אושה{אוש} |
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
אושה{אוש} • 13 בנוב׳ 2008
מזל טוב גדול לך!
הרבה אושר, אהבה ובריאות מכל האושונים |
|
Christine Daae |
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
כבר עברה שנה?...
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
Christine Daae • 13 בנוב׳ 2008
ל-T היקרה...
שפע ברכות לכבוד יום הולדתך. נשיקות, קריס |
|
kamor(נשלט) |
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בנוב׳ 2008
kamor(נשלט) • 13 בנוב׳ 2008
מזל טוב מאדאם T היקרה !
מאחל לך אושר ועושר ועבדים לרוב. וכמובן מאחל לך יתרת זכות גבוה מאוד בבנק השנה. סכום עם הרבה אפסים. שיהיה לך יום הולדת שמח !!! }{ |
|
nofar8(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
14 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בנוב׳ 2008
nofar8(נשלטת) • 14 בנוב׳ 2008
[fade]מזל טוב
שיהיה טוב שתעשי טוב חברה ואישה מדהימה עם לב גדול ודרך משלך בידידות נופר ~[/fade] |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
17 בנוב׳ 2008
הריני מודה...
לפני 16 שנים •
17 בנוב׳ 2008
Madame T(שולטת) • 17 בנוב׳ 2008
חובה נעימה לי להודות
לכל המברכים והמברכות אשר שלחו רוב איחולים וברכות ושימחו את ליבי ביום הולדתי ראשית, רוב תודות למומי יקירי, אשר פתח שרשור זה וגם ברכני בבלוגו, וכן שלוחה תודתי ל- Toxic Princess, יערה46, מכשפונת ממתק (מזל טוב גם לקטנים), המלכה קרן, לי-אורה, מלכי, ים והגורה, חתולונת 1607, רחפוש, שיר כאב, Lady L, Q Yasmin, טיש בייבי (תודה מיוחדת לך ),Love69, המפקדת + F, בלונדי, אוליב (עם ברכת 'כפל המשמעות'), חתולהההה, Queencie, ניני הכבשה הצפונית, ספנקי, אפרודיטי, לא סתם אישה, צ'יטה יקירי (תודה גם על הפוסט בבלוגך), יהלום לב הזהב, Mistress Ophelia, ברווזת גומי (שמחה שחזרת ל'מקורות'), אורלי, אויר, אושה ושות', קריסטינה, קאמורי ונופר (הידועה גם כצופר). תודה לכולכם ומאחלת לכם ולכולנו רק שמחות וימים טובים. |
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
17 בנוב׳ 2008
מזל טוב למאדאם t .
לפני 16 שנים •
17 בנוב׳ 2008
נסיך הכתר • 17 בנוב׳ 2008
ראשית כל מתנצל על הברכה המאוחרת.... איך אומרים ? טוב מאוחר מאשר אף פעם לא.
ברכה שיוצאת מהלב היא ברכה אמיתית. לא משנה אם היא בחרוזים או בשפה ספרותית. לא משנה אם היא בנאלית, או מקורית ביותר... מה שחשוב הוא " למה התכוון המשורר" אז הרשי לי לי לברך אותך בצרור ברכות : נצלי את החיים לנפוש, לשמוח, ולבלות. זיכרי שצחוק מרפא כאב , ומשחרר מתחים. תמצאי את הרגע המסויים באמצע כל יום.... להודות שהצלחת והגעת עד הלום. העבר הוא כבר עבר, והעתיד הוא עוד רחוק. הים תמיד יישאר כחול, יחכה לך עד אין סוף. השמש תצא במחול .... לראותך מקרוב. ולסיום איחולי בריאות , אהבה ואושר .... תמיד בכושר, והלא פחות חשוב ..... שהירוקים ימשיכו להיות דומיננטיים כמוך בעיר הפועלים . |
|