נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
Re: אם זה נראה כמו ברווז ועושה קולות של ברווז...
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
נילי ונילי • 16 בספט׳ 2008
teacher כתב/ה: וכאן אני חוזר לשאלתי שנותרה ללא מענה כלל: באיזו איצטלה אתה מחבר את כל הקבוצות השונות יחד, כאילו הן נלחמות באוייב משותף, תחת אותן ההגבלות והתנאים, ולמה אתה עוצר שם? כל המאבקים הם אכן קשורים, והאוייב הוא אכן משותף. אתה באמת לא רואה את זה? במציאות בה המדינה והשלטון יש להם הכוח [והפאקינג זכות!] להכנס לכל אזרח אל חדר השינה ולפשפש שם אחר מעשיו- זו מציאות בה כל המאבקים למען צמצום הזכות הזו הם אותו המאבק. ולפני שתגיד שאף אחד לא מחטט לך בין הסדינים, אזכיר לך שהמדינה מאוד מאוד מ-א-ו-ד מתעניינת בחדר המיטות שלך. לא רק שהיא קובעת לך עם מי ראוי שתשכב, מתי ובאילו תנוחות, אלא שיש גם עניין רבני מוסדי בתאריך המחזור של אשתך, בכמות הפעמים שאתם מקיימים יחסי מין והאם מי מכם בוגד מחוץ לנישואיו. בוטום ליין- למדינה יש הרבה כוח. יותר מדי כוח. והיא מנצלת אותו בסבבה שלה ועושה שימוש פסול גם במתודיקה רפואית-פסיכולוגית, כדי להגדיר כחולי נפש את מי שהיא לא רוצה לתת להם זכויות כלכליות שונות. בדיוק כפי שהיא בוחרת שלא לתת משכנתא לרווקים באותם תנאים שמקבלים זוגות צעירים, כדי להמשיך ולעודד את האוכלוסיה להתחתן. כל המאבקים קשורים. כל מאבק שאומר "אלו הם חיי המין שלי ואין לפקידי ממשלה או הרבנות הדתית זכות להכנס אליהם", קשור לכל מאבק אחר דומה שמצהיר: "אלו הם החיים שלי וזכות ההגדרה העצמית שלי והזהות המינית/מגדרית שלי ואין לפקידי ממשלה וגו'". אני הולכת להרצאה הזו, אתה מוזמן להצטרף אליי. נראה לי שיהיה לך מעניין. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
ובמה אתה שונה?
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
אחר • 16 בספט׳ 2008
גם אתה (טראני) מנסה לעשות הון כלשהו מפחדיהם של אנשים.
גם אתה משקר מסלף וממציא. גם אתה קורא לדגל כל מיני תיאוריות פסאודו מדעיות, ומנסה לספר כאן לכולם שהם תחת איום נוראי. בפועל, לא אני ולא אף אחד שאני מכיר בכאילו קהילה הזו, לא סבל הטרדה כלשהי מצד הממסד או מצד ה"ציבור", ובכל מקרה לא מדובר במשהו ששונה מהיחס הכללי כלפי פתיחות מינית. גם סקס ונילי משורבב למאבקי חזקה בילדים, וגם BDSM לכשעצמו עדיין לא גרם לאישפוזו של אף אחד בכפייה. אנשים שמתעקשים לדחוף בגסות את שונותם המינית לתוך פרצופם של עוברי אורח תמימים, מזמינים מן הסתם תגובות פחות סבלניות, אך הם עושים זאת בדיוק בשביל לקבל את התגובות הללו, כדי שיהיה להם במה להלחם, כדי שהם יוכלו לנהל את המאבק ה"צודק" הזה, כדי שהם יוכלו לספר לכולם איך הם נלחמים בבורות, כדי שיוכלו להפיק מזה תועלת אישית מסוגים שונים, כדי להיות חשובים. מי שיאמין לך ולחלק מהכותבים האחרים בשירשור הזה, עלול לחשוב שאנשי כוחות הביטחון מלווים בפסיכיאטרים עומדים לפרוץ לו הביתה באישון לילה רק בגלל שברשימותיהם הוא מוזכר כפעיל למען מיחזור בקבוקים. |
|
teacher(שולט) |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
teacher(שולט) • 16 בספט׳ 2008
נילי, מעולה! ניפגש שם.
ו.. אני לא מסכים בכלל עם מה שאת אומרת. במובן מסויים, את מציגה עמדה יותר מיליטנטית מטראני. הוא לפחות כיוון את המאמץ שלו ליעד מוגדר. היעד שאת מציבה הוא ה''ממסד'', או כמו שהאמריקנים קוראים לו: ''THE MAN''. אין ספק שהרבנות צריכה להשפיע רק על אלה המעוניינים בהשפעתה, ואותו דבר הצבא, קופות החולים, הממשלה, הבנקים וכו'. זה בעולם אידיאלי. אבל במציאות, מלחמה בכולם ומזעור כוחם למינימום, לו היה זה אפשר, היתה מביאה למציאות קשה יותר ובעייתית לא פחות. זו הסיבה שאני מבקש התייחסות גם לקבוצות האחרות, דבר שגם את חמקת ממנו באלגנטיות... כולנו שונים. כלשון המדרש: ''כשם שאין פרצופותיהן של בני אדם דומין זה לזה, כך אין דעתן שוין זה לזה. אלא כל אחד ואחד יש לו דיעה בפני עצמו'' והרצונות השונים מביאים לקונפליקטים, שניתן לפתור אותם על ידי חוק הטבע - החזק מנצח, או בדרך ההגינות, אל מול גוף שיפוטי שבא מנקודת מבט נייטרלית. זו בדיוק הסיבה שיוסטיציה, אלת הצדק, מוצגת כאישה שבידה מאזניים ועיניה מכוסות. היא אמורה להחליט רק לפי משקל הטענות של הצדדים. כל השאר לא מעניין אותה. את בטוח לא צריכה שיעור ביסודות הדמוקרטיה אני רק רוצה לציין שלפעמים אנחנו נאלצים להתפשר על האידיאל לטובת חיים יציבים יותר. אני אתן לך דוגמה: הקשיים (המכעיסים מאוד לפעמים) בהם נתקלת אישה בעת תלונה על אונס. מה שקורה הוא, שמעבירים אותה מדורי גיהינום עד שהמערכת מתרצה ומפעילה את כוחה החוקי נגד האנס. מעצבן, לא? בטוח שכן. אבל אני שואל את עצמי אם הייתי רוצה לחיות במקום בו לא קיימים הקשיים הללו? והתשובה האישית שלי היא לא! לא כי אני גבר ולא כי אני מתכנן איזה אונס בעתיד, אלא כי חשוב שתהיה התאמה והקבלה בין הצדדים. הפושע ''מוגן'' על ידי אותו החוק ששומר על הקרבן. זהו פשר כיסוי העיניים אצל יוסטיציה, גם אם אנחנו לא אוהבים את זה. אני, למשל, הצבתי לעצמי יעד, להתרחק מכוחות השחור של הרבנות ואני אכן עושה זאת בפועל. אני מאמין גדול בהפרדת דת ממדינה ואם למשל תהיה הפגנה כזו, סביר שגם אלך אליה. כל אחד בוחר את המאבקים שלו וגם עושה סדרי עדיפויות. אני בטוח שגם את. לא מצא חן בעיני הניסיון של טראני לגייס קולות על ידי זעקת חמס ואמירת חצאי אמיתות. מפריעה לי הפוליטיזציה, מפריע לי שזו אג'נדה שרחוקה מאיתנו יותר ממה שאנחנו יכולים לחשוב, והיא מציגה תמונה מעוותת של המציאות. ואני לחלוטין נגד התפיסה של ''הפגנה- לא חשוב על מה''. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
אני כן מכיר
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 16 בספט׳ 2008
אחר, סליחה?
משקר מסלף וממציא? אישית אני מכיר מישהי שדרשו ממנה לשלם לטיפול פסיכיאטרי לילדים שלה שעל פי טענת שירותי הרווחה נפגעו כתוצאה מהיותה טרנסקסואלית. למזלה היא היתה במצב כלכלי שאפשר לה את זה וכתוצאה מכך גם בסופו של דבר ילדיה נשארו אצלה ולא הלכו לפנימיה. מי שחושב שבאתי לעשות הון, או לשקר ולהמציא ימשיך לחשוב כך. אני בהחלט מנסה להעיר קהילה שכיום אני דיי מתבייש במצבה. אף אחד לא אמר שמישהו מכם תחת איזשהו איום נוראי, ומי אמר אישפוז בכפיה? בדס"מ הוא בעיקר תחביב של מנהלי חשבון עורכי דין ואנשי היי-טק, לאנשים כאלה לא מציקים, הם מספיק נורמטיביים. לרובכם התמזל המזל ולא "רואים עליכם" ולכן אפילו להסתיר ממש אין צורך. הדבר אינו נכון עבור נשים טרנסיות מעמד נמוך, הדבר אינו נכון עבור נערים טרנסים שנזרקים מהבית, הדבר אינו נכון כאשר הסודות מתגלים, וכאשר אתה במקום לא טוב, מן הסתם אתה לא תתקל באפליה כי אתה לא "תנפנף" במיניות שלך במקום העבודה, או בבית הספר של הילדים שלך. לך יש את הפריוולגיה הזו, אתה מסוגל שלא לנפנף. לא רואים את הנטיה המינית או את הנטיה המגדרית שלך עליך. אולי באמת טעיתי שהצבתי את ההודעה כאן, חצי מהכלוב נשוי וחי בשקר, והחצי השני כל-כך מתבייש בעצמו, שהוא מאמין שלחיות מחוץ לארון פרושו "לנפנף במיניות" או לעשות "דווקא". תמשיכו לשחק במשחקי המיטה שלכם, לשלם הון על ציוד גרוע שיוצר בסין, ותמשיכו להצטמצם לעולם הסובב סביב מסיבות פטיש מסחריות (כבודם במקומם מונח). כנראה שזה בדס"מ אמיתי. אחלה קהילה יש לנו. למרות התגובות, למרות שזה ביזבוז זמן, אני אמשיך להציב כאן פירסומים שנראים לי רלוונטיים, גם אם כל מה שמעניין אותך ואחרים זה למצוא זיון. אתה מוזמן להתעלם. ומי שכן מתעניין, גם אם האפליה לא נוגעת בו אישית, ולא פוגעת בו או בחברים שלו, והמאבק כרגע בעיקר מנוהל ע"י הקהילה הטרנסית (לא שחסרים פה קרוסדרסרים): מינו בין היתר 2 רופאים טרנספוביים לשבת בועדה שמחליטה על טרנסג'נדריות בDSM: http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=7257 כתבה שמספרת בין היתר על שיטות הטיפול של ד"ר צוקר, שדוגל בטיפולי המרה, שלצערינו הוא יושב ראש הועדה בנושא GID: http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=90247842 שיטות הטיפול שלו (שכוללות טיפולי המרה) הם ממש מדכאות. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
נצל"ש
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
teacher כתב/ה: נילי, מעולה! ניפגש שם.
היעד שאת מציבה הוא ה''ממסד'', או כמו שהאמריקנים קוראים לו: ''THE MAN''. אין ספק שהרבנות צריכה להשפיע רק על אלה המעוניינים בהשפעתה, ואותו דבר הצבא, קופות החולים, הממשלה, הבנקים וכו'. זה בעולם אידיאלי. אבל במציאות, מלחמה בכולם ומזעור כוחם למינימום, לו היה זה אפשר, היתה מביאה למציאות קשה יותר ובעייתית לא פחות. זו הסיבה שאני מבקש התייחסות גם לקבוצות האחרות, דבר שגם את חמקת ממנו באלגנטיות... כולנו שונים. כלשון המדרש: ''כשם שאין פרצופותיהן של בני אדם דומין זה לזה, כך אין דעתן שוין זה לזה. אלא כל אחד ואחד יש לו דיעה בפני עצמו'' והרצונות השונים מביאים לקונפליקטים, שניתן לפתור אותם על ידי חוק הטבע - החזק מנצח, או בדרך ההגינות, אל מול גוף שיפוטי שבא מנקודת מבט נייטרלית. זו בדיוק הסיבה שיוסטיציה, אלת הצדק, מוצגת כאישה שבידה מאזניים ועיניה מכוסות. היא אמורה להחליט רק לפי משקל הטענות של הצדדים. כל השאר לא מעניין אותה. את בטוח לא צריכה שיעור ביסודות הדמוקרטיה אני רק רוצה לציין שלפעמים אנחנו נאלצים להתפשר על האידיאל לטובת חיים יציבים יותר. אני אתן לך דוגמה: הקשיים (המכעיסים מאוד לפעמים) בהם נתקלת אישה בעת תלונה על אונס. מה שקורה הוא, שמעבירים אותה מדורי גיהינום עד שהמערכת מתרצה ומפעילה את כוחה החוקי נגד האנס. מעצבן, לא? בטוח שכן. אבל אני שואל את עצמי אם הייתי רוצה לחיות במקום בו לא קיימים הקשיים הללו? והתשובה האישית שלי היא לא! לא כי אני גבר ולא כי אני מתכנן איזה אונס בעתיד, אלא כי חשוב שתהיה התאמה והקבלה בין הצדדים. הפושע ''מוגן'' על ידי אותו החוק ששומר על הקרבן. זהו פשר כיסוי העיניים אצל יוסטיציה, גם אם אנחנו לא אוהבים את זה. לגבי שיעורים בדמוקרטיה, אני אצטט לך משפט שאני מאד מאמין בו, "המערכת המשפטית מיועדת להגן על גברים מפני כוחה העדיף של המדינה, ולא על נשים וילדים מפני כוחם העדיף של הגברים. היא מספקת אפוא ערובות חזקות לזכויות הנאשם, אבל בעיקרו של דבר אין בה שום ערובות לזכויות הקורבן" (ג.ל. הרמן) זה לא "מקרה" שכמות מזערית של נשים מתלוננות, בשעה שאחת מ3 מותקפת. אבל אני סוטה. מהנושא. |
|
Lanya Colson |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
Re: אני כן מכיר
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
Lanya Colson • 16 בספט׳ 2008
tranny boi כתב/ה: אחר, סליחה?
משקר מסלף וממציא? אישית אני מכיר מישהי שדרשו ממנה לשלם לטיפול פסיכיאטרי לילדים שלה שעל פי טענת שירותי הרווחה נפגעו כתוצאה מהיותה טרנסקסואלית. למזלה היא היתה במצב כלכלי שאפשר לה את זה וכתוצאה מכך גם בסופו של דבר ילדיה נשארו אצלה ולא הלכו לפנימיה. מי שחושב שבאתי לעשות הון, או לשקר ולהמציא ימשיך לחשוב כך. אני בהחלט מנסה להעיר קהילה שכיום אני דיי מתבייש במצבה. אף אחד לא אמר שמישהו מכם תחת איזשהו איום נוראי, ומי אמר אישפוז בכפיה? בדס"מ הוא בעיקר תחביב של מנהלי חשבון עורכי דין ואנשי היי-טק, לאנשים כאלה לא מציקים, הם מספיק נורמטיביים. לרובכם התמזל המזל ולא "רואים עליכם" ולכן אפילו להסתיר ממש אין צורך. הדבר אינו נכון עבור נשים טרנסיות מעמד נמוך, הדבר אינו נכון עבור נערים טרנסים שנזרקים מהבית, הדבר אינו נכון כאשר הסודות מתגלים, וכאשר אתה במקום לא טוב, מן הסתם אתה לא תתקל באפליה כי אתה לא "תנפנף" במיניות שלך במקום העבודה, או בבית הספר של הילדים שלך. לך יש את הפריוולגיה הזו, אתה מסוגל שלא לנפנף. לא רואים את הנטיה המינית או את הנטיה המגדרית שלך עליך. אולי באמת טעיתי שהצבתי את ההודעה כאן, חצי מהכלוב נשוי וחי בשקר, והחצי השני כל-כך מתבייש בעצמו, שהוא מאמין שלחיות מחוץ לארון פרושו "לנפנף במיניות" או לעשות "דווקא". תמשיכו לשחק במשחקי המיטה שלכם, לשלם הון על ציוד גרוע שיוצר בסין, ותמשיכו להצטמצם לעולם הסובב סביב מסיבות פטיש מסחריות (כבודם במקומם מונח). כנראה שזה בדס"מ אמיתי. אחלה קהילה יש לנו. למרות התגובות, למרות שזה ביזבוז זמן, אני אמשיך להציב כאן פירסומים שנראים לי רלוונטיים, גם אם כל מה שמעניין אותך ואחרים זה למצוא זיון. אתה מוזמן להתעלם. ומי שכן מתעניין, גם אם האפליה לא נוגעת בו אישית, ולא פוגעת בו או בחברים שלו, והמאבק כרגע בעיקר מנוהל ע"י הקהילה הטרנסית (לא שחסרים פה קרוסדרסרים): מינו בין היתר 2 רופאים טרנספוביים לשבת בועדה שמחליטה על טרנסג'נדריות בDSM: http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=7257 כתבה שמספרת בין היתר על שיטות הטיפול של ד"ר צוקר, שדוגל בטיפולי המרה, שלצערינו הוא יושב ראש הועדה בנושא GID: http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=90247842 שיטות הטיפול שלו (שכוללות טיפולי המרה) הם ממש מדכאות. you go girl!! |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
Lanya Colson כתב/ה: you go girl!!
boy. |
|
Lanya Colson |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
Lanya Colson • 16 בספט׳ 2008
tranny boi כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: you go girl!!
boy. סליחה (הרגל) you go boy!! |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
מחשבה שונה
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 16 בספט׳ 2008
מהי בעצם הבעיה בהגדרת הסאדו-מאזוכיזם כהפרעה נפשית? לי זה נראה לגמרי נכון. הצורך של אנשים להשפיל/להכאיב או להיות מושפל/לכאוב בהחלט מפריע הרבה פעמים לאורך החיים הנורמלי. כמובן שתלוי במינון. אבל מי שאצלו זה בא במקום הרצון לחדירה וגינלית, זה נראה לי ממש מפריע, וממש משפיע על מבנה האישיות.
אז מה? נראה לי פתאום שהסטיגמה המוטעית, והדיעה הקדומה של החברה בראייתה את הסאדו מזוכיזם מתגמדת לעומת הדיעה הקדומה שיש לנו פה, לגבי אנשים שיש להם הפרעה נפשית. אם יש לי הפרעה נפשית, שמפריעה מאוד לתפקוד, אסור לי לחיות? האם אני לא יכול לצחוק, לאהוב, לגדל ילדים, לעבוד ולרקוד? מי אמר? (וכמה כבר אנשים בלי הפרעה נפשית *כן* יכולים לרקוד?) כמו שאמר רבנו דויד בואי: I'd rather stay here, with all the mad men.. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 בספט׳ 2008
אחר • 16 בספט׳ 2008
tranny boi כתב/ה: אחר, סליחה?
אישית אני מכיר מישהי שדרשו ממנה לשלם לטיפול פסיכיאטרי לילדים שלה שעל פי טענת שירותי הרווחה נפגעו כתוצאה מהיותה טרנסקסואלית. למזלה היא היתה במצב כלכלי שאפשר לה את זה וכתוצאה מכך גם בסופו של דבר ילדיה נשארו אצלה ולא הלכו לפנימיה. ומה אתה טוען? שרק האינקוויזיציה יכולה לחשוב שלילד יכולים להגרם נזקים פסיכולוגיים מכך ש"אמא" שלו היא טראנסית? |
|