fuxia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
fuxia • 10 בנוב׳ 2008
מה אכפת לי!
כל גבר עם יכולת התבטאות סקסית בהתחלה ומראה מסוקס לאחר מכן, כשהעניינים יתחממו! |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בנוב׳ 2008
Morticia • 10 בנוב׳ 2008
Tame כתב/ה: כן כן טום קרוז
הוא גם יכול לספר לנו קצת על זולטאר השליט האיום של הגלקסיה (אגב הוא דיי נמוך, גבול קשה בשביל הרבה כאן.. מסכן...) למה מסכן? כי זה תוקע אותו אתי? אולי... לא תהיה לו ברירה... אומלל... ועדיף שלא אומר את כל מה שעובר בראשי אני באמת בנאדם בשליטה - אתם תפסיקו אנשים חסומים בקצב גודיס - לא מגיע לי ממך ככה פעם שנייה אבל בואי נזרוק רשימות מכולת אה ונקווה לעתיד טוב יותר אמן וחלילה למצוא איזה ערך באמנות אה? משוגעת אני...... הכי נורמאלית פה מכולם - תכלס ופלצנית? סליחה נורא כואב לי כל הזמן אתם מבינים? זה לא עושה אותי משוגעת תפתחו את עצמכם מה זה הירידות האלה? ו-TAME - תשנא אותי פתאום כך כי העמדתי אותך על משוואה ליום ורבע בפרופיל שלי ותשכח שיש בך איזה ג'נטלמניות אה? תרשום חשבונות ועד שלא סוגרים אל תוותר אבל גם לא על הערכים והאמונות שלך על הדרך אה? |
|
Tame |
לפני 16 שנים •
11 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 בנוב׳ 2008
Tame • 11 בנוב׳ 2008
מתי הייתי בפרופיל שלך?
ומה היה כתוב שם? עכשיו אני מסוקרן ולא נראה לי שאני אשנא אותך אפילו אם זה היה משהו רע, אבל יש סיכוי שאני אכעס בינתיים אני אפילו מחבב אותך - מה תגידי? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
11 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
11 בנוב׳ 2008
Morticia • 11 בנוב׳ 2008
Tame כתב/ה: מתי הייתי בפרופיל שלך?
ומה היה כתוב שם? עכשיו אני מסוקרן ולא נראה לי שאני אשנא אותך אפילו אם זה היה משהו רע, אבל יש סיכוי שאני אכעס בינתיים אני אפילו מחבב אותך - מה תגידי? אל תכעס ואל תשקר ואם אתה כועס אז תסלח ואל תכעס הרבה אלה מהר ואל תשקר אתה מציצן - אני מרגישה.. רואה לך לא מגלה - מבטיחה... וזה אומר שסודות חופשי פותחים אצלי לכשנמצא את המפקדה מר צמוד לתסריט {נתתי את הליין} אני עוד מסוקרנת על היונג, אתה יודע... אני אגיד שכיף לי שאתה מחבב אותי {זה גבוה או נמוך ממסמפט? יש מצב להערצה? אני כזו חזירה נו.........} בלי דווקא ואפילו - שחרר בכבוד אפילו אני מחבבת אותך - קלטת? עושה לך דווקא אל תרדם רשע... |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 12 בנוב׳ 2008
אני מסכים אם Tame בקטע של טום קרוז והארון. אבל לזכותה של גודיז (וזה גם בשביל פוקסיה)יאמר שדעתה מזכירה לי איזה סרט שרץ באינטרנט (אנא מיצאו לי אותו! הוא מצוין) של כאילו הדרכה נגד הטרדה מינית בשנות השישים כולל הדגמות, שהמסקנה הסופית שלו היא
"בשביל להתחיל עם בחורה בעבודה ולהמנע מתביעה על הטרדה מינית, ציית לשני כללים פשוטים: א. הייה נאה ומושך. ב. אל תהיה לא נאה ולא מושך. " ומורטישיה - את הולכת יחפה, מאז שאת מקולרת לסנדלר? (ולא הבנתי מה דעתך בנושא השרשור בכלל. את רוצה גברים חמודים חצי ונילים פה או לא?) |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
Morticia • 12 בנוב׳ 2008
fog כתב/ה: ומורטישיה - את הולכת יחפה, מאז שאת מקולרת לסנדלר? (ולא הבנתי מה דעתך בנושא השרשור בכלל. את רוצה גברים חמודים חצי ונילים פה או לא?) זה הסנדלר שמקולר אלי יה פוג תכף עוד אחשוב שאכפת לך... אצלי הדלת פתוחה לכולם ואצלך? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
הדורבנים(נשלט) • 12 בנוב׳ 2008
יו נכון!
סליחה. סליחה סליחה. ממש לא בכוונה. (אם הייתי יכול, הייתי משנה את ההודה) |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בנוב׳ 2008
אנדרפוט • 12 בנוב׳ 2008
הייתי עושה לדנה ספקטור. לא כותבת יפה וגם לא ממש יפה אבל יש לה אופי חרא וזה נורא מושך.
|
|