נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
נילי ונילי • 21 באוק׳ 2008
|
|
שוטרת* |
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
שוטרת* • 22 באוק׳ 2008
Tom. כתב/ה: אני מחליף את ה-SSC ב-Common Sense (הגיון בריא)
אני מאמין שלרוב האנשים יש את זה. ואולי פוג לא משתמש ב-SSC אבל אני בטוח שהוא כן משתמש בהגיון הבריא שלו וזה מספיק טוב לדעתי.. שונאת כשזה קורה, אבל מסכימה עם כל מלה. יש דוגמא יפה ואמיתית שאני מציגה הרבה, משהו שקרה ופורסם כאן בפורום שמחייך אותי בכל פעם שאני נזכרת בו. משהו שקשור בשולט שבדק את רמת נאמנות הסאב שלו, ע"י אכילת זכוכית. והסאב, בעודו עם עיניים מכוסות, פתח פיו ולעס היטב. לפני שיתעלפו לי כאן כל מועצת אנשי הSSC, אני אציין שלאחר מעשה זה, אותו שולט הסיר את כיסוי העיניים והראה לאותו נשלט שהוא בעצם לעס חתיכה של קליפת ביצה. אם היו שואלים אותו אם זה בטוח או שפוי , לא נראה לי שאותו נשלט היה ממהר לסמן V בטבלה. אבל הוא סמך בעיניים עצומות על השולט שלו , ועל ההיגיון הבריא שלו , ועל העובדה שהוא לא יפגע בו. נכון שזו רמה מאוד גבוהה, נכון שהרבה בכלל לא מתקרבים לראות את הרמה הזו, כל שכן לגעת בה. גם נכון שלא לוקח יום או יומיים או סשן מזדמן כזה או אחר כדי להגיע לכזה מצב, אבל זה לא אומר שזה לא קיים. זה לא אומר שמי שלא מתייחס לחוקים או לא מתייחס למלת ביטחון - "לא עושה דברים שנוגעים בהארד" מה שכן, פוג, גם אני נוטה להסכים שמרבית האנשים כאן, כן זקוקים למציל, מים רדודים או עמוקים, מרביתם פשוט לא יודעים לשחות (: אי לכך ובהתאם לזאת, כשיהיה לי זמן, אני אשב על רשימת דברים שניתן לעשות ודברים שהינם בגדר פנטזיה, אכין אותם יפה יפה בטבלה מסודרת בעלת שלושה טורים, ואמכור אותה לכל נשלט באשר הוא. הוא כבר יעבור עליה ויסמן בV מה לדעתו שפוי, מה לדעתו בטוח, ובסוף המבחן הוא יתן את הסיכום הכולל שיקבע אם הדומית שעונה על קריטריונים אלו שפויה או לא. (הזדמנות עיסקית מצויינת.) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 22 באוק׳ 2008
שונא שזה קורה ,אבל מסכים עם כל מילה של שוטרת,
ועל הדרך חייב גם להוציא עליכם קצת תיסכולים אישיים (בעדינות, אבל עדיין): שוטרת* כתב/ה: זה לא אומר שמי שלא מתייחס לחוקים או לא מתייחס למלת ביטחון - "לא עושה דברים שנוגעים בהארד" [/b] וישמעו אבותינו בסאן פרנסיסקו, וישמעו גם אלה שירדו לגור שם, ומרגישים כי מחזיקי אלוהים בביצים המה. ויבושו להם כולם, ויתנצלו עמוקות! ויחזיקו אחריהם גם אפרוחים צהובים, המרגיזים לשם ההרגזה, ויגידו נא: פשענו, עווינו, וכיוב... |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 באוק׳ 2008
Morticia • 22 באוק׳ 2008
שוטרת* כתב/ה: Tom. כתב/ה: אני מחליף את ה-SSC ב-Common Sense (הגיון בריא)
אני מאמין שלרוב האנשים יש את זה. ואולי פוג לא משתמש ב-SSC אבל אני בטוח שהוא כן משתמש בהגיון הבריא שלו וזה מספיק טוב לדעתי.. שונאת כשזה קורה, אבל מסכימה עם כל מלה. יש דוגמא יפה ואמיתית שאני מציגה הרבה, משהו שקרה ופורסם כאן בפורום שמחייך אותי בכל פעם שאני נזכרת בו. משהו שקשור בשולט שבדק את רמת נאמנות הסאב שלו, ע"י אכילת זכוכית. והסאב, בעודו עם עיניים מכוסות, פתח פיו ולעס היטב. לפני שיתעלפו לי כאן כל מועצת אנשי הSSC, אני אציין שלאחר מעשה זה, אותו שולט הסיר את כיסוי העיניים והראה לאותו נשלט שהוא בעצם לעס חתיכה של קליפת ביצה. אם היו שואלים אותו אם זה בטוח או שפוי , לא נראה לי שאותו נשלט היה ממהר לסמן V בטבלה. אבל הוא סמך בעיניים עצומות על השולט שלו , ועל ההיגיון הבריא שלו , ועל העובדה שהוא לא יפגע בו. נכון שזו רמה מאוד גבוהה, נכון שהרבה בכלל לא מתקרבים לראות את הרמה הזו, כל שכן לגעת בה. גם נכון שלא לוקח יום או יומיים או סשן מזדמן כזה או אחר כדי להגיע לכזה מצב, אבל זה לא אומר שזה לא קיים. זה לא אומר שמי שלא מתייחס לחוקים או לא מתייחס למלת ביטחון - "לא עושה דברים שנוגעים בהארד" מה שכן, פוג, גם אני נוטה להסכים שמרבית האנשים כאן, כן זקוקים למציל, מים רדודים או עמוקים, מרביתם פשוט לא יודעים לשחות (: אי לכך ובהתאם לזאת, כשיהיה לי זמן, אני אשב על רשימת דברים שניתן לעשות ודברים שהינם בגדר פנטזיה, אכין אותם יפה יפה בטבלה מסודרת בעלת שלושה טורים, ואמכור אותה לכל נשלט באשר הוא. הוא כבר יעבור עליה ויסמן בV מה לדעתו שפוי, מה לדעתו בטוח, ובסוף המבחן הוא יתן את הסיכום הכולל שיקבע אם הדומית שעונה על קריטריונים אלו שפויה או לא. (הזדמנות עיסקית מצויינת.) מעניין סיפור זכוכית הביצים הזה - אני שומעת אותו פעם ראשונה and it got me thinking ... ברמה האישית של הזוג ההוא ומה אנחנו באמת יודעים עליהם? משתמע איזה מבחן ביטחון שצלח השולט אכן בטח בנשלט בצדק שיעשה כרצונו והנשלט אכן בטח בשולט שלא ירע לו ויגרום לו נזק ממשי בצדק גם - מסתבר מצד שני, מה זה הצורך הזה שלנו כל הזמן לבחון עוד ועוד עד כמה בוטחים בנו לפעמים זה גובל בחוסר ביטחון... ולמה זה משל באמת? לי זה נשמע כמו משל לצורך באמון והביטחון בין שני אנשים בוודאי בתוך יחסי שליטה יש מכך מעט מאוד להסיק על ה-בדס"מ בכללותו TRUST זו אכן אבן יסוד ולמה אנחנו יודעים רק להאשים אחרים במה הם לא יודעים לעשות? אז תלמדי את המתקשים איך לשחות או גלי כלפיהם מידת חמלה ורחמים סחתיין עליך זה לא עושה אותם פחות שווים ועל עצמי באופן אישי - שיודעת לשחות - אני יודעת איפה אני מרגישה שווה יותר עם עצמי אבל זו רק אני ועדיין הדיון כאן הוא לא לגבי SSC ואם נשלט עושה הכל כדי שיכניסו לו ספאנק בתוסיק לפעמים חכמת השולט היא לתת זבנג בראש כי שם באמת כואב והופה! חשבת שאתה שולט? אז זהו שלא ומה זה שם מזדקר למטה פתאום? ויהי אור! ותהי אישה! ויהי גבר! ואמרו אמן... אני שומעת רקדנים עקומים צועקים על הרצפה לא מעט פה ושם ותסכולים אישיים נזרקים כאן לרוב הכי קל להאשים את האחר הכי קשה לקחת אחריות אישית כל אחד במקום שלו עם האחד שלו אין ולא יהיו פה חוקים אוניברסליים אני תוהה מנין הצורך לייצר אותם כל הזמן ... |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
red-cell(מזוכיסט) • 23 באוק׳ 2008
fog כתב/ה: שונא שזה קורה ,אבל מסכים עם כל מילה של שוטרת,
ועל הדרך חייב גם להוציא עליכם קצת תיסכולים אישיים (בעדינות, אבל עדיין): שוטרת* כתב/ה: זה לא אומר שמי שלא מתייחס לחוקים או לא מתייחס למלת ביטחון - "לא עושה דברים שנוגעים בהארד" [/b] וישמעו אבותינו בסאן פרנסיסקו, וישמעו גם אלה שירדו לגור שם, ומרגישים כי מחזיקי אלוהים בביצים המה. ויבושו להם כולם, ויתנצלו עמוקות! ויחזיקו אחריהם גם אפרוחים צהובים, המרגיזים לשם ההרגזה, ויגידו נא: פשענו, עווינו, וכיוב... כמו שכבר כתבתי (ולא קראת) מילת המפתח היא "להתבגר" |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Re: לא צריך SSC בפמדום
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
דוכיפת(נשלט) • 23 באוק׳ 2008
fog כתב/ה: SSC בפמדום תמיד נראה לי מיותר, ואף הורס את הכיף.
נראה לי שזה מונח שבא ממיילדום, (שם נורא חשוב שלא יהיה אונס). אבל אצלנו, יאללה, נאנסת? שיהיה בכיף, באמת... כל דיבור על SSC ששמעתי תמיד עשה נזק. זה הפך את הסשן למשהו כבד, עם המילה "אחריות" ומבט כזה רציני ואחראי. משהו כמו שימוש נלוז במילה "מערכתי" על ידי מפקדים בצבא, למי ששמע.. זה נראה לי טפשי. כל מה שצריך זה לעשות חיים. אפילו מילת בטחון - תמיד הרסה לי סשנים, כי אני נהייתי השולט בהם, ואף פעם לא הרגשתי מאוים באמת. וכשיש מערכת יחסים רצינית, עם רגשות ושליטה אמיתית, אז זה בכלל הופך לבדיחה טפלה. כפי שאמרה מורטי,הידועה גם כמורטישה-ואימרו אמן.. הדברים כבר נאמרו על ידי בהזדמנויות אחרות. מילת בטחון היא שליטה מלמטה,מוציאה את כל הכיף . בסה"כ,אם מגיעים לגבול,ויש התנגדות למה שהולך להתבצע,מביעים את חוסר הרצון.השולטת תחליט בעצמה מה דעתה בענין.כי לעיתים הנקודה שאתה לא רוצה לעבור אותההיא בדיוק המקום שתגלה דברים נוספים ובלתי מוכרים,ומהנים.ואני מדבר מנסיון. מה שחשוב זה הבטחון שיש לנשלט בשולטת ,בשיקול דעתה,אחרת גם מילת בטחון לא תעזור.. וטוב שהנושא הועלה,בפעם האלף או משהו כזה,כי אפילו רד-סל חזר עבורו..היה חסר לי האיש.. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Re: לא צריך SSC בפמדום
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
Morticia • 23 באוק׳ 2008
דוכיפת כתב/ה: fog כתב/ה: SSC בפמדום תמיד נראה לי מיותר, ואף הורס את הכיף.
נראה לי שזה מונח שבא ממיילדום, (שם נורא חשוב שלא יהיה אונס). אבל אצלנו, יאללה, נאנסת? שיהיה בכיף, באמת... כל דיבור על SSC ששמעתי תמיד עשה נזק. זה הפך את הסשן למשהו כבד, עם המילה "אחריות" ומבט כזה רציני ואחראי. משהו כמו שימוש נלוז במילה "מערכתי" על ידי מפקדים בצבא, למי ששמע.. זה נראה לי טפשי. כל מה שצריך זה לעשות חיים. אפילו מילת בטחון - תמיד הרסה לי סשנים, כי אני נהייתי השולט בהם, ואף פעם לא הרגשתי מאוים באמת. וכשיש מערכת יחסים רצינית, עם רגשות ושליטה אמיתית, אז זה בכלל הופך לבדיחה טפלה. כפי שאמרה מורטי,הידועה גם כמורטישה-ואימרו אמן.. הדברים כבר נאמרו על ידי בהזדמנויות אחרות. מילת בטחון היא שליטה מלמטה,מוציאה את כל הכיף . בסה"כ,אם מגיעים לגבול,ויש התנגדות למה שהולך להתבצע,מביעים את חוסר הרצון.השולטת תחליט בעצמה מה דעתה בענין.כי לעיתים הנקודה שאתה לא רוצה לעבור אותההיא בדיוק המקום שתגלה דברים נוספים ובלתי מוכרים,ומהנים.ואני מדבר מנסיון. מה שחשוב זה הבטחון שיש לנשלט בשולטת ,בשיקול דעתה,אחרת גם מילת בטחון לא תעזור.. וטוב שהנושא הועלה,בפעם האלף או משהו כזה,כי אפילו רד-סל חזר עבורו..היה חסר לי האיש.. ויש להדגיש שרק מילת ביטחון היא שליטה מלמטה ואין ולא נרשמה תחת אף קוד מורס ידוע לביטחוניסטיים הגדולים מכולם אף מניפולציה אפשרית אחרת לשליטה מלמטה בטוח ובדוק SSC !!! ועדיף שלא אגלה איזה דברים לפעמים מרשים לעצמם חלזונות לומר לגבירתם הנכבדת והאצילה למען שירות צרכי המזוכיזם שלהם ואיזה חשק לענישה טובה וכמה חכמה צריכה להיות שם הגבירה שלא נדבר על סבלנות ואיכויות נשימה של צוללנית אלופה עם מדליה באמתחתה ודווקא דוכיפתוש הקטן ובעל הניסיון הרב יכול ללמד את כולכם על הדרך איזה כיף במקום שאתה משחרר ולא כל הזמן מנסה לקחת לאן שאתה רוצה ולשלוט במצב תחת אשלית הישלטותך ובעיקר אני תוהה מר דוכיפת היקר מה קורה מחר... ומה אתה מביא לי מתנה... |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
red-cell(מזוכיסט) • 23 באוק׳ 2008
דוכיפת,
גם אתה, כמו רבים בשרשור הזה, כולל פותח האשכול, מתבלבלים בין SSC למילת בטחון, זה לא אותו דבר!!! או שאתם לא קוראים או שאתם פגומים בהבנת הנקרא או שאתם פשוט מטומטמים ! ג'יזוס שוטרת, מה קשור הסיפור שלך ל- SSC או בכלל לדיון? סשן נחמד ותו לא, ניסית פעם נייר אלומניום? תנסי גם לשים סכיני גילוח בין האצבעות של הרגליים, תוך כדי, הנאה מובטחת! (ואני רציני) הרשי לי לצטט אותך: "אבל הוא סמך בעיניים עצומות על השולט שלו , ועל ההיגיון הבריא שלו , ועל העובדה שהוא לא יפגע בו. נכון שזו רמה מאוד גבוהה, נכון שהרבה בכלל לא מתקרבים לראות את הרמה הזו, כל שכן לגעת בה. גם נכון שלא לוקח יום או יומיים או סשן מזדמן כזה או אחר כדי להגיע לכזה מצב, אבל זה לא אומר שזה לא קיים. זה לא אומר שמי שלא מתייחס לחוקים או לא מתייחס למלת ביטחון - "לא עושה דברים שנוגעים בהארד" מה שכתבת זה בעצם בדיוק מה שאמרתי אז למה ההתלהמות שאח"כ? פוג, איפה מצאת את ספר החוקים של ה- SSC שכ"כ התבאסת ממנו? מצאת אותו בספריה העירונית, יש בכלל ספר כזה? מי כתב אותו? באמת קראת אותו? או שפתאום התבלבלו לך כל האותיות האלה. שפוי, בטוח ובהסכמה. אם זה נראה לך שפוי ובטוח ואתה מסכים עם זה אז הכל סבבה, זו החלטה שלך, כל אחד ומה שנראה לו שפוי ולכל אחד ה- SSC שלו. מן הראוי שכל אחד יהיה מודע לזה שיש דבר כזה ויגדיר לעצמו מעבר למה ומיהו גם מה הגבולות שלו ומה הוא מגדיר לעצמו כלא שפוי ולא בטוח ומה הוא לא מסכים איתו, כל אחד והגבולות שלו. קומון סנס, כמה אנשים כבר כתבו את זה בשרשור הזה, אבל זה לא יעזור, נכון? אתה לא מאמין בקומון סנס? או שתעשה הכל רק בשביל להגיד הפוך...רק כדי....להגיד הפוך... מכאן ועד לפתוח שרשור מטופש ולאמר שלא צריך SSC בפמדום הדרך רחוקה. יתר ההערות שלך לא ראויות לתגובה. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
נצל"ש
לפני 16 שנים •
23 באוק׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 23 באוק׳ 2008
"common sense is very uncommon".
ביחוד באתרים מסויימים... |
|
הדורבנים(נשלט) |