בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ניסוי שאני רוצה לעשות

Halrloprillalar
לפני 16 שנים • 1 בנוב׳ 2008

ניסוי שאני רוצה לעשות

Halrloprillalar • 1 בנוב׳ 2008
אחד הדברים שאני אוהב יותר מכל זה לערוך ניסויים בגירוי מיני. או במילים אחרות, למצוא פטישים חדשים או צירוף חדש של פטישים קיימים שיביא אותי או את שותפיי לגירוי ופורקן מיני חזק, מתמשך ורצוי גם – מיוחד.

אני עורך את הניסויים האלו כבר המון המון זמן, בעצם עוד מילדות. בשנים האחרונות התדירות שלהם ירדה והרצון להמשיך בהם ירד גם הוא. הייתה לי מין הרגשה שאני את הפטישים שלי מיציתי וכבר אין לאן להמשיך. זה לא אומר שאבד לי הרצון למין, לא. אבל הרצון להמציא דברים חדשים ירד, ובעיקר הסתפקתי לחזור על אותם דברים שהוכתרו כהצלחה בניסויים הקודמים.

דווקא מסיבה זאת מפתיע אותי שאת התהליך מחולל הגירוי החזק ביותר מצאתי רק לפני שנתיים, בתקופה בה כבר פחות או יותר הפסקתי לחפש. אני באמת חושב שעליתי על מה שהוא מיוחד. מעולם לא עברתי קודם "סשן" כל כך חזק ועוצמתי. משהו שנצרב אצלי בזיכרון כחוויה אולטימטיבית. האקט בוצע עלי, על ידי בת זוגתי, בהנחיה שלי.

החוויה הייתה כל כך חזקה, עד שאחרי שחזרנו עליה בשתי הזדמנויות שונות, החלטתי שאני לא חוזר עליה עוד שוב בתקופה הקרובה, מחשש לנזק נפשי או פיזי. ועוד סיבה נוספת – אחרי האקט אבדתי דחף מיני לתקופה ארוכה, כי כל שאר משחקי מין נראו כתפלים.

עשיתי את הניסוי הזה על עצמי, והפעם אני רוצה לעשות אותו על מי שהוא אחר. מעניין אותי אם החוויה שעברתי הייתה אינדיווידואלית, המתאימה רק לי, או שמדובר על מתכונת אוניברסלית ממנה מסוגלים ליהנות גם אחרים. כמו כן אני חושב שאיהנה לראות איך אישיות של מי שהוא אחר נמסה ונמחקת תוך כדי האקט מעשה ידי.

על מה הניסוי ?
אתם מכירים את ההרגשה שיש ממש רגע לפני האורגזמה ? ההרגשה של זינוק הדחף לרמות בלתי נשלטות, והרגשה של הנאה עילאית תוך כדי חוסר יכולת לעכב עוד את פליטת הזרע ? אני מתכוון לחלון זמן של שניות ספורות לפני הפליטה.
לפי מיטב ידיעתי ההרגשה הזאת אינה מצב מנטלי, אלא פיסיולוגי. באותם שניות המוח מפריש כמויות עצומות של דופאמין הגורם להרגשת עונג. בערך כמו בעת צריכת סמים קשים. שניות לאחר מכן הבן אדם גומר, מופרש פרולאקטין, הדופאמין מפורק, וכך הרגשת העונג חולפת. אם כי אנחנו זוכרים אותה עוד לזמן מה.

מי שרוצה מידע קצת יותר מפורט יכול לעיין ב -
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_sexual_response_cycle#Plateau_phase
ו-
http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm_control

אז יעוד הניסוי הוא לשבור את הקשר בין הפרשת דופאמין לפליטת זרע "הבלתי נמנעת". או במילים אחרות, להשאיר את בן האדם באותו מצב של "שניות ספורות לפני פליטה" למשך זמן רב. כמה רב ? אני הייתי בו כ- 45 דקות, אם כי בדיעבד אני חושב שזה יותר מדי.
במצב הזה הגוף נשאר מלא בקוקטיל של אדרנלין ואנדורפינים ומוח – רווי בדופאמין. סימום טבעי חזק ביותר. גם ההרגשה בהתאם.

איך מגיעים ונשארים במצב הזה ?
הניסוי בנוי על מרכיבים טריויאלים - קשירה ואוננות. הקשירה נחוצה על מנת לאפשר שליטה טובה על הנעשה. אוננות, עם היד של מבצע האקט (טופ) נועדה לגירוי הזין. עד כאן הכל בנאלי. המרכיב המיוחד הוא סגירת משוב בין הסאב והטופ על מנת להביא את הסאב לגירוי הנדרש ולהשאירו בדיוק בנקודה זו.

יש אנשים שיגידו שהגירוי המוצע איננו כולל פטישים שלהם הם זקוקים. יש מי שמתגרה מלבישת בגדי נשים, או מהשפלות או מליקוק מכפות רגליים וכו'. כל אלו נעדרים כאן. מרכיבי הניסוי אינם מגרים ...
אז ככה ...
יש לי השערה שההזדקקות לכל אותו פטישים נדרשת אך ורק כדי לחלוב עוד קצת דופאמין מהסינאפסות במוח, כי בסופו של דבר כולנו עבדים לדופאמין. אבל הניסוי יחלוב אותו במלוא ממילא, אני מבטיח. המילים אחרות, כל העדפות המיניות המיוחדות שלהם ישטפו בזרם הדופאמין. מה אתם אוהבים או לא אוהבים יהפוך ללא רלוונטי אחרי 5 דקות ראשונות של השהייה במצב אליו אני מכוון.

אני מחפש סאב להשתתף בניסוי, כפי שפרטתי בפוסטים הקודמים. יש כמה דרישות חובה, שללא קיומם הניסוי לא יצליח, וכמו כן יש לי עוד כמה דרישות נוספות, שהן אומנם לא מחייבות, אבל הייתי רוצה למצוא מי שיכול לקיים גם אותם.

דרישות חובה

(1) יכולת להתגרות ולגמור בקלות יחסית מקשירה ואוננות עם יד (היד שלי). מי שלא מקיים דרישה זאת אינו מתאים כי אין לי אפשרות להביאו לרמת גירוי הנדרשת.

(2) צורך בגירוי פיזי בזין כדי לגמור. מי שגומר ממחשבה, מפנטזיה, מקשירה עצמה, או מכל פטיש נלווה שאין באפשרותי לשלוט עליו המהירות תוך כדי האקט - אינו מתאים, כי לא אוכל להחזיק אותו בנקודה הנדרשת.

(3) מראה ומצב גופני טוב. מצטער, לא נוגע במי שלא מקיים דרישה זו.

(4) רמת כושר סבירה וללא בעיות בריאותיות. הניסוי גורם לעומס לב-ריאה בדומה לריצה ממושכת. לא הייתי רוצה שמי שהוא יחטוף התקף לב תוך כדי.

(5) הניסוי יעשה אצלי, בחיפה.

דרישות נוספות (שיש גמישות לגביהם)

(6) אני רוצה שחוויה תתועד ותפורסם על ידי הסאב לאחר המעשה. לכן אני מעוניין במי שיש לו כושר ביטוי מוכח.

(7) אני מתכוון לשתף גם מספר צופים. הסאב צריך להיות מוכן לכך.

מי שמעוניין ורואה את עצמו עונה על הדרישות מפורטות מוזמן לשלוח לי הודעה.
JabberwockY​(שולט)
JabberwockY​(שולט) • 1 בנוב׳ 2008
הרעיון מצויין וגם עובד, לפחות עם נשים.
במצב כזה, שבו הבוטום נמצא כל הזמן "על הסף", אפילו כמה מילים יכולות להביא לאורגזמה חזקה במיוחד.

כדאי רק להיות עירניים לשלושה דברים:

ראשית: הפעמים הראשונות, עד שהטופ לומד איך לרדת ברמת הגירוי מבלי שהבוטום "יאבד" את האורגזמה, עשויות להיות קצת מתסכלות לבוטום.

שנית: בדומה ל"דרופ" שקורה לפעמים אחרי סשן, השחרור המאסיבי של אנדורפינים עשוי ליצור מחסור בהם אחרי האופוריה של האורגזמה. משהו כמו ה"דאון" ש(ככה אומרים) יש אחרי שימוש בסמים מכווני-דופאמין.

שלישית: כדאי לסגור את החלונות. הצעקות עשויות לגרום לשכנים להזמין משטרה.

בהצלחה.
Morticia
Morticia • 1 בנוב׳ 2008
JabberwockY כתב/ה:

שנית: בדומה ל"דרופ" שקורה לפעמים אחרי סשן, השחרור המאסיבי של אנדורפינים עשוי ליצור מחסור בהם אחרי האופוריה של האורגזמה. משהו כמו ה"דאון" ש(ככה אומרים) יש אחרי שימוש בסמים מכווני-דופאמין.

אם אנחנו כבר מתיימרים להיות שולטים נורא הרפתקניים, חכמים ובעיקר אחראיים
אז אולי כדאי
ואפילו חשוב
לציין ולהסביר שמה שאתה מתאר פה זה בדיוק מה שמכונה SUB-SPACE
שמתרחש בסשנים של S&M וזה חלק בלתי נפרד מהסשן
זה המקום של השולט לתת AFTERCARE והוא חשוב מאין כמותו
ולא יתכן לא לתת עליו את הדעת

שולט שלא מודע לזה ו/או לא מספק את זה אינו שולט ועדיף שלא יעסוק בכאלו דברים.

כמובן שבעולמי המילים שולט ונשלט בתוך הסיפור הזה נלקחות בערבון מוגבל בהחלט.

AFTERCARE

תודה
JabberwockY​(שולט)
Morticia כתב/ה:
JabberwockY כתב/ה:

אז אולי כדאי
ואפילו חשוב

במילה אחת: אלפוני.

[הנה למשל, במגזין דווקא: http://www.thecage.co.il/magazine,1523.html]
Morticia
Morticia • 1 בנוב׳ 2008
אלפוני בתחת שלי

רלוונטי והכרחי לפוסט הזה!
JabberwockY​(שולט)
Morticia כתב/ה:
אלפוני בתחת שלי!

זה מסביר הרבה.

דרופ = רע.
ספייס = טוב.
Halrloprillalar
Halrloprillalar • 1 בנוב׳ 2008
Morticia כתב/ה:

אז אולי כדאי
ואפילו חשוב
זה המקום של השולט לתת AFTERCARE והוא חשוב מאין כמותו
ולא יתכן לא לתת עליו את הדעת
שולט שלא מודע לזה ו/או לא מספק את זה אינו שולט ועדיף שלא יעסוק בכאלו דברים.
כמובן שבעולמי המילים שולט ונשלט בתוך הסיפור הזה נלקחות בערבון מוגבל בהחלט.
AFTERCARE
תודה

טוב, אם כבר נכנסים לדקויות, אז לא מדובר במשחק שולט-נשלט אלא טופ-בוטום.
אופי המשחק ויחסי גומלין בין הצדדים קצת שונים, ובסיומו הטופ עשוי להזדקק ל- aftercare
לא פחות ...
ובלי קשר, המאמר מעניין מאוד, אם כי לא מועיל הרבה.