Agnon(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
תודה על ההזמנה
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
Agnon(שולט) • 24 בספט׳ 2008
היה מענין ומעורר מחשבה,חבל שלא היו יותר אנשי בדסמ בקהל
היה יכול להיות נחמד גם להכיר |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
תיקון קטן
לפני 16 שנים •
27 בספט׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 27 בספט׳ 2008
כחולית כתב/ה: טיצ'ר, באתי
טרנסג'נדריות שהיא *אינה* פאראפיליה, בשונה מפטישיזם של לבישת בגדי המין השני כגירוי מיני (מה שאנשים קוראים "קוקסינל"). הכוונה שלך היא לקרוסדרסריות, גברים שהתלבשות בבגדי המין השני לזמן מוגבל מספקת איזשהו צורך לביטוי עצמי של המיניות שלהם, ונותנת להם הנאה ושיחרור (כן, גם מינית לפעמים). קרוסדרסריות הן גם סוג של טרנסג'נדריות. וגם הן, לדעתי, לא צריכות להופיע בDSM. "קוקסינל" זו קללה. על שמה של זמרת טרנסקסואלית צרפתיה בשם קוקסינל שהגיע לארץ בשנות ה70. זה כמו לקרוא לערבי "אחמד". ואין שום סיבה להזכיר את זה. בטח לא בפורום הזה. ישנן נשים טרנסג'נדריות שמזדהות כקוקסינליות, אבל לא כ"קוקסינלים". לא מדובר במתלבשים בבגדי המין השני. בכל מקרה, בין אם אני מתחרמן מלראות את עצמי במראה, ובין אם לא - זה לא הופך אותי ליותר או פחות טרנסג'נדר. גם קרוסדרסרים שמתגרים מהבגדים שלהם הם טרנסג'נדרים וגם אין שום סיבה שיהיו בDSM. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: תודה על ההזמנה
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 28 בספט׳ 2008
Agnon כתב/ה: היה מענין ומעורר מחשבה,חבל שלא היו יותר אנשי בדסמ בקהל
היה יכול להיות נחמד גם להכיר בעיני, החלק המעניין היה ההודאה הגלויה באינטרס הכספי של ציבור המטפלים בהשארת הפאראפיליות במסגרת ה-DSM, לצד סיפורים על בורות של המטפלים במה שהם אמורים לטפל בו. ככל שיהיו יותר סוגי פעילויות מיניות והעדפות אירוטיות ב-DSM, כך יהיו יותר הזדמנויות לטיפול... |
|
Agnon(שולט) |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Agnon(שולט) • 28 בספט׳ 2008
זה לא מפתיע בכלל. זה נכון למוסכניקים ולחשמלאים ואין סיבה שפסיכולוגים או פסיכיאטרים יתנהגו באופן שונה.
אותי מעניין לדעת מתי גם לפאראפילים יהיה בנין מושקע מטעם העיריה בתוך גינה יפה ושהרצאות בנושאי מיניות אחרת יתקיימו בו על בסיס קבוע. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 28 בספט׳ 2008
Agnon כתב/ה: אותי מעניין לדעת מתי גם לפאראפילים יהיה בנין מושקע מטעם העיריה בתוך גינה יפה ושהרצאות בנושאי מיניות אחרת יתקיימו בו על בסיס קבוע. באמת מתי? (במרכז הקהילתי הגאה בניו יורק, יש סדנאות בדס"מ ופגישות של כל מיני קבוצות קינקיות. למשל הקבוצה הזו: http://www.lesbiansexmafia.org/ והזו: http://www.nybol.org/ ויש עוד כמה אני חושב) |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 28 בספט׳ 2008
Agnon כתב/ה: זה לא מפתיע בכלל. זה נכון למוסכניקים ולחשמלאים ואין סיבה שפסיכולוגים או פסיכיאטרים יתנהגו באופן שונה.
אותי מעניין לדעת מתי גם לפאראפילים יהיה בנין מושקע מטעם העיריה בתוך גינה יפה ושהרצאות בנושאי מיניות אחרת יתקיימו בו על בסיס קבוע. If you'll build it, they'll come |
|