קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 13 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? אני לא יודע מה זה סאדו אבל אני בהחלט יודע מה זה מאזו. מאזו זה לקרוא את המניפיסטים ההזויים של "שוטרת" ו-"גודיס". |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Morticia • 13 באוק׳ 2008
אתם בטוח צודקים וזה לא צריך להיות ככה
אבל כשמתעקשים על קיום וקבלת השוליים נהיים מרכז ואופנה הלו - עולם - כדור - טבע אנחנו כולה בני אדם ובכל מקרה חו"ל אמרת? SSC חוק זהב להתעלל באחר באשר הוא אחר ולהצדיק את זה כפעילות ארוטית מוסכמת? מי שטוב לו בתוך מקום S&Mי כבד - אכזרי כשיהיה לעיני הצופה מן הצד - וראיתי מופעים מטורפים בחיי - שרדתי ולא התעלפתי - שיבושם לו אבל לי אישית תמיד יעניין למה ומהי ההנאה בתוך הדבר ולנצח לא אדע לשתוק לאנשים שאינם יודעים לעשות את האבחנה שבין הסכמה לבין כפייה שבין בחירה אישית לבין ניצול אכזר שבין רצון לקחת אחר להרפתקאה לבין רצון לקחת מאחר את זכותו לבחירה וחופש מחייה בגבול ש.... איפה הוא נמצא? תגיד לי אתה! אם מי מהעסקנים הרציניים נפגע מכך צר לי בחיי אתם צריכים להיות כאן יותר מכולם ואני בטוחה שאתם יודעים ללטף את האדם לאחר מכן ולהשיב את הקרקע לרגליו אם אתם יכולים לעשות את זה אתם פוטנציאלית הפתרון האולטימטיבי למדיניות הסברה מבורכת שיכולה לעשות רק טוב לאלו שבאמת מתעניינים ונופלים קורבן לרוע וניצול לא נכון של זו הבמה לצד פתיחות הכרחית במידה מה וקיימת באופן כללי כולי תקווה לכך שיש כל מיני אספקטים של שליטה אין לי בעיה עם עסקנות סאדו-מזוכיסטית כבדה וכואבת במיוחד מה זה אין לי בעיה? זה לא שלי בכלל לחוות דעה מקבלת את האחר והשונה אבל מאין ובשל מה? מי נתן הסכמה ועד כמה כוח יש לך כשולט לקחת? לשם הרוע והשנאה? נטול ביטחון אחריות והסכמה? ביטול אדם בשל היותו אדם? לא מאמינה לכם דווקא עליכם להתעקש ולומר גם לומר את דברכם למה לתת את כל הבמה למי שרק רוצה לעקמה ולעוותה? אי אפשר לא יתעוררו מלחמות קשות על אהבה מה? אין הארד קור סאדו בתוך מערכות יחסים אוהבות ורומנטיות? די נו - בוודאי! איש איש ומה שטוב לו איפה שכואב נורא אני לפעמים מרגישה וזה כואב לי גם בא לי לרפא ולטפל - גם זו שליטה במובן מסויים אין להסיק מכך שום דבר תכלס ומעל הכל - מסקרן לי לדעת מה מקור ההנאה בכזה מקום של ההיא לעומת הזו ושלך לעומת ההוא כי צפיתי בכאלו דברים בחיי חלקם היו יפים ומרהיבים ברמה האסתטית שלהם וחלקם היו לי קשים מנשוא כיבדתי את ההסכמה שבהם ולי אישית יש מלחמה בהפיכת הנושא לאופנה המעצבת את חברתנו הנוכחית זה צריך להשאר למי ששייך מרגיש שייך או מתעניין ממקום חיובי דחוף להוציא את זה מהאופנה לגיטימי להיות הומו סקסואל - בכבוד אבל לא מגניב כשאופנתי תחת לחץ החברה לכל ילד בן 17 להתנסות בקבלת זין בתחת למען הקוליות והקבלה בחברה.... אז יש לי עניין וצרות עין לא בהכרח שייכת לשואל השאלות גם אם הקשות וגם אם מביע דעה מנוגדת ושונה סובלנות - זה מותר אתם הארד קור SM של כאבים ובלגאנים? דחוף הכניסו מדיניות הסברה איכותית והצילו עצמכם מהתחושה הנוראה הדבר הזה נוצר כי אתם לא נותנים את הפייט ושימו לב לתנודות הבמה. האם יש מי מכם הרואה בשנאה לאדם באשר אדם וברצון כפייתי לנקמה באוכלוסייה שלמה או מין אחד, מתוך שנאה עצמית, פחד, רצון להזיק לסביבה, אי שפיות שאינה קשורה ישירות בעניין אלא מנותבת אליו, דוגמא ראויה לעסקנות S&Mית מכובדת לייצוג הדבר שאתם מדברים עליו ומשתייכים אליו? אני אשתוק עכשיו וסלחו לי על ההעדפות הפרטיות שלי וזכותי לומר איפה זה נראה לי איום ונורא בניסיון להבין מה עיני לא רואה. פקחו את עיני כבדו את טמטומי ותמימותי וראו בי חברה לא אוייבת בוודאי לא רואה בכם את שלי אולי אני טועה ואולי ישנו ניצול לרעה. קחו את הבמה אל תוותרו עליה לטובת פריצות והכפשה. בואו נכניס גם למדינת ישראל מעט מדיניות חיובית ופרודוקטיבית יותר מזו המאיימת והמפחידה שכה נפוצה והשקיעו במדיניות הסברה לאלו שכאן ובאמת רוצים להיות כאן מסיבתם קחו בחשבון גם שאדם לפעמים הוא כך ולפעמים אחרת. לא יודעת, בהחלט מקווה שדבריי מובנים כי זו לא צרות עין לצרכים מיניים ופיזיים ורגשיים ושכליים שאולי קצת אחרים ואפילו מעט מוזרים או הרבה כמו שזה איזו עמידה על המשמר מפני חדירה אינסופית של ניצול הדבר לרעה ללא שום הצדקה פריצות מוחלטת יש לתת את הדעת: הסכמה כבוד אחריות שייכות רלוונטיות זה מעניין יותר מלשמוע על משתה תה אנגלי של איזה מגלומן שמתלהב שכמה בחורות ירדו עליו כי זה עדיף מהשעמום שיש בטלוייזיה. ומי הגבר העוסק ב-S&M אותנטי שככה בסבבה יקח לו אישה נטולת כל שליטה על עצמה ויפרק לה את הצורה יחריב את נשמתה ויסכן את גופה ללא כל מתן דעתו על בריאותה ושפיותה? מקום לגיטימי אבל גם מסוכן תעמדו כמו גדולים על המשמר מי יפחיד אתכם ממטרתכם הנעלה? אני לא מתכוונת לשפוט אף אחד שמגיע אל המקום מתובנה בוגרת, אחראית, מודעת, מכובדת ומומקת באופן שאינו לוחמני ומתגונן - למה שיהיה על מה? להיפך - תנו את המקום השלו, הנינוח והשלם. יש לי גם את החטאים שלי - אני לא רוצה להיעמד עליהם למשפט באותה המידה. וכפי שאמרתי - לכולנו יש תקופות כאלו ואחרות אני לא שופטת ומקווה לאותו הדבר בתמורה מקווה לפתיחות רבה מצד רבים וכלל שירבו זה רק יצמח אני חושבת שאנשים מחפשים כאן דברים מאוד שונים ויש לכם מקום ואתם חייבים אותו לעצמכם ולנו ולמקום בו התכנסנו קצת איכות במקום שלכם תעבוד רק לטובתכם ולטובת כולנו ומי שמטומטם - מטומטם אבל עוד נותרו חכמים ובעלי ראש פתוח לצרכים מעט פחות נורמטיביים ממרכז החברה גם אם שונים מעט או קיצוניים יותר מאלו שלהם. מקווה שדעתי ברורה ושאף אחד לא נפגע SSC על כל המשתמע תביאו את כל החו"לניקיות הזו אל מרכז הבמה במלוא הדרה יש לה מקום והיא שייכת לכאן {סליחה - אבל בשום אתר בחו"ל אני לא אצטרך להתמודד עם דרשני CBT אם מיקמתי עצמי בנישת ה-D/s שהיא קיימת, ענפה, מפוארת בדרכה ויפה גם יפה - קצת שונה בהתאם לצרכים ויצרים ורמות רגש אל מול אינטלקטואל, לא יודעת מה, זה לא משנה עכשיו} אם אמת טהורה בעשייתכם ודברכם לא יהיה מקום רב להתווכח אתכם ומי שיש בו מידת הכלה קטנה נו מה? יש כאלה תסלחו להם אבל אל תוותרו לאחרים שיכולים לאלו שנורא רוצים ולא מוצאים מוטעים ומנוצלים לרעה בעת שימוש לא אחראי ופוגעני של לגיטימיות האדם לבחירתו האישית לדברים גם קצת יותר אחרים וכואבים - מי ישפוט אותם על בחירתם? ובעיקר אל תוותרו לעצמכם. זהו חג שמח יום נעים {עם או בלי עקבים - אם יש כאן חכמים מלומדים מנוסים ואחראים - דחוף מתבקשים לסור למרכז הבמה ולהלחם על כבודם ומקומם - בלי הרוגים! אני גם מניחה שיש לזה לא מעט קיום במועדונים.... ומה שלא יהיה - זכות שולט אחד למצוא את המקום הנכון וההולם להצליף באבר מינה של האחת לצד זכות שולט ענייני ורלוונטי לא פחות לנהל את זממו בליקוקו ולתפעל את השליטה ממקומות אחרים שבהחלט קיימים - כל אדם והסיפור שלו - תקף ונכון באותה המידה לשולט ולנשלט, לצד מידת התאמתם - עבורי זה מתחיל בבנאדם. לכולם יש מקום באותה מידה - רק לא למתחזים הנצלנים שבאו לעשות פה הרבה רע ושנאת אדם, גזע ומין לצד הפרעת מגלומניה קשה עד מסוכנת של אי שפיות לא טובה כזו - עזבו מינוחים - תביאו את הדבר האמיתי והנכון אל הבמה. יש מי שימצא עניין וישמע - יש מלא נשים המחפשות שולטים אמינים ומהלכות להן במקום של סכנה קיומית - אני מפחדת עליהן, נו - תרגיעו אותי אפילו שזה לא חיפושי - דווקא בגלל. הלו גברים! קומו והגנו על הנשים המבקשות להפקיד את גופן בידכם. לכך או אחרת... לכל דבר יתכן הסבר מצוין או התחמקות מחשידה... ואז.... אה.......} |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Morticia • 13 באוק׳ 2008
טוב, לא יודעת למה יצא לי ככה פעמיים - עם אדום ובלי
גם לא חשוב ולא משנה טעות - סליחה בכל אופן נכתב לשתי התגובות הענייניות מהעמוד הראשון לפני ההערות האישיות של שלל המקובלים בחברה שהקפיצה אותנו אל העמוד הבא אז קיים גנון וגם זה תחום בבדס"מ nanny זה צחוקים ראיתי קטעים מטורפים על זה בחיי חוויות מגניבות - משחרר בנאדם בהחלט יכול לא כולל כאב בהכרח או בכלל מנטלי - משחקי אבל ברצינות כזו למה לא? הקיצר... סליחה ובבקשה. |
|
lucifer-666 |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
lucifer-666 • 13 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? פרנקי יקירתי לונג טיים נו סי יו }{ תראי המון זבל הגיע לאתר הזה ומכיון שאין אפשרות סינון אז גם ה BDSM נעלם מפה לאט לאט רוב מי שבאמת רוצה לעשות ועושה לא נמצא פה או לא מפרסם כלום על זה כי אם היו מעיזים לפרסם אז היו תוקפים אותם ללא סוף כי כולם חכמים גדולים והם יודעים הכי טוב איך לעשות סשן כול אחד יעשה את מה שטוב לו וזהו מבלי לתת דין וחשבון לאף אחד ולאט לאט רוב הדינוזאורים יעלמו מפה (כמו שחלק גדול כבר נעלם ) והאתר ישאר לונילים |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
שלגי • 13 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: כנראה שאף אחד לא זוכר כאן את ההגדרה המסורתית והטובה ל"סאדו - מאזוכיזם"
אבל מי צריך "סאדן - מאזוכיזם" כשהעולם צועד קדימה ? כבר יש הגדרות חדשות , יש סאדו אחר. נכנסו ללקסיקון שלנו מושגים כמו: "כבוד השפחה וחירותה" "אונס בהסכמה" "אפטר- קייר" סשן הצלפות אמור להראות כמו עיסוי רקמות עמוק וכבר נראה לא הגיוני שלהתחנן לרחמים זה חלק מהעניין . עבור שני הצדדים. כולם מעריכים שליטה מנטלית אבל קורעים לגזרים מישהי שנדרשה להגיע מוקדם לעבודה וויתרה על זכותה להיות שפחה גאה וחופשיה . בדיוק. |
|
fuxia |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
fuxia • 13 באוק׳ 2008
מורטיסיה.... מה לקחת??
הכתיבה שלך תעתעה את מוחי יותר מלהסתכל על הקישוטים בסוכה צודקת... אין כמו התקשורת הפרונטלית, לדעתי.. לשלב את כל החושים! פרנקולינה סקסית אני חושבת כמוך, מהבחינה שאני לא רוצה חירות, לא חופש ולא הסכמה, ואני אוהבת להיות כאן כי אני כן רוצה את חוסר האונים המוחלט כשלא מותירים לי את יכולת ההחלטה ומאמללים אותי גם בדרך לעבודה הונילית שלי! אבל כל זה אפשרי רק כשלצידי אותו אחד שהסכמתי לקבל מעלי(..) ועד שאסכים לזה, לצערי, הרבה מהכיף והמסורתיות של הSM נשללים מאיתנו... כי כל יום שעובר אני קולטת את סוגי האנשים שהתחום הזה יכול למשוך ואני פוקחת שמונה עיניים סביבי..... לצערי כבר הזכרתי? וזו הסיבה שכולם משתאים מול כל אותם מעללים שמעוללים לשפחות ושניה לפני שהאורחים מגיעים, אני רק אוסיף שזה מה שבא לי למלמל כל החיים: You got me begging you for mercy " "why wont you relase me (וברור לך שכולם עושים את כל הפאן מחוץ לשורות הוירטואליות המתלקקות) |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Morticia • 13 באוק׳ 2008
למה אתה מתעלם מדבריי ומתעקש על כזו תשובה?
האם מיילדום ופמדום הם אותו דבר? האם בהכרח? האם ספייס של גבר מושג באופן בו מושג ספייס של אישה? האם מחזיק השוט הוא בהכרח השולט? האם יש ספר חוקים מדוקדק בעל רשימה שחורה קפדנית? האם אתה מכיר באסכולות ונטיות שונות בתוך הבדס"מ שהוא מושג רחב? נטיות כבדות יותר ופחות פיזיות, מיניות, רגשיות, שכליות, שונות ומגוונות? האם אתם מבינים ששליטה אינה במתן עונשים לאלו המבקשים אם כי חינוך לעבר שירות השולט ואין בזאת לבטל את האדם שמולו? בעיני הוא מאוד חשוב אבל ככה זה אצלי - זכותי? מיהו ונילה? ולמה עסקנים הם כאלה שופטים במקום לבוא ולהסביר עצמם בצורה מכובדת לצד קבלת השונה מהם אך רלוונטי לעולם השליטה ומיגור תופעת הניצול המטומטם של האדם הקטן? מה זה ונילה בכלל? האם נאסר עלי כאישה הנמשכת למקומות מסויימים בבדס"מ מסוג אחר וממקום אחר שלי ובעיקר נמשכת לאדם הנכון במקום הנכון ובהתאם לאופן בו אני שולטת בעולמי ובקיומי לשאול שאלות ולהעלות תהיות לגיטימיות שאינן שופטניות ו/או ביקורתיות בוודאי לא לוחמניות אלא בדיוק האינטליגנציה הרגשית הזו שקיימת בי וניתנת לדיון עמי? למה ישר מלחמות ומגננה? למה לא להרים מדיניות הסברה? אני מסוקרנת מדברים מסויימים שאני רואה ומבינה אחרים באופן טבעי אני רואה כאן המון חטאים לעניין שצריכים לקומם אתכם הרבה יותר ממני ואני דואגת לנשים שבאמת מחפשות אתכם השולטים {האמיתיים - ברור שחצי מהשולטים כאן הם סאבים וחצי מהמלכות הן סאביות - זה לא משנה - גם יש שפחות, עבדים וים של אסכולות, זרמים ומינונים - כן מערכת יחסים, סתם סשנים מזדמנים - מסורים או רק לכאב מכורים - לא משנה...} למה אתם לא כאן להסביר ומה הופך את הסאדו שלכם לאיזה בית מקדש שכל מי שלא מבין וחי ונושם אותו הוא סתם ונילה ןמאיפה הוא יבין אם לא תהיו כאן להסביר ועוד תתנו לזה להיות ככה מנוצל לצד שלל המחפשות והמחפשים? שבאמת רוצים וזקוקים ונשלטים מבקשים להפקיד עצמם בחוף מבטחים או לנצל אחרים לפרקים משתנה תכלס זה לא באמת דיון שלי כי אין לי עניין במיילדום או בהפעלת מזוכיזם גופני כלפיי באופן אישי אני גם לא חסידת CBT - זכותי אבל יש כאן נשים נפלאות שמחפשות וזכותי לדאוג להן לא פחות מה גם שאתמול מצאתי עצמי חוטאת בטפשות גדולה לחגורתי ומה שהגיע ממקום תמים של ניסיון להבין הותקף ולא קיבל תשובה אלא רק מלחמה, מגננה, האשמה ירידה לרמה מביכה כל מיני תגובות שעשו לי רע כי זו לא המלחמה שלי ןאני לא הזמנתי אותה טיפשי שהכנסתי עצמי עליה מסתבר שגם לי יש עוד לאן לגדול כולכם כבר הגעתם למכסימום השליטה שלכם? זו לא מחשבה של מאסטר ותמיד יתכן מקום ללמוד מהנשלטים תלמיד בן יום יכול להיות אוצר לצמיחה אישית ולו בוודאי יש מה להרוויח מכם ולא רק להתענות ולהפסיד ביקשתי להבין וזכותי אגב לומר חד משמעית שאם גבר ככה ירצה לעשות לי אני אבעט לו בביצים אולי זה הקיק שלי, מה לא זכותי? אף אחד לא יגלוש מהחופש והבחירה האישית שלי זכותי עדיין זכותכם לפועלכם ומה רע בהסברה לאלו המנסים להבין 'שלא נדבר על המחפשים להשתייך לעולמכם הספציפי? מי זה פה הונילים ומה זו ההתנשאות הזו? כל שחורת שיער עם איפור מעט גותי ושוט ביד היא מיסטרס או דומינטריקס? כל דומינטריקס היא סאדו-מזוכיסטית? כל העולם הרחב והמנוסה מסביב ארץ ישראל עומד עכשיו ואומר: בולשיט! האין בכם הבנה לשונה בפני עצמכם והאם כל ניסיון להבין את עולמכם יתפרש כערעור מעמדו או זכאותו להתקיים? אצלי הראש מאוד פתוח ויש אינטליגנציה רגשית לא מקנאה ולא בטיח לא מוכנה להשוואה המטופשת והניסיון להגחיך את עולמי שנעשתה כאן אתמול לא רלוונטית לכלום ומבקשת להבין את הדבר עליו אתם מדברים ועד כמה יש בכם הבנה וסובלנות לרוחב הקשת של עולם השליטה גם אם לא הארד קור סאדו-מזוכיזם לא רוצה שפחה זועמת שעושה לי מניירות של סאבית? לא תקבל עונשים רוצה מאסטר מחונך שיעמוד מאחורי דבריו ומעשיו באופן מכובד ויאה למקום וגם אם כן - התתכן יותר מתשובה אחת? איזו יותר לגיטימית מהאחרת ולמי שייכת כזו קביעה? משנות ענייני במיניות ובנפש האדם ממניעיי האישיים יהיה עיסוקי הפרטי אשר יהיה ראיתי וצפיתי הרבה וויאריסטית די גדולה של S&M הארד קור, יותר ופחות נהנית לפעמים יותר - לפעמים פחות מייל דום לפעמים קשה לי - מודה מקבלת בהבנה ותמיכה בוודאי כשישנה הסכמה ושליטה חלק מהשפחות כאן הן נשים משכמן ומעלה מגיע להם מאסטר לתפארת שיכבד ויאהב אותן מכל לבו חזקות, חכמות ובאמת רוצות לא רואה את זה כמכלול השליטה לא חושבת שמי שלא שם הוא ונילה ממש לא זה עלבון לתחום באשר הוא קיים לא חושבת שזה בהכרח מאחד אותנו לקהילה בוודאי לא מגובשת ותוהה באמת ובתמים למה אתם לא כאן ומתעקשים? אתם חושבים שלעסקנים המעט פחות מכאיבנים ו"אכזריים" כביכול {וגם, בחירת מילים גרועה} אך שיש בהם אלמנטים בדס"מיים אחרים מרגישים בנוח עם הסיטואציה הקיימת כאן? ונדמה לכם שאין בנו מקום לראות איך לשלוט במצב גם אם שונה מנטייתנו היומיומית אותה אנו מחפשים? אני רואה מקום בעולם ובחברה האנושית בכללותה להילחם על אהבה זוגיות ורומנטיקה האם זה מתכון אנטי בדס"מי לתליינים? מה פתאום? וואלה, אני גיליתי הרבה מהעולם הזה באירופה ושם בכלל לא מורמת גבה לאישה - ליידי - גבירה השייכת לתחום D/s - יש גם כאלו גברים - משני הצדדים - חופשי! זה חלק מעולם רחב זה מתעסק הרבה פחות בכאבים ו"עינויים פיזיים" האם הנפש פגיעה פחות? האם נבכיה יותר פשוטים מחריכת בשרים? האם יש להזניח את האחד על פני האחר? האם ישנה הבחנה בין משחק של שותפים ממקום רגשי ואותנטי לבין עיוות מציאות עד מחיקת קיום אנושי אינדיבידואלי של אדם שהתקרבן מעבר לבינתו? מי ילחם על הדקויות הללו אם לא המאסטרים, הדומים, המיסטרסיות, הגבירות, הליידיז, הוואט -פאקינג אוור כל עוד באחריותם קיימים אנשים התלויים בדברם וחכמתם, נושאים אליהם את עינם בהערצה, מסירות וביטחון בדברם? שוט מבטל אינטליגנציה? יתכן לפעמים אבל עוול איום למאסטרי בדס"מי המכבד עצמו ויש חכמים יותר ופחות - בסדר לא כולם נכנסים לנבכים שכליים מורכבים או רגשיים עמוקים לא כולם משחקים כל השעות וכל הימים ומרשים לעצמם להרדם מחובקים כחברים הכי טובים למה לא? סליחה... אבל האם אין מקום למדיניות הסברה? אני מבקשת תשובה ואני מבקשת שיקום דום רציני אינטליגנט ענייני מנוסה בעל אותם נתונים מרשימים אותם הוא דורש משפחתו או הנשלטת שלו או לא יודעת מה וידבר אתי לרמתי שכל שולט אמיתי מבחינתי מסוגל אליה מצע שליטה שולט דורש? שולט מביא למה אתם לא כאן לעשות את זה? יש אופנת שליטה נשית רוב הגברים מתים למישהי שתחנך אותם כבר כי המתירנות של החברה הברברית הנוכחית מחקה ג'נטלמניות וביטלה את הליידי הבסיסית - יש משבר חברתי קיומי - הגיוני עכשיו הרוח מנשבת לעבר אופנת סאביות נשית - קצת, נראה לי ושימו לב שיש ריכוז עצום של נשים סופר איכותיות במקום הזה שלא בהכרח מחפשות את הדבר שאתם מציעים גם בין הנשים תמצאו "נשלטות" ששולטות בשולט שלהם יאללה כבר עם התמימות - הפוכות לרוב וטוב שכך חכמה היא ברכה ליחסים תקינים המקיימים את רצון הצדדים באופן איכותי והרוחות שואלות איך זה יכול לשרת את מרכז החברה זה הליך חברתי טבעי שהיה צפוי שיקרה בסדר לא רציתם מהפכה? אתם לא רוצים הכרה חוקית? אתם רוצים להמשיך להיות זרם שולי ומתנשא שאין לו מקום להכרה וקבלה חברתית? לשמור על אליטיזם ולהאשים אחרים שאין בכוחם לקבל את נטייתכם, גם אם קיצונית? קומו ותלחמו תראו לאן הגייז הגיעו ודווקא בתחום שלנו להבדיל מהם הנשים נלחמות הרבה יותר חזק מהגברים אבל מקומכם כאן ומקומם של אנשים רבים גם אם עוסקים בתחומים קצת אחרים ומבקשים להבין יותר את תחומכם לא פחות קבלו אותי ואותם באותה המידה - תנו לנו לקבל אתכם {מינוחים שמוזרים לי - דוגרי} כבדו אותי כאישה ובת אדם שלא מסתלבטת כאן כי זה מה שמגניב עכשיו וללא שום פשרה על השקפה ועיסוקה הפרטי אגב - ישנם גם מתחלפים בעיני אלו הכי חזקים ועוצמתיים זכותכם לדעה משלכם שאינה כשלי שלא נדבר על כך שמפריע לי כל הצורך להגדרה ובעיני שליטה עוצמתית - חגורה שחורה - מאסטרי ללא עוררין - בכיוון כזה או אחר - פתוח למשהו הרבה יותר אמורפי וחושני פחות מקובע גם כזה שיורד לתקשורת הבינ-אישית הפרטית בין העסקנים הספציפיים שוב - תלוי אסכולה אתם בטח לא נלחמים בזכות קיומכם כגברים ללא שלילתכם כמוכרי שירות מיני השפחות שלכם רוצות להקים בית אתכם סליחה - דומינטריקס אינה ראויה להתמסרות זהה? אבל בואו ותהיו כאן הבינו שיש פעילים יותר ופחות מכיוונים וזרמים מעט שונים אך פתוחים ומתעניינים בשלכם לא פחות {והאם יש דמיון מדויק בין אדם לאדם?} מבקשים הסברים וקיום ממשי למה מוותרים? כי אנחנו חרא מדינה? חרא אנשים? חרא אינטליגנציה רגשית? שטחיות פלאפלית מצוייה? די - יש במדינה הזו המון אחרים ואני חושבת שיש מתעניינים אותנטיים ותראו במה הם נתקלים אני נלחמת על האסכולה שלי גם אם אין לי שותפים בה למה שאני אתן לה לרדת לטמיון ןלמה שלא אהיה פתוחה להסברים וכבוד אנושי הדדי גם אם לדברים שונים משלי? ומה עם כל השפחות? איפה האדונים הרציניים לדאוג להן ולהצדקתן העצמית להימצאותן כאן אל מול קטנות אנושית מטופשת ולא רלוונטית בהכרח, לצד הרבה אנשים נפלאים בעלי צרכי שונים ומשונים? למה שיפתחו אליכם אם אתם סוגרים את הדלת? כי זו מניפולציה של לביאות? אתה אומר לציידת לא? מה? אתה צוחק עלי כאילו? די - אתם מחפשים את השפחות הכנועות, לא? והלביאה מחפשת את הסאב אז בואו נצליח לנהל דיונים ידידותים מכובדים ומפרים למען העסקנות באשר היא ומניעת ביזוי מוחלט של נטיות האדם שאינן קשורות באופנת החברה. אתם תקחו לי את הרומנטיקה ומחוזות דמיוני כי היא מפליגה לעבר ספייסים שלא מותירים צלקות שרואים? בואו גם לא נשכח שאנשים הם דינאמיים ושאני באמת מבקשת להבין את המקום הזה שבו אתם ככה מבקשים מאישה לותר על זכותה לשים את הגבול על עצמה ולהתעלל בה פיזית בכזו רמה? שאולי אני מגזימה והיא נורא נעימה ונוחה... באיזה עומקים זה מתקיים? אני מקפידה מצדי ולומדת לעומק והיטב את האדם אתו אני בוחרת לשחק את המשחקים שרלוונטיים לי תוך שמירה על ראש פתוח וזרימה טבעית ואחראית שאם תשאלו אותי עליה אשיב בחיוך ובנעימים יודעת גם את הגבול שלי ואתך הדרך חזרה שלי הביתה לא לוקחת את זה מאף אחד אחר לא סובלת משגעון גדלות בואו תנו אתם את אותו הדבר בחזרה אני בטוחה שרבים מכם יכולים די עם הלהיות מגניב - אנחנו חברה אנושית מה זה הסנוביזם הזה? אם אתם מומחים בקשירות ווים אתם בדרגת מאסטרי גבוהה משל אדם שהתמחה בקונג פו? איך זה קשור? לא יודעת - צריך להיות הרבה מקום ליצירתיות חופשית בתוך שליטה ולא מערכת חוקים מוכתבת וסופית. ויש אמות מוסר ונימוס אנושי בסיסי אין כאן עם מי לנהל דיונים? אתם שומעים אותי? כולם קטנים ופארשים ולא שווים? בואו ותראו מה אתם יכולים? FIGHT FOR YOUR RIGHT ACCEPT YOUR OTHERS LET THEM DO THE SAME FOR YOU TALK - DON'T NOCK סליחה - מכבדת אבל קשה לי עם חלק מהדברים שנעשים לנשים - יש לי מצוקה נשית פרטית עם זה ואני רוצה לדעת שיש שם אחריות ולא התעללות אני בטוחה שכן בהרבה מקרים השמיעו קולכם! פעם מזמן פגשתי מאסטר שהוליך את שפחתו היפה והסקסית על שש ברצועה באירוע קהילתי - הוא עשה רושם של אדם מאוד אנושי ונעים הליכות - לא של איזה שונא נשים המדחיק שנאה עצמית או לא יודעת מה - לא חשוב היה ביניהם הרבה כבוד וניכר רגש - קשר חם בין גבר ואישה המרשים לעצמם גם כאלו משחקים לא מוותרים על חברות, אהבה, רומנטיקה ופתאום מישהו בא - ככה מהצד ובאופן אינפנטילי ולא רגיש של טמבל הוריד לה פליק בתוסיק ואותו דום לא הבחין והיא כמעט התחילה לבכות זה פגע בציפור נפשה! אתם מבינים מה זו אישה? כי יש נשים שכאן ממקום של פגיעה? אתם מציעים לה גם חום והגנה לצד הרפתקאה? סבלנות וביטחון? תמיכה? חינוך שיש בו משמעות מעבר לאגואיזם סדיסטי? {שאינו כזה בהכרח ואם כן אז אנא ספרו לנו עליו} ואני שבחיים לא הייתי נמצאת במקום שלה עם מי שאני עם עצמי מכבדת אותה ואת אהבתם התרשמתי מהחיבור שהיה בינם וכמעט התחלתי לבכות אתה - נורא הבנתי ללבה אם הייתי הוא? הייתי רוצחת אותו במבטי לפחות כדי לא לעבור על חוקי מדינה ומוסר אז היא שלו ככה אבל של כולם? מה פתאום? והוא הראשון שצריך להגן עליה. אבל הוא לא שם לב. אז ראיתי לנכון להעיר לו שמרתי על ראש פתוח - לא באתי מתוך תבנית שברור שהוא לא יתרגש היתה לי תחושה באתי בצורה מכובדת, ידידותית, נעימה, עניינית אך חד משמעית והחלטית אני שולטת לא מעט מתחושות ואינטואיציות יש כאן מי שמזלזל לי בזה? צוחקת עליו הכי קטנה על כל הקטנים שיגדלו למקומות המוגבלים אליהם הם יכולים ויתנו לי את השקט לעוף למרחקים שלי ולצחוק עם האחד שמתאים לי במקומות שלי ורואה את מקומו להיות מסור שם לי ולדרכי שהיא מתחשבת וחמה ואוהבת הרבה מאוד בכללותה והוא אכן הגיב בצורה בה אני הייתי מגיבה לו הייתי השולטת שלה הוא הבין את החומרה - הוא היה מאוד נעים אתי בחזרה והודה לי - לא הקל דעת ברגישות הנשית הוא מייד בדק לשלומה וליטף אותה הוא היה שם בשבילה והיא נורא נפגעה מזה אתם מבינים או שפשוט עומד לכם הזין מזה? {בלי להעליב - דוגרי} מבחינתי - שחקו עד מחר - תהיו מטורפים - תעופו לגבהים - תתפרעו - תשתגעו אבל זו שליטה ןזה מאסטר ולא מוכנה שיוותרו לי על זה ועוד בלי מתן הסברים אנחנו אוהבים להתעלל בנשים ואתן צריכות לוותר על הכל חרא זה כל מה שתקבלי זה בולשיט של כל אותם "וניליים" ויש עוד הרבה בולשיטים שכנים ויש נשים המחפשות אתכם לצד סאבים מופלאים הפונים לשכמותי או אחרות בצ'אנלים פרטיים ולא מעט מתנצלים על המתרחש בפורומים הכלליים יש כאן אנשים נפלאים יש כאן אנשים וניליים ובדסמ"יים באינטגרציה שאינה מוכנה להתמקם באיזו הגדרה שנקבעה ע"י אחרים כונילה קינקית בעיני זה טיפשי וקטן ולא ונילים יותר ופחות מי יקבע? מי ישפוט? אני מבקשת מדיניות הסברה עניינית רלוונטית ושייכת למקום ולכם האנשים אשר באמת מייצגים איפה ההגנה על שפחותיכם? וזו שאלה שאני אשאל לגבי דומיות באותה מידה הזקוקות להגנת הסאב או העבד שלהן שיהיה הרבה דברים מלבד זה שחושב שהיא המשרתת שלו ושלכל אישה מכובדת אפשר לשלם כדי לענות לו על הצרכים מכבדת עסקניות רציניות בתחום ה-S&M בוודאי מוקיעה מכל זכות אנשית ובסיסית שלי לזנות עצמית גם אם כשולטת או נשלטת - לא עוסקת בהגדרות כמו בתחושות את מושג הסרסרות אז יש ליידיז מכובדות - מאסטריות רמות מעלה - כל אחת בתחומה ועניינה הראויות גם ראויות לאותה הגנה מהגבר הבוחר ורואה לנכון להתמסר אליהן הן בטוח הבטיחו לו את זה הדבר מצדן מי יפגע בסאב שלי? מי ישאל שאלה לגבי האופן בו אני בוחרת לנהל את התנהלותי אל מול התנהלותו למולי ולא אהיה שם לצדו לתמוך בו? וכאילו שגברים נשלטים לנשים ונכנסים לקטע תוך דקה וחצי ממש אתם רואים באיזו חברה אנחנו חיים? ונשלטים אינם בעלי אופי אינדיבידואלי שיש להוקירו ולכבדו? אם לא, אנא הסבירו את עמדתכם בצורה מכובדת. איפה הגנת הגברים על הנשים ועל העיסוק, גם אם שונה ואפילו קיצוני? איפה הבושה אם גבר עוצמתי שעסק רבות בהכנעת נשים במידות כאלו ואחרות מוצא לנכון להתמסר לגבירה נכבדה - לבנות לה בית ולהקים לה משפחה כי זה מה שבא לו עכשיו מה רע בשילוב של מלך ומלכה? פוטנציאל עצום בעיני לשליטה ואובדן שליטה איכותיים ומי יקבע איפה זה ונילי ואיפה זה קינקי ואיפה זה במרום הסנוביזם הסקפטי? האם זה מפחית מכבודו או מכבוד המצאותכם? האם זה ונילי בעיניכם? אני חושבת שנדרשת הגנה על השפחות שלכם מפני זבל של גברים שכל שולט אחראי לעולם לא יסכים ששפחה הגונה וראויה תינזק באיזו צורה על ידם אפילו שזה פוטנציאל עבורכם לצאת גיבורים גדולים אתם כבר יכולים מקומכם כאן וכתבתי כל כך הרבה שאפשר להקניט ולנסות להשפיל מכאן עד מחר צוחקת עליכם ומאמינה בדברי פתוחה וקשובה לשלכם מאמינה בקיומם של עוד אנשים מלומדים מספיק לדיונים ברמות אנושיות רלוונטיות מ"תחרות הקקה הבינלאומי של שבורי הלב שהכל כואב ויאללה בוא נכאב ונכאיב ונשכח מה זה לתת ולהיות ולהגן וכולי" המתקיימת כאן הפרעות נפשיות על גבול התעללויות לא מקובלות - בוודאי אם נפשיות וכן, הדומיות היו הראשונות שהפכו את המקום לגן שעשועים ןמריצות פה צחוקים חופשי והרבה גם נטשו ואיבדו עניין מצאו את שלן הקהילה הלא קהילה הזו באמת מצומצמת לכאן? בולשיט אבל יש מקום לתת דברים ואתם מתבקשים תודה |
|
פרנקי |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
פרנקי • 13 באוק׳ 2008
שמחה שאני לא לבד
ולמורטישה דארלינג, מעבר לתחושה של פיצול אישיות ועירבוב משקאות מצדך , עקב חוסר העקביות המוחלט באמירותייך, עוד לא נתקלתי בשיפוטיות כל כך נחרצת, מעורבת באגריסיביות ואטימות . מספר דוגמאות רק מהתגובות האחרונות . אנא ממך , הפגיני יותר סובלנות ופתיחות כלפי אנשים שבאים לשתף ולהיפתח לפורום זה. ותקראי מה שאת כותבת לפני הלחיצה על "שלח" "...את אשכרה נהנית ממה שתיארת כאן עכשיו? אני הייתי מכניסה לו בעיטה ומפילה לו אשך" מורטישה אמרה : "איזה מין גבר זה? למה הוא עושה לך ככה? " |מה זה אין לי בעיה? זה לא שלי בכלל לחוות דעה מקבלת את האחר והשונה אבל מאין ובשל מה? מי נתן הסכמה ועד כמה כוח יש לך כשולט לקחת? לשם הרוע והשנאה? נטול ביטחון אחריות והסכמה? ביטול אדם בשל היותו אדם? לא מאמינה לכם" אם עוד פעם תגידי ש"זכותו של אדם..live and let live ..אני לא שופטת .." אז זה מה שיש לי לענות לך א נ י ל א מ א מ י נ ה ל ך נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 13, 2008 7:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
הנה אמרו את זה קודם לפני ....
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
קליבר(שולט) • 13 באוק׳ 2008
Toothfairy כתב/ה: הפורום הזה הוא דוגמא קלאסית ל..מדברים הרבה עושים מעט..מעט מאוד...
ובעיקר שואלים הרבה שאלות מטופשות. בדיוק ... |
|
Aion |
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 באוק׳ 2008
Aion • 13 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: למה אתה מתעלם מדבריי ומתעקש על כזו תשובה?
האם מיילדום ופמדום הם אותו דבר? האם בהכרח? האם ספייס של גבר מושג באופן בו מושג ספייס של אישה? האם מחזיק השוט הוא בהכרח השולט? האם יש ספר חוקים מדוקדק בעל רשימה שחורה קפדנית? האם אתה מכיר באסכולות ונטיות שונות בתוך הבדס"מ שהוא מושג רחב? נטיות כבדות יותר ופחות פיזיות, מיניות, רגשיות, שכליות, שונות ומגוונות? וכתבתי כל כך הרבה (וואלה?) . . . תודה ועל זה נאמר: ''כתבתי הרבה כי לא היה לי זמן לחשוב'' |
|