עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
להזהר מרכישת מנוי זהב לאדם זר
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 10 בנוב׳ 2008
לכל אותם שפנו לאנשים מסויימים כאן באתר ונתקלו בבקשות או דרישות שלהם כהתנייה להמשך קיום שיחות לרכוש להם מנוי זהב, יש להזהר ולחשוד.
אחרי שאתם בטוחים כי הצד השני אמין , תעשו מה שתרצו עבורו, אם אתם נהנים לרכוש מנויים לסתם דמויות וירטואליות זה כבר משהו אחר, אני אומר לבריאות. |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Halrloprillalar • 10 בנוב׳ 2008
ומה בנוגע לשולטות לא מוכרות המציעות לרכוש מנוי זהב עבורי ?
האם יש להיזהר גם מהן ? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 10 בנוב׳ 2008
לרכוש מנוי זהב כאן לאדם זר זה כמו לתרום 15 ש"ח לקבצן ברחוב, או לתת תרומה לכל מבקשי תרומות/נדבות אחרים...
ההבדל היחיד הוא שכאן אתם יכולים להיות בטוחים כי ה - 15 ש"ח ש"תרמתם" יגיעו לכלובי וישמשו לתחזוקת ושיפור האתר, ולא ישמשו לרכישת סמים ו/או אלכוהול או למנכ"לים שמוציאים לעצמם משכורות שמנות ומפרישים מעט למטרות שלשמן נתרמה התרומה, כפי שקורה כשתורמים לקבצנים או לעמותות שונות. לומר שיש בכך סיכון ויש להזהר זו כבר הגזמה פראית. מקסימום אם תרגישו שיצאתם יצאתם פראיירים כשהזהבתם אדם לא ראוי, תתנחמו שעזרתם בתחזוקת האתר... |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 10 בנוב׳ 2008
זה העניין העקרוני שבדבר ולא הסכום, למה שהם לא יוציאו מכיסם 15 ש"ח ?
חוץ מזה מאין לך לכמה אנשים הם עושים זאת? הם יכולים לבקש מנוי מ-12 אנשים והנה הרוויחומנוי לשנה בחינם. התופעה לכשעצמה מגעילה ואני משוכנע שבעל האתר גם בלי הכסף הלא נקי הזה יצליח לתחזק ולשפר את האתר. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
מבינה ומסכימה עם העקרון.
תרבות השנור של אנשים לפעמים חסרת גבולות וטעם טוב. אך עדיין הכותרת הבומבסטית: "להזהר מרכישת מנוי זהב לזרים" היא קצת מוגזמת, וכל אדם שהוא בר דעת יכול להפעיל את שיקול דעתו ולבחור האם הוא רוצה להיות פראייר ולממן טפיל/ת כלוב או לא. אנשים כאן מעל גיל 18 ולא זקוקים לאזהרות בנוסח "לא לדבר עם זרים ולא לקבל ממתקים מאנשים שלא מכירים". |
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
נסיך הכתר • 10 בנוב׳ 2008
ים_yam כתב/ה: מבינה ומסכימה עם העקרון.
תרבות השנור של אנשים לפעמים חסרת גבולות וטעם טוב. אך עדיין הכותרת הבומבסטית: "להזהר מרכישת מנוי זהב לזרים" היא קצת מוגזמת, וכל אדם שהוא בר דעת יכול להפעיל את שיקול דעתו ולבחור האם הוא רוצה להיות פראייר ולממן טפיל/ת כלוב או לא. אנשים כאן מעל גיל 18 ולא זקוקים לאזהרות בנוסח "לא לדבר עם זרים ולא לקבל ממתקים מאנשים שלא מכירים". אני לא הייתי נחרץ כמוך וקובע חד משמעית שישנם כאן. רק אנשים מעל גיל 18. כדי להירשם לאתר לא מחויבים להציג ת.ז [ כולל גיל ביולוגי]. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
נסיך הכתר כתב/ה: ים_yam כתב/ה: מבינה ומסכימה עם העקרון.
תרבות השנור של אנשים לפעמים חסרת גבולות וטעם טוב. אך עדיין הכותרת הבומבסטית: "להזהר מרכישת מנוי זהב לזרים" היא קצת מוגזמת, וכל אדם שהוא בר דעת יכול להפעיל את שיקול דעתו ולבחור האם הוא רוצה להיות פראייר ולממן טפיל/ת כלוב או לא. אנשים כאן מעל גיל 18 ולא זקוקים לאזהרות בנוסח "לא לדבר עם זרים ולא לקבל ממתקים מאנשים שלא מכירים". אני לא הייתי נחרץ כמוך וקובע חד משמעית שישנם כאן. רק אנשים מעל גיל 18. כדי להירשם לאתר לא מחויבים להציג ת.ז [ כולל גיל ביולוגי]. תקנון ההרשמה דורש להיות מעל גיל 18, אם יש כאן כאלו שמשקרים לגבי גילם הם לא באחריות כלובי, הוא גם ככה נאלץ לפעמים להיות גננת כאן... |
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
נסיך הכתר • 10 בנוב׳ 2008
ים_yam כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: ים_yam כתב/ה: מבינה ומסכימה עם העקרון.
תרבות השנור של אנשים לפעמים חסרת גבולות וטעם טוב. אך עדיין הכותרת הבומבסטית: "להזהר מרכישת מנוי זהב לזרים" היא קצת מוגזמת, וכל אדם שהוא בר דעת יכול להפעיל את שיקול דעתו ולבחור האם הוא רוצה להיות פראייר ולממן טפיל/ת כלוב או לא. אנשים כאן מעל גיל 18 ולא זקוקים לאזהרות בנוסח "לא לדבר עם זרים ולא לקבל ממתקים מאנשים שלא מכירים". אני לא הייתי נחרץ כמוך וקובע חד משמעית שישנם כאן. רק אנשים מעל גיל 18. כדי להירשם לאתר לא מחויבים להציג ת.ז [ כולל גיל ביולוגי]. תקנון ההרשמה דורש להיות מעל גיל 18, אם יש כאן כאלו שמשקרים לגבי גילם הם לא באחריות כלובי, הוא גם ככה נאלץ לפעמים להיות גננת כאן... הכל בויבה מסס... תקנונים יפים על הנייר.... הרי כלובי לא בודק את הציציות. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
נסיך הכתר כתב/ה: ים_yam כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: ים_yam כתב/ה: מבינה ומסכימה עם העקרון.
תרבות השנור של אנשים לפעמים חסרת גבולות וטעם טוב. אך עדיין הכותרת הבומבסטית: "להזהר מרכישת מנוי זהב לזרים" היא קצת מוגזמת, וכל אדם שהוא בר דעת יכול להפעיל את שיקול דעתו ולבחור האם הוא רוצה להיות פראייר ולממן טפיל/ת כלוב או לא. אנשים כאן מעל גיל 18 ולא זקוקים לאזהרות בנוסח "לא לדבר עם זרים ולא לקבל ממתקים מאנשים שלא מכירים". אני לא הייתי נחרץ כמוך וקובע חד משמעית שישנם כאן. רק אנשים מעל גיל 18. כדי להירשם לאתר לא מחויבים להציג ת.ז [ כולל גיל ביולוגי]. תקנון ההרשמה דורש להיות מעל גיל 18, אם יש כאן כאלו שמשקרים לגבי גילם הם לא באחריות כלובי, הוא גם ככה נאלץ לפעמים להיות גננת כאן... הכל בויבה מסס... תקנונים יפים על הנייר.... הרי כלובי לא בודק את הציציות. טוב, די... גם אני כבר מתחילה להרגיש גננת |
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 בנוב׳ 2008
מנוי זהב
לפני 16 שנים •
16 בנוב׳ 2008
המלכה יעלי(שולטת) • 16 בנוב׳ 2008
מקצוען כתב/ה: זה העניין העקרוני שבדבר ולא הסכום, למה שהם לא יוציאו מכיסם 15 ש"ח ?
חוץ מזה מאין לך לכמה אנשים הם עושים זאת? הם יכולים לבקש מנוי מ-12 אנשים והנה הרוויחומנוי לשנה בחינם. התופעה לכשעצמה מגעילה ואני משוכנע שבעל האתר גם בלי הכסף הלא נקי הזה יצליח לתחזק ולשפר את האתר. בהחלט באותו דעה... |
|