לילה לבן |
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
רוצה ללמוד
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
לילה לבן • 7 באוק׳ 2008
מקווה שזה המקום הנכון להודעה כזו...
אני רוצה ללמוד לשלוט.או יותר נכון -- לעשות סשן. יש לי קצת נסיון, אבל לא מספיק בטוחה בעצמי ללכת על זה לגמרי בלי שום הדרכה, על בליינד. גם מבחינת המה, גם מבחינת האיך - שיהיה בטוח, אפקטיבי, נכון... יש שולטות שמוכנות ללמד? להדריך? אם לא פה, איך אפשר למצוא? תודה! |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
נילי ונילי • 7 באוק׳ 2008
בשבוע שבו בפורום השכן קיבל מישהו עצה בנוסח "פשוט תמצא מישהי ותתחיל להתנסות, כי בדסמ זה ניסוי וטעיה", כמה מרענן למצוא שולטת עם קצת ענווה, שמאמינה שצריך ללמוד קצת לפני שמנסים שטויות על גב הסאב שלה.
שיהיה לך בהצלחה. את הטכניקה כל אפס יכול ללמוד, אבל ודאי תשמחי לשמוע שזה נדמה כאילו את החלק החשוב, הנשמה והאחריות, כבר יש לך. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
Re: רוצה ללמוד
לפני 16 שנים •
7 באוק׳ 2008
אחר • 7 באוק׳ 2008
לילה לבן כתב/ה: מקווה שזה המקום הנכון להודעה כזו...
אני רוצה ללמוד לשלוט.או יותר נכון -- לעשות סשן. יש לי קצת נסיון, אבל לא מספיק בטוחה בעצמי ללכת על זה לגמרי בלי שום הדרכה, על בליינד. גם מבחינת המה, גם מבחינת האיך - שיהיה בטוח, אפקטיבי, נכון... יש שולטות שמוכנות ללמד? להדריך? אם לא פה, איך אפשר למצוא? תודה! לא הבנתי מה זה "ללכת על זה". ללכת על מה? השלב הבא צריך להיות איזה מעמד הר סיני? כאילו בשלב הבא את מאמינה שאת צריכה לנסר למישהו את הגולגולת ומפחדת שלא תזכרי את כל ההנחיות מאלפוני? |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
Tish Adams • 8 באוק׳ 2008
בתור התחלה, אני ממליצה לך לבנות פרופיל ובינתיים, להוסיף שם שאת לא מעוניינת בפניות (זה לא עוזר אבל, מצמצם).
תפרטי על עצמך קצת ואין בושה בלבוא ולהגיד 'אני רוצה ללמוד'. זה בהחלט עדיף על להתנהל ללא הדרכה. יש המון חומר רציני באינטרט ובספרות הכתובה. מרבית החומר באנגלית. מעבר לזה, את תמיד מוזמנת לפנות אלי בהודעה פרטית. בהצלחה. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
Morticia • 8 באוק׳ 2008
לילה לבן כתב/ה: מקווה שזה המקום הנכון להודעה כזו...
אני רוצה ללמוד לשלוט.או יותר נכון -- לעשות סשן. יש לי קצת נסיון, אבל לא מספיק בטוחה בעצמי ללכת על זה לגמרי בלי שום הדרכה, על בליינד. גם מבחינת המה, גם מבחינת האיך - שיהיה בטוח, אפקטיבי, נכון... יש שולטות שמוכנות ללמד? להדריך? אם לא פה, איך אפשר למצוא? תודה! יש דברים שאפשר ללמוד ויש דברים שלא. יש דברים שאפשר ללמוד תאורטית ויש שרק מעשית יש דברים שנולדים אתם או שלא. אולי כדאי באמת שבשלב ראשון תציגי מעט את עצמך במילוי פרופיל לבחירתך האישית. בכל הקשור לסאדו-מזוכיזם יש הרבה מה ללמוד ויש הרבה שישמחו ללמד {מועדונים פתוחים לעניין בוודאי - אפשר ללמוד לא מעט, בשלב ראשון, מצפייה} בין אם שולטים שישמחו לתת יד לחברה ממין נקבה, כולי תקווה ובין אם שולטות - בוודאי אלו העוסקות בכך כמקצוע, אבל לא רק {לא מתחייבת על סשן חינם, עמך הסליחה} אבל לא הכל אפשר ללמוד - ממש לא. מה נסתרות הן דרכי השליטה ומה מפותלים הם רזיה ... ובואי לא נשכח שכדי לשלוט נדרש נשלט וכל נשלט הוא בפני עצמו וקפיץ אחד לא דומה לקפיץ שני גם אם נדמה. שוב, בעיקר דעי בשלב ראשון אילו תחומים מעניינים אותך ומסקרנים אותך מספיק מה מסב לך הנאה? אני גם לא רואה דבר רע במציאת נשלט S&M ותיק ומנוסה שיוכל לעזור לך מלמטה, באופן אנושי מוסכם, מכובד ונימוסי, בהדרכה לעבר אובדן השליטה {בהנחה ותקווה שכנשלט אותנטי זו אכן מטרתו} וככל שאת יותר תכנסי לעניינים, את יותר ויותר תקחי את המושכות לידייך פוטנציאלית זו בהחלט אופציה. אני פעם הייתי בסשן הדרכה של CBT {COCK-BALLS TORTURE} לא ממש הקטע האישי שלי בטח לא ככה סתם OUT OF THE BLUE הפרעתי להם הרבה בשנינויות מוחי וחיצי לייזר חודרניים מה מעיני ממה שיכולתי לראות - זה לא גרע מהנאתו זה בהחלט הוסיף להנאתי ומבצעת הפעולה בעיקר נראתה כמקצוענית במתן שירות איכותי למזוכיסט של ביצים ובהחלט יתכן שזו הנאתה לא שופטת וזו רק דעתי. אצל אחרת תתכן תשוקה ולהבה אותנטית ובוערת כאילו מישהו יורד לה עכשיו כל אחת והמניעים שלה כל אחת והקיק שלה דעי את שלך. שיהיה לך בהצלחה {ורק מה שטוב ונכון לך כמובן - המלצה} |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
אגב
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
אחר • 8 באוק׳ 2008
שלא יובן לא נכון, אני בהחלט חושב שנילי צודקת כאן.
אם את חושבת שתוכלי ללמוד כזה דבר מאישה, אולי באמת עדיף שתתמקדי בשלב זה בקריאה בלבד. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
Morticia • 8 באוק׳ 2008
והנה אני יוצאת לי במחווה נדירה ויוצאת דופן לכבוד החג האהוב עלי ביותר בכל השנה...
Morticia כתב/ה: אני גם לא רואה דבר רע במציאת נשלט S&M ותיק ומנוסה שיוכל לעזור לך מלמטה, באופן אנושי מוסכם, מכובד ונימוסי, בהדרכה לעבר אובדן השליטה {בהנחה ותקווה שכנשלט אותנטי זו אכן מטרתו} וככל שאת יותר תכנסי לעניינים, את יותר ויותר תקחי את המושכות לידייך פוטנציאלית זו בהחלט אופציה. [/color][/size] נדמה לי שמשלל מחזריי הפוטנציאליים איך יותר, איך פחות חושיים יותר וירטואלים פחות אהנה לי ממחמאה סמויה ומתמשכת לאורך זמן מה במסווה גנון יקינטון לדקה ורבע .... .... .... .... .... כן, זהו אני עכשיו פנויה לעבור הלאה ונדמה לי שאבחר לי אחד אחר חג שמח שנזכה כולנו לשרוד גם את השנה הזו אמן ולחיים ארוכים, בריאים, מלאי אהבה, השראה, יצירה, זיונים שכליים במקומות אינטימיים מאלו עם שכלולים גופניים לשיאנים אולימפיים ובנימה דיוויד לינצ'ית זו כל מה שנותר לי לומר הוא .. "מי רצח את רוז פיזאם?" המממממ... בכל אופן, זו לא הייתי אני. {יהי זכרה ברוך} המשך נעים ואולי אף טעים לשלל המאוננים הכפייתיים {תטעמו, מה רע? מזכרון עמום, זה קולע לפעמים... תאכלו נכון - תתעמלו פה ושם - קצת פחות גאנג'ה והקפץ אפוסטרוף לעבר איזה ג'וגינג בריא בפארק לאומי... ירוק, ריחני, בריא, משחרר, מחרמן עד כדי תעוזה חושית עמוקה ואינטליגנטית מדי למקום בו התכנסנו הלום...} |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 8 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: והנה אני יוצאת לי במחווה נדירה ויוצאת דופן לכבוד החג האהוב עלי ביותר בכל השנה...
Morticia כתב/ה: אני גם לא רואה דבר רע במציאת נשלט S&M ותיק ומנוסה שיוכל לעזור לך מלמטה, באופן אנושי מוסכם, מכובד ונימוסי, בהדרכה לעבר אובדן השליטה {בהנחה ותקווה שכנשלט אותנטי זו אכן מטרתו} וככל שאת יותר תכנסי לעניינים, את יותר ויותר תקחי את המושכות לידייך פוטנציאלית זו בהחלט אופציה. [/color][/size] נדמה לי שמשלל מחזריי הפוטנציאליים איך יותר, איך פחות חושיים יותר וירטואלים פחות אהנה לי ממחמאה סמויה ומתמשכת לאורך זמן מה במסווה גנון יקינטון לדקה ורבע .... .... .... .... .... כן, זהו אני עכשיו פנויה לעבור הלאה ונדמה לי שאבחר לי אחד אחר חג שמח שנזכה כולנו לשרוד גם את השנה הזו אמן ולחיים ארוכים, בריאים, מלאי אהבה, השראה, יצירה, זיונים שכליים במקומות אינטימיים מאלו עם שכלולים גופניים לשיאנים אולימפיים ובנימה דיוויד לינצ'ית זו כל מה שנותר לי לומר הוא .. "מי רצח את רוז פיזאם?" המממממ... בכל אופן, זו לא הייתי אני. {יהי זכרה ברוך} המשך נעים ואולי אף טעים לשלל המאוננים הכפייתיים {תטעמו, מה רע? מזכרון עמום, זה קולע לפעמים... תאכלו נכון - תתעמלו פה ושם - קצת פחות גאנג'ה והקפץ אפוסטרוף לעבר איזה ג'וגינג בריא בפארק לאומי... ירוק, ריחני, בריא, משחרר, מחרמן עד כדי תעוזה חושית עמוקה ואינטליגנטית מדי למקום בו התכנסנו הלום...} מה קרה שעברת לכחול? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
Morticia • 8 באוק׳ 2008
זה היה בכוונה כי ניסיתי לצטט את עצמי באדום ומחקתי למעלה
הכל התפקשש לי לא הקפדתי אני לא קונטרול פריקית טובה אני יודעת לבלגן אתכם להוציא אתכם משליטה קוראים לזה דומינטריקס אבל לא רק לזה לכל מיני דברים ואני בכלל לא אישה סתם שתדעו {דא.....!!!!! יש מצב שמצ'עמם לי - 4 ימי חופש וחילזון אחד וירטואלי - וואלה יופי!} אבל בדיוק הסתכלתי והכחול נחמד... אולי אני אגוון מדי פעם השעמום יהרוג אותנו תנו לחיות! חג שמייח יה בלונדי! |
|
נסיך אהוב |
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 באוק׳ 2008
נסיך אהוב • 8 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: זה היה בכוונה כי ניסיתי לצטט את עצמי באדום ומחקתי למעלה
הכל התפקשש לי לא הקפדתי אני לא קונטרול פריקית טובה אני יודעת לבלגן אתכם להוציא אתכם משליטה קוראים לזה דומינטריקס אבל לא רק לזה לכל מיני דברים ואני בכלל לא אישה סתם שתדעו {דא.....!!!!! יש מצב שמצ'עמם לי - 4 ימי חופש וחילזון אחד וירטואלי - וואלה יופי!} אבל בדיוק הסתכלתי והכחול נחמד... אולי אני אגוון מדי פעם השעמום יהרוג אותנו תנו לחיות! חג שמייח יה בלונדי! חג שמח?כיפור? |
|