Morticia |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Re: גם SSC זה נורמה כפויה
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Morticia • 16 באוק׳ 2008
BlackHard כתב/ה: חבר טוב שלי מנהל יחסים ארוכי שנים עם סאביות ומעולם לא השתמש ב SSC כפי שאת מכירה אותו אלא רק הבגיון שלו הבסיסי, ויותר מזה הוא לא משתמש במילות ביטחון, רחמנא ליצלן
(למרות שגם זה מקובל על הסאביות שלו). את יודעת איך הוציאו לו את המיץ בפורום הזה ובפורומים אחרים? והאיש הזה שפוי לחלוטין ומעולם לא פגע באף אחת. תעשי לי טובה, אם אני אתחיל לכתוב פה מה אני עושה בביתי הפרטי עם הפרטנריות שלי, שאיתי מבחירה חופשית, ישר יקפצו פה לפחות 5 חוכמולוגיות וגם איזה צדיק מיתמם שימצאו 15 פגמים שונים במעשי ובדרכי . (אם מצאתם 4 פגמים תקשרו למצלצלים ותזכו ב 1800 ש"ח). אז אני לא אכתוב ואשאיר את הפורום כמקום להתכתשויות ילדותיות ולאגרסיות מיקלדתיות של אנשים כמוך שמדברים הרבה ועושים מעט... ובבקשה חמודה נסי להגיב בקצרה, כי תגובות שמרוחות באדום על 15 מסכי מחשב עושות קצת סחרחורת ודי דוחפות אותך לא לקורא אותן... מגניב, עוף לספייס! תהנה... גם מה שאתה עושה בטח עושה סחרחורת {עושה מה עושה - מבין מה מבין} שא ברכה בנאדם - תעשה רק מה שטוב לך בחיים {ותן לי לחיות את שלי} קשר ארוך שנים וסשן של שני אנשים שלא מכירים - בול אותו דבר - צודק. המלחמה שלכם אמורה להיות עם גברים שמנצלים את הבריחה שלכם לרעה ופוגעים בשפחות שלכם. אני קצת ניסיתי להגן עליהן ולפתוח במה עבורכם אבל קטונתי על קטני אמונה... |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
סאדו מאזוכיזם
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
godisafemale(שולטת) • 16 באוק׳ 2008
סאדו מאזוכיזם זה כמו תפוז, את בוחרת מה לאכול את פנים התפוז או הקליפה. בדגש על: בוחרת.
סאדו מאזוכיזם למרות הנטיה ופנים רבות לה להתייחס אליה כאל משהו מולד ובלתי ניתן לכיבוש, עדיין ניתנת לדיון של האדם אצל עצמו, השימוש בבחירה תהיה אשר תהיה כמו חשמל - צריך לדעת להשתמש! סאדו מאזוכיזם זהו תיאור מקוצר ופיוטי לפסגת המודעות המינית אצל אדם אשר מבטאה אצלו/ה את החווייה הפעורה המחכה למילוי, על כן בחירת הפרטנר חשובה כאילו הייתה זו חתונה כדת ועדין ואף פי רבבה מקודשת יותר. סאדו מאזוכיזם - לונה פארק מיני של אנשים בני 40 ומעלה. סטוצים סאדו... לא לבעלי נשמה רגישה מדי. סאדו מזאזוכיזם - אולימפיאדה של רגש וריגושים מתאים לאנשים הנוהגים להתחרות בעצמם ובאחרים. סאדו מאזוכיזם - מפלט לאנשים בעלי נכות רגשית ומנטלית אשר לא מסוגלים לחוות אהבה אלא בדרך של הבעת רגשות כלפיהם באורח קיצוני, מנטלי או פיסי או לחילופין אנשים אשר הסיפוק שלהם מתעורר כאשר הם מסבים לאחר ריגוש ו רגש קיצוני בין אם פיסי או מנטלי. סאדו מאזוכיזם - אמנות התקשורת האינטימית. סאדו מאזוכיזם - שם קטן לעולם גדול! אפשר לחוות בו את הכל. סאדו מאזוכיזם - מונח המבטא דרך חיים המבטאה דרך חשיבה והתייחסות כיצד עלי לחיות את החיים יש שולטים ויש נשלטים. ראי ערך שרשרת המזון. אקסטרים בפי העם. בפיהם של ה"מאמינים", אתה מוכיח שאתה חזק יותר אתה שולט. נכשלת? אתה חלש ולכן תציית. מועדים לשמחה ושתמעדו בטוח. גודי |
|
BlackHard(שולט) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
BlackHard(שולט) • 16 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: המלחמה שלכם אמורה להיות עם גברים שמנצלים את הבריחה שלכם לרעה ופוגעים בשפחות שלכם. אני קצת ניסיתי להגן עליהן ולפתוח במה עבורכם אבל קטונתי על קטני אמונה...[/color][/size] קודם כל אני לא פה להלחם אז אל תגייסי אותי לשום מלחמה שאת מנסה להתחיל. אני לא ברחתי אני נמנע מלהגיב או להתערב בכל פיפס ובוחר מתי להיות פה ומתי לא. אני גם לא פה כדי להגן, לא משלמים לי על זה ואני לא כזה נדיב לעשות את זה בחינם. ויש לי חדשות מרעישות עבורך, לא רק הדומים הטובים נעלמו, גם הסאביות הטובות לא ממש נמצאות פה. עכשיו אני לא מכליל כי יש פה סאביות נפלאות, אבל הן מיעוט, והרוב פה די דוחה בהתנהגותו דיעותיו וטעמיו אותי ורבים מחברי. אבל האמת המצערת היא שאת רוב (רוב - כי היו גם 2 חריגות) בנות הזוג הטובות בשנים האחרות מצאתי במקומות אחרים ולא היה להן ניק בכלוב... תעשי לבד את המתמטיקה. ההתנהגות המתלהמת, הפטרנליסטית, הפסיכולוגית פלצנית מתנשאת שיפוטית ביקורתית ודו פרצופית פה בפורומים מבריחה אנשים איכותיים מכל קשת תחומי השליטה. שלא לדבר על בחירה בפונטים וצבעים מזעזעים שיוצרים ורטיגו לקוראים התמימים |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
אחת כזו • 16 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה: אני לא פסיכיאטרית ואין לי סמכות לעשות אבחנות אבל אני בהחלט רואה לנכון להזהיר כאן את כולכם בעיקר את הנשים מאדם שמשתמש בעשרות פרופילים ממציא שקרים מטריד משפיל - גם אם אומרים לו לא שונא נשים ומטיף להתעללות והתאכזרות כלפיהן ואין לו שום גבול - יעני בנאדם לא בשליטה אז כן, קצת משוגע ותזהרו אתה לא באמת מאמין שכל בחורה וירטואלית היא באמת אישה נכון? ואוו, הרסת אותנו עכשיו, את לא פסיכיאטרית בהשכלתך ועיסוקך? ההמלצות שלך נשמעו מקצועיות מאוד ומתאימות. לך לפחות. אבל לעניין שלשמו התכנסנו - מי הוא זה שאת מזהירה אותנו מפניו מורטישיה? אולי בתוך כל בלבלת המילים הללו תגידי משהו ותעמדי מאחוריו בלי לומר דבר והיפוכו? אני יודעת שזה לא פשוט לך, אבל את צריכה להתחיל לנסות, באמת. אז מי הטריד אותך לאחרונה, ועל מה? מי הוא אותו שונא נשים אכזרי, משוגע ולא בשליטה? והכי חשוב - מי היא אותה בחורה וירטואלית שהיא לא באמת אישה? הרמיזות המעורפלות וההזויות האלה כאילו אני לא אישה, כאילו אני דמות וירטואלית מפוברקת, כחלק מאיזו קונספירציה כוללת של כוחות השחור עליהם מנצח אדם אחד שאת מחלקת לגביו כאן מעל גבי הפורום סופרלטיבים שנויים במחלוקת, הרמיזות האלה שאת מביאה מראשך ההוזה והשסוע הן - איך אומרים הילדים - שטויות ברסק עגבניות. שטויות ברסק עגבניות, ממש כמו שנראה כאן המלל האדום שלך, המשתרע על עמודים רבים. אני חושבת שאם תשאלי אנשים מי אני, תגלי מהר מאוד שמדובר בדמות הרחוקה מלהיות וירטואלית. יותר מכך, זה כתוב שחור על גבי לבן בכל מיני מקומות בפורום ובבלוג. אני מציעה לך להתעקש על השטות הזו רק אם את באמת אוהבת לאכול כובעים. עצם העניין שאת לא מסוגלת להבין חוויות מסוגים שונים, זה בסדר. באמת, כל אחד ויכולותיו. אבל עצם זה שאת חודרת לבלוג אישי כל כך, ומטנפת אותו בהבל ורעות רוח שוב ושוב ושוב, מספרת מה היית עושה למי שהיה עושה לך כזה דבר (תולשת לו אשך, להזכירך), נותנת שם אבחנה מקצועית לגבי מי הוא ומה הוא ("הוא לא גבר בעיני"), מאבחנת שם (ובהודעה פרטית), את עובדת היותי גבר ולא אישה, ואז כותבת - חיה ותן לחיות, מה כבר אמרתי? רק זה - מדובר בהתנהגות חצופה, חסרת מודעות ומטנפת. אבל אני מוכנה לומר לך עוד כמה מילים, ויהיה זה חלקי לעולם הבא. אני באמת לא יודעת למה אני כל כך טובת לב ומשתדלת איתך - ראשית, אין חשש, אף אחד לא הולך לעשות לך דבר כזה. (אני יודעת שחבל, אבל את חייבת להתעורר למציאות האפורה, כמו שכתבת) שנית, לאף אחד אין עניין איתך, את היא זו שמתנהלת באובססיביות חסרת מודעות והופכת לבדיחה החדשה של השכונה. (זה לפחות לא חבל, זה מאפשר לך חלק מההשפלה שאת זקוקה לה, נכון?) שלישית - מי את ומה את שתחליטי, שתביני, שתקבעי עמדה בעניין משהו שהוא רחוק מהבנתך אלפי שנות אור? זה כמו להסביר לילד בן 4 שיש מתמטיקה שהיא מעבר למתמטיקה ליניארית - הוא עוד לא בשל להבנה מהסוג הזה בשלב בו הוא נמצא. רביעית - אני מציעה לך לשקול בזהירות את דבריך כאשר את מדברת על מישהו מעל הפורום ומוציאה דיבתו רעה. תחום תביעות לשון הרע הוא אחד התחומים בהם ניתן לקבל פיצויים ללא הוכחת נזק, ונטל ההוכחה לאמיתות טענותיו ואמירותיו היא על הנתבע. אני מבינה בזה לא רע, את יכולה להאמין לי. אז באמת, אם לא את רוצה לראות עד כמה מדובר בדמויות אמיתיות, ומה הן יודעות לעשות, אולי כדאי שתשמרי קצת יותר את אצבעותיך כשהן נפגשות עם המקלדת. ולסיום, המלצה מכל הלב - קחי לך טיפול מורטישיה, טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי. תפרגני לעצמך, או לפחות תמצאי כבר מי שיסכים לעשות בך מעשה גבר באישה, אולי זה יפקס אותך קצת. (אם תהפכי את המשפט האחרון למשפט קצת פחות מליצי ויותר מקובל , הוא יהפך למשפט מדוייק יותר, כזה שמסכם את כל התגובה שלי בחמש מילים) |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Morticia • 16 באוק׳ 2008
חמור קופץ בראש
{ואכן, לא כאן המקום למצוא את שחפצה נפש הדום, או הדומית. רק שאין באמת כזה דבר...} עכשיו, אם תסלחו לי - לא טרחתי אפילו לקרוא את הדברים האחרונים כי לא ראיתי את הטעם ועלי להתפנות - חלקינו אנשים אחראיים ועובדים.... |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Morticia • 16 באוק׳ 2008
BlackHard כתב/ה: קודם כל אני לא פה להלחם אז אל תגייסי אותי לשום מלחמה שאת מנסה להתחיל. שלא לדבר על בחירה בפונטים וצבעים מזעזעים שיוצרים ורטיגו לקוראים התמימים ואגב, אני לא מגייסת אותך לאף מלחמה - אם תטרח לעשות את המאמץ ולהתייחס לתוכן דבריי, במקום לבטלם, תראה שהיה כאן מאמץ הפוך ואם בכ"ז אתה פונה אלי עם נשק ביד אני מבקשת ממך לבחון מחדש את המקום אליו אתה צריך להפנות אותו. אני בטוחה שאתה כדום לא אובססיבי לגבי מלכות ומבקש לעשות הכל כדי לגרום להן להצטער על היום שהן נולדו - אתה שולח להן הודעות פרטיות על איך אתה נהנה לראות אותן קורסות? משהו אומר לי שלא. מי שלא רואה את הגדלות שבאדם ורק מחפש להקטינו, לא מעיד על דבר מלבד קטנות עצמו. ואכן, כאן זה בית משכן הטרולים. אני לא הזכרתי שמות - אני מדברת על רוח והוויה. שהחמורים יקפצו. ומעל הכל, ורטיגו זה הסרט הכי טוב של היצ'קוק - מה רע לך? זה מותר להכיר ולשמור על פן אומנותי באישיות בדס"מית, נכון? |
|
electro-z |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
electro-z • 16 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? אני זוכר את הימים שבו כל איזכור של BDSM במדיה, כתבה בעיתון, אמילי או ונוס מתארחים באיזה טוק שואו מיותר, זכו לקריאות נלהבות פה. "יו, איזה כיף, אנחנו בפריים טיים, אנחנו בקונסנזוס" כל הויכוחים המטופשים על זה שחובבי סאדו מקופחים כמו הומואים ועלולים לפטר אותם/לקחת להם את הילד/לזרוק אותם לצינוק אם לא תגדל המודעות הציבורית לתחום ותתן לו לגיטימציה. מה קיבלנו? במקרה הזה כל פרסום הוא פרסום רע (למעט עבור מי שמרויח כסף מהעניין) בתכלס נהיה פה בית זונות אחד גדול, ולאו דווקא מהזנותיות החביבה עלי באופן אישי: מיס ויזה, כספומט, שיפחה להשכרה, מאסטר בתשלום וכו' פשו פה כמו פיטריות אחרי גשם חומצי על כר של קפיטליזם חזירי. אם הייתי צריך לשים 500 ש"ח על כל סשן שעשיתי הייתי צריך לקחת משכנתא נוספת בשביל לממן את התחביב הלא מזיק הזה. ומצד שני, ערימה של פוריטניות שהיא בדיוק ההיפך הגמור מהפתיחות שאמורה לאפיין BDSM, כל פוסטמה שרוצה לקבל כמה מכות בטוסיק (אבל שלא יהיה אדום) יש לה מה להגיד בגנות פעילות כזו או אחרת. welcome to the mainstream ומה לעשות, הוא עכור, אף פעם לא רציתי להיות בו. לי אין בעיה עם שינויים, שמרנות דוחה כל שינוי על הסף אבל טימטום הוא לקבל כל שינוי כמבורך. |
|
אלעד(שולט) |
לפני 16 שנים •
18 באוק׳ 2008
Re: נדרשת הבהרה
לפני 16 שנים •
18 באוק׳ 2008
אלעד(שולט) • 18 באוק׳ 2008
פרנקי כתב/ה: שמישהו יחדש לי את המושג "סאדו - מזוכיזם "
מעניין אם זאת רק אני או שעוד מישהו מרגיש כאן כמו בכנס מתנדבות במקלט לנשים מוכות ? זה לא רק את אבל לדעתי זה נובע בעיקר בשל קומץ קולני (אבל עדיין רק קומץ) של דמויות שהחליטו שבדס"מ זה לתת פקודות הפעלה יומיות במסנג'ר (רצוי במצלמה), אטב על פטמה כעונש, וספנקינג ביד חשופה על ישבן פעמיים בחודש. ולא לשכוח לרוץ לכתוב על זה בכלוב... כל דבר אחר נתפס בעיניהם כאקסטרימי ומאיים על שלוות נפשם והגמוניית מחשבתם. למזלנו הם קומץ וירטואלי , וקיים רוב שקט ונורמלי שכל פעם שהם משתלחים ומתפוצצים פה בפורום , אותו רוב מגחך מתחת לשפם שאין לו ועובר הלאה... |
|