yg25 |
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
זוג בתחילת הדרך
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
yg25 • 29 בספט׳ 2008
שלום,
חברה שלי ואני בעניין של BDSM לייט והייתי רוצה לברר מספר דברים. אני חיפשתי ב-GOOGLE את מועדון הדאנג'ן ביפו, אני זוכר שהיה קיים משהו כזה אך אני לא מוצא משהו עדכני בנושא, האם המועדון עדיין קיים? ואם כן מה הכתובת שלו? אם המועדון כבר לא קיים הייתי מעוניין לדעת אם יש משהו דומה שנותן את השירותים שהמועדון היה נותן? אשמח לקבל תשובות בתור התחלה בנושא זה ואז אוכל להתקדם בשאלות שלי ואוכל להתכוונן לגבי הסשן שהייתי רוצה לעשות איתה |
|
בוקובסקי(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
עדכון
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
בוקובסקי(שולט) • 29 בספט׳ 2008
No Limit
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
Lakshmi(נשלטת) • 29 בספט׳ 2008
חח BDSM לייט^_^
|
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בספט׳ 2008
פעם פרח(נשלטת) • 29 בספט׳ 2008
כנס לפורום אלפוני
תמצא שם הרבה תשובות לשאלות "מתחילות" |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
פורום הבליינים
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
פאני היל(לא בעסק) • 30 בספט׳ 2008
תיכנס לפורום הבליינים, תמצא שם מבחר של מועדונים ומסיבות.
פאני היל |
|
נסיך אהוב |
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
נסיך אהוב • 30 בספט׳ 2008
גש לרבנות
תשאל כל מה שבא לך הם נורא פתוחים וסבלניים שם. הם אפילו מדגימים לפעמים |
|
בוקובסקי(שולט) |
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
תתחילו עם מספר מושגי יסוד
לפני 16 שנים •
30 בספט׳ 2008
בוקובסקי(שולט) • 30 בספט׳ 2008
אדון, מאסטר – גבר שליט דומיננטי
מלכה, גבירה – אישה דומיננטית שולטת סאב, עבד, שפחה – גבר או אישה כנועים. סשן – מפגש בין שליט וכנוע (גבולות הסשן נקבעים מראש בין המשתתפים) מילת (או מחוות) ביטחון – מילה המכריזה על הפסקת כל פעילות. גם השליט וגם הסאב מחויבים להפסיק ברגע שנשמעה המילה או בוצעה המחווה. זה נועד לשמור על בטחונו של הסאב ועל גבולות שאינו מוכן לעבור. הסכמה – כל מערכת יחסים מושתתת על אמון והסכמה. איננו עוסקים באונס או באילוץ אדם לעשות דברים שאינו רוצה בהם אחד העקרונות החשובים ביותר של עיסוק בבדסמ הוא - SSC SSC –בטוח שפוי ובהסכמה. – (Safe Sane Concentual) - שוב, כל אחד קובע לעצמו את גבול השפיות והבטיחות- אבל לא ייתכן קשר ללא הסכמה. קשר ללא הסכמה הו פשוט אונס. BDSM - ראשי התיבות של בעצם 6 דברים שונים, לפחות : Bondage, Dominance, Displine, Submission, Sadism, Masochism (בהתאמה - קשירה, שליטה, משמעת, כניעה, סאדיזם, מאזוכיזם) כל אחד בוחר את תחום העניין והריגוש הספציפי לו עצמו. באדיבות פורום בדסמ בתפוז. |
|
teacher(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
למה ללכת בקטן??
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
teacher(שולט) • 1 באוק׳ 2008
סויץ' - Switch
היפו וונטילציה - Hypoventilation משחקי תפקידים - Role play משחקי גיל - Age play בונדאג' - Bondage סאב ספייס - Sub space חגורת בונדג' - Bondage Belt מצבטים - Clamps קולר - Collar גאג - Gag שליטה מלמטה ריתמת בונדג' - Bondage Harness קשירת חזה משחקי נשימה - Breath Play שינויי גוף - Body Modification ברנדינג - Branding כלוב - Cage קיין - Cane קרוסדרסינג - Cross Dressing חיתוך - Cutting דום / דומיננטי - Dom משחקי חוד / להב - Edge Play משחקי חשמל - Electric Play אנדורפינים - Endorphins חוקן - Enema כאב אירוטי - Erotic Pain פטיש - Fetish פיסטינג - Fisting משחקי מין - Gender Play אזיקים - Handcuffs משחקי מוחות - Mind Games כיסוי ראש מלא - Hood השפלה - Humiliation אינפנטיליזם - Infantilism בידוד - solitary confinement חסך חושי - Sensory Deprevation קשירה יפנית - Shibari לייטקס - Latex עור - Leather מזוכיסט - Masochist מאצ'ו סאבית - Macho Sub אדון - Master חילופי כח - Power Exchange PVC רימיניג - Rimming גומי - Rubber סאדיזם, סדיסט שפוי בטוח ובהסכמה - SSC מיסטרס - Mistress מומיפיקציה - Mummification מעבר לברך - OTK פאדל - Paddle שפחת כאב - Pain Slut פאן-סקסואלי סוטה - Pervert פירסינג - Piercing סקס בטוח - Safe Sex מילת ביטחון - Safeword סקאט - Scat סשן - Session אזעקה שקטה - Silent Alarm פמיניזציה - Feminization סלאפר - Slapper עבד - Slave שפחה - Slave סאב / סאבית - Submissive חוזה עבדות - Slave Contract סלינג - Sling ספנקינג - Spanking ספסל ספנקינג - Spanking Bench חצאית ספנקינג - Spanking Skirt ספרדר בר - Spreader Bar תליה - Suspenssion אזיקי תליה - Suspension Cuffs סויצ' - Switch טופ - Top דום ספייס - Dom Space עינויים - Torture טרנסקסואל - Transexual טרנסווסטיט - Transvestite כפפת ערפד - Vampire Glove ווניל - Vanilla השפלה מילולית - Verbal Humiliation גלגל כאב - Wartenburg Pinwheel ספורט מים - Water Sports מקלחת זהובה - Golden Shwer שוט - Whip הצלפות - whipping הערצה - Worship עיטוף - Wrapping צלב - Cross תינוקות מגודלים - Adult Babies משחקי גיל - Age Play אלגולגניה - Algolagnia אנילינגוס - Anilingus בול וויפ - Bullwhip קיין - Cane קולר - Collar קילור - Collaring עונש גופני - Corporal Punishment חוזה - Contract שוט רכיבה - Crop חדר חושך - Dark Room משחקי חשמל - Electro Stimulation פלאטיו - Fellatio פיסטינג - Fisting שוט זנבות - Flogger מקלחת זהובה - Golden Shower גור - Gor קוד מטפחות - Hanky Code הרמפרודיט - Hermaphrodite קינבקו - Kinbaku גבולות - Limit מזוכיזם - Masochism מיידיי - Mayday משחקי מוחות - Mind games מומיפיקציה - Mummification מאנצ' - Munch אאוטינג - Outing טבעת ביטחון - Panic Snap פוני גירל - Ponygirl מגן - Protector רוייסי - Roissy חצוף - SAM לשון הנחש - Serpent's Tongue שיבארי - Shibari איקס - St. Andrews Cross עינויי פטמה - Tit Torture חדר לבן - White Room הקינק שלך בסדר - YKIOK ויניל - Vinyl ניילון - Nylon אבא - DADDY שביזות יום א' - היום שאחרי מחלת הדומים - TOP'S DISEASE סולם הערכת כאב התלהבות בתולית - Virgin Rapture הכל פה: http://www.maledom.co.il/phpsite/modules.php?name=Encyclopedia&op=terms&eid=8<r=א וזה רק בקטגוריה של מושגים... יש קטגוריות נוספות: מילון הפטישים, ציוד ותפעולו, רשימת פעילויות, עזרה ראשונה, קשירות ומאמרים. ואם גם שם יש משהו שחסר, אתה מוזמן להפנות את תשומת ליבי במייל או בהודעה פרטית, ואוסיף... teacher |
|
yg25 |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
yg25 • 1 באוק׳ 2008
תודה לכל המגיבים.
ועכשיו לעסק.... ידוע שאת כל הדברים אני יכול לעשות בבית אבל אני חושב שיהיה יותר מעניין אם יהיו אביזרים נוספים כמו מתקן קשירה או משהו שניתן לרתום אליו את בן הזוג, איפה אפשר לעשות את זה? תודה |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 באוק׳ 2008
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 1 באוק׳ 2008
שוואיה שוואיה..
חג שמח. |
|