שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 13 בספט׳ 2008
הסבר יפה ונכון.
הנקודה היא שחושי היה נאמן דוד, וככזה נתן עצה מצויינת לו - אבל רעה לאבשלום. אחיתופל הגילוני היה כל הזמן באותו מחנה ונשאר נאמן לדרך אחת, גם אם קידמה את האינטרסים שלו. בעולם של "מה היה אילו", התקבלותה של עצת אחיתופל על ידי אבשלום היתה חוסכת הרבה מאורעות קשים. ולשורת הסיום שלך: אין כאן אחד כזה. יש כאן הרבה כאלה. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
Re: צודק
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 13 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: גם אני הרגשתי כך, לאחרונה
רציתי לפתוח נושא על זה אני יודע שהרסתי לך את הכיף הכי גדול שלך: לפתוח שירשור שנושאו למה היה צריך לפתוח עוד שירשור בנושא שאת כבר פתחת בו אחד. אבל היי! עדיין נשארה לך האפשרות לשאול: איך זה שמישהו פתח נושא למרות שאת היא זו שרצתה לפתוח אותו. בניגוד אליך אני לא אהרוס לך את האפשרות להגיב בליצנות (נו נו ידעתי שליצנים יגיעו אבל לא תיארתי לעצמי שגם אתה בינהם) תהנה |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
Re: זה עניין של מדיניות..
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: אתה יודע איך זה אחר, הכל קשור בחומר האנושי וברצון שלו לייצר עניין, במסה קריטית מינימלית של אנשים שיכולים לייצר שיח.
פעם הסתובבו כאן אנשים שיצרו עניין. לא הרבה, אבל היו כמה שברצותם געש הכלוב כמו כיתה בתיכון כשהמורה יצא רגע החוצה. לפעמים זה היה מצחיק, לפעמים זה היה מרגיז, לפעמים זה היה מעניין, ולפעמים שילוב מסוים של הדברים. נדמה לי שמה שקרה זה שחלקם נחסמו מהאתר, לאחר שבעליו הקשיב לעצות אחיתופל מסוגים שונים ולא קלט שהוא יורה לכלוב ברגל. ועוד נדמה לי שהשאר פשוט התעייפו. ובאמת מה? להצטרף לעוד שרשור הזוי של מנגינה? מהרגע שנדמה היה למישהו שזכותו לצמצם את השיח, את נושאיו, ואת המשתתפים בו - מאותו רגע התחיל להיות כאן שקט. אבל מנגינה כל כך אוהבת את השקט, אז אולי מוטב כך. תודה מתוקה ואם כבר שקט, עדיף שגם את תשתקי ולא יזיק לך קצת פירגון לכלובי על דרך ניהולו של האתר הלא פשוט הזה. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
Re: זה עניין של מדיניות..
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
אחת כזו • 13 בספט׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: אתה יודע איך זה אחר, הכל קשור בחומר האנושי וברצון שלו לייצר עניין, במסה קריטית מינימלית של אנשים שיכולים לייצר שיח.
פעם הסתובבו כאן אנשים שיצרו עניין. לא הרבה, אבל היו כמה שברצותם געש הכלוב כמו כיתה בתיכון כשהמורה יצא רגע החוצה. לפעמים זה היה מצחיק, לפעמים זה היה מרגיז, לפעמים זה היה מעניין, ולפעמים שילוב מסוים של הדברים. נדמה לי שמה שקרה זה שחלקם נחסמו מהאתר, לאחר שבעליו הקשיב לעצות אחיתופל מסוגים שונים ולא קלט שהוא יורה לכלוב ברגל. ועוד נדמה לי שהשאר פשוט התעייפו. ובאמת מה? להצטרף לעוד שרשור הזוי של מנגינה? מהרגע שנדמה היה למישהו שזכותו לצמצם את השיח, את נושאיו, ואת המשתתפים בו - מאותו רגע התחיל להיות כאן שקט. אבל מנגינה כל כך אוהבת את השקט, אז אולי מוטב כך. תודה מתוקה ואם כבר שקט, עדיף שגם את תשתקי ולא יזיק לך קצת פירגון לכלובי על דרך ניהולו של האתר הלא פשוט הזה. וואו מנגינה, את הצלחת להבין לבד את מה שכתבתי כאן..? את לא צריכה להתרגז, זה לא אישי, נתתי אותך רק כדוגמה לרדידות ונביבות שמגיעה באריזה צרחנית שדורשת צומי. זה באמת לא אישי, אל תעלבי. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
חחחח
לפני 16 שנים •
13 בספט׳ 2008
מתוקה
לא רק שאני לא נעלבת או נפגעת ( בטח רצית שזה יקרה ) אני כל כך משועשעת מימך לשתוק את לא יכולה אז תמשיכי תחיייכי אותי בחינם תודה מישהו אמר ששקט כאן? |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
Re: צודק
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
אחר • 14 בספט׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: בניגוד אליך
אני לא אהרוס לך את האפשרות להגיב בליצנות עכשיו את מנסה לטעון שבנוסף לכך שפתחתי שרשור למרות שאת כבר חשבת עליו ובכך הפרתי זכויות יוצרים, עכשיו גם הרסתי לך את האפשרות להגיב בליצנות? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
בוקר טוב אחר
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 14 בספט׳ 2008
להגיב בליצנות?
לא את זה אתה עושה הרבה יותר טוב ממני ( ובמקרה זה לא בא לי ללמוד מהטובים ) |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
אחר • 14 בספט׳ 2008
אז למה ה"בניגוד אליך"?
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
היי אחר
לפני 16 שנים •
14 בספט׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 14 בספט׳ 2008
אתה כל כך שנון אני בטוחה שתבין זאת בעצמך.
|
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
17 בספט׳ 2008
Re: חחחח
לפני 16 שנים •
17 בספט׳ 2008
אחת כזו • 17 בספט׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: מתוקה
לא רק שאני לא נעלבת או נפגעת ( בטח רצית שזה יקרה ) אני כל כך משועשעת מימך לשתוק את לא יכולה אז תמשיכי תחיייכי אותי בחינם תודה מישהו אמר ששקט כאן? אני רציתי שתעלבי? נראה לך שיש לי זמן או חשק למלא לך את הצורך בהשפלות? |
|