איזיס |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
Re: דוגיפיקציה
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
איזיס • 12 באוק׳ 2008
ראובן כתב/ה: קצין יקר,
תודה על המציאה. אמנם כילוב אינו בראש מעייני אבל הקליפ שיעשע והדליק. חבל שהגבר נאלץ להתחנן כל כך הרבה כדי שהנערה המסוממת תואיל להוציא איזה arf קטן מהפה הענוג שלה - וזה מחזיר אותנו לעניין הדיסוננס הקוגניטיבי הנשי. נשים רבות פשוט צריכות להבין 'למה לעזאזל עלי לעשות דבר שכזה' - אחרת הנתיך הלוגי שלהן נשרף והן מתבלות. אפשר לקרוא לזה גם עצלות. אני מעדיף נשים אמיצות: ש''ווף'' יהיה ''ווף'', שה-''האו'' יבוא מעומק הרחם, שפתיים חשוקות כרוטוויילר, גוו קמור ועורף סמור. האתר כולו, uselessjunk, מסקרן. כאמור, תודה, ראובן רובצי'ק אתה נהיה אמביבלנטי עם השנים? מה מדליק ומסקרן? עשה לנו הקצין מחווה וחסך לנו כמה דקות חיפוש יקרות לאתר שמרמז על חירייה קטנה? הבחורה סופרת את צפיפות החוטים בסדינים הירקרקים האלה שרק ניתן להמשיל אותם למרבצה העתידי בו היא תשתין ותיילל עד שתתכלב.... או תכלב...הבנת בו בזמן הבחור מפמפם אותה ללא שמץ יצירתיות מה שלא עושה שום דבר חיובי לליבידו של הצופה. פלופ. הניתוח שלך לעומת זאת, אינו מצריך הדמיה ויזואלית ARF! |
|
slu |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
ראובן יקר
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
slu • 12 באוק׳ 2008
רק תזהר שעם גוו קמור ועורף סמור, היא לא תסתובב, תפתח שפתי הרוטויילר הענוגות ותתן לך ביס בת..וחס.
הסרטון עצמו, מעניין. מענינות עוד יותר הנסיבות. s |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
איזיס
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
fuxia • 12 באוק׳ 2008
יופי
התגובה שלך גרמה לי לעיין קלות בפרופיל שלך.. צודק אין יצירתיות באותו סרטון יבשושי ולמלמל "וואף" בין לבין- כבר מזמן עברנו את זה.. אבל לא אכחיש שהאתר המדובר אכן תרם להנאותיי בימים האחרונים יש לך משהו יותר מעניין להציע? וירטואלי או---- ? |
|
ראובן |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
הכלבה שבאישה
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
ראובן • 13 באוק׳ 2008
איזיס,
הקליפ משעשע דווקא בכך שהינו חובבני, ביתי למראית עין. שאלתי את עצמי, לאחר התגובה שלך, מה באמת הדליק אותי בו. כנראה זו הייתה ההיענות הונילית של הנערה, ככל יכולתה המוגבלת, לגחמת הגבר. כמה חבל שגחמותיו וכוחו כגבר שטחיים. הרי גם הדפיקה וגם אקט השליטה, שניהם בנאליים להחריד. לפיכך, מיד אפתח נושא חדש, בו אתאר אקט שליטה יעיל השייך לתחום הכילוב, בו השתמשתי בזמנים בהם נהניתי לטפח את הכלבה שבאישה (כשאני כותב 'יעיל' כוונתי לכך שהוא תורם לפיתוח התודעה הכלבית של אישה), משחק למתקדמים אם תרצי, לעיונך. בברכה, ראובן |
|
איזיס |
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
Re: הכלבה שבאישה
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
איזיס • 22 באוק׳ 2008
ראובן כתב/ה: איזיס,
הקליפ משעשע דווקא בכך שהינו חובבני, ביתי למראית עין. שאלתי את עצמי, לאחר התגובה שלך, מה באמת הדליק אותי בו. כנראה זו הייתה ההיענות הונילית של הנערה, ככל יכולתה המוגבלת, לגחמת הגבר. כמה חבל שגחמותיו וכוחו כגבר שטחיים. הרי גם הדפיקה וגם אקט השליטה, שניהם בנאליים להחריד. לפיכך, מיד אפתח נושא חדש, בו אתאר אקט שליטה יעיל השייך לתחום הכילוב, בו השתמשתי בזמנים בהם נהניתי לטפח את הכלבה שבאישה (כשאני כותב 'יעיל' כוונתי לכך שהוא תורם לפיתוח התודעה הכלבית של אישה), משחק למתקדמים אם תרצי, לעיונך. בברכה, ראובן מצטערת שלקח לי זמן לענות i was a bit tied up... ARF זו אכן נשמעת יותר תגובתו של דום שקול ואמין, ואני הראשונה שתעלה את אחוזי החיפוש בפורטל כזה או אחר אחר יצירותיהם של החובבניים כי הם, מה לעשות, מביאים את זה יותר אמיתי. עם זאת, וכאן אני חורגת במקצת ממקומי, היכן, הו היכן, התגובה ההולמת שלך? בינינו, כבר מזמן לא שלפת משהו הגון מחגורת הכלים המילולית שלך. קדימה איש... תביא לנו אותה בהמנון! אם צריך ורק בגלל הסיטואציה, ניצור מעגל של "לא בעסק חוברות לנשלטות למען מטרה ראויה" בקולרים, חרוזים ושרוכונים, כדי לקבל מאצלך. נ.ב.- אף פעם לא מודיעים על כוונה מבלי לממש אותה, או למשוך אותה- גם בסדר, אבל בחייך, תביא אותה... יבש כאן לאללה. ומתודעתה של הכלבה באישה - לא יפה להשאיר כל כך הרבה זמן בלי אוכל או קערית חרסינה למים...צעצוע לשעות מתות, לובריקנט ריחני... יבש. |
|
זיקית |
לפני 16 שנים •
24 באוק׳ 2008
Re: כלבה אנושית
לפני 16 שנים •
24 באוק׳ 2008
זיקית • 24 באוק׳ 2008
קצין כתב/ה:
מגניב. כמו שצריך. אין ספק שהבחור אוהב את עצמו. את הבחורה הייתי מחליפה..מדובר בספסימנט אנמי וטיפש במיוחד. |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
24 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באוק׳ 2008
האמפרי • 24 באוק׳ 2008
באמת צפיתם בסרטון או שאני באיזה טריפ אינסופי?
גם השיער, גם הטיית הראש... (ציפי לבני לעולם לא תשמע ותראה כתמול שלשום). |
|
איזיס |
לפני 16 שנים •
27 באוק׳ 2008
כלביה לעניים
לפני 16 שנים •
27 באוק׳ 2008
איזיס • 27 באוק׳ 2008
על טעם וריח... כבר אמרו מזן
מה שכן תנסו לשאוף קצת יותר גבוה מעבר לצפוי והמצוי וגם אם בעל ארבע עסקינן יש יותר ממקום אחד לעשות לה זנב ולהוציא ממנה נביחה מהאף אולי? רק הצעה |
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
במקרה..
לפני 15 שנים •
24 בינו׳ 2009
האדון רם(שולט) • 24 בינו׳ 2009
יפה לך שזה מה שאת מוצאת ב"מקרה" .
אחלה סרט ! אהבתי! |
|