wulfgar |
לפני 16 שנים •
9 באוק׳ 2008
עזרה למתחילים
לפני 16 שנים •
9 באוק׳ 2008
wulfgar • 9 באוק׳ 2008
שלום לכולם אני בחור צעיר בן 22 קצת שמנמן מאזור הדרום
כל העולם הזה של השליטה וההשפלות מאוד מעניין אותי אבל אני מאוד לא מנוסה בתחום ולכן אני צריך קצת עזרה אני גר באיזור הדרום איפהשהוא בין בארשבע לאשקלון ואני מחפש מקום בוא אני יוכל להתחיל להתנסות בדבר או מקום בתשלום או מלכה באזור הקטע של הסקס כמעט ולא מעניין אותי אני הרבה יותר מתעניין ורוצה לנסות את כל הקטע של ההשפלות והצטיינות והדברים האלה שמאוד מדליקים אותי אז אם מישהוא פה יכול לעזור או לפחות להפנות אותי בכיוון הנכון או מלכה שמחפשת עבד לא מנוסה אני ישמח מאוד אז תודה לכולכם |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
רק מזל • 10 באוק׳ 2008
עוד לא ראית את כל השרשורים על איזה זוועה זה המלכות בתשלום? תיכנס למודעות היכרויות או סתם לניקים של מלכות אקראיות, תראה שיש הרבה בתשלום... אם זה מאוד חשוב לך קח אוטובוס אחד למרכז, (למרות שאני בטוח שיש כמה "מלכות" בתשלום בדרום) אבל בחיאת אחי, מה שלא תעשה, תעשה לעצמך טובה ותקרא על זה קצת קודם, כי אתה יכול לגרום לעצמך לנזקים מכל מיני סוגים, לא רק כאב והשפלות מיותרות (כאלו שבשבילך יכולים להיות יותר מידי אבל בשביל מישהו אחר ממש כלום), גם סתם שלא ינצלו אותך וכולי... ותיזהר ממלכות צעירות (כלמר 19-22 נאמר) למרות שבטוח יש כמה שהן גם מנוסות וגם נחמדות ומקצועיות, יש הרבה ילדות קטנות או נשים חובבניות שחושבות שבגלל שאפשר להשיג ככה כסף הן יכולות לעשות את זה, ולא רואות את האחריות... יכולות לגרום לך כל מיני נזקים... גם יכולות סתם לסנג'ר אותך בכסף ובסוף להגיד לך לאונן (יש כאלה שאוהבים רק את זה)... עוד עצה... אל תכתוב על עצמך שאתה שמנמן... בשביל מה לך? מי שתצטרך תדע את זה, מי שאתה משלם לה, לא אמורה לשאול שאלות כאלו ממילא... בקיצור אחי... באמת, הכי חשוב זה להיזהר לך ולקחת את הדברים לאט, כמו כן תזכור שיש דברים שעדיף שישארו בפנטזיה... יכול להיות לדוגמא שתפנטז שצורבים לך את הכיפה של הזין עם ברזל מלובן... אבל כשיבואו לעשות לך את זה באמת את תזדקק לאישפוז... אז בהצלחה. ובלי שטויות ויהירות. |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
רק מזל • 10 באוק׳ 2008
אה כן...
ועוד משהו שמאוד יעזור לך זה מנוי זהב.... ככה תוכל לשלוח הודעות מטרידות לכל מלכה בכלוב... |
|