קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 12 באוק׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: מייאו אני כלב כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: Tish, אורלי ריפר, צוות הבר, הסלקטורית , אלה שמסתובבים סתאם עם כיתוב של DM על הווסט ובמיוחד לך "בייצ".......עשיתם לי את הערב.
בפעם הבאה אני יעשה לך ילד ותבין ש"הכיתוב" הוא לא סתאם ותגיד לבורדו שלא תתעצבן כשאני קורא לך סבא'לה אני לא אקח אותך ממנה אני יותר מפחד ממנה מאשר ממך לבורדו יש את המבט של הרוטווילר שניה לפני שהוא נוגס לך בביצים זה די מפחיד אם אתה לא יודע איך לעכל את זה אין בעיה BOYS BOYS תעשו מה שבא לכם בורדו תישאר איתי שמורה ובטוחה. |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
Reaper • 12 באוק׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: מייאו אני כלב כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: Tish, אורלי ריפר, צוות הבר, הסלקטורית , אלה שמסתובבים סתאם עם כיתוב של DM על הווסט ובמיוחד לך "בייצ".......עשיתם לי את הערב.
בפעם הבאה אני יעשה לך ילד ותבין ש"הכיתוב" הוא לא סתאם ותגיד לבורדו שלא תתעצבן כשאני קורא לך סבא'לה אני לא אקח אותך ממנה אני יותר מפחד ממנה מאשר ממך לבורדו יש את המבט של הרוטווילר שניה לפני שהוא נוגס לך בביצים זה די מפחיד אם אתה לא יודע איך לעכל את זה אין בעיה BOYS BOYS תעשו מה שבא לכם בורדו תישאר איתי שמורה ובטוחה. |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 12 באוק׳ 2008
Reaper כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: מייאו אני כלב כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: Tish, אורלי ריפר, צוות הבר, הסלקטורית , אלה שמסתובבים סתאם עם כיתוב של DM על הווסט ובמיוחד לך "בייצ".......עשיתם לי את הערב.
בפעם הבאה אני יעשה לך ילד ותבין ש"הכיתוב" הוא לא סתאם ותגיד לבורדו שלא תתעצבן כשאני קורא לך סבא'לה אני לא אקח אותך ממנה אני יותר מפחד ממנה מאשר ממך לבורדו יש את המבט של הרוטווילר שניה לפני שהוא נוגס לך בביצים זה די מפחיד אם אתה לא יודע איך לעכל את זה אין בעיה BOYS BOYS תעשו מה שבא לכם בורדו תישאר איתי שמורה ובטוחה. מה ההלם? אה ? מבטיחה לכם בלי מבטי רוטווילר אצלי , היא תהיה חתלתולונת מתפנקת כפי שלא ראיתם אותה מעולם. יש לי השפעה כזו מה לעשות קוראים לזה מגע של אשה לידיעה כללית |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
bael{בורדו בי} • 12 באוק׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: Reaper כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: מייאו אני כלב כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: Tish, אורלי ריפר, צוות הבר, הסלקטורית , אלה שמסתובבים סתאם עם כיתוב של DM על הווסט ובמיוחד לך "בייצ".......עשיתם לי את הערב.
בפעם הבאה אני יעשה לך ילד ותבין ש"הכיתוב" הוא לא סתאם ותגיד לבורדו שלא תתעצבן כשאני קורא לך סבא'לה אני לא אקח אותך ממנה אני יותר מפחד ממנה מאשר ממך לבורדו יש את המבט של הרוטווילר שניה לפני שהוא נוגס לך בביצים זה די מפחיד אם אתה לא יודע איך לעכל את זה אין בעיה BOYS BOYS תעשו מה שבא לכם בורדו תישאר איתי שמורה ובטוחה. מה ההלם? אה ? מבטיחה לכם בלי מבטי רוטווילר אצלי , היא תהיה חתלתולונת מתפנקת כפי שלא ראיתם אותה מעולם. יש לי השפעה כזו מה לעשות קוראים לזה מגע של אשה לידיעה כללית קרן לא נסחפת קצת? לטובתך.......כדאי שבורדו לא תראה את מה שכתבת.........אני לא יכול להיות אחראי על התוצאה. בעצם, אני אדאג שהיא תקרא את מה שכתבת ואז זה לא יסתיים רק במבט של רוטווילר.... חוץ מזה, קטה וריפר היו המומים מגלויי החיבה העזים של דוגי לזכר קשיש........ |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוק׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 12 באוק׳ 2008
bael כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: Reaper כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: מייאו אני כלב כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: Tish, אורלי ריפר, צוות הבר, הסלקטורית , אלה שמסתובבים סתאם עם כיתוב של DM על הווסט ובמיוחד לך "בייצ".......עשיתם לי את הערב.
בפעם הבאה אני יעשה לך ילד ותבין ש"הכיתוב" הוא לא סתאם ותגיד לבורדו שלא תתעצבן כשאני קורא לך סבא'לה אני לא אקח אותך ממנה אני יותר מפחד ממנה מאשר ממך לבורדו יש את המבט של הרוטווילר שניה לפני שהוא נוגס לך בביצים זה די מפחיד אם אתה לא יודע איך לעכל את זה אין בעיה BOYS BOYS תעשו מה שבא לכם בורדו תישאר איתי שמורה ובטוחה. מה ההלם? אה ? מבטיחה לכם בלי מבטי רוטווילר אצלי , היא תהיה חתלתולונת מתפנקת כפי שלא ראיתם אותה מעולם. יש לי השפעה כזו מה לעשות קוראים לזה מגע של אשה לידיעה כללית קרן לא נסחפת קצת? לטובתך.......כדאי שבורדו לא תראה את מה שכתבת.........אני לא יכול להיות אחראי על התוצאה. בעצם, אני אדאג שהיא תקרא את מה שכתבת ואז זה לא יסתיים רק במבט של רוטווילר.... חוץ מזה, קטה וריפר היו המומים מגלויי החיבה העזים של דוגי לזכר קשיש........ אני מורידה את הכתר בפני בורדו המדהימה , ומוכנה גם לרדת על 4 ולבקש סליחתה אם נפגעה ממילה כלשהי שאמרתי.כולל בפומבי , מעולם לא היתה לי כוונת מזיד להעיר או להעיד משהו שאינו לטובתה של הגברת המקסימה . אני מתנצלת אם נסחפתי בתגובתי כלפי בורדו המדהימה. היא מהממת לדעתי לא משנה איזה מבט יש לה. |
|
diablo666(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
אז ככה .... אני נסע להורים לארוחת ערב ....
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
diablo666(שולט) • 13 באוק׳ 2008
ואין מצב שאני לא חוזר למסיבה ........ אז חברה חכו רגע .... אננננננייייייי מגגייייעעעעעעע..........
אורלי חכי לי שם עם נשיקה .... תנשמת ומיאו עם חיבוק ... וריפר עם סטייק 250 גרם של בשר טרי ....... בטח אני אחזור את כל הדרך מחיפה אני אהיה רעב שוב..... |
|
diablo666(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
הקפצה ... הקפצהההה....
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
diablo666(שולט) • 13 באוק׳ 2008
הקפצצצהההההה
|
|