה לא יודעים להעריך שירה מודרנית כמו שאת דויד אבידן ואת יונה וולך העריכו רק אחרי שהן מתו כבר ככה גם אותך יעריכו ובייחוד אם תוסיף ריפים של מטאל זה בטוח יישמע טובבבב!!1 ואיך שהבאת לקטה בהפוכה חחח כמושצריך חח שיידע לפרגן!! חחח אמוץ עזובאותך מכל המלעיזים.. חחח.. ואני מקווה שעברו הימים האפורים כי זה באמת ביזבוז שתהיה בודד!! דוחה. בריונות אינטרנט מהסוג הכי גרוע שלה. מה החוכמה הגדולה בלהטפל לחלשים? He had it coming. או במילים אחרות: If you keep talking like a bitch, I'm gonna slap you like a bitch. (אבל אכן, די. סאטירה הולכת לשבת בצד ולהתבייש בעצמה בשקט) |
|