זיקית |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
סאדו מאזו לממשיכים...
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
זיקית • 20 ביולי 2008
אלף אוהל - בית זה בונדג' - גימל זה (ביסטיליטי?!) גמל גדול !
http://singles.nana10.co.il/Article/?ArticleID=567795&TypeID=1&sid=180&pid=48 |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
20 ביולי 2008
נולי • 20 ביולי 2008
מה היא ד'?
זוהיא דלת שפותחת את ה-כ-ל |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביולי 2008
הא"ב שלי
לפני 16 שנים •
28 ביולי 2008
פעם פרח(נשלטת) • 28 ביולי 2008
א - אמון, אמת, אדונית
ב - ביטחון, בכי ג - גאווה, גבול, געגוע, גבירה, גדילה ד - דאגה, דרישה ה - התמסרות, הענקה ו - ויברטור, וידוי, ויתור, ודאות ז - זונה ח - חיבוק, חרמנות, חיוך, חוזק ט - טיפול י - ירידה כ - כניעה, כנות, כבוד ל - ליטוף מ - מיניות, מגע, מאלפת, מצבט נ - נשיקה, נתינה, נישנושית ס - סשן ע - עומק, עוצמה, ערגה, עונג פ - פתוחה, פתיחות, פורקן, פיסטינג צ - צורך, ציור ק - קרבה, קשר, קשירת שדיים ר - ריגוש, רגש, ריחוף ש - שפחה שלך, שימושית, שמירה, שקט, שוט, שעווה ת - תחינה, תשוקה |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביולי 2008
Re: הא"ב שלי
לפני 16 שנים •
28 ביולי 2008
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 28 ביולי 2008
פרח גדולה כתב/ה: א - אמון, אמת, אדונית
ב - ביטחון, בכי ג - גאווה, גבול, געגוע, גבירה, גדילה ד - דאגה, דרישה ה - התמסרות, הענקה ו - ויברטור, וידוי, ויתור, ודאות ז - זונה ח - חיבוק, חרמנות, חיוך, חוזק ט - טיפול י - ירידה כ - כניעה, כנות, כבוד ל - ליטוף מ - מיניות, מגע, מאלפת, מצבט נ - נשיקה, נתינה, נישנושית ס - סשן ע - עומק, עוצמה, ערגה, עונג פ - פתוחה, פתיחות, פורקן, פיסטינג צ - צורך, ציור ק - קרבה, קשר, קשירת שדיים ר - ריגוש, רגש, ריחוף ש - שפחה שלך, שימושית, שמירה, שקט, שוט, שעווה ת - תחינה, תשוקה ששש - שפחה , שלי, שרמוטה איזה כיף! Q |
|
רוח הקודש(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 בנוב׳ 2008
תוספות:)
לפני 16 שנים •
8 בנוב׳ 2008
רוח הקודש(נשלטת) • 8 בנוב׳ 2008
א-אהבה,אדון,אכפתיות,אזיקים,אילוף,אופוריה
ב-בחירה ג-גירויי ד-דום,דלת,דם,דמעה ה- השפלה,הצלפה,התרפקות, התפרקות,הזדקקות,המרקיז דה סאד ו-ונילי,וזלין ז-זעקה ח-חניקה,חבל,חמלה ט-טראנס י-יורופיליה,יסורים כ-כוח,כבילה,כבלים,כלבה,כיוסיי עיניים ל-לפיתה,לב מ-מאסטר,מחט,משיכה,מבט,מילת בטחון,מזוכיזם נ-נשלטת,נשימה,נאמנות, נשיכה,נר ס-סימן,סטירה,סאדיזם ע-עידוד,עדנה,עירום פ-פקודה,פטיש,פנטזיה צ-ציות,צייתנות,צביטה,ציפייה ק-קולר, קול(שפוקד עליי) ר-ריתוק,רצון ש-שליטה,שתיקה ת-תרופה,תמיכה. |
|
שרמומית |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
ועוד תוספת קטנה
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
שרמומית • 9 בנוב׳ 2008
ח - חיבוק
שכבר רשמו ופספסתי... |
|
שרמומית |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
טוב.. לא היה את הערוך..
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
שרמומית • 9 בנוב׳ 2008
הא"ב שלי
א - אמון, אהבה, אדוני, אורגיה, אזיקים, אדום, אנחה, אמיתי ב - ביטחון, בכי, בדסמ, בגרות ג - געגועים, גמירה ד - דאגה, דרך חיים ה - הצלפה, התמסרות, השפלה, המקום שלי, השפרצה, התפרצות ו - וניליות, ויברטור ז - זין, זיון, זוגיות ח - חיבוקי, חום, חמימות, חבלים, חניקה, חברות י- יופי, יד, יריקה כ - כלבונת , כלבה, כניעה, כאב, כדורים סיניים, כעס ל - ליטוף, לשרת, לרגליו מ - משחק, מילת ביטחון, משימה, מצבטים, מגע נ - נרות, נשיכות, נשלטת, נשיקה, נאמנות ס - ספייס, סקס, סאבית, סימנים כחולים, סשן, סטירה ע - עבד, עונג, עיניים פ - פנטזיות, פלאג, פוט פטיש צ - צרחה, צעקה, ציות ק - קולר, קילור, קיין, קשירה ר- רומנטיקה, רעב, רימינג ש - שליטה, שעווה, שחרור, שפחה, שפחת אהבה, שריטות, שוט, שלישיה, שפתיים, שיער, שפיכה ת - תמיכה, תשוקה, תחת כחול, תודה ויש עוד כל כך הרבה... |
|