evedleraglech |
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
סיפורה של אישה שישבה לתומה בבית קפה על החוף:
לפני 16 שנים •
19 בספט׳ 2008
evedleraglech • 19 בספט׳ 2008
ישבתי לי עם חברים בבית קפה על החוף, לא יודעת מה וכמה שתיתי אבל זה יכול להסביר את מה שאני חושבת שראיתי שם, הם הגיעו, כמו זוג אוהבים, הוא גבר בגיל העמידה, היא יפיפיה מדהימה בשנות ה 20 שיער שחור עניים מדהימות, גוף עסיסי וסקסי עטוף בשמלה אדומה החושפת את חמוקיה המגרים, הוא עזר לה לרדת במורד הירידה לחוף על רגליה נעלי עקב כבדות מתכתיות בוהקות. ממש זוהרת.
הם התישבו על הדלפק הפונה לים, ממש מולי, היא הביטה ביופיו של הים, בגלים, בטבע והוא הביט ביופיה העצום, בעיניה המדהימות, כולו מלא הערצה. לאחר דקות הבחנתי כי היא ללא נעליה, רגליה החלקות הרכות הבהיקו לאורו של הירח המלא, ולציפורניה לק אדום זוהר, נעליה....אופססס, היו מונחות על הדלפק, לפניו, והוא בהערצה מלאה הריח ונשם אותה מנעליה היא ציחקקה ודירבנה אותו להמשיך ולשמור על נעליה פן יקרה להן משהו. ברגע של אי תשומת לב לפתע דחפה את אחת הנעלים מטה לחול והוא, כמו כלבלב מאומן, רץ מייד להביאה, לנקותה בחולצתו, ו....מה!!!!! להבריק אותה בלשונו, הייתי המומה ממה שראיתי סיקרן אותי הלאה עד לאן יגיע הזוג הזה, ואולי, זה בגלל מה ששתיתי? החלטתי שאם כך אני רואה, או מדמינת, אז כדי שאשתה עוד לגימה ואראה בטח דברים מוזרים יותר. הגיעה הגלידה שהזמינו, חשבתי לתומי שעכשיו כמו כולם יתרכזו להם בגלידה, חחח, לקחתי עוד לגימה מהכוסית, כדי לראות ולהיות בטוחה במה שראיתי.....היא לקחה מהגלידה שלה, בכפית, הוא מביט בה, נחשקת, יפה, ואופ....הגלידה מונחת על הנעל, הוא לא חיכה שניה ומייד עט עם לשונו על הנעל וליקק הכל, פעם פעמיים ועוד, כשהפסיקה ואכלה בעצמה, דאג לנקות את שפתיה אחרי כל ביס במפית בעדינות, בג'נטלמניות, הכוסית נגמרה ומייד דאגתי שימלאו שוב, לא רציתי לצאת מההזיה שאני מדמינת מולי, בעיקר כשראיתי אותה יורקת לתוך כפית הגליה שלו....והוא בולע הכל, בתאווה, בתשוקה, ברעב אליה, עיניו הביטו רק בה, ביופיה המדהים, כולו תשוקה והערצה אליה. חשבתי שראיתי הכל, כן, חשבתי, אבל לא, זה רק הלך ונהיה סוטה יותר ויותר, לגימה נוספת לקחתי כי חשבתי שראיתי אותה מכניסה את הנעל לתוך הגלידה שלו, והוא כמובן, בלשון מעריצה ומאומנת ניקה וליקק כל מ"מ וכל טיפת גלידה, היא המשיכה לאכול בעוד הוא מביט בכל כפית בתשוקה ומחכה, כמוני, לראות מה הצעד הבא, היא הכניסה כפית נוספת לפה, הוא הביט בה ועיניו התחננו לגלידה, לאחר כ2 שניות היא החזירה את הגלידה לכפית, כן מהפה, ישר לפיו. הוא הלך להביא לה מים, הוא היה צמא, גרונו ניחר, והוא השתעל, הוא ציפה לשתות, היא חיכתה ולקחה שלוק נוסף מהבקבוק בעודו מבקש ומחכה, לאחר מספר שלוקים, פיו פתוח ניראה שהסכימה שישתה, אבל.....בדרכה שלה, היא לקחה שלוק מהבקבוק, והעבירה אותו לפיו ישירות מפיה, נחנקתי.....הוא ינק כמו קש את המים מפיה וציפה לעוד, ועוד. כששלפה סיגריה מהקופסא הוא מיהר להציתה, היא ניצלה את חוסר תשומת הלב וזרקה את הנעל השניה מטה לחול, כן גם היא צריכה הברקה מחדש, מאפרה לא היתה על הדלפק, למען האמת מי צריך....יש את גביע הגלידה שלו, היא איפרה, והוא מיהר לאסוף עם הגלידה ישר לפיו. לא יודעת אם נירדמתי, או שהתעוררתי, אבל המשקה המטשטש הזה גרם לי להזות דברים, הלכתי לשטוף את פני וכשחזרתי הם לא היו שם, מרחוק ראיתי זוג פוסע בטיילת, כמו זוג אוהבים, הוא גבר בגיל העמידה, היא יפיפיה מדהימה בשנות ה 20 שיער שחור עניים מדהימות, גוף עסיסי וסקסי עטוף בשמלה אדומה החושפת את חמוקיה המגרים. לרגליה נעלי עקב כבדות מתכתיות בוהקות. ממש זוהרת. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
דוכיפת(נשלט) • 24 בספט׳ 2008
יפה
מגרה מחרמן.. מזכיר לי סשן פומבי אקסטרימי בו הובלתי ברצועה וקולר בחוף ים הומה אנשים,וכל השאר כבר סופר.. אז,האם זה היה חלום או מציאות,עבד לרגליך??? |
|
דוקטור מרטינס(נשלט) |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
דוקטור מרטינס(נשלט) • 24 בספט׳ 2008
אהבתי את העלילה, הסיפור כתוב נהדר !
נ.ב. ואם זה קרה גם במציאות, אז בכלל חבל"ז.. |
|
evedleraglech |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
evedleraglech • 24 בספט׳ 2008
אכן אמיתי ידידי
|
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
דוכיפת(נשלט) • 24 בספט׳ 2008
מאחר ואתה לא אישה,כלומר אתה לא המספרת,אז מתבקש שאתה השפוט שבסרט,ומי המשפיטה שנראה שאתה כרוך בחוט לזרת כף ידה,כמו מריונטה??
|
|
evedleraglech |
לפני 16 שנים •
26 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
26 בספט׳ 2008
evedleraglech • 26 בספט׳ 2008
ליידי מוניק המדהימה
http://www.thecage.co.il/profile,35118.html |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
דוכיפת(נשלט) • 27 בספט׳ 2008
בר-מזל שכמוך..
פשוט מדהים ה"סשן" שאתה מתאר,זה לא סשן זה דרך חיים,סגידה הערצה ציות ללא תנאי,בכל מקום אז לשנה החדשה אני מאחל לכם שליידי מוניק תמשיךלהנות ואתה להתענות |
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
אהבתי
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
המלכה יעלי(שולטת) • 27 בספט׳ 2008
מהסיטואציה שחוו עינייך ...זכית להכיר מלכה אמיתית ועבד נרצע ....שאפו לשכמותה ..
|
|