אחת כזו |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לרדת מהפסים.
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
אחת כזו • 14 באוק׳ 2008
אני יכולה להבין למה חוסר שליטה מפחיד אותך כל כך ומוציא מהמקלדת שלך רוב ברברת, וכל מיני דימויים של אשכים נתלשים, מורטי..
תראי מה זה, למרות שיש בידיך את מילת הבטחון שלך ,את לא באמת מצליחה לשלוט בעצמך ונכנעת לפסיכוזות שלך שגורמות לך לכתוב מלל כה רב, מבולבל, וחסר משמעות באמת... במקרה כזה ברור לי מדוע את נוהגת תוקפנות ושלילת תפישתו והתנהלותו של אחר. זה ברור לכולם - יש דברים שאינם מתאימים ליכולותיך והתפתחותך, עד כדי כך שאינך מסוגלת לתפוס את האפשרות שהאחרים יכולים להיות ואף להנות מסיטואציות מהסוג הזה. אם את באמת סקרנית, כמו שאת טוענת, את יכולה לשאול ולהתעניין - זו מהות השהיה שלנו באתר: אינטראקציה בין אנשים עם מכנה משותף לתחום. רק תשאירי את התלהמות הרוכלת בשוק שלך במקום אחר, ואם אפשר - נסי את עצמך לקרוא את המלל ההזוי וחסר האחריות שלך לפחות פעם אחת, בטרם את משלחת אותו וגורמת לנו להיות חסרי אונים וללא מילת בטחון. אבל ביננו מורטישיה, את לא באמת מתעניינת. יש לך את הדעות שלך, התפישות שלך, והן לא תשתננה. אצלך עניין הקורבנות הוא משהו שאת לא יכולה להניח לו כשאת מתבוננת בעולם: תמיד יהיה קורבן שם, שצריך לתלוש למקרבן שלו איזה אשך - נכון מורטי? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Morticia • 14 באוק׳ 2008
חלמית קטנה כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
אני חושב פרנקי, שהרבה מאלו שמחוברים ל"הארד קור" של הסאדו מאזו, במובן הפשוט הבסיסי החזק האלים הקיצוני והברוטאלי של המושג, הפסיקו לכתוב פה. אני חושב שהאווירה נעשתה כזו, שלא נעים יותר להביא את החומרים האלה לפה. חג שמח : ) . עצוב וחבל שזה כך, אבל זה נכון. חבל שאנשים הפכו לשופטים כלפי אלה שבחרו להם את הדרך הטובה להם שלא בהכרח טובה או רצויה לאחרים. אבל מי זה האנשים האלה שאתם כל הזמן מאשימים? מי אלה? דברו! מי עוצר אותכם? אין לכם מה לומר אז כולם אשמים ואתם נורא מסכנים ואין לכם מקום שלא ברור לי מי לוקח לכם ונראה לי שאתם לוקחים אותו מעצמכם. ויש כאן איש חולה נפש שמצא מפלט מהתמודדות עם מחלתו הוא רשום בהרבה יותר מפרופיל אחד כאן, למי שלא הבין כל קשר בינו לבין בדס"מ מקרי בהחלט הוא מתעתע במוחות אנשים ממוחו החולה ואתם נופליפ למערה שלו אותי אי אפשר להפיל שם בכלל לא חיברתי את החיצים לאיזה הקשר תבוני מלבד מוחו החולה. הוא לא יכול לקום אז הוא מנסה להפיל. הוא רוצה שמישהי תשתין עליו ותדרוך לו על הביצים הוא בחשכה קשה ובאימפוטנציה רגשית מסוכנת שלא נדבר על התעללות ברורה באבר מינו הוא מרביץ לו ומתעלל בו גולום! לא צחוק נו. אין אראגורן באתר הזה יש גולומים שלא ידעו לשחרר את פרשס - האישה ששברה להם את הלב זה מפחיד! איזו עלטה נוראית להיות בה אל תפלו! תהיו חכמים! ומי אלו האנשים האלה שאתם כל הזמן מאשימים? אתם בעצמכם רקדנים גרועים שמאשימים את הרצפה מי אמר כאן יותר מתלונה ומי זה שמפריע לכם? למה אתם מחוברים? האיש החולה חייב להרים את עצמו לעבר טיפול פסיכיאטרי דחוף! כולי צער וחמלה - איש באמת מסכן כולנו צריכים לדעת להבחין בין עסקן בדס"מי שפוי לבין חולה נפש שמצא את הבריחה שלו בתעתוע מוחי כאן דחוף פסיכיאטר - לא יודעת מאיפה תרים את עצמך אתה נמוך במקומות חשוכים שאין להם את הכח להפיל אנשים מהאור עם זאת בפירוש מסוכן לחברה ויש שעלולים להפגע - אל תקשיבו בכלל! כ"כ חושך שהוא לא יודע אפילו איך להרים עצמו לטיפול האור קורא לו והוא לא מצליח אז הוא שולח חצים לא שפויים תוציא נפשך מדעתך ושיאשפזו אותך אמן - זה הסיכוי היחיד שלך יקחו ממך את המחשב - יעשו חסד עמך ועמנו - דברים שאתה מסוכן להם בשיא הרצינות יכפתו ידיך למיטה ואט ואט יתגלה לך עולם אפור ומעט קודר שלא קשור לתעתוע שאתה מדמה לך במוחך כמציאות שעל כולנו לקבלה כאמת לאמיתה זה יהיה קשה - תהיה חזק אם יש לך חברים תן להם להיות שם בשבילך לבי לבי אתך אבל בלי רחמים - אשפוז דחוף ואין מקום לבלבל את זה עם עסקנות בדס"מית - לא! תהיה בריא - אמן לאן נתת לאהבה להפיל אותך? תבכה שם במיטה - תשחרר הכל - שלא ישאר בך עוד שד אחד אמן - מי יודע כמה חמור שם הנזק אצלך תסלח על הכל - תן לך! בכל הכוח שחרר שם - אמן ותצליח אין מקום לפשרה - אשפוז כפוי מחר בבוקר - אתה חייב! קודם כל לעצמך ואתה בפירוש סכנה לחברה. אתה לא מבין אבל מאחלת מכל הלב שתטופל ותצא משם אהבה היא תרופה ואחת שכזבה לא הרגה את כל הסיכויים שבעולם אבל הפילה אותך למקומות וואה וואה כואב הלב, באמת אהבה היא תרופה אתה מחלה אשפוז כפוי בדחיפות - קום! אין מה לומר יותר מתפללת שתמצא את הכוח לקום ולעשות את זה ולעבור את זה ולהחלים ולחזור לשפיות ואט ואט לבנות חיים לעצמך כמי שאתה מתפללת חזק ותהיה חזק זה לא יהיה קל תצליח - אמן! תרצה את זה ותאמין שאתה יכול תצליח! |
|
Inside your head |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Inside your head • 14 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
אני חושב פרנקי, שהרבה מאלו שמחוברים ל"הארד קור" של הסאדו מאזו, במובן הפשוט הבסיסי החזק האלים הקיצוני והברוטאלי של המושג, הפסיקו לכתוב פה. אני חושב שהאווירה נעשתה כזו, שלא נעים יותר להביא את החומרים האלה לפה. חג שמח : ) . עצוב וחבל שזה כך, אבל זה נכון. חבל שאנשים הפכו לשופטים כלפי אלה שבחרו להם את הדרך הטובה להם שלא בהכרח טובה או רצויה לאחרים. אבל מי זה האנשים האלה שאתם כל הזמן מאשימים? מי אלה? דברו! מי עוצר אותכם? את. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Morticia • 14 באוק׳ 2008
לא, אבל תגידי עוד משהו נורא חכם ילדה - תצמחי גבוה.
גם את בחושך? בואי מותק - יש אור - מותר להסתכל. מה הולך כאן? דוגרי אני לא עוצרת פה אף אחד - בולשיט בריבוע! ואנשים, תרימו את עצמכם מהאפלות האלה מותר סאדו מותר משחקים מותר לדבר מותר חופש אסור להפוך אותי לאוייבת וצריך לראות מתי יש בדס"מ ומתי יש חולה נפש שלא אומר דבר עליכם אבל אומר לא מעט על איך צריך לקרוא אותו ואיזו חשיבות יש לתת לו ונראה לי שכולנו צריכים לרחם עליו ולאחל לו כח לגשת לטיפול ובריאות - אמן! וקצת אחריות אישית לצד אינטליגנציה רגשית שיש בה תוכן ולא רק אזכור לא תזיק פה לאף אחד יש פה עוד אנשים מוארים איפה אתם? SOS ! |
|
Inside your head |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Inside your head • 14 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: ונראה לי שכולנו צריכים לרחם עליו ולאחל לו כח לגשת לטיפול ובריאות - אמן! מילים קאשות חודרות כומו סאכין. רק בריאות (נפשית/מנטלית), אישה. Morticia כתב/ה: יש פה עוד אנשים מוארים איפה אתם? SOS ! כן, אני מיד אתן לך את מספר הנייד של שי טובלי... |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 14 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
אני חושב פרנקי, שהרבה מאלו שמחוברים ל"הארד קור" של הסאדו מאזו, במובן הפשוט הבסיסי החזק האלים הקיצוני והברוטאלי של המושג, הפסיקו לכתוב פה. אני חושב שהאווירה נעשתה כזו, שלא נעים יותר להביא את החומרים האלה לפה. חג שמח : ) . עצוב וחבל שזה כך, אבל זה נכון. חבל שאנשים הפכו לשופטים כלפי אלה שבחרו להם את הדרך הטובה להם שלא בהכרח טובה או רצויה לאחרים. אבל מי זה האנשים האלה שאתם כל הזמן מאשימים? מי אלה? דברו! מי עוצר אותכם? אין לכם מה לומר Morticia מי שהיה לי מה להגיד לו, זה נאמר לו בפנים . אין לי כוונה לצאת " לצייד מכשפות" נגד אף אחד/ת . את רוצה לדעת מי הם האנשים האלה? תבדקי בפורום את הפוסטים שנכתבו בזמן האחרון, תוכלי למצוא אותם בתגובות כמו הפוסט שפתחה נמשכת (סתם כדוגמה) ותראי מי הם אותם שופטים. חג שמח |
|
כובש יצרה(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
כובש יצרה(שולט) • 14 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? לצערי את כל כך צודקת רק שלדעתי את נלחמת בטחנות רוח. הבדסמ הפך בשנים האחרונות ליותר ויותר אופנתי וזה משך כל מיני טיפוסים גם של גברים וגם של נשים שיש מרחק גדול ביניהם ובין בדסמ. אילו זה היה מסתכם בזה שנכנסו כל מיני טיפוסים שאין להם מושג בבדסמ לא היתה לי בעיה בכך, כל אחד והבדסמ שלו ואם זה מה שעושה להם טוב מי אני שאשפוט אותם. הביעה מתחילה בזה שהם לא מסוגלים להבין ולצערי גם לא לקבל כאלו שבאמת חיים ואוהבים בדסמ באמת ולכן מרגישים בצורך לתקוף את אנשי הבדסמ על מנת "להצדיק" את חוסר יכולתם או פחדם מבדסמ אמיתי. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Morticia • 14 באוק׳ 2008
חלמית קטנה כתב/ה: Morticia כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
אני חושב פרנקי, שהרבה מאלו שמחוברים ל"הארד קור" של הסאדו מאזו, במובן הפשוט הבסיסי החזק האלים הקיצוני והברוטאלי של המושג, הפסיקו לכתוב פה. אני חושב שהאווירה נעשתה כזו, שלא נעים יותר להביא את החומרים האלה לפה. חג שמח : ) . עצוב וחבל שזה כך, אבל זה נכון. חבל שאנשים הפכו לשופטים כלפי אלה שבחרו להם את הדרך הטובה להם שלא בהכרח טובה או רצויה לאחרים. אבל מי זה האנשים האלה שאתם כל הזמן מאשימים? מי אלה? דברו! מי עוצר אותכם? אין לכם מה לומר Morticia מי שהיה לי מה להגיד לו, זה נאמר לו בפנים . אין לי כוונה לצאת " לצייד מכשפות" נגד אף אחד/ת . את רוצה לדעת מי הם האנשים האלה? תבדקי בפורום את הפוסטים שנכתבו בזמן האחרון, תוכלי למצוא אותם בתגובות כמו הפוסט שפתחה נמשכת (סתם כדוגמה) ותראי מי הם אותם שופטים. חג שמח לא התכוונתי חלילה להוציא אותך לציד מכשפות אני לא עוקבת אחרי כל פוסט בפורום הזה ובאמת לא הבנתי כי כל מה שרואים כאן זה האשמות אין מאשימים אני שואלת מלא שאלות ואין מענה השווה אזכור או רלוונטי באיזו צורה אז אל תצודי מכשפות אבל נסי להבין למה אני לא מבינה מה קורה פה והלוואי ועוד יתנו פה תשובות. בכל מקרה, אני מאוד מעריכה את התשובה שלך מודה לך ואת יודעת מה? זה שאחד אמר מילה לא טובה על מה שלך יש ולו אין לא באמת ובוודאי לא בהכרח צריך לשבור אותך אני חושבת שיש דברים שווים fight ולפעמים השונאים הכי גדולים שלך הם המעריציפ הכי גדולים שלך אז אל תתנו לחושך לכבות את הלהבה סליחה אם עולם הדימויים שלי מעט פלצני אני גם מעט נסערת כרגע כי אין לי איך לענות לקריאת SOS קורעת וקיימת ללא ספק שהתיישבה עלי חזק הבוקר והיא שם ואם מישהו יודע איפה האיש הזה ומיהו באמת אל תהיו חכמולוגים - לכו ותרימו אותו - דרוש טיפול - אי אפשר להתעלם. חג שמח גם לך |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
Morticia • 14 באוק׳ 2008
כובש יצרה כתב/ה: פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? לצערי את כל כך צודקת רק שלדעתי את נלחמת בטחנות רוח. הבדסמ הפך בשנים האחרונות ליותר ויותר אופנתי וזה משך כל מיני טיפוסים גם של גברים וגם של נשים שיש מרחק גדול ביניהם ובין בדסמ. אילו זה היה מסתכם בזה שנכנסו כל מיני טיפוסים שאין להם מושג בבדסמ לא היתה לי בעיה בכך, כל אחד והבדסמ שלו ואם זה מה שעושה להם טוב מי אני שאשפוט אותם. הביעה מתחילה בזה שהם לא מסוגלים להבין ולצערי גם לא לקבל כאלו שבאמת חיים ואוהבים בדסמ באמת ולכן מרגישים בצורך לתקוף את אנשי הבדסמ על מנת "להצדיק" את חוסר יכולתם או פחדם מבדסמ אמיתי. אני קוראת את מה שאתה כותב ואני באמת מבקשת שתנסה רגע להתייחס אלי כי אתה מעלה נקודה שגם אני העלתי - מן הסתם מסכימה אבל עדיין אף אחד לא ממש נותן לי תשובה אני לא יודעת מה זה הבדס"מ הזה שאתה מדבר עליו והחדש שלא רלוונטי - לא בטוחה ולא יודעת לנחש. לי יש שאלה אחת, ברשותך: כשאני מצביעה על מצוקה נפשית של אדם שבתחושתי ובראייתי היא ממשית וקיומית ואין לראות בה קשר לעיסוק בדס"מי אלא דורש טיפול פסיכיאטרי אתה רואה את זה גם? אתה מבין את זה? או שזו דוגמא להרס הבדס"מ שלך ואפשר אולי לשלוח אליו בחורות להצלפות כוס או אצלי שאני אשתין עליו למשל? אני לא מאשימה חלילה! אנא הבן אותי נכון. אני באמת מבקשת להבין את התוכן וקצת יותר לעומק. אודה לך על תשובה, תודה |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 באוק׳ 2008
אחת כזו • 14 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: ויש כאן איש חולה נפש שמצא מפלט מהתמודדות עם מחלתו הוא רשום בהרבה יותר מפרופיל אחד כאן, למי שלא הבין כל קשר בינו לבין בדס"מ מקרי בהחלט הוא מתעתע במוחות אנשים ממוחו החולה ואתם נופליפ למערה שלו הוא לא יכול לקום אז הוא מנסה להפיל. הוא רוצה שמישהי תשתין עליו ותדרוך לו על הביצים הוא בחשכה קשה ובאימפוטנציה רגשית מסוכנת שלא נדבר על התעללות ברורה באבר מינו הוא מרביץ לו ומתעלל בו האיש החולה חייב להרים את עצמו לעבר טיפול פסיכיאטרי דחוף! כולי צער וחמלה - איש באמת מסכן כולנו צריכים לדעת להבחין בין עסקן בדס"מי שפוי לבין חולה נפש שמצא את הבריחה שלו בתעתוע מוחי כאן דחוף פסיכיאטר - לא יודעת מאיפה תרים את עצמך אתה נמוך במקומות חשוכים שאין להם את הכח להפיל אנשים מהאור עם זאת בפירוש מסוכן לחברה ויש שעלולים להפגע - אל תקשיבו בכלל! כ"כ חושך שהוא לא יודע אפילו איך להרים עצמו לטיפול האור קורא לו והוא לא מצליח אז הוא שולח חצים לא שפויים תוציא נפשך מדעתך ושיאשפזו אותך אמן - זה הסיכוי היחיד שלך יקחו ממך את המחשב - יעשו חסד עמך ועמנו - דברים שאתה מסוכן להם בשיא הרצינות יכפתו ידיך למיטה ואט ואט יתגלה לך עולם אפור ומעט קודר שלא קשור לתעתוע שאתה מדמה לך במוחך כמציאות שעל כולנו לקבלה כאמת לאמיתה זה יהיה קשה - תהיה חזק אם יש לך חברים תן להם להיות שם בשבילך לבי לבי אתך אבל בלי רחמים - אשפוז דחוף ואין מקום לבלבל את זה עם עסקנות בדס"מית - לא! תהיה בריא - אמן לאן נתת לאהבה להפיל אותך? תבכה שם במיטה - תשחרר הכל - שלא ישאר בך עוד שד אחד אמן - מי יודע כמה חמור שם הנזק אצלך תסלח על הכל - תן לך! בכל הכוח שחרר שם - אמן ותצליח אין מקום לפשרה - אשפוז כפוי מחר בבוקר - אתה חייב! קודם כל לעצמך ואתה בפירוש סכנה לחברה. אתה לא מבין אבל מאחלת מכל הלב שתטופל ותצא משם אהבה היא תרופה ואחת שכזבה לא הרגה את כל הסיכויים שבעולם אבל הפילה אותך למקומות וואה וואה כואב הלב, באמת אהבה היא תרופה אתה מחלה אשפוז כפוי בדחיפות - קום! אין מה לומר יותר מתפללת שתמצא את הכוח לקום ולעשות את זה ולעבור את זה ולהחלים ולחזור לשפיות ואט ואט לבנות חיים לעצמך כמי שאתה מתפללת חזק ותהיה חזק זה לא יהיה קל תצליח - אמן! תרצה את זה ותאמין שאתה יכול תצליח! עכשיו התחלת לדבר על עצמך בגוף שני ושלישי? מצד שני מקריאה זהירה של המלצותיך, נראה שאת יודעת הכי טוב מה את צריכה. |
|