סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם חובבי פאמדום אלרגיים לזיונים?

עידו 36
לפני 15 שנים • 16 בנוב׳ 2008
עידו 36 • 16 בנוב׳ 2008
ציטוט מדבריו של אנדר:

" "השאלה האמיתית שצריכה להישאל היא אולי -
האם חוסר העניין או היכולת להעמיד את האיבר לצרכי חדירה הפריעו לכם אי פעם בחיי הזוגיות? ""

סליחה אין לי נסיון רב בפורומים אז לא הצלחתי לעשות תיבת ציטוט.
זאת באמת שאלה מעולה אנדר.
אבל יש לי שאלה אפילו יותר טובה:
למה שאני ארצה לחשוף קבל עם ועדה את חיי המין שלי?

למה? לא רוצה. חיי המין שלי הם שלי ואני שומר עליהם בדיסקרטיות.

נ.ב.: אשמח לעזרתכם המבורכת על איך לעזאזל עושים תיבת ציטוט.
נ.ב2: מצטער שלא תרמתי לשירשור, למרות שהנושא מעניין.
אנדרפוט
אנדרפוט • 16 בנוב׳ 2008
אין לי מושג איך עושים ציטוט. בכל אופן פה זה לא קבל עם וגם לא עדה, פה זה פורום פאמדום שזה בין השאר גם סוג של קבוצת תמיכה. אז הרעיון פה הוא לא סטרפטיז נפשי - בשביל זה יש תוכניות אירוח וריאליטי או בלוגים חושפניים - אלא שיתוף.

שככה יהיה לי טוב, מאשימים אותי בחטטנות icon_wink.gif
המלט
המלט • 16 בנוב׳ 2008
אחת הסיבות בגללה מתקשים (או שלא מתקשים, ליתר דיוק) לזיין היא ההתמכרות לסוג
מסויים של גירוי. התופעה ביסודה היא תופעת התמכרות. העיקרון היסודי הוא שהאדם מחפש
עונג באופן תמידי. החשיפה לתכנים המסבים עונג חריף, מרוכז וזקוף, לא רק שמספקת לאדם
את אותו העונג אחריו הוא נוהה, אלא יש לה גם תופעת לוואי משמעותית ביותר: היא מעצימה
עוד יותר את האסוציאציה במוח בין עונג לבין התכנים הנצפים, ויוצרת תלות אסוציאטיבית בין גירוי לתוכן. די דומה לניסוי של פאבלוב, אך גם יותר מזה: לא רק שמזדקפים למראה רגל חטובה הרומסת
פרצוף חנוך-לויני, אלא מתקשים להזדקף בסיטואציה אחרת. זהירות: התופעה עלולה להזיק.

תיאור אותנטי מאד של בחור בן 23 החווה סוג של התנסות שרבים מן הקוראים כאן לבטח
יכולים להזדהות איתה, מופיע כאן:

http://www.throughtheflame.org/forum/general-discussion/143-pa-ruining-my-sex-life-help-please-just-relate.html

בהיעדר בעיות פיזיולוגיות כלשהן, הקושי להתקשות שלא במסגרת פמדומית הינו תכונה נרכשת
בעליל, וניתן "לרפא" אותה, כמו שמרפאים כל התמכרות אחרת. זאת כמובן, אם זה מפריע בכלל.

יתכן שהדברים תקפים גם לגברים בצד השולט, המתמכרים לסיטואציות בהן הם מוציאים לפועל
יצרים סדיסטיים או אחרים.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 16 בנוב׳ 2008
בשביל ציטוט עושים "צטט" ... הכפתור נמצא בצד העליון של כל תגובה, קצת שמאלה מהמרכז. icon_rolleyes.gif

ולגופו,

אני דווקא חושב שיש המון דרכים לשלב זיונים עם פמדום, למרות שאני יכול להבין למה אנדרפוט מתכוון. אם צריך פתאום לקום ממעבה הספייס המזוכיסטי המושפל והמענג ולאמץ לפתע פוזה של מאצ'ו מזיין זה באמת יכול להסריט ולהוציא את החשק.

אבל

אפשר למשל שלאחר שהדומית גומרת אין ספור פעמים ומסופקת לחלוטין, היא נותנת לסאב לזיין אותה כשהוא עדיין נגיד עם מצבטים על הפטמות ופלאג בתחת או כיוב', מרוגש ונפעם כולו, כאשר היא ממשיכה לצחוק על הזין הקטן שלו ולהשפיל אותו, ויש לו רק דקות ספורות לגמור. כמובן שזה אפקטיבי יותר אם בדיוק מוסר הסיבי לאחר כמה ימים שכונים.

אפשר גם לפתח את זה... נגיד היא מתעלמת ממנו, קוראת ספר או מעיינת במגזין. או קוראת בשמו של מישו אחר תוך כדי אנחותיה. או מדברת בפון עם המאהב שלה או חברותיה בזמן שהוא מנסה נואשות למשוך את תשומת לבה בעזרת תנועות אגן נמרצות ונרגשות.

הוזכר פה גם כל נושא הויברטור האנושי שהוא גם סוג של עבדות מין, ואפשר גם שהדומית תשלוט בזיון ותנחה את הסאב כיצד לזיין בכל רגע נתון. זה די מעצבן, (במובן פמדומי משפיל חיובי) , לא?

ואפשר גם הפוך, כפי שהוזכר פה, לתבל את הזיון הונילי עם אשת חיכך או מושא תשוקתך, בצביטות בפטמות, השפלות טיזריות ונשיכות...

ולבסוף, אם שומדבר אחר לא עובד לך ואתה עדיין מחוייב לעשות מעשה גבר, אתה תמיד יכול לדמיין שהיא בעצם מנסה לגנוב לך זרע ולגרום לך להכניס אותה להריון בעזרת קסמיה הנשיים.
נולי
לפני 15 שנים • 17 בנוב׳ 2008
נולי • 17 בנוב׳ 2008
כן אני יודעת שזו שאלה לגברים.אז מה?

גבר שלא כל איבריו שימושיים לי, מה הוא שווה?

גבר נועד לענג את האישה וכל דרך שהיא מתענגת עליה, מחייבת אותו.
על כן חייבים העבדים להתאמן בשגלנות ולהצליח בה כמו בכל משימה אחרת.

אני אישית ראיתי בשאלה של אנדר, טיזר להחצנת אימפוטנציה.
ועוד משהו אישי: אימפוטנטים-הלאה ממני. למרות שקניתי מלאי סוללות....
Tame
Tame • 17 בנוב׳ 2008
האמת שבאמת קשה לי לדמיין יותר מידי אנשים שיבואו ויתוודו על בעיות זיקפה וכו' בפורום.

אז בסך הכל אני מסכים עם המלט, אתה לומד לעשות אסוציאציות מסויימות בין גירויים שאתה מחשיב כמיניים לבין הזדקפות האיבר, כך שליכולת והמסוגלות הביולוגית יש השפעה פחות דרסטית ממה שניתן לשער.
באופן כללי (וזה בהתייחסות לונוס) אני חושב שההמלצות שנתת הן טובות אבל אישית לא הייתי רוצה להיות במצב בו אני נאלץ ליישם אותן, והכוונה היא אם אני צריך לעבוד קשה מבחינה מנטאלית, להתנתק מהסיטואציה הנוכחית ולשים את עצמי בסיטואציה אחרת, מגרה יותר, אולי אני לא נמצא במקום הנכון. הווה אומר - גם אם אתה נמצא עם בחורה יפייפיה אבל ונילית ואתה רואה שאתה צריך לברוח לסיטואציה אחרת כדי לגמור, אז כנראה שאתה עבד במובן הלא פמדומי אלא במובן החברתי תרבותי - עבד למיינסטרים, עבד להוליווד עבד לתפיסות שוביניסטיות כאלו ואחרות (תמחקו את המיותר).
אז בשורה התחתונה עדיף לעשות מה שבאמת טוב לנו ולהיות איפה שבאמת בא לנו להיות מאשר לנסות לספק את עצמנו בדרך שאינה מתאימה לנו אבל מוכתבת לנו ע"י התרבות.

והזין יכול להיות אינדיקטור נהדר לטיב הסיטואציה.. אפשר אפילו לצייר עליו שנתות וככה לכמת באופן אמפירי את רמת הגירוי.. ואפשר גם .. (סתם סתם).
עבד גברי ושרירי​(נשלט)
נושא מעניין ומסקרן ביותר ומשקף בהחלט את המציאות של נהנתני "הסקס האלטרנטיבי".
ואני קורה לזה אלטרנטיבי במובן של תחליפי לסקס הרגיל, אם כי יש כאלו כפי שגם צויין כאן כבר שזה עבורם סקס "משלים", כלומר יכולים מאד להנות גם מסקס רגיל אך חייבים גם את התוספת הקינקנית לגירוי והסיפוק המושלם מבחינתם.

השאלה היא בהחלט די חושפנית ולא כל אחד ירצה להתוודות לגביה כאן על גבי הפורום במיוחד אותם אילו שאינם וירטואליים בלבד והניקים שלהם מוכרים בקרב הקהילה.

חבל גם שאין כאן גם איזה הסבר מלומד ומקצועי מאיזה איש מקצוע כגון פסיכולוג/סקסולוג, זה היה גם אני מניח תורם במשהו לדיון החשוב הזה.

לגביי באופן אישי אוכל לומר, שגם לי קשה לחוות עוצמות ריגוש גבוהות רק מסקס ונילי ולעיתים אף מוכן גם לוותר על זה בתמורה לסשן טוב, אחרת אולי לא הייתי כאן.

הייתי מקדם עוד יותר את הדיון ואף שואל את השאלה הבאה:

במידה וחלק מאיתנו אינם מסוגלים או יכולים להנות מסקס ונילי רגיל הכולל אקט חדירה או הנהנים חלקית מכך אך כן רוצים ללמוד להנות מזה יותר לטובת זוגיות בריאה, טובה וארוכת טווח, האם ישנה דרך או טכניקה כלשהי (פסיכולוגית אולי) שבה אותו אדם יוכל לנקוט בכדי ללמוד להנות יותר מסקס ונילי מלא?
האם מישהו מכאן חווה אולי תהליך טיפולי כזה או אחר שקשור לנושא הזה וירצה לשתף אותנו בזה ?

תודה.
husbandof

מתכון לחיים נהדרים

husbandof • 17 בנוב׳ 2008
לגברים יש בעיה.
אנחנו גומרים וזהו, גם אם נתעורר חצי שעה אח"כ הגמירה היא אקט די טרמינלי - לה פטיט מורט.
כך שאם תנוחה מסיונרית מעורבת בסיפור, או כל תנוחה אחרת, היא תהיה בסוף.
וכך נוצרת לה שלמות יפה.
ובתפריט
אפריטיף
קצת בונדאג לחילוץ העצמות
מנה ראשונה:
מתחילים בעינוי קל או כבד, כל אחת לפי טעמה.
מנת ביניים,
השפלות מילוליות ופיזיות
סורבה לניקוי החיך
טיול קצר בחצר לחילוץ עצמות עם קולר וגאג
מנה טרום עיקרית
הערצת הגבירה והבאתה לפורקן אוראלי
מנה עיקרית
סקס אנאלי סוער, הגבירה מאחורה.
מנה אחרונה
זיון מסיונרי מהיר וטוב (יהיה מהיר כי אחרי כל כך הרבה פורפליי הנשלט כבר על קצה גבול היכולת
דזסטיף
חיבוק ונשיקה
דוקטור מרטינס​(נשלט)
אני קצת ראדיקלי בנושא

אי אפשר לכרוך פאמדום עם זיונים, זה פשוט לא הולך ביחד !

או שאתה עבד ויודע את מקומך הנחות למול השולטת הנעלה או שאתה עוד ונילי בתחפושת פאמדומית כזו או אחרת !
sleeper​(נשלט)
sleeper​(נשלט) • 17 בנוב׳ 2008
נולי כתב/ה:
כן אני יודעת שזו שאלה לגברים.אז מה?

גבר שלא כל איבריו שימושיים לי, מה הוא שווה?

גבר נועד לענג את האישה וכל דרך שהיא מתענגת עליה, מחייבת אותו.
על כן חייבים העבדים להתאמן בשגלנות ולהצליח בה כמו בכל משימה אחרת.

אני אישית ראיתי בשאלה של אנדר, טיזר להחצנת אימפוטנציה.
ועוד משהו אישי: אימפוטנטים-הלאה ממני. למרות שקניתי מלאי סוללות....

אימפוטנציה היא מצב בו האיבר לא מתרומם כלל.
השאלה פה לא מתייחסת על פעולתו של הקטן, כי אם על האפשרות להעמיד אותו עבור סתם סקס רגיל (זה החלק של הפרעה במערכת יחסים ונילית רגילה).
אני די בטוח שכשחברי הפורום העונים יעונו, יקבלו טיזינג, או אפילו סתם יריחו כף רגל מרתקת - יעמוד להם האיבר בגבורה.
באשר אלי, אני די בסירה אחת עם ונוס - לפעמים ככה, לפעמים ככה, ותמיד בעד לשלב.
בהחלט נושא רגיש לדיון. מעולה אנדר!