לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

זהירות ממרגלי רשת

SUB D​(נשלט)
לפני 16 שנים • 25 באוק׳ 2008

זהירות ממרגלי רשת

SUB D​(נשלט) • 25 באוק׳ 2008
אדם בעל כתובת אימייל : *************

מזדהה כמלכה, מוכר למישהו?

ובכן היא פנתה אליי ומסתבר שיודעת את יום הולדתי, שם הוריי ואפילו שם הסבים והסבתות שלי.

שאלתי אותה מי את ומאיין לך הפרטים הללו, תשובתה הייתה : "אני עוקבת אחרי התנהלות הכלבלבות שלך ובוחנת את אמיתות התיאורים שלך והאם כוונותיך טהורות"

שאלתי שוב עם מי אני מדבר ומאיין לה הפרטים האישיים עליי ותשובתה הייתה : "קח בחשבון כאשר אתה משתמש באינטרנט אתה חשוף לכל העולם ואשתו כולל אתרים כמו אטרף או הכלוב וכמובן מיילים שאתה כותב לנשים ומספר להם כל יום את קורות חייך היומיים "

יש לציין שאני אחד שכן נזהר ברשת, אומנם אין מאה אחוז הגנה, אבל בכל זאת זה מוזר ומכעיס הדברים האלו ולצערי אין לזה פתרון למעט זהירות וזהירות.
עכשיו הסקרנות אוכלת אותי במי מדובר, אני גם שואל את עצמי מה היא רוצה להשיג בזה, אני לא אדם נשוי שיש לו מה לאבד, אתם הנשואים/ות במיוחד צריכים להזהר מאד עם מי אתם מדברים ועל מה.

האם למישהו קרה מקרה דומה? האם המייל הנ"ל מוכר?
מגדלנה​(לא בעסק)
מגדלנה​(לא בעסק) • 25 באוק׳ 2008
קיימת התוכנה של מפקד האוכלוסין, שאפשר היה להוריד אותה למחשב הפרטי עד לפני כמה שנים, לדעתי אפילו שנה. בה אפשר לראות את כל הפרטים שלך ושל משפחתך, מתנהלים משפטים כלפיי אנשים שעשו בה שימוש פרטי, שכן היא מיועדת למטרות ממשלתיות בלבד. גם אני בעבר סבלתי מאיומים ע"י אדם שהשתמש בתוכנה הזאת, והוא נעצר.
SUB D​(נשלט)
SUB D​(נשלט) • 25 באוק׳ 2008
חבל רק שבעל האתר בחר למחוק את כתובת אותו אדם היות ואותו אדם משתמש בפרטים מזהים של אדם אחר לרעה.

אם בעל האתר היה מבין את חומרת העניין הוא לא היה ממהר למחוק אלא מבקש לראות את המייל שקיבלתי באופן פרטי ואז מאשר להשאיר את המייל ולא ממהר למחוק, מה גם שפרסמתי סה"כ מייל ולא פרטים מזהים אישיים של אותו אדם.

חבל.