לפלפית(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
27 באוק׳ 2008
מלכה ליום אחד
לפני 16 שנים •
27 באוק׳ 2008
לפלפית(נשלטת) • 27 באוק׳ 2008
נשלטת, כך היא מצהירה על עצמה, האומנם?
מי לא רוצה להרגיש כמו מלכה. מבשלים לה, מגישים לה, לפעמים גם מאכילים אותה. מפנים את השולחן וגם רוחצים את הכלים ושמים במקום. היא לא מכבסת, לשם כך יש את השפחה. היא לא תולה, לשם כך יש את השפחה. וגם לא מסדרת בארון, לשם כך יש את השפחה. ולא בכך זה מסתיים... מה עם עינוגי הגוף של המלכה. אוח... יורדים לה מתי שבא לה. היא רק שורקת והשפחה כבר שם עם לשון בהקשב מלא. ומה עם המקלחת..גם רוחצים אותה בטקסיות מלאת ארוטיקה. והעיסוי של מריחת הקרם גוף של אחרי.. לחכות לה רק לשניה שבה היא בדיוק מרימה את הרגליים להדום, ולהניח לה אותו בדיוק במקום הנכון. וכשהיא יוצאת מהבית, מלבישים אותה, וכמובן מחכים לרגע של לשים עליה את המעיל, שחלילה לא תצטנן המלכה. מתפנקת, נאהבת, נערצת, נסגדת. לו יכולתי, להיות מלכה ליום אחד... (מוקדש לאבן יקרה, שבה חשקה כל אישה) |
|
ביג-אן |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Re: מלכה ליום אחד
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
ביג-אן • 10 בנוב׳ 2008
[quote
מתפנקת, נאהבת, נערצת, נסגדת. לו יכולתי, להיות מלכה ליום אחד... )[/quote] יאללה, תסוויצ'י )) |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
אם הייתי מלכה
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 10 בנוב׳ 2008
אם הייתי רק מלכה ליום אחד
אז הייתי עושה הרבה דברים במה חשקה האבן היקרה האם יהיה תפקידה או תפקידו של העבד או השפחה לגלות שרק ינסו אולי יגשימו פנטזיה חבויה של נשלטת |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Morticia • 10 בנוב׳ 2008
לכו תזדיינו!
למה אתם גורמים לי ללכת למקום כזה בכלל? ומה מגיע כאן מלבד זה? איכס - כמה זול? זו אהבה??? אני צריכה חיבוק מריטה סליחה אני משוגעת? מה זו המדיניות הזו בכלל? כאן אין אהבה כאן יש אנשים שרוצים לגרום לי להרגיש רע למה? כי אני בעיניים שלך לא משתלבת. זרקו אותי לתנינים וסגרו סיפור חארות מאנייקים סליחה זה נכתב על ידי אנשים שאוהבים? אמאלה! לאן אתם שולחים אותי? לכדור בראש? מה קורה כאן בכלל? מגעילים - תסתכלו על עצמכם רגע! אני קראתי את המילים היפות שלכם ועד שכתבתי שאמא שלי כוסית ישנתם, נכון? והיא בטח דואגת שאני בול כמו ליזה זו אהבה? ירדנה ארזי לכם ריטה לי תודה |
|
ביג-אן |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
תשמעי ..
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
ביג-אן • 12 בנוב׳ 2008
Morticia כתב/ה: לכו תזדיינו!
למה אתם גורמים לי ללכת למקום כזה בכלל? ומה מגיע כאן מלבד זה? איכס - כמה זול? זו אהבה??? אני צריכה חיבוק מריטה סליחה אני משוגעת? מה זו המדיניות הזו בכלל? כאן אין אהבה כאן יש אנשים שרוצים לגרום לי להרגיש רע למה? כי אני בעיניים שלך לא משתלבת. זרקו אותי לתנינים וסגרו סיפור חארות מאנייקים סליחה זה נכתב על ידי אנשים שאוהבים? אמאלה! לאן אתם שולחים אותי? לכדור בראש? מה קורה כאן בכלל? מגעילים - תסתכלו על עצמכם רגע! אני קראתי את המילים היפות שלכם ועד שכתבתי שאמא שלי כוסית ישנתם, נכון? והיא בטח דואגת שאני בול כמו ליזה זו אהבה? ירדנה ארזי לכם ריטה לי תודה אני מתה , ממש בא לי, פעם אחת לשמוע אותך מקריאה את ההודעות שלך בקול רם נתקלתי בך המון, לעיתים בחכמתך הרבה רבה, ולעיתים במחשבה המקוטעת שאיני מצליחה להבין, במשפטים הקטועים וחסרי החיבור למשפטים שבאים אחריהם.. ולמרות הכל - אניעוד מנסה.. אני מתה לשמוע את הגלגלים שלך מבפנים, לאיזה כיוונים הם זזים? מעניין מאד, אם את תמיד מחוייכת שם, או לעיתים מתלהמת כמו שזה יכול להתפרש בלא מעט מקרים. בקיצור, את חידה אבל חידה נחמדה אני עוד עשויה לפצח.. |
|
יערה46 |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
Re: אם הייתי מלכה
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
יערה46 • 12 בנוב׳ 2008
יהלום לב הזהב כתב/ה: אם הייתי רק מלכה ליום אחד
אז הייתי עושה הרבה דברים במה חשקה האבן היקרה האם יהיה תפקידה או תפקידו של העבד או השפחה לגלות שרק ינסו אולי יגשימו פנטזיה חבויה של נשלטת [B] השפחה שלי רוצה להיות מלכה? |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
לגברתי שלי היקרה
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 12 בנוב׳ 2008
להיות מלכה ליום אחד אכן נשמע מעניין
אבל אוהבת להיות נשלטת ואוחח עליך עם מלכה כמוך מי לא היה רוצה אבל סתם חשבתי שיהיה דווקה נחמד מלכה ליום אחד נשמע לא רע בכלל ועוד עם אבן יקרה כמוני אוהבת אותך גברתי שלי שלי שלך ורק שלך באהבה ובכניעה }{ |
|