|
|
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
אורלי
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
The Shine(שולט) • 26 בספט׳ 2008
אורלי כתב/ה: מזל טוב מקסים!
מאחלת לך הרבה אושר אהבה ושמחה בהצלחה בכל תחום שתבחר אוהבת המון
אורלי תודה מלכה מדהימה. שתדעי לחייך תמיד כמו שאת יודעת ושהשנה שלך תהיה כמו החיוך המקסים שלך תמשיכי לחייך.... ואני רוצה חיוך היום |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
תודהההההההה
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: מזל טוב גם ממני.
שההמשך יהיה מסקרן וכייפי. בריאות, שמחה וכל מה שתאחל לעצמך. ![]() כייף לדעת שעוד זוכרים אותי DJית מקסימה שלי. התגעגעתי לכולם ואלייך גם. שיהיה לך שנה מדהימה ויפה כמוך שנה מלא אהבה ועבדים ברמה |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
Re: מזל טוב אמיר
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
המלכה לאלה כתב/ה: מזל טוב לך אמיר, מאחלת לך שהשנה יהיו לך המון אודישנים, ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה כמוך. אוהבת לאלה. תודה מאמי. גם לך מאחל המון אודישנים. והחיים שלך יהיו מחוייכים כמו התמונות שיצאו לך בבוק שהראת לי. שתמשיכי לחייך באמת את החיוך הכובש הזה שתזכי לבריאות. אהבה. פרנסה טובה. אורך ימים ושתדעי שאני מאוד אוהב אותך ואת האישיות שלך |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
המלכה קרן
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: המון מזל טוב
וכל מה שאפשר לאחל שרק יתגשם ויהיה
קרן מאוד מחמיא לי שאישה שלא מכירה אותי מאחלת לי מזל טוב אשמח שתיגשי אליי באחד מהמסיבות שאני נמצא בהם. שיהיה גם לך שנה מדהימה. שנה של שלום. של סבלנות וסובלנות. שנה של אושר ועושר. שנה מלאה עזרה לזולת. שנה שלי הרג. שנה בלי פרשות של פוליטיקים..[מה זה קשור אליך בכלל] נחזור לקרן. בקיצור שנה מושלמת שתהיה לך ממני אמיר |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2008
מזל טוב ליומולדתך, מר בחור :)
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2008
Madame T(שולטת) • 27 בספט׳ 2008
מאחלת לך שנה טובה ומוצלחת בכל התחומים ואל תשכח אותנו כשתהיה מפורסם
|
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: מזל טוב ליומולדתך, מר בחור :)
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
The Shine(שולט) • 28 בספט׳ 2008
Madame T כתב/ה: מאחלת לך שנה טובה ומוצלחת בכל התחומים ואל תשכח אותנו כשתהיה מפורסם
![]() חחחחחחחחח אני לא שוכח אנשים אף פעם. ותודה וגם לך |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Reaper • 28 בספט׳ 2008
Happy birthday big guy
Hope you had fun on friday It was great to see you |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
,תודה ריפר
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
The Shine(שולט) • 28 בספט׳ 2008
Reaper כתב/ה: Happy birthday big guy
Hope you had fun on friday It was great to see you היה לי כייף לראות אותך ביום שישי שחגגו לי יום הולדת תמשיכו לעשות הפקות כמו שאתם יודעים |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
1 באוק׳ 2008
לאמיר ולא זהו (:
לפני 17 שנים •
1 באוק׳ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 1 באוק׳ 2008
מזל טוב בחור יקר
שתמצא את כל הטוב שבחיים ותקום כל בוקר עם חיוך על הפנים. שעינייך ינצנצו בשימחה, והחיוך לא ירד מליבך. המון הצלחה בכל התחומים ולאחל שתגיע עד לעננים. שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ותהיה תמיד מוקף באהבה. שאושר ושמחה תמיד יהיו מנת חלקך, שתמיד יהיה חיוך נסוך על פניך. ובריאות ונחת ילווהו כל חייך. למרות כל הכעסים שלפעמים צצים, אל תשכח שאכפתיות באה מהלב. ילד עם לב של זהב, תשאף גבוהה...הדרך תהיה קלה ומובטחת. מכל הלב...חיה נ.ב. אני חייבת לך מסיבה...
|
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
1 באוק׳ 2008
Re: לאמיר ולא זהו (:
לפני 17 שנים •
1 באוק׳ 2008
The Shine(שולט) • 1 באוק׳ 2008
חיה ללא הפסקה כתב/ה: מזל טוב בחור יקר
שתמצא את כל הטוב שבחיים ותקום כל בוקר עם חיוך על הפנים. שעינייך ינצנצו בשימחה, והחיוך לא ירד מליבך. המון הצלחה בכל התחומים ולאחל שתגיע עד לעננים. שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ותהיה תמיד מוקף באהבה. שאושר ושמחה תמיד יהיו מנת חלקך, שתמיד יהיה חיוך נסוך על פניך. ובריאות ונחת ילווהו כל חייך. למרות כל הכעסים שלפעמים צצים, אל תשכח שאכפתיות באה מהלב. ילד עם לב של זהב, תשאף גבוהה...הדרך תהיה קלה ומובטחת. מכל הלב...חיה נ.ב. אני חייבת לך מסיבה... ![]() נשמה נפש תאומה שנייה שלי. את בהחלט חייבת לי מסיבה |
|
|