Morticia |
לפני 16 שנים •
18 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
18 בספט׳ 2008
Morticia • 18 בספט׳ 2008
ג'יזס fog!
פמיניזם, מה שזה לא יהיה, לא מעודד מייל דום ולא מילה נרדפת לסאביות נשית במהותו. חלילה לכם לתת את הדעת. זה בגלל שגברים אוהבים בעיקר לשלוט, גם הנשלטים שביניכם מעדיפים.... עכשיו תקראו לי שונאת גברים ומה זה פמדום בכלל? להיות עבד נרצע לביץ' ששונאת אותך? ואם היא אוהבת אותך ורוצה אותך אז מגיעות לה מכות? שליטה מתחילה ונגמרת בשוט? די כבר עם השטויות! נהיה לי כאב ראש... גדול...! |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 19 בספט׳ 2008
דנו בסוגייה לא אחת בעבר, הפמניזם לפי הבנתי זה הרעיון והאידיאלוגיה שבסיסה הוא החופש של האישה לעשות כרצונה ולשוויון הזדמנויות בכל תחום.
לעשות כרצונה זהו מובן רחב, למשל להיות זונה בתשלום ללא תלות בסרסורים כמובן אלא עצמאית לחלוטין שמקבלת בביתה או עסקה הפרטי, יש פמניסטיות שיגידו שזה הפמניזם גם ויש שיתנגדו לו בגלל שזה מתקשר לעולם שיש בו סחר בנשים, עולם זול שמוריד מערכה ומעמדה של האישה והרי הרעיון הוא להעלות את מעמד האישה כך שזה סותר אחד את השני, בסה"כ הדברים מתפרשים בעיני כל אחד באופן אישי. פמדום יותר מתקשר כמשחק תפקידים זמני או קבוע בעולם הבדס"מ בלי קשר הכרחי לפמניזם. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 19 בספט׳ 2008
Morticia כתב/ה: ג'יזס fog!
פמיניזם, מה שזה לא יהיה, לא מעודד מייל דום ולא מילה נרדפת לסאביות נשית במהותו. חלילה לכם לתת את הדעת. זה בגלל שגברים אוהבים בעיקר לשלוט, גם הנשלטים שביניכם מעדיפים.... עכשיו תקראו לי שונאת גברים לא הבנתי, מה זה "זה", במשפט האחרון? בגלל שגברים אוהבים לשלוט, נשים באופן טבעי אוהבות להשלט? המשפט הזה שלך קצת מזלזל בנשים, לדעתי. כמו שנולי אמרה, תני להן להחליט מה הן אוהבות, בלי קשר למה גברים אוהבים. אני לא חושב שאת שונאת גברים. אבל את כן מזכירה לי את הסצינה המפורסמת בחולה אהבה משיכון ג', עם "אוולין, אל תלכי!" לא משנה מה אני אכתוב, לא משנה כמה אני אהיה בעדך בעצם, לא משנה כמה שליטה שלי, אפילו עקיפה, תעשה לי טרן אוף. לא משנה אם אגיד שהשמיים כחולים, ומחיר העגבניות עלה. ישר תגידי לי שזה הכל בגלל שגברים אוהבים לשלוט, וגם אלה הנשלטים, מלמטה.. כמו שאמר ג'פרי ליבובסקי למוד ליבובסקי (ללא קרבת דם), בסרט של האחים כהן: "אם רק תקשיבי פעם אחת גם לאחרים... אולי... את יודעת.." (וחוץ מזה זה ממש לא פייר שכל פעם שמישהו מכעיס אותך, את מוציאה את זה עליי. זו כבר הפעם שלישית! נכון שזה זה כיף לשנינו, אבל זה עדיין לא פייר.: ).) בוקר טוב ואחה"צ נפלא! |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 19 בספט׳ 2008
מה זאת אומרת כיף לשנינו: זה חמוד כזה.. אבל לא יותר.
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
Morticia • 19 בספט׳ 2008
fog כתב/ה: מה זאת אומרת כיף לשנינו: זה חמוד כזה.. אבל לא יותר.
זה טוב שסייגת והבהרת את דבריך. הכל אנדר קונטרול פוגילה? זה ממש לא מה שאמרתי וחבל אם זה מה שהובן. גם לא כועסת, מה פתאום? אסביר את עצמי בהזדמנות אחרת אולי, הלילה אני בראש קצת אחר מלדבר .... עמך הסליחה, כן? שבת שלום |
|
theslv(נשלט) |
לפני 16 שנים •
20 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 בספט׳ 2008
theslv(נשלט) • 20 בספט׳ 2008
פמיניסטיות הן אלו שלא מגלחות בית שחי ושורפות חזיות..?
|
|