Tish Adams |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: רגע רגע
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Tish Adams • 10 באוק׳ 2008
אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. |
|
Ray OfLight |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Ray OfLight • 10 באוק׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. רגע שאני אבין, אתן שתיכן כאילו מאיימות ??? |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Tish Adams • 10 באוק׳ 2008
קרןאור כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. רגע שאני אבין, אתן שתיכן כאילו מאיימות ??? אני לא מאיימת, אני מבטיחה. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 10 באוק׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: קרןאור כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. רגע שאני אבין, אתן שתיכן כאילו מאיימות ??? אני לא מאיימת, אני מבטיחה. תשבעי! |
|
Ray OfLight |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Ray OfLight • 10 באוק׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: קרןאור כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. רגע שאני אבין, אתן שתיכן כאילו מאיימות ??? אני לא מאיימת, אני מבטיחה. תשבעי! לפני שאת נשבעת... קטה מה יצא לי מזה שהיא תשבע ? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
קרןאור כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: קרןאור כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אורלי כתב/ה: קרןאור כתב/ה: אז הפעם אני קוראת נכון ולא באיחור של שבוע?
הלילה טיש מנגנת? זה תהיה מוזיקת טיש (הענקית!) או מוזיקת לימיט ??? וחסר לאורלי שהתשובה תהיה אחרת ממוזיקת טיש למהדרין קרן אור, את בידיים טובות, למה את מודאגת? וכן, קראת נכון ולשם שינוי בזמן ולא באיחור של שבוע אורלינקה תיזהרי אני עוד עלולה להפציע היום את תעמדי בזה? לא בטוח שאעמוד בזה. קחי בחשבון שתצטרכי לעבור סשן חיבוקים ממני מה שבטוח, לא תצליחו לעמוד ותחזרו עם כאב רגליים. רגע שאני אבין, אתן שתיכן כאילו מאיימות ??? אני לא מאיימת, אני מבטיחה. תשבעי! לפני שאת נשבעת... קטה מה יצא לי מזה שהיא תשבע ? לא עכשיו, אני אענה לך אחרי שה"ספייס" ישלחו מישהו מהצוות שלהם להקפיץ.. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
זה לקרןאור
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
זה מה ייצא לך:
http://www.youtube.com/watch?v=mXPUkrz7Uow |
|
Ray OfLight |
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
Re: זה לקרןאור
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
Ray OfLight • 11 באוק׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: זה מה ייצא לך:
http://www.youtube.com/watch?v=mXPUkrz7Uow ועוד אנשים אומרים שאתה רשע - הם לא מבינים תאמין לי. הקפצת פה כמה (א)נשים. למרות שזה לא כמו לרקוד איתך... |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 11 באוק׳ 2008
הגחתי ב4 אחרי הסט של טיש המעלפת לצערי.
תודה לכל מי שעזר לי לשרוד את הערב על העקבים האדומים. המחשוף של טיש, בורדו בי ובעלה ,תנשמת ומיאו,מושון וראש גזר(AKA AS MOD) ,אביס,טי וי, סלו,יורי המאבטח אורלי וריפר,,שי הברמן ,מלבורו ,עבד אינטימי , דוגי,,סטיר ,סטרינגס היה הכבוד להכיר סוף סוף !ההוא עם החוטיני המזעזע שהיה שטיח סוף הדרך ועוד מלא שאני בטח לא זוכרת כרגע. איזה בוקר של כיף,איזה כיף שהיה לי הבוקר! אחרי סלט ובגט שחור והרבה יין אני אומרת חלומות פז לכולם ושהיה המון כיף להיות האושפיזין בסוכתכם בלימיט. וריפר סחתיין על כמה יציאות ניינטיז חיוביות קרש |
|
טירוף הירח(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
גם אני
לפני 16 שנים •
11 באוק׳ 2008
טירוף הירח(שולטת) • 11 באוק׳ 2008
מאד נהנתי במסיבה
למרות שאני לא מתלהבת ממוזיקה סטייל שנות ה80... היה באמת אחלה המשיכו כך |
|