נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
נילי ונילי • 9 בנוב׳ 2008
בשירות הציבור:
הקלפיות יפתחו ביום שלישי הקרוב, 11.11 בין 7:00 בבוקר ל-22:00 בערב. אם אינכם יודעים היכן הקלפי שלכם, שלחו ב-SMS את מספר תעודת הזהות שלכם (9 ספרות) למספר 052-9991854 והודעה תחזור אליכם עם פרטי הקלפי. |
|
melody |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
melody • 9 בנוב׳ 2008
"דב חנין הוא קומוניסט קיצוני, אנטי-ציוני ועוכר ישראל במובן הכי בסיסי של המילה. גם אם ברוך מרזל היה מנסה להיות ראש-עיר בת"א, הייתי שופט אותו באותה צורה. לאנשים האלה אין דריסת-רגל במערכת הארצית כי הם קיצוניים ורקובים, ולא צריכה להיות להם גישה לעוצמה מוניציפלית גם כן".
בינגו. חנין תומך בצורה פומבית בסרבנות לצה"ל , הצהיר שהוא מתנער טוטאלית מכל סמל ממלכתי ומסרב לעמוד דום במהלך שירת התקווה. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=591831&sid=126 |
|
huan |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
huan • 9 בנוב׳ 2008
בחייכם זה כמו שאמרו שאובמה הוא מחבל מוסלמי וקמוניסט שימשיך במדיניות הכלכלית של בוש.
האם זה פשיסטי או לא זה לא העניין, זו פשוט לא האמת. (דב חנין בניגוד לפרוש, לא נתפס בשקרים גסים והסתות בנואם בערבית על הצורך לשוב לימיה הזוהרים של ברה"מ ולזרוק את היהוד לים) |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
האמפרי • 9 בנוב׳ 2008
melody כתב/ה: "דב חנין הוא קומוניסט קיצוני, אנטי-ציוני ועוכר ישראל במובן הכי בסיסי של המילה. גם אם ברוך מרזל היה מנסה להיות ראש-עיר בת"א, הייתי שופט אותו באותה צורה. לאנשים האלה אין דריסת-רגל במערכת הארצית כי הם קיצוניים ורקובים, ולא צריכה להיות להם גישה לעוצמה מוניציפלית גם כן".
בינגו. חנין תומך בצורה פומבית בסרבנות לצה"ל , הצהיר שהוא מתנער טוטאלית מכל סמל ממלכתי ומסרב לעמוד דום במהלך שירת התקווה. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=591831&sid=126 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=591831&sid=126[/quote] מלודי, תציצי בראיון שלו אצל לונדון וקירשנבאום בעמוד הקודם. הוא מתייחס לכך בדיוק אבל אם לא נערבב לרגע עובדות מפיו של דב חנין עצמו ונתייחס לאותו מכתב קצינים הרי שהוא אינו יותר מפרשנות לדברים שאמר אולי דב חנין באי אלו מקומות ולא יותר מזה. דב חנין הינו אחד מחברי הכנסת הערכיים באמת (סטייל בני בגין שכולם אוהבים להעריץ רק מהצד השני של המתרס וגם הוא מגיע למשכן באוטובוס כך שמעתי). לגבי ההמנון, צה"ל, עמישראל, צפירה, ברכה צפירה ועוד כל מיני סמלים יהודים פטישיסטיים הראויים לבחינה מחדש - בפוסט אחר. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 9 בנוב׳ 2008
ציטוט: להלן ראיון של דב חנין אצל לונדון וקירשנבאום:
ממתי הריאיון הזה? אוי! הוא ממש מעכשיו, כשדב הטוב החליט לרוץ לראשות עיריית ת"א. הרי, לא ייתכן שניסה להציג עצמו כמעט יותר ממלכתי ונורמאלי, בכדי להגדיל את סיכוייו לזכות? לאאאא. ציטוט: מצמררים אותי משפטים פאשיסטיים מהסוג הזה הנובעים לחלוטין מבורות ושמרנות נטו
צר לי שכך אתה חושב, אך לצערי, פאשיסט אינני. האמת היא הפוכה, למרבה התדהמה (או שמא, לא). אני אדם המערער כמעט על כל סוג של סמכות, ומאמין כי כוח משחית (חוץ מאותי, כמובן. בחרו *בי* לראשות הממשלה! אני מבטיח לא להישאר בשלטון יותר מעשור או שישה). שמרנות היא גם ממני והלאה... אפילו שימורים אני ממעיט לאכול. ציטוט: בחייכם זה כמו שאמרו שאובמה הוא מחבל מוסלמי וקמוניסט שימשיך במדיניות הכלכלית של בוש.
אם אובמה היה אומר "אני קומוניסט, מוסלמי ומחבל" כמו שדב חנין התגאה במעלותיו, אז כן, אפשר היה לומר את זה. למרבה המזל (או הצער), אובמה לא יצא בהצהרות כאלו. דב חנין כנראה מעולם לא חשב שיתמודד על משרה ממלכתית אמיתית במדינה שאותה הוא מתעב, ולכן לא טרח כלל להזכיר את דעותיו הקיצוניות. ציטוט: חנין תומך בצורה פומבית בסרבנות לצה"ל
העו"ד הטוב אפילו ייצג אותם במשפט. בחייאת - אם *שלי יחימוביץ'* אומרת עליו שהוא כזה, פאקינג חלי, אז יש פה משהו. מעבר לזה שהוא, *אהמ*, חבר במפלגה קומוניסטית ערבית... לא מדובר פה בכלל בפוליטיקה, האמפרי. אני לא מצביע למר"צ בבחירות הארציות, וזאת למרות שאני מסכים איתם כמעט על הכל - חוץ מהעניין המדיני ויחסי החוץ (או lack there-of). הם עדיין 'במשחק', ציונים וטובת העם והמדינה עומדת לנגד עינהם. גם המפד"ל, מפלגה שבחיים לא הייתי מצביע להם מפאת היותי ליברל חילוני, היא מפלגה שנמצאת 'במשחק' - ציונית ודמוקרטית. דב חנין לא ציוני, וכנראה גם לא ממש דמוקרטי (קומוניסט, בכל זאת..). אין לי בעיה עם זה - רק שהוא לא 'במשחק'. הוא מחוץ לו, יחד עם שאר הקיצוניים, כמו כ"ך, המפלגות הערביות, התנועות הניאו-נאציות וכד'. ומכיוון שדב חנין הוא כזה, זה אומר שמשהו אצלו דפוק. משהו מאוד בסיסי. משהו כל-כך בסיסי, שאפילו להיות ראש וועדת קישוט לא הייתי נותן לו להיות. לחמין של שבת לא הייתי מזמין אותו, וגם לא לשאריות המגעילות של יום ראשון אחר-הצהריים. מקומו בתהום-הנשייה של המפה הגאו-פוליטית, ומוטב ששם יישאר. הוא, וכל שאר הקיצוניים. |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בנוב׳ 2008
האמפרי • 9 בנוב׳ 2008
אם כבר אז יאללה.
מקבי, למען התקינות הפוליטית מחק את ההגדרה "פאשיזם" והחלף אותה ב"לאומנות" אם היא נוחה לך יותר. מקובל עלי. "אנטי ציוני". "דעות קצוניות". "קומוניסט קיצוני" "עוכר ישראל" = קלישאות קלישאות קלישאות..................(ותודה ל-009 על ההשראה) בכדי לסבר לך את האוזן (משפט די דוחה כשאני חושב עליו ויזואלית) אני אומר שההמנון הישראלי (להלן, התקוה) מרגש אותי כי הוא חלק מהDNA שלי כאזרח יהודי בארץ אבל יחד עם זאת לא תמצא אותי עומד לנגינתו אלא אם כן ישנם עוד אנשים סביבי ואז בוודאי אעמוד. חלק מפאת כבוד אליהם וחלק מפאת הפאדיחה. משהו בסטייל של למה לא נוהגים ביום כיפור (כשאני חושב על זה אז רוב חיינו הישראלים מונעים מתוך הפחד מסקילה או ממאיה בוסקילה). יחד עם זאת אני סבור כי ההמנון אינו רלוונטי לחיינו והבעייתיות שלו נובעת משום שאינו מכיל את כל אזרחי המדינה. מה לעשות. נפשי הזכה אינה חיה בשלום עם אנשים שהם בבחינת דרג ב' לידי רק בשל מוצאם. סוג של "אנטי ציוני". צה"ל מזמן אינו רק צבא הגנה לישראל (שלא באשמתו) והוא גורם לי למבוכה לא קטנה מדי פעם אבל זה כבר נושא אחר שלא ממש קשור לצה"ל. עכשיו האם אלו דעות קיצוניות בעיניך או פשוט שונות משלך? אז שניה בטרם תכניסמי אל תוך הקטגוריה הזאת של "עוכריי ישראל האנטי ציוניים" (ואתה בא. אם לא עכשיו אז עוד מעט כשאני אסתובב. או, הנה אמרת "מניאק". שמעתי) דע לך שהחברה הישראלית זקוקה נואשות לאנשים כמוני משום שהם לחלוטין "נלחמים על הבית שלהם" ועל דמותה של המדינה. אני ושכמותי מהווים חלק חשוב ב"מטובי בניה" של הארץ הזאת ואיש לא יקח זאת מאיתנו. נסה להיות אני לרגע ותבין עד כמה הדבר קשה (חבריי הטובים כאן יעידו על בלתי אפשריותי). |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
האמפרי • 10 בנוב׳ 2008
מלודי, מקבי, עבורכם:
(אבל זה לא אמור להפריע לכם להמשיך ולדרוך באותן אמונות של טוב ורע). http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/809/155.html |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 10 בנוב׳ 2008
ציטוט: מקבי,
למען התקינות הפוליטית מחק את ההגדרה "פאשיזם" והחלף אותה ב"לאומנות" אם היא נוחה לך יותר. מקובל עלי. סבבה, אני אכן לאומן - שזה ממש לא אומר שום דבר על התפיסה שלי לגבי צורת המשטר, פאשיסטית, ליברלית או אחרת. ציטוט: [.... ] סוג של "אנטי ציוני".
לא, לא אנטי-ציוני. אני מודע לבעיתיותו של ההמנון הישראלי. אני גם מודע לבעיתיותה של מדינת-ישראל, לבעיתיות הגדולה בקיומו של העם היהודי וכו'. זה לא אומר שאכפת לי שלמישהו זה מפריע... כל עוד הם לא מנסים לעשות משהו בנידון. או-אז, הפתרון מבחינתי צריך להיות מהיר והחלטי. ציטוט: צה"ל מזמן אינו רק צבא הגנה לישראל (שלא באשמתו) והוא גורם לי למבוכה לא קטנה
מדי פעם אבל זה כבר נושא אחר שלא ממש קשור לצה"ל. גם מקובל. שוב, לי זה ממש לא מפריע ואפילו טוב לי עם זה, אבל לא פה העניין. האם היית תומך בסרבנות? לא סרבנות-שטחים או סרבנות-פינוי, שהם סירובים על רקע פוליטי (וגם הם לא לגיטימיים, לדעתי), אלא סירוב מוחלט לשרת בכל סוג של שירות לאומי. זה מה שדב חנין עשה, כאשר תמך וייצג את הסרבנים במשפט. זה מבחינתי מעבר לשיח שאני מוכן לנהל, היות וזה כופר בהנחת הבסיס שלי - שיש לי זכות לחיות, ולחיות איפה שאני חי כרגע, ושיש לי זכות להילחם על הזכויות הללו. ציטוט: דע לך שהחברה הישראלית
זקוקה נואשות לאנשים כמוני משום שהם לחלוטין "נלחמים על הבית שלהם" ועל דמותה של המדינה. אדרבא - הילחם. אם טובת המדינה אכן בראש מעינייך, אני בהחלט מוכן להסתכל מעבר לכל אי-הסכמה שיש לי איתך. יש לנו מטרה עליונה משותפת - אבל לי ולדב חנין אין מטרה כזאת. למעשה, אנחנו צריכים להיות אויבים. אז נכון, אני לא הולך עכשיו להרוג את דב הטוב, כי כמו שאמרתי, הוא בסך-הכל לא ממש מזיק, אבל זה גם לא אומר שאני רוצה אותו בתור ראש-העיר שלי! איחס. ציטוט: מלודי, מקבי, עבורכם:
(אבל זה לא אמור להפריע לכם להמשיך ולדרוך באותן אמונות של טוב ורע). זה אמור להוכיח משהו? זה שהם קצינים לא מעיד עליהם דבר, פרט לזה שהייתה להם בשלב כלשהו בחייהם תאוות-כוח כלשהי ומוטיבציה מסויימת. זה הכל. 'מכתבי קצינים' כאלו ואחרים הם חרטא ללא בסיס, כמו הרבה דברים במדינה הזאת. גם 'מכתב הטייסים', שהיו חתומים עליו טייסי תובלה... חרטא, אחינו, הכל חרטא. |
|